تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دروغی بزرگ در فیلم ظهور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
سلام دوستان ...
در مورد مستند ظهور می تونید به نقد فیلم 2012 توسط استاد رائفی پور مراجعه کنید . تو سخنرانی از مستند ظهور هم حرف هایی زده شده .
ایشون مستند رو تایید نکردن . لا به لای مستند ، حرف های غیر واقعی هم وجود داره ...
بسم الله الرحمن الرحیم
. . . . لااکراه فی الدین قد تبین الرشد من الغی فمن یکفر بالطاغوت و یومن بالله فقد استمسک بالعروه الوثقی لا انفصام لها والله سمیع علیم
ازاینکه میبینم جوانان زیز بین و طالب حقیقت و آگاهی هستندخوشحالم . ولی عزیزان من همواره بیاد داشته باشید بصیرت و آگاهی شرط لازم و اساسی در مواجهه با شیاطین است ولی کافی نیست .بعد از آن در مشارکتی فعال نهادینه سازی ارزشهاکه ما را حفظ خواهد نمود
salam ....man kheyli dar bareye feramasonha tahghigh mikonam arrivel ba etela ate man jur dar miyad..
HuhHuhHuhHuhHuhHuhSad????????????????????? mishe lotfan dorughe arrivalo begid man kheyli shoke shodam
(۱۳/مهر/۹۱ ۲:۰۴)tajik نوشته است: [ -> ]
salam ....man kheyli dar bareye feramasonha tahghigh mikonam arrivel ba etela ate man jur dar miyad..
HuhHuhHuhHuhHuhHuhSad????????????????????? mishe lotfan dorughe arrivalo begid man kheyli shoke shodam

1. تایپ فارسی
2. در این مستند arrival بعضی قسمت ها مشکل دارند مثل قضیه و ارتباط حضرت عیسی (علیه السلام) و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
ولی خیلی قسمت ها که دوستان ادعا کردند مشکل داره با دلیل رد شده ... شما کل بحث رو مطالعه بفرمایید دوست گرامی و به چند نظر خاص اکتفا نکنید
موفق باشید
sharmande man farsi ndaram.
kheili mamnun khiyalam rahat shod.....Blush
" اگر خدا بخواهد ادامه دارد "
من فکر میکنم این ترجمه همان انشاءالله خودمان است و ما این را میگوییم چون اگر مشیت الهی نباشد حتی نفس کشیدن هم برای ما مقدور نخواهد بود ود ، به زبان دیگر ما زنده ایم چون خدا اینگونه اراده کرده است .
من قسمتهایی از فیلم ظهور را دیدم و تا اینجا برداشت من این است که ، گردانندگان فراماسونی و ایلومناتی به طور علنی از مردم دعوت میکنند که به آنها بپیوندند و شاید ساختن فیلم ظهور برای شفاف سازی است و اینکه کسانی که پیام آنها را نگرفته اند بدانند به کدام طرف بپیوندند .
همیشه و در همه جوامع هستند افراد ضعیف النفسی که به مادیات گرایش دارند . کمی به اطراف خود بنگرید متوجه میشوید .
باسلام.
من هم مثل خود شما دوست عزیز تازه وارد هستم. Smile
جوابهایی که میدم نظر خودمه، پس ممکنه درست یا غلط باشه!
ج5: من با نکته 5ام شما یه کم مشکل دارم و به نظرم غیر معقول میرسه؛ ولو اینکه اگرم واقعیت داشته باشه باید گفت که: خیلی از ثروتمندا هستن که همه چیزشونو واسه دین میدن از جون تا ثروت. پس ممکنه از پول خودشون یا از پول یک اسپانسر مسلمان ساخته شده باشه؛ الله اعلم.
ج6: نکته 6ام شما هم میتونه جوابهای زیادی داشته باشه؛ مثلا،
1- کار از کار گذشته و خیلی از مردم منتظر این سریال بودن موقع ساخت و انتشارش به صورت قسمت قسمت و مشکل تراشی برای انتشار سریال اینها به ضرر خودشون تموم میشد.
2- اگه یک چنین مسائلی بخواد مطرح بشه برای این افراد که دارن مقدمات ظهور دجال رو آماده میکنن، برگ برندس. چون مردم از قدرت این افراد واهمه پیدا میکنن و همچنین وقتی مردم با این مسائل بیشتر آشنا بشن یک سری افراد در موقع ظهور دجال خود به خود به سمتش میرن. چرا؟؟ چونکه قلبشون مهر خوردست. میدونی دلیلش چی میتونه باشه؟ اولین دلیلش نا مشروع بودن این افراده (زنا زاده بودنشون) بازم این سوال پیش میاد که این جمعیت چقدر هستن مگه؟ و باید گفت حدود ثلث بچه هایی که تو آمریکا از مادران زیر 30 سال به دنیا میان، پدرشون معلوم نیست، و الباقی هم ممکنه از طریق پدر بزرگ و ... چنین مشکلی داشته باشن. مثال این موضوع هم در اسلام میشه به ابن زیاد و یا معاویه اشاره کرد.
ج7: من چیزی در مورد نکته 7 نشنیدم ولی مهم هم نیست. چون من خود فرد رو کار ندارم. تا اونجا که با مدرک باشه، حرفاشو قبول کردم.
ج10: جواب نکته 10 شما اینکه: برادر من، منظورش ساخت سریاله. چون این سریال قسمت قسمت می آمد و اینکه میگفت: «اگر خدا بخواهد ادامه دارد.» یعنی اگر خدا بخواهد قسمت بعد ساخته خواهد شد.
سلام دوستان عزیز من هم از کاربران تازه وارد هستم .
قبل از شروع سوالی از مدیران محترم سایت دارم .نمیدانستم در کدام قسمت باید مطرح کنم . و چون مربوط به همین مستند محل بحث است در این تاپیک مطرح میکنم .
رابطه شما با دست اندر کاران این مستند چیست ؟ ایا با موسسه بیداری اندیشه که در نوشته های اخر مستند از ان نام برده شده ارتباط دارید؟Heart
(۱۷/آبان/۹۱ ۱۶:۴۰)داداش کایکو نوشته است: [ -> ]سلام دوستان عزیز من هم از کاربران تازه وارد هستم .
قبل از شروع سوالی از مدیران محترم سایت دارم .نمیدانستم در کدام قسمت باید مطرح کنم . و چون مربوط به همین مستند محل بحث است در این تاپیک مطرح میکنم .
رابطه شما با دست اندر کاران این مستند چیست ؟ ایا با موسسه بیداری اندیشه که در نوشته های اخر مستند از ان نام برده شده ارتباط دارید؟Heart

سلام علیکم
خوش آمدید Rose

فکر کنم این توضیحات کافی باشد:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11.html
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-5.html
چرا هیشکی اصلا درباره 21 دسامبر 2012 هیچی نگفته
امروز 28نوامبر2012
میگن یکی از شیطون پرستا گفته شیطون تو روز 21dec 2012 میاد Heart
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع