تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دروغی بزرگ در فیلم ظهور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
سلام دوست عزیز

ما که منتظر این واقعه هستیم با اینکه به احتمال زیاد ساختگیه ولی امیدواریم این اتفاق بیافته تا هرچه زودتر ما هم تو رکاب آقا امام زمان باشیم !!

ولی اینو بدون که من تو یکی از کانالهای وابسته به رژیم صهیونیستی دیدم که واقعه ی 2012 رو با لحن تمسخر آمیزی و با کلی نیشخند رد میکرد .....
این یعنی باز هم محاسباتشون مثل سالهای 1999 و 2000 و 2009 درست از آب در نیومده و به قول رائفی پور عزیز میرن برای یه آخر الزمان دیگه تو یه وقت دیگه !!!!!!
Wink
آقای
ninjutsu
1-شما به استناد حرف یکی از دوستاتون این شبهات رو وارد می کنید؟خودتون هنوز سریالی که "دروغ های ظهور"رو نشون می ده ندید. شما تحقیقات چند ماهه ی سازندگان "ظهور" رو با حرف فعلن بدون سند دوستتون زیر سوال می برید؟من این منطق رو قبول ندارم. لطفن سریال "دروغ های ظهور" رو ببینید و آپلود کنید که بقیه هم ببینن.
2-اگر خوب به سریال ظهور توجه کنید توی قسمت 51 یا 52 در ثانیه 52 سازنده ها میگن که"به جز آیات مقدس، همه آنچه ما در این سریال، در اختیار شما قرار دادیم، نباید به عنوان حقیقت مطلق تلقی شود بلکه به عنوان ارائه ای از پژوهش ها و تحقیق های دقیق، که بایستی توسط شما، بیشتر مورد تحقیق و بررسی قرار گیرد" اینا عین جملات زیرنویس سریال ظهور هست. پس شما میتونید این سریال رو ببینید و هرجاش رو قبول دارید استفاده کنید.نظر سازنده ها هم همینه.
3 اگر هم 3میلیارد دلار خرج داشته (این هم مستند نیست) در پایان سریال به این مطلب هم اشاره شده و از اسپانسرهای سریال تشکر شده.ضمنن چه ایرادی داره؟ مگه هالیوود برای انتشار تفکراتش خیلی بیشتراز اینا خرج نمی کنه؟
4-چرا شما وقت و هزینه میذارید تا عقایدتون رو به بقیه تو این سایت اعلام کنید؟
5-اگر هم یهودی شده باشه(؟) خوب اون هم گمراه شده. که چه؟ شایدم سرشو زیر آب کردن و به جاش دارن تصمیم می گیرن
6-خدا می خواهد این سریال "ظهور" در جهت روشنگری ذهن ها ادامه داشته باشد.

سخن ناظر:
این مطلب به علت نگراش "فینگلیش" حذف شد.
لطفا به قوانین تالار احترام بگذاریم
با سلام.دروغ این سریال که بیشتر میشه گفت اشتباه روایات اهل سنت است، تعیین وقت ظهور است که طبق محاسبات 1000 سال دجال در انگلیس هشتاد و چند سال در آمریکا و بقیه عمرش حدود 20 سال رو تو اسرائیل سپری میکنه یه جورایی گفته سال 2020. البته من 2 سال پیش سریال رو دیدم و دقیقا محتواش یادم نیست. ولی اون زمان احساس کردم داره وقت ظهور رو مشخص میکنه. که ما می دونیم که حتی خود امام عصر عج هم از وقت ظهور خبر نداره و تعیین کنندگان وقت دروغگو هستند. دوست دارم تو این مورد نظر بدید....
در مورد:
10- البته من فکر کنم یکی از این دروغ ها را متوجه شدم،البته سندیتی نیست ولی خب این نظر من است؛در پایان فیلم همیشه یک جمله تکرار می شودخدا چه چیزی را میخواهد ادامه داشته باشد؟

نمی خوام صددرصد از این مستند دفاع کنم اما اون رفیقی که این تاپیک رو زده اشتباه میکنه چون برداشتی که من از جمله (اگر خدا بخواهد ادامه دارد) داشتم اینه که اگر خدا بخواهد رسوا کردن دجال ادامه دارد...

نظر بنده در مورد سریالWink:

-به نظر من این مستند به درد بچه حزب الهی نمی خوره. چون بیشتر از این که آدمو هدایت کنه با صحنه های مستهجن تحریک میکنه و روایات غلط پخش میکنه. هرچند برای افرادی که اعتقادی به تلاش آمریکا و اسرائیل برای ایجاد نظم نوین شیطانی در جهان ندارند، میتونه روشنگر باشه اما همونقدر هم میتونه مخرب باشه.

صحنه های مستهجن فیلم که نیازی بهشون نیست، متاسفانه هر کدام از ما توی این دوره از اینگونه صحنه ها خواسته یا ناخواسته دیدیم، پس پخش دوباره اون یعنی ترویج فساد...

+قسمت های آخر سریال بیشتر مورد پسند من بود چون بیشتر سعی در وحدت ادیان و مذاهب برای مقابله با دجال و شناخت دشمن مشترک خداوند داشت. ما باید به دنبال نقاط مشترک ادیان باشیم و بدون تعصب در مورد عقیده غیر مشترکمون مناظره کنیم نه درگیر بشیم.

*یه نکته مهم:
ما بیشتر از اینکه لازم باشه با دشمن بیرونی مبارزه کنیم نیاز به مبارزه با دشمن درونی خودمون داریم. شیطان لازم نیست از آمریکا برای نابودی ما استفاده کنه، اون راحت تر از این ها به ما دسترسی داره و اگر سپر درونی ما از بین بره مبارزه برای حفظ سپر بیرونی زیاد فایده نداره.
من به شخصه از این مستند خیلی راضی بودم
چون واقعا از من یک انسان کامل و هوشیار ساخت.راستش دروغ های این سریال رو متوجه نشدمBlushشاید دلیل اینکه به این مستند علاقه مند شدم این بود که جنبه های مثبتش رو تجزیه و تحیل میکردم البته با قسمت آخرش مخالف بودم چون میگفت عیسی مسیح دجال رو به هلاکت میرسونه ولی به نظر من حضرت مهدی اینکار رو میکنه
در هر صورت خدا رو شکر میکنم که این مستند رو تلنگوری برای پیدا کردن روشنایی از تاریکی کرد.
حضرت مسیح یه مسلمان است، همه انبیا مسلمان هستند. هرچند شیطان یا دجال توسط امام زمان عج هلاک میشه اما بین امام زمان عج و حضرت عیسی ع تفاوتی تو جبهه وجود نداره و در یک جبهه هستند. پس نباید تعصب نشون داد.
Roseاللهم العجل لولیک الفرجRose
سوء تفاهم نشه
بخدا تعصبی روی این موضوع ندارم
فقط اعتقاد دینی خودم رو گفتم منظورم این نبود حضرت عیسی مسیحی نمیتواند این کار رو بکند.
سلام .اولا باید گفت این فیلم یه فیلم مردمی هست و نه یه فیلم دولتی یا نه هالیوود و اینجور موسسات واین فیلم بازیگر و چهره پرداز وغیره نداره که هزینه زیادی داشته باشه.در مورد هزینه فیلم هم باید سند و مدرک مستد و مستدل داشته باشید.در مورد آقای عبدالله هاشم باید بگم استناد به یه عکس در مورد یهودی بودن وی کافی نیست.در مورد دروغ های این فیلم میشه بیشتر توضیح بدید.
این یه بحثه بزرگ داره درسته من قبول دارم که نباید همه چیز رو به راحتی قبول کرد و همون طور هم که میدونید آدم اگر سیاست مدار باشه 99 تا راست میگه با 1 دروغ و بعد دوباره راست.البته من اصلا نمیگم این مورد در این مستند هست.این فیلم چیزیه که خیلی از ما هارا تکون داده ولی قبول دارم که باید به جدیت نقد این مستند را دنبال کرد.
بسم الله الرحمن الرحیم
لطفا جواب همه سوالاتو خودت بده!همه شون سوالای منم هست،که جوابی براشون ندارم!
خب اگه چیزی میدونید که ازش مطمینید به ماهم بگید لطفا...ما هم از این مشغولیت فکری دربیاییم!
اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنابهم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع