تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دروغی بزرگ در فیلم ظهور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
(۱۰/آبان/۹۰ ۱۲:۳۶)ninjutsu نوشته است: [ -> ]والا نمی دانم دیگه چی بگم،من که دارم گیج میشم.
البته به قول استاد رائفی پور،اگر کسی بخواد حقیقتی را فاش کند آن را فردی دیوانه و جنزده و هزیان گو جلوه می دهند به طوری که کسی حرف های او را باور نمی کند،همین طور که مدیریت تالار فرمودند.
حدیثی از پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل شده است که می فرماید:در آخرالزمان روزی فرا رسد که دیگر کسی نتواند راست و دروغ را از هم تشخیص دهد.
به هر حال من سعی میکنم بیشتر تحقیق کنم و از طرفی دیگر خود را برای جنگ آرمانگدون آماده میکنم که جنگ بین خیر و شر است و البته همین طور خود را برای ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (البته اگر تا آن موقع عمری بود) آماده می کنم.

با سلام
دوست عزیز ممکنه حق با شما باشه اما یک دفعه همچین زدی به خاکریز و گرد خاک کردی و بعد عقب نشستی که معلوم نشد چی شد
اینو باید یادمون باشه که دشمن ما خیلی باهوشه و ممکنه با این مستند بخواد به ما خطی بده که ما اونو دنبال کنیم و خودش به جلو فرار کنه مثل مارمولک که موقعی که داره شکار میشه دمش رو جا میزاره وجونش رو نجات بده
پس ما نباید گمراه بشیم این مستند یک *(((چراغ راه )))* حالا ممکنه از طرف افرادی پاک باشه یا ممکنه دشمن بخواد فرار به جلو بکنه ما باید جوری نگاه کنیم که راه حقیقت رو گم نکنیم و به اون چیزی که دشمن میخواد منحرف نشیم و بتونیم حرکت بعدی رو ما انجام بدیم و دشمن رو غافل گیر کنیم
خدا رو شکر دشمن ما سردر گم شده و ای کاش مثل این سایت در اینترنت زیاد بود و تمام جوانان رو اگاه میکرد وبیداری اسلامی تبدیل به بیداری انسانی میشد
سایت وعده صادق هم چند وقتی هست این مطالب توش کمرنگ شده ازدوستانی که اونجا دستی بر اتش دارن لطفا رسیدگی کنن چون اون سایت شده اینه مطبوعات داخلی و از هدفش داره دور میشه اینو اینجا گفتم چون سایت وعده صادق بیشتر شناخته شده و میتونه پلی به این سایت باشه
از موضوع اصلی دور نشیم
کارد ما اونقدر به استخون دشمن رسیده که دو راه بیشتر نداره
یا خاور میانه و کشور های اسلامی رو به جنگ میندازه و ما به ارزومون میرسیم
یا کار رو به جنگ فرسایشی می کشونه
درجنگ فرسایشی هم دو راه داره
یا مارو یعنی مسلمون هارو به جون هم میندازه (همین تردید ها ) جنگ های دینی و قومیتی مثل جنگ شیعه و سنی و جنگ ترک و فارس .........
راه دوم که به امید حق و به یاری اقا امام زمان عج و به حمت همه عزیزان که در دلشون نور حجت روشنه ما از اونا جلو می افتیم بیداری اندیشه و بیداری اسلامی به کل جهان اسلام و دنیا حاکم میشه و اونا نابود میشن و کمرشون میشکنه
ببخشید اگر پر حرفی کردم
امیدوارم دوستان در مورد این تیوری این حقیر هم نظر بدن (ی همزه رو پیدا نکردم)
یا حق
با سلام و درود به تمام شیعیان جهان
به نظر من که این مستند خیلی جالب بود و متوجه دروغی توش نشدم
اگه دروغی هست شما با دلایل مستند برای من فاشش کن
سلام به همه من اومدم فقط یه پیام بفرستم و برم ... در مورد سریال ظهور

اولش خیلی گفتم زیاد مهم نیست پیام ندم و خب تنبلیم اومد ولی یادم افتاد که وظیفه ی هممونه که همدیگه رو بیدار کنیم

میدونید اشکال کار ما کجاست ؟ اصل رو ول میکنیم میفتیم دنبال حایشه ...

سریال ظهور یه جمله گفت که به نظر من درست ترین جمله در مورد اسلام هست :

تا زمانی که شما نتونید اثبات کنید که قرآن به ما گفته شیعه باشیم یا سنی

من حرف شما رو قبول نخواهم داشت

قرآن و خدا از ما خواسته یک مسلمان واقعی باشیم

.

یک مسلمان واقعی نشانه هاش ترک محرمات و عمل به واجباته

که یک لقب رو به ما میده

با تقوا

خداییش چقدر از حرفاتون پیرامون روایت و حدیث بود ؟ کتاب و مثاله

چقدرش پیرامونه قرآن بود ؟

من شیعه نیستم . چون خدا تو قرآن نگفته شیعه باشم

من فقط قرآن رو قبول دارم . اگر حرف هایی که تو حدیث ها و روایات زده میشه قرار بوده الگوی رفتار ما باشه

خب خدا اونو تو قرآن میگفت .

چرا قرآنو ول کردید رفتید دنبال روایت

چرا پیام اصلی ظهورو که میگه

دوستان من شیطان میخواد دنیا رو از عقاید مذهبی تهی کنه

خدا میخواد بنده هاش به راه راست برن

همین همین 2 جمله حرفش بود نمیدونم این که اون بابا یهودی بوده این فلان بوده این مدیوم بوده اون یارو یهودی شده اووووه

چقدر شما حاشیه رو دوست دارید ؟ چرا نمیخواید اصل این سریالو قبول کنید ؟؟

باید حتما سریال ظهور عکس آقای خامنه ای رو 10 بار نشون میداد تا شما راضی میشدید ؟

مهمه که ظهور آیا عکس آقای خامنه ای رو نشون داده یا نه ؟ مهمه که به ایران اشاره نکرده ؟

اگر اینا مهمه

اون وقت اینکه داره داد میزنه آقا ! یک مسلمان واقعی باش مهم نیست ؟

برادرای من اخوی های من حرف هایی توی این تاپیک ها زدید که اگه 1 بار دیگه روشون فکر کنید میبینید که واقعا بی ربطه و من میخوام به مهم تریناشون یه پاسخ کلی بدم ...

ظهور توی یه قسمتی داشت میگفت روح زمان سبکش چیه ... به نظر شما واقعا بر فرض محال ظهور اگر هدفش این بود میومد میگفت ؟ واقعا این طوری فکر میکنید ؟

برادرای من این سریالو شما اگر خیلی خرج میکردید نهایتا 30 میلیون تومن خرج میکردید این یعنی چی که 3 میلیارد خرجش شده ؟؟؟

برادرای مومن و هم کیش من هم نوعان من شما چرا فکر میکنید وسط عالمید و هر کسی که از بین شما برای آزادی بجنگه درسته ولی اگر از بین شما نباشه درست نیست ؟

گاندی 1 حرکت اشتباه تو طول زندگیش نکرده که نکرده اون وقت میاید میگید یهودی بوده

مگه یهودی بودن اشکاله ؟ مگه ننگه ؟ مسلمان بودن افتخاره ؟ مسلمانی که نه نماز میخونه نه روزه میگیره نه حجابشو رعایت میکنه نه ... اندازه ی یه تار موی گندیده ی یهودی که به خدا اعتقاد داشته باشه نیست که نیست

چرا فکر میکنید هر کسی که با شما کاملا هم عقیده نیست داره اشتباه میگه ؟

چرا این قدر از خودتون مطمئنید ؟

-----------

اگر آمریکا میومد ظهورو بن میکرد خب تابلو میشد که کاملا حرفاش درسته بعد هر چقدرم زور میزد باز اون مستند پخش میشد

--------

به نظرم دیگه بیش از این نباید حرف بزنم

همینو میگم که مشکل ما اینه که اصلو ول میکنیم میچسبیم به فرع
قرآنو ول میکنیم میچسبیم به روایت

مشکلمون اینه که خودمون مرکز همه چیز میدونیم
بقیه رو نادون و کافر ...

کی گفته مسیحی ها کافرن ؟

کی گفته یهودی ها کافرن و مشرک ؟

خود خدا گفته خود خود خود خدا گفته

هر کس منو بپرسته و راه درستو پیش بگیره بنده حقیقی منه ...

اون کسی که مسیحی هست با کسی مسلمون هست فرقشون اینه که از دو تا نقطه به یک نور خیره شدن

جهت ها و اشکال فرق میکنه

ولی ذات یکیه

هر کسی که تو این دنیای ساخت خدامون راه درستو پیش بگیره و تقوا پیشه کنه

داره کار درستو انجام میده

ظهور حرف درستی زد

ما باید برای پیروزی به اشتراکاتمون نگاه کنیم

چرا وقتی میدونید تکیه بر تفاوت ها فایده نداره ضررم داره بازم به تفاوت ها تکیه میزنید ؟

خداوند ما رو تا ظهور نهایی امام مهدی(علیه السلام) و ظهور پایانی حضرت عیسی (علیه السلام) حفظ کنه و به ما کمک کنه تا راه درستو هر چقدر سخت باشه پیدا کنیم

به امید روزی که درک ما از القاب و اسامی فراتر بره

هر 2 انسانی توی این دنیا حداقل یک اشتراک دارن

انسان بودن ........

خداوند ما رو به راه راست هدایت کنه
بسم الله
سلام به دوست عزیز و تازه وارد
اولا: که خوش اومدید به تالار
دوما:امیدوارم دلخور نشید از بچه های تالار،چون معمولا حرفهای بدون سند با همچین ری اکشن هایی مواجه میشن و این یه اتفاق طبیعیه. بچه ها معمولا سعی نمی کنن که همدیگرو تخریب کنند و تمام تلاششون اینه که به همدیگه کمک کنند تا سطح اطلاعاتشون بالاتر بره .
آخه شما چه طوری حرفی رو که خودتون کاملا ازش مطمئن نیستید رو مطرح میکنیدHuhHuhHuh.
دوست عزیز ،این ربطی به تازه وارد بودن نداره !!!!!!!!!

نه داداش جوگیر نشو
اولا مشخصه که زیاد هزینه برنداشته فیلم مونتاژی که 3 میلیارد نمیشه!!!!
2.اگر خدا بخواهد ادامه دارد یعنی انشالله قسمت بعدی رو میسازیم
3.عبدالله هاشم یهودی نشده بلکه به یکی از فرقه های خاص اسلامی که اسمشو بلد نیستم گرایش پیدا کرده که اعتقادی به مرجع تقلید ندارند
4.یه چیزی شنیدی جوگیر نشو
5.ایراد صد البته که داره ولی از بعد مثبتش تاثیر خوبی روی جوونها داشته
ممنون از

hamidjon
عزیز
ببین عزیز من من خودم با شما یه کوچولو شبه دارم این چه اسمی هستش که واسه این تاپیک انتخاب کردی؟
دروغی بزرگ یعنی چی ؟
کار بدی کرده که چندین هزار نفر رو آگاه کرده ؟
اون موقع که اون بدبخت ها فیلم می ساختن ( منظورم همین مستندشون حس پاک کردن نیست !) امثال بنده ( شمارو نمی گم که بهت بر بخوره ) نمی دونم کجا داشتم می چرخیدم و سرم به چی گرم بود و اسم خودم گذاشته بودم شیعه !
اگه اونا اون مستند رو نمی ساختن این فروم نبود و شما هم این جا جوالان نمیدادی !
کی گفته اینا امام هستن و ایرادی ندارن
این مستند اشکال داره اما دلیل نمی شه اجر کارشون رو ضایع کنیم
از بنده دلگیر نشو !
دلم از بچه های اینجا خونه عصبی ام نمی تونم خودم رو کنترل کنم
یا حق
با سلام
این فیلم علاوه بر نکات مثبت نکات منفی فوق العاده زیادی داشت:
اولا این که پر از صحنه های ناجور از خوانندگان و زنان نیمه برهنه (که نصف و نیمه سانسور شده بودند) بود.
و دوما باعث تحریک بینندگان با تصاویر محرک و زننده میشد (البته شاید برای بعضی ها این چیزها عادی به نظر بیاید!!!!!!!!)
مخصوصا که اسلام تصریح دارد که هیچ گاه هدف وسیله را توجیه نمی کند و همیشه نگاه به نامحرم تیری زهرآگین از ناحیه شیطان بوده و هست!!
البته نباید تلاش دست اندرکاران این مجموعه را در جهت بیداری دیگران نادیده بگیریم.Confused
من مستندظهوررودیدم.به نظرمن دروغی درش وجودنداشت.به قول استادرافئی پورسعی کن منطقی برخوردکنی وبادلیل حرف بزنی.یاعلی مدد
با سلام من هم تازه به تالار اندیشه وارد شدم.دوست عزیز ninjustsuدر مورد نظرتون که می گه:
یه دولت یه حرف دروغ را قاطی خیلی از حرفای راست می کنه......خود مستند ظهور هم که این را
گفته.شاید هم خیلی از حرفاش به قول شما دروغ باشه ولی ما می تونیم از اون حرفای راستش
برداشت خوبی داشته باشیم. موضوع دوم کلمه(ان شاء الله) اگر خدا بخواهد .در مستند ظهور
مفهوم این کلمه برای خود دست اندرکاران فیلمه ما از این کلمه روزانه استفاده زیادی می کنیم.
اونا دوست دارند اگر خدا بخواهد کار خودشون ادمه داشته باشه.

دوست گرامی only a muslimمن با خیلی از نظر هاتون موافقم.درسته توی قرآن خداوند فرموده :
ان الذین ءامنو والذین هادو والنصری واالصابئین من ءامن بالله والیوم الاخر وعمل صالحا....هرکسی
ایمان بیارد به خدا و روز قیامت فرقی ندارد نصرانی یا ستاره پرست یهودی یا....باشد
اما نکته ی مهم این جاست که در جای دیگری از قرآن داریم:"و من یبتغ غیر الاسلام ذینا فلن یقبل
منه وهو فی الاخره من الخسرین"آل عمران ایه 85هر کس غیر از اسلام دینی اختیار کند هرگز از
وی پذیرفته نیست واو در آخرت از زیانکاران است.
سوال این جاست *چرا؟؟؟*
چون دین اسلام در 99% عالم هستی پراکنده شده وهمه خبر دارندولی مسلمانان برای وحدت
خودشان هم که شده دوستی خود را با ادیان دیگر حفظ می کنند.ولی نباید بیشتر از این در مورد
دیگر ادیان بحث شود.Confused

درسته من هم موافقم. ما ایرانیا می تونیم این طور بگیم که این مستند کلی صحبت می کنه.
واسه کسانی مثل من که تازه به این عرصه وارد شدم شروع خوبیه.ولی به قوله دوستمون توی
تو این مستند در مورد پذیرش ادیان غیر از اسلام خیلی تاکید شده بود که کمی اغراق را در بر داشت.Dodgy
سلام دوستان من هم نازه واردم و زیاد اطلاعاتی ندارم اما راجع به موضوع اخر فیلم که مینویسد اگر خدا بخاهد ادامه دارد چون این فیلم به صورت قسمت به قسمت و سریال گونه در اینترنت قرار میگرفت به همین علت هست که مینویسد اگر خدا بخاهد ادامه دارد از همگی شما ممنونم که در راستای اگاه سازی افکار مردم تلاش مینمایید اجرتان با خدا

سلام دوستان من هم نازه واردم و زیاد اطلاعاتی ندارم اما راجع به موضوع اخر فیلم که مینویسد اگر خدا بخاهد ادامه دارد چون این فیلم به صورت قسمت به قسمت و سریال گونه در اینترنت قرار میگرفت به همین علت هست که مینویسد اگر خدا بخاهد ادامه دارد از همگی شما ممنونم که در راستای اگاه سازی افکار مردم تلاش مینمایید اجرتان با خدا

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع