تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دروغی بزرگ در فیلم ظهور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
(۱۱/آبان/۹۰ ۲:۰۸)ahmad azad نوشته است: [ -> ]salam be hamegi man avalin bareke daram nazar midam rastesh bahso goftegoye shomaro khondam va khastam nazaramo begam man seryale zohoro didam va tahte taasiresh gharar gereftam midonid etelaatike in seryal be ma dade kheyli moheme va chizai ro yad dadeke ghablaz in nemidonestim ama inke in seryal che hadafio donbal mikarde goftanesh kare ma nist va bayad karshenasi beshe harfe on dostemon khobe ke goft age mikhay be kasi etelaati bedi ke ghabol kardanesh vase taraf sakhte harfe rast bego va doroghharo labelaye on ja kon man khodam alaghe ziadi baraye tahghighat daram va dadehairoke zohor be man dadro be khater sepordam va toye zendegim kheylihasho didam toye shahr toye tv... va motaghedam karhaike fash shode vojod dare ama inke kasanike inharo fash kardan che hadafiro donbal kardan benazaram ona ghasde soestefade dashtan khastan ta maro be samte chizi bekeshan ke ghablan mokhalef bodim masalan hemayat va taraftari az shakhsiat ya keshvari midonin harkas mitone bardashte khodesho dashte bashe man migam in film ravanshenasi shode bode va kasike ono dide jazbesh mishe on alamat ha tasavir va tarfandha ro yad migire va to naa khodagahesh mire va baes mishe fard tamayol va alaghe be teste onha dashte bashe va ye hese bi imani va konjkavi nesbat be in masael peda kone midonid zaate ensan ineke konjkave va teshneye tajrobast va agar az chizi mahrom beshe say mikone baraye yekbar ke shode behesh berese va onha ba in etelaat ve raha be ma yad dadanke hamchin chizhai vojod dare ta maro konjkav konan va agar farda rozi ma chiziro az khoda bekhym va be on naresim dadeha mian soraghemon ta estefade konim midonid onha maro baraye ye jange ghalat amade mikonan shayad 2012 ya amsale on va binesho aghayede maro nesbat be kheyliu chza avaz mikonan albate inam hast shoma mitonin zerang bashin va ba negahe pezhoheshgar bebinin va ba aghle khodeton tasmim begirin baghiye roman bashoma... man fahmidamke hichkas to in donya harfe rast nemizane va faghd bayad az behtarin rahnama yani ghoran etelaate sahih behirim va ba manteghe khodemon barasi konim tavakol konin be khoda mamnonWink

سلام احمد جان.
ضمن خوشامدگویی به شما لطفا متن خودتون رو ویرایش کنین به فارسی یا فارسی اون رو مجدد ارسال کنین چون جز قوانین تالار نوشتن فارسیه چون این متن انگلیسی خوندنش بسیار دشواره....
ممنون.
(۱۱/آبان/۹۰ ۰:۵۶)stranger00 نوشته است: [ -> ]
نقل قول:3- چرا دروغ بگم،من هم هنوز فیلم نقد و بررسی این سریال رو ندیدم،یعنی می خواستم ببینم ولی بخاطر بعضی مسائل به دستم نرسید،ولی دوستی دارم که در یکی از گردان های سپاه فعالیت میکند و او دیده و میگه که در این فیلم دروغ های سریال ظهور را می گوید ولی چیزی به من نگفته نمی دانم چرا؟؟؟

5- همان دوستم گفت که این فیلم تقریبا نزدیک به سه میلیارد دلار خرج برداشته.

نقل قول:اولا همانطور که گفتم این فقط و فقط نظر خودم است،فقط همین و دوما شاید در مورد رقم خرج این فیلم کمی اقرار کرده باشم

دوست عزیز نشد ها !

شما اول گفتی که پای سپاه در میون ه الان میگی نظر خودت بوده !

همین جوری که نمیشه به ارگانی مثل سپاه دروغ ببندی .

آقا این تاپیک کلهم مشکوک می زنه بدجور . Angry

آقاي استرانگر نينجوتسو اونجايي كه گفت اين فقط نظر خودمه در باره كلمه ي " اگر خدا بخواهد ادامه دارد " بود .
لطفا پست ها رو كامل بخونيد.
(۱۱/آبان/۹۰ ۱۰:۵۱)ema1392 نوشته است: [ -> ]
نقل قول:
3- چرا دروغ بگم،من هم هنوز فیلم نقد و بررسی این سریال رو ندیدم،یعنی می خواستم ببینم ولی بخاطر بعضی مسائل به دستم نرسید،ولی دوستی دارم که در یکی از گردان های سپاه فعالیت میکند و او دیده و میگه که در این فیلم دروغ های سریال ظهور را می گوید ولی چیزی به من نگفته نمی دانم چرا؟؟؟

نقل قول:اولا همانطور که گفتم این فقط و فقط نظر خودم است،فقط همین و دوما شاید در مورد رقم خرج این فیلم کمی اقرار کرده باشم

دوست عزیز نشد ها !

آقاي استرانگر نينجوتسو اونجايي كه گفت اين فقط نظر خودمه در باره كلمه ي " اگر خدا بخواهد ادامه دارد " بود .

آره رفیق،اول پست را با دقت بخوانید،بعد در مورد من انتقاد کنید.
دیگه کم مونده من هم بشم،(جاسوس و یا دشمن و یا هکر)Angry
اومدیم ثواب کنیم،کباب شدیم.
و یک خواهش
لطفا دیگه بحث را ادامه ندهید،تا زمانی که فیلم نقد و بررسی این سریال به دستم برسه و آن را آپلود کنم.
(۹/آبان/۹۰ ۲۳:۲۲)ninjutsu نوشته است: [ -> ]با سلام دوباره
1- اول از همه باید بگم که بعضی دوستان چرا این قدر زود درباره من تصمیم می گیرند؟ من که گفتم تازه وارد هستم و هنوز فعالیت چندانی ندارم.
2- بله،منظور من همان فیلم (The arrival) است.

3- چرا دروغ بگم،من هم هنوز فیلم نقد و بررسی این سریال رو ندیدم،یعنی می خواستم ببینم ولی بخاطر بعضی مسائل به دستم نرسید،ولی دوستی دارم که در یکی از گردان های سپاه فعالیت میکند و او دیده و میگه که در این فیلم دروغ های سریال ظهور را می گوید ولی چیزی به من نگفته نمی دانم چرا؟؟؟
4- ترجمه این سریال توسط گروه بیداری اندیشه صورت گرفته،چون وقتی فیلم تمام میشود؛مینویسد(ترجمه توسط گروه بیداری اندیشه)
6- و یک سوال دیگه؟ چرا کشور سازنده این فیلم میاد و تمامی اسرار خود و کشورهای دیگر را لو بدهد بدون اینکه حتی کشور ابر قدرت یعنی آمریکا ذره ای اعتراضی به سازنده این فیلم نکرده باشد؟
7- راستی آیا میدانید عبدالله هاشم که یک مسلمان بود،به تازگی یهودی شده؟
من این خبر را چند ماه پیش در وبلاگی خواندم که بالای صفحه ی وبسایت آقای عبدالله هاشم ستاره ی پنج پر ترسیم شده است.
8- تهیه کننده این فیلم یکی از بزرگترین روانشناسان مطرح آمریکا است،که فقط یک دروغ را،فقط یک دروغ را چنان زیبا در این سریال جاسازی کرده است که هیچ کس متوجه این دروغ نمی شود.
9- بذارید کمی واضح تر بگم:در جنگ روانی،وقتی دولتی بخواد دروغ بزرگی را به خورد مردم بدهد،خب مسلما هیچ عقل سلیمی آن را باور نمی کند،بخاطر همین میاد و صد تا حرف میزند که نود و نه تا راست است و آن یک دروغ بزرگ را هم بعنوان حرف راست قاطی آن میگوید و میشود صد تا حرف راست و این دروغ را چنان زیرکانه در دیگر حرف های راست جاسازی میکنند که هیچ کس متوجه دروغ بودن آن حرف نمی شود تا به موقع از آن حرف مثلا راست استفاده کنند و مردم پیش خود میگویند،وقتی این همه راست،خب حتما این یکی هم راست است و اینجوری کلاه بسیار تا بسیار گشادی سر مردم میرود.
10- البته من فکر کنم یکی از این دروغ ها را متوجه شدم،البته سندیتی نیست ولی خب این نظر من است؛در پایان فیلم همیشه یک جمله تکرار می شود(اگر خدا بخواهد ادامه دارد) خدا چه چیزی را میخواهد ادامه داشته باشد؟
آیا خدا میخواهد که تشکیلات فراماسونری ها ادامه داشته باشد و یا ظهور دجال؟؟؟
باز هم میگم این نظر من است،شاید این طور نباشد!Sad
این حرفا چیه ؟منظورش اینه که سریال ادامه داره چون قسمت هاشو یکی یکی روی اینترنت قرار می دادند. همین که تو این سریال اسم 12 امام رو آورده به نظر من میشه بهش اعنماد کرد البته قطعا اشتباهاتی هم خواسته و ناخواسته در کار وجود داره.
به نام خدا
سلام
كاري با اين فرضيه ندارم
ولي منظور شما از اين تاپيك و آمريكايي دونستن فيلم ظهور منو ياد حرف كارشناسي انداخت كه توي تلوزيون ادعا كرد كه امريكا داره نابودي خودش رو به جهان اعلام ميكنه.
ايشون يك سايتي رو معرفي كردند كه مربوط ميشد به اوضاع اقتصادي امريكا كه تحت نظر اقتصاد دانان دولت اين كشور اداره ميشد. توي اين سايت به طور وظوح بدهي هاي امريكا با سايز خيلي بزرگي به كاربران جهان اعلام ميشد.
(۱۱/آبان/۹۰ ۲۲:۴۹)GreeN.boy نوشته است: [ -> ]به نام خدا
سلام
كاري با اين فرضيه ندارم
ولي منظور شما از اين تاپيك و آمريكايي دونستن فيلم ظهور منو ياد حرف كارشناسي انداخت كه توي تلوزيون ادعا كرد كه امريكا داره نابودي خودش رو به جهان اعلام ميكنه.
ايشون يك سايتي رو معرفي كردند كه مربوط ميشد به اوضاع اقتصادي امريكا كه تحت نظر اقتصاد دانان دولت اين كشور اداره ميشد. توي اين سايت به طور وظوح بدهي هاي امريكا با سايز خيلي بزرگي به كاربران جهان اعلام ميشد.

و هدفش از این کار اینه که بگه نیاز به حاکم دیگری است ان هم به اسم اسرائیل
دقیقا و در قسمت های آخر فیلم ظهور هم به این موضوع اشاره میکنه،که حکومت نهایی دجال در کشور اسرائیل است و پول آینده هم نامرئی هست،به همین دلیل دلار آمریکا به شدت در حال سقوط است.

در ضمن،ای کاش به من کمی احترام می گذاشتید.
من از برادران و خواهران خواهش کردم که این موضوع را ادامه ندهند،تا زمانی که من فیلم نقد و بررسی این سریال به دستم برسه.
تمامSad
(۱۱/آبان/۹۰ ۱۰:۵۱)ema1392 نوشته است: [ -> ]
نقل قول:3- چرا دروغ بگم،من هم هنوز فیلم نقد و بررسی این سریال رو ندیدم،یعنی می خواستم ببینم ولی بخاطر بعضی مسائل به دستم نرسید،ولی دوستی دارم که در یکی از گردان های سپاه فعالیت میکند و او دیده و میگه که در این فیلم دروغ های سریال ظهور را می گوید ولی چیزی به من نگفته نمی دانم چرا؟؟؟

دوست عزیز نشد ها !

دوست عزیز شما هم پست من رو کامل بخونید . اونجا که ایشون گفته در مورد رقم کمی اقرار!! که البته احتمالا منظورشون اغراق باشه منظور من هست
یه اشتباه تایپی بود،حالا به بزرگواری خودتون ببخشد.
اغراق درست است.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع