منم با توجه به مواردی که آقای محمد گفتند،هستم...فقط در قسمت مطالعاتش با توجه به شروع ترم جدید،شاید کند تر از دوستان پیش برم...
یا علی..
سلام علی جان
منم اگه خدا قبول کنه هستم
یا علی
سلام
خيلي دوست دارم مومن باشم اما راه زود گم مي كنم اميدوارم بتونم توي جمع شما تا آخر راه باشم.
يا علي
در پناه حق
من هم خیلی وقتا راه را اشتباهی میرم ولی سعی می کنم گم نکنم ولی هر وقت فکر کردیم داریم اشتباه می ریم بهترین راه کمک گرفتن از قرآن هست خودش راه را نشان می دهد
بسم الله
خیلی خوب و عالی
بخش مطالعه حداکثر روزی 2 ساعت هستم(شرمنده این کنکور تموم زندگی رو مختل میکنه، بی وجدان کاری به سر آدم میاره که آدم هیچی از زندگی نمیفهمه

) و خودسازی رو کاملا پایه ام در هر حدی که بخواین پیش بریم.
یا علی
یا الله
سلام منم هستم
البته اگه خدا کمک کنه
سلام
پيشنهادتون خيلي عالي و ناب هست.
اما يه مشكلي وجود داره براي دوستاني كه مثل من تسلط كافي به موضوعات تالار ندارن خيلي مشكله كه بتونيم همه اين موضوعات رو مطالعه كنيم كاش دو تا دو تا يا سه تا سه تا مطرح مي كردين تا ما با تمركز بيشتري به مطالعه مي پرداختيم.
در صورت امكان يه زمان مثلا يك هفته رو به يه موضوع اختصاص بدين و همه تو اين مدت به اين موضوع بپردازن و خب تو اين مدت سعي بشه كه بيشتر به اين موضوع فكر كنن.
نمي دونم در هر حال شما خودتون بزرگترين و من حقير خيلي كم تجربه ترم كه بخوام بگم بهتر چكار كنيم شما خودتون راه حل بهتري رو ارائه بدين و اين رو هم در نظر بگيرين كه همه ما اين امكان برامون وجود نداره كه هر روز هفته رو پشت كامپيوتر بشينيم و حضور فعالي رو داشته باشيم.
اما من كه واقعا خيلي علاقه مندم كه توي اين طرح شركت كنم.
اما خب برام مقدور نيست تمام مدت پشت كامپيوتر باشم.وقت كمي رو مي تونم در روز بزارم.
موفق باشيد.
در پناه حق