شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام.منکه اصلأ چنین فکرهای منفی در مورد این مستند نکردم.چون واقعأ اطلاعات و آگاهی منو بالا برد.باید حساسیت و تعصبات رو کنار گذاشت و به جنبه مثبتش و اعتقادی که بین ما و آنها مشترکه نگاه کرد.آنها چیزیو ساختند و کسایی مثله منو از خیلی چیزها آگاه کردند که هیچ کسی تا حالا این کارو نکرده بود(حتی من وشما).امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)وقتی ظهورشون نزدیک میشود که همه به این نتیجه برسن که واقعأ به یک منجی نیاز است.اگر چنین چیزهایی ساخته نشود ما هیچ وقت آگاهی از اتفاقاتی که داره میوفته پیدا نمیکنیم وهیچوقت واقعأ حس نمیکنیم به یک منجی نیاز است.ولی اگه شما و کسایی این مستند رو نقد میکنن دلایل قانع کننده ای داشته باشن(دور از تعصبات)فبول میکنیم که این مستند مشکلاتی داره.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
ببخشید asal,فک نمیکنی راحت پخش شدن این فیلم یکمی زیادی مشکوووووک باشههه؟
کاملا واضحه که حتما یه جای کارشون ایراد داره!
اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم
{الهی بلغ بایمانی اکمل الایمان.وجعل یقینی افضل الیقین.ونته بنیتی الی احسن النیات.و بعملی الی احسن الاعمال}
نه.چنین فکری نمیکنم.چون میدونم اگه خدا بخواد همه چیز انجام شدنیه.و طبق صحبتی که یکی از دوستان کرده ما خدا رو فراموش کردیم و هی دشمنان رو بزرگ میبینیم.همین ترسیدنها و بزرگ جلوه دادن دشمنانمان هست که باعث شده یکی مثله ما ها دست به ساختن چنین مستندی نکنه.ما از کی میترسیم؟کی میتونه جلو ما رو بگیره؟پس ایمان به خدا کجا رفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتی آدم فقط خدا رو در نظر بگیره و محافظ خودش بدونه،دیگه ساختن چنین مستندی کاری نداره.چرا انقدر واسه خیال و شبهه درست میکنید؟!!!!!!!!!!!!!!!!
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
باشه،ایشالا که حرف شما درسته...منظورت از{
اگه خدا بخواد همه چیز انجام شدنیه.}
چیه؟
اگه منظورت اینه که این موضوع ها واقعیه...آره،منم انکارشون نکردم.فقط میگم برا یه کشوری که اصلا به مردمش اجازه صحبت درباره یهودیارو نمیده،معلومه که یه چیزی هست که اینقدر راحت اجازه داده این ماجراها گفته بشه!!
یکم تحقیق کن ببین یکی از اونایی که این فیلمو{برای مثلا باز کردن چشم وگوش ما} ساخته الان جز چه گروهیه
اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنابهم
نقل قول:یکم تحقیق کن ببین یکی از اونایی که این فیلمو{برای مثلا باز کردن چشم وگوش ما} ساخته الان جز چه گروهیه
اگر منظورتون عبدالله هاشمه که ایشون جز سازندگان این مستند نبوده و در کستینگ هم اسمش نیست و فقط در بعضی قسمت ها ازش راهنمایی گرفتند ... شما دوست عزیز یک کمی تحقیق کنید متوجه می شوید که سایت مجزایی دارند سازندگان این مستند و در سایتشون هم بارها و بارها احمدالحسن یمانی را تکذیب و از کارهای عبدالله هاشم برائت جسته اند ...
سلام
اصلأ لازم نیست در این مورد دیگه بحثی بشه و یا تحقیقی چون مدیر سایت در این باره توضیحات لازم و قابل قبولی رو قبلأ دادن . بهتره یه نگاهی بنظرات قبلی بندازید...من دیگه بحثی ندارم چون نمیتونم حرفای شما رو باور کنم.موفق باشید
(۹/آبان/۹۰ ۲۳:۲۲)ninjutsu نوشته است: [ -> ]با سلام دوباره
1- اول از همه باید بگم که بعضی دوستان چرا این قدر زود درباره من تصمیم می گیرند؟ من که گفتم تازه وارد هستم و هنوز فعالیت چندانی ندارم.
2- بله،منظور من همان فیلم (The arrival) است.
3- چرا دروغ بگم،من هم هنوز فیلم نقد و بررسی این سریال رو ندیدم،یعنی می خواستم ببینم ولی بخاطر بعضی مسائل به دستم نرسید،ولی دوستی دارم که در یکی از گردان های سپاه فعالیت میکند و او دیده و میگه که در این فیلم دروغ های سریال ظهور را می گوید ولی چیزی به من نگفته نمی دانم چرا؟؟؟
4- ترجمه این سریال توسط گروه بیداری اندیشه صورت گرفته،چون وقتی فیلم تمام میشود؛مینویسد(ترجمه توسط گروه بیداری اندیشه)
5- همان دوستم گفت که این فیلم تقریبا نزدیک به سه میلیارد دلار خرج برداشته.
6- و یک سوال دیگه؟ چرا کشور سازنده این فیلم میاد و تمامی اسرار خود و کشورهای دیگر را لو بدهد بدون اینکه حتی کشور ابر قدرت یعنی آمریکا ذره ای اعتراضی به سازنده این فیلم نکرده باشد؟
7- راستی آیا میدانید عبدالله هاشم که یک مسلمان بود،به تازگی یهودی شده؟
من این خبر را چند ماه پیش در وبلاگی خواندم که بالای صفحه ی وبسایت آقای عبدالله هاشم ستاره ی پنج پر ترسیم شده است.
8- تهیه کننده این فیلم یکی از بزرگترین روانشناسان مطرح آمریکا است،که فقط یک دروغ را،فقط یک دروغ را چنان زیبا در این سریال جاسازی کرده است که هیچ کس متوجه این دروغ نمی شود.
9- بذارید کمی واضح تر بگم:در جنگ روانی،وقتی دولتی بخواد دروغ بزرگی را به خورد مردم بدهد،خب مسلما هیچ عقل سلیمی آن را باور نمی کند،بخاطر همین میاد و صد تا حرف میزند که نود و نه تا راست است و آن یک دروغ بزرگ را هم بعنوان حرف راست قاطی آن میگوید و میشود صد تا حرف راست و این دروغ را چنان زیرکانه در دیگر حرف های راست جاسازی میکنند که هیچ کس متوجه دروغ بودن آن حرف نمی شود تا به موقع از آن حرف مثلا راست استفاده کنند و مردم پیش خود میگویند،وقتی این همه راست،خب حتما این یکی هم راست است و اینجوری کلاه بسیار تا بسیار گشادی سر مردم میرود.
10- البته من فکر کنم یکی از این دروغ ها را متوجه شدم،البته سندیتی نیست ولی خب این نظر من است؛در پایان فیلم همیشه یک جمله تکرار می شود(اگر خدا بخواهد ادامه دارد) خدا چه چیزی را میخواهد ادامه داشته باشد؟
آیا خدا میخواهد که تشکیلات فراماسونری ها ادامه داشته باشد و یا ظهور دجال؟؟؟
باز هم میگم این نظر من است،شاید این طور نباشد!
سریال رو داره میگه اگه خدا بخاد ادامه داره.
سلام به همه باید بگم به این دوست تازه وارد(ninjutsu)
1اگه شما واقعا یه دروغ بزرگ تو این سریال پیدا کردین باید بگین اگه صادق هستین
2 در مورد جمله اگر خدا بخواهد ادامه دارد باید بگم که نباید بدبین باشیم و اگه منصفانه بهش نگاه کنیم یعنی اگه خدا بخواد سریال ادامه دارد
3 شما باید بدونین وقتی میگید در ساخت این فیلم 3 میلیارد دلار خرج ور داشته باید منبع این ادعاتون رو بگید
4 ضمنا عبدالله هاشم تا اون جایی که من میدونم یهودی نشده و اوصولا کسی نمیتونه یهودی بشه چون برای یهودی بودن باید مادر شخص یهودی باشه و این یه امر اختیاری نیست ولی باید رد مورد عبدالله هاشم بگم در سریال های جدیدش احراف های خودشو اشکار میکنه و هرکی یه خورده باهوش باشه میفهمه که این سریال ها هیچ سودی برای اسلام نداره ودر جهت سیاست های صهیونیست هاست
5اما در مورد سریال ظهور که من بیش از 3 یا 4 بار دیدمش باید بگم بزرگترین مشکلش اینه که به معرفی جمهوری اسلامی و رهبر انقلاب نمی پردازه آقا رو با دوتا دیکتاتور نشون میده ودر عین حال سید حسن نصرالله رو معرفی میکنه به عنوان پرچم دار مبارزه با اسراییل ولی ساده لوحانه است اگه فکر کنیم که نوریگا و ارکنار اینو نمیدونن که نصرالله خودشو سرباز امام خامنه ای معرفی کرده وباید از خودمون بپرسیم چرا در سریال ظهور به نقش اساسی ایران و امام خامنه ای نمی پردازه و بزرگترین اشکال وارد بر سریال هم همینه
سریال آموزنده اس وسرنخها رامیدهد البته مرجع کاملی هم نیست دوستان چتم هوس لندن بیلدربرگ کلوپ رم و7خواهران نفتی (زیزمجموعه راکفلردربیلدربرگ وروتچایلد دربیلدربرگ وچتم هوس و خاندان پادشاهی انگلیس هلند واسپانیا ودانمارک وسوئد وبلژیک )پایه فراماسونی رادردنیای امروزتشکیل میدهند آنهاتصمیم میگیرندچه کسی برودوبیاید افراد متفکری مانندمحمود سریع القلم 10سال است که دراجلاس سالیانه بیلدربرگ شرکت میکند ودرایران استاددانشگاه میباشد خاندان نصر(ولی نصر حسین نصر که عضوفرقه مریمیه وشیعه هستند وبنوعی مدافع ایرانند ودرآمریکا هستند) درایران (....) درمصر2شاخه ماسونی اورینت واخوان کارراپیش میبرنداگرگروهی نتوانستندیامردم مخالفت کردندگروه دیگرعنان کاررادردست میگیرددرسرتاسردنیا ازژاپن بگیرید(نگاهی برتاریخچه فراماسونری درژاپن ازآغازتاکنون
http://www.rense.com/general77/free.htm )تاآمریکا باروسای جمهوردرجه 33 ماسونی درچمبره ماسونری است بدلیل تجاربی ازجمله حکومت رم درگذشته واضمحلال آن ماسونری ازتاریخ آموخت که خودش درلفافه کارکندودولتها عوض شوندوازبین بروندنه ماسونری ومیبینید که اززمان شوالیه های معبدتاکنون درجهان یکه تازی میکنند!!!!
به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر
ببیند مخالفتهایی که با این مستند که توسط چند مسلمان مثل خود شماها درست شدهاند چیزی جز خودزنی نیست !
اینکه اهل حق با هم بجنگند که من راست میگویم و تو دروغ می گویی به نفع هیچ حق نیست
قطعا از این کار شیطان و دجال (آمریکا دجال هست و صهیونیست خرش! که نماد خرش بنیامین نتانیاهو هست!) لذت وافری میبرند!
من سخنان زیادی رو از آقای رائفی پور (رقیب مستند ظهور!) دیده و شنیدهام و صادقانه به شما میگویم که ایشان به اندازه مستند ظهور من رو به بیداری اندیشه و آگاهی نرسانده اند
دلایل مخالفت با این مستند ارزشمند چند تا هستند
اول بگم که اگر در یوتیوب (یوتیوبی که نماد شیطان هست!) بچرخید فیلمهای مستندی شبیه ظهور رو پیدا میکنید که حتی افرادی کافر آنها را ساختهاند و همهشان دوست دارند مردم رو آگاه کنند چون انسان هستند !
یک دلیلش این هست که فراماسونری, دجال (آمریکا) و صهیونیست و آل فرعون (خاندان سلطنتی انگلیس!) و خود ابلیس! از دستش عصبانی هستند!
دلیل دیگر هم استاد رائفی پور هست که دلیل آورد که چون عبدالله هاشم به سید احمد یمانی جلبک, پیوسته است پس کلا این مستند که با مشورت با او ساخته شده چرت محض است!
یا دلیل آورده که اینها غربی هستند یا از به سخنان دیوید ایکه دلیل آورده اند!
یکی نیست بگه غرب و شرق نداریم, وقتی کسی مسلمان بود ملیتش دیگر اهمیتی نخواهد داشت
اصلا امت اسلامی همان چیزی هست که جوامع مخفی از سیستم آن پیروی میکنند!
اینها میگویند (فراماسونری) برادری انسان و پدری خداوند!
این معنای امت هست که خدا پدر و ریشه محسوب میشود (نه پدران انسانی که هر کدام قوم و قبیلهای دارند!
یا این جوامع از چیزی به نام "برادری" استفاده میکنند یعنی همان چیزی که ادیان از آن استفاده میکنند یعنی همان برادری دینی که در دین اسلام هست!!!
اینها با این سیستم (سیستم اهل بیت و امت و اخوت اسلامی و دینی!) بر جهان سیطره دارند
ولی ما اهل حق و مومنین و مسلمین از سیستم گرگها استفاده میکنیم!
حضرت علی امیرالمومنین میفرمایند : اهل باطل در باطل خود متحد هستند و شما در حق خود متفرق! (البته حضرت علی جوک تعریف نکردهاند ولی من خندهام میگیرد!)
اینکه عبدالله هاشم به سید احمد یمانی دروغگوی صهیونیست پیوسته همان حکمتی رو داره که پرورش حضرت موسی در خانه و کاخ فرعون رو داره!
الان اگر عبدالله هاشم و و دوستان دیگرش و برادران دینی ما, اشتباهاتی رو نداشته باشند و دجال و شیطان به این قضیه دلش رو خوش نکند که گردنشان رفته است!
یک نوع تقیه از طرف خداوند نسبت به بندهاش! لطفا روی این موضوع تفکر بفرمایید.
اما در مورد دیوید ایکه, هم باید بگویم که او فردی صادق و درستکار هست
ایراد آقای رائفی پور این هست که چرا دیوید ایکه میگوید آمین یعنی آمون (خدای بزرگ مصری) و یا اینکه ایشان معتقد هست که الله همان بت لات هست!
کسی نیست بگوید که الان علمای ما میدانند که آمین دقیقا به چه معناست که دیوید ایکه بداند !؟ یا علمای ما دقیقا میدانند که الله یعنی چه ؟!
پس این انتقادات وارد نیست
اینکه ایشان گفته است جهان توسط موجودات خزنده اداره میشود (مثل بوش و اوباما و ملکه انگلیس و فراعنه دیگر!) خوب این همان چیزی هست که ما در اسلام (در کتاب اصول کافی) به آن آمیختگی نطفه شیطان با انسان میگوییم!
شیطان با انسان در هنگام آمیزش شریک شده (گاهی !) و باعث میشود که موجودی دو رگه (انسان-شیطان) به وجود بیاید!
برای من هم دیوید ایکه و هم عبدالله هاشم و هم رائفی پور, همگی یکی هستند و همهشون رو به یک اندازه دوست دارم و همه برادران من هستند
پس نباید اهل حق اختلاف کنند چون فلان اهل حقی فلان چیز را نمیداند!
اگر اینطور پیش برویم که پیش هم رفتهایم, هرگز امام زمان ظهور نخواهد کرد!
چون تنها توقعی که ایشان دارند این هست که شیعیان (یعنی اهل حق) قلبا بر سر پیمان خدا, با هم جمع شوند!
آقای راثفی پور عبدالله هاشم رو شیعه کرد! چه اشکالی داره که دیوید ایکه رو هم اینکاره بکنیم !؟
مورد دیگه اینکه بله تو این مستند همه چیز کاملا راست و بیایراد نیست! و این طبیعی هست
حالا بیاییم متهم به دروغگوییشون بکنیم و از برادران دینی خود دفاع نکنیم و علم رو افزایش ندهیم به درد لای جرز دیوار هم نخواهیم خورد!
هیمن بلایی که سر فیلم 313 که توسط شیعیانی در انگلیس ساخته شده بود! آوردند
یکی میگفت این فیلم تقلیدی ناشیانه از ماتریکس هست!
نه په با این همه اتحادی که داریم و به قدرتهای برتر در جهان رسیدهام فیلم ماتریکس باید تقلیدی ناشیانه از ما باشد, فیلمی که یک شیعه با عقاید و ارزشهای شیعه مینویسد برتر هست یا فیلمی که صهیونیستها و مرلین منسون شیطان پرست نوشته هست ؟ ها ؟
شرم آوره این کارهاتون!
فردا امام زمان ظهور کردند اونهایی که اختلاف میاندازند دفع حداکثری میکنند مثل چی پشیمان خواهند شد!
نکنید این کارها رو که اینها وسوسههای شیاطین و دجالیان (آل فرعون) هست