| نظرسنجی: شما میتونید با خیال راحت فرزندتون رو بفرستین دانشگاه؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| بله | ![]() ![]() |
25 | 55.56% |
| خیر | ![]() ![]() |
20 | 44.44% |
| نمی فرستم | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| تمام | 45 رأی | 100% | |
|
وضعیت حجاب و عفاف و روابط نامحرمان در دانشگاه
|
|
۱:۴۹, ۸/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۱ ۱۳:۰۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه دوستام
یه اتفاقی برای یکی از دوستام رخ داده و چند روزیکه ذهن منو به خودش مشغول کرده این دوست من توی دانشگاهشون با 2تا از دخترها رابطه ای خاص داره اولیش که 2 تا 3 سال ازش بزرگتره اما خودش میگه دوسش داره البته از نوع خواهرانه ، خیلی راحت باهم صحبت میکنند و میگن و اس ام اسهای زیادی هم بینشون رد و بدل میشه و الان دیگه همه دیگرو خواهر و برادر صدا میکنند من مطمنم که داره اشتباه میکنه و این قضیه رو هم از حربه های شیطان می دونم این دوستم پسر مذهبیه می خوام کمکش کنم بنظرتون چیکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ اما دختر دوم یه جورایی بهش علاقه داره اونم از نوع ازدواجش اما هنوز باهاش مطرح نکرده و حالا حالا ها هم قصد مطرح کردن نداره لا اقل تا یکی دو سال بعد با این خانمم هم تا حدودی اس ام اسی رابطه داره آیا این رابطه مشکل خاصی داره یا نه البته اولی از اولویت بالاتری برخورداره خواهشا کمک کنید |
|||
|
| آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۰۴, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #181
|
|||
|
|||
(۱۷/فروردین/۹۱ ۱۰:۴۲)توبه نوشته است: دوست عزیز این جامعه شناسی که می فرمایید را از کجا آوردید از غرب؟ سلام . پیشتر هم متذکر شدم بر مبنای بودنم در این جامعه و محیط دانشگاهی میگم و هیچ جامعه شناسی مثل کسی که در جامعه زندگی میکنه نمیتونه متوجه خلاء بشه . به نظر شما غیر از اینه ؟ میخواهید منکر این بشید اگر دانشگاهها تفکیک جنسیتی بشه دردسر ازدواج برای جوونها بیشتر میشه ...؟ میخواهید منکر این بشید حداعقل نیمی از ازدواجهای موفق توی دانشگاهها اتفاق میفته ؟ منکر این میشید که توی دانشگاه شرایط حکم میکنه که رقابت بین آقایان و خانمها برای درس شکل بگیره ؟ منکر این میشید کهتنها محیطیست که دختر یا پسر میتونن توی محیط فرهنگی خودشون و استعدادهاشون رو به هم نشون بدن ؟ از این قبیل موارد زیاده و احتیاج به نگاه جامعه شناختی غربی یا شرقی نیست ( اگر بخواهیم واقع بینانه و غیر تعصبی به قضیه نگاه کنیم ) (۱۷/فروردین/۹۱ ۱۰:۴۲)توبه نوشته است: در ثانی شما که می فرمایید تنها رابطه درست اسلامی در دانشگاه اتفاق می افته پس چرا این قدر آمار طلاق بالاست ؟ چرا این قدر سن ازدواج بالاست؟ بنده نگفتم تنها رابطه ! گفتم شاید تنها رابطه . در ضمن آمار طلاق چه ربطی به دانشگاه داره ؟!! مگه همه آدما توی دانشگاه ازدواج میکنن ؟ به سن ازدواجم هیچ ربطی نداره !!!! من میگم یکی از بهترین جاها برای شناخت و پیدا کردن همسر دانشگاهه اونوقت شما میی چرا سن ازدواج بالاست ؟!!!!
|
|||
|
|
۱۱:۵۲, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #182
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یک لطفی بکنید پست ها رو کامل بخونید. پست های نقل قول شده را نیز بخوانید و فقط پاسخ ها رو مطالعه نکنید... پست های بنده در جواب پست دوم بود نه اول در مورد لزوم اختلاط دختر و پسر در دانشگاه ها نظر خودم رو نگفتم که شما با این دید نقد می کنید... یک نفر گفت باید دانشگاه ها مختلط باشد چون بهترین ازدواج در دانشگاه صورت می گیرد!!! بنده این سخن را نقد کردم که کی گفته تو دانشگاه بهترین ازدواج صورت میگیره؟ اتفاقا امار طلاق ازدواج های دانشجویی کم نیست... حالا صحبت های من رو نقل قول میکنید که مگه دانشگاه الان بنگاه همسر یابی شده؟ مگه اصلا جزو وظایف دانشگاه هست که ما باید نگرانش باشیم. مگه الان دانشجو ها به دید همسر آینده به دانشجو های جنس مخالف نگاه می کنن! پناه بر خدا! جواب همه دوستان در همین نکته بالاست.... یا حق |
|||
|
|
۱۱:۵۹, ۱۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۲:۲۲ توسط help me.)
شماره ارسال: #183
|
|||
|
|||
|
سلام ، هر مسئله ای رو باید از زاویه های مختلف بررسی کرد تا به یه نتیجه درست رسید ولی من نظر خودمو میگم ،
درسته که روابط بین دختر وپسر ممکنه ضررهای زیادی داشته باشه وباعث فساد بشه ولی به نظر من بستگی به دو طرف داره،بعضی از عزیزانی که نظر گذاشتن یکم سختگیری میکنن ،من خودم دانشجو ام (اینو میگم یه مثالی باشه وتجربه خودمه که بعد مدرک نخواین ودوستام هم که کم نیستن اینطوری رفتار میکنن) وقتایی که مجبورم از یه پسر همکلاسی کمک بخوام باهاشون صحبت میکنم ولی گفتم بستگی به طرفین داره وقتی می بینم اون پسر آدم تقریبا درستی هست یا تو محیط دانشگاه اینطور رفتار میکنه باهاش جدی بدون خنده یا .... صحبت میکنم ووقتی اون طرف میبینه که من فقط در حد رابطه همکلاسی باهاش رابطه برقرار کردم دلیلی نداره وقتی من اجازه نمیدم با رفتارم اون بخواد زیاده روی کنه یا.... . رابطه(منظورم صحبت کردنه) بین همکلاسی وهم دانشگاهی میتونه مثل اختلاط وصحبت کردن شما با یه فروشنده یا یه نفراز جنس مخالف باشه که شما بخاطر نیازتون به اون یه نفر یا... باهاش ارتباط برقرار کردین و مسلما هیچ حس خاص یا فسادی توی اون نیست، بله زیاده روی توی اینکار باعث کشش و حس کاذب و دلبستگی میشه ولی چرا باید همش با همکلاسیای جنس مخالف در ارتباط بود؟؟ . حالا ممکنه بعضیا بگن که چرا کمک از جنس مخالف ؟؟!! بله به نظرم تا وقتی مجبور نباشی نباید بری طرف جنس مخالف ولی بعضی وقتها مجبوری. اینطوری رابطه با جنس مخالف در حد عادی ومعمولی بدون ایجاد حس خاص یا... باعث میشه دیگه زیاد وجود جنس مخالف تو محیط های مختلف برات فرقی نداشته باشه واصلا به چشمت نیاد .ولی وقتی سختگیری زیاد باشه و واسه یه سوال یا صحبت خیلی عادی تحت فشار باشی وازهمه طرف محدود بشی اون وقته که یه اتفاقایی میفته که نباید بیفته .بله منم قبول دارم ممکنه یکی از طرفین بخواد سوءاستفاده کنه ولی اگه ما درست برخورد کنیم این اتفاق نمیفته . وهرکسی اگه بخواد رابطه مشکل داری با جنس مخالفش برقرار کنه همه جا میتونه اینکار رو بکنه . ان شاالله که تونسته باشم منظورم رو برسونم .در پناه حق. |
|||
|
|
۱۲:۵۵, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #184
|
|||
|
|||
|
سلام
والله اگر به نظر من تفکیک جنسیتی صورت بگیره، چند تا مزیت داره. یکی این که از این همه گناه جلوگیری می شه. دوم این که سر جوونای مردم به جای مسائل حاشیه ای بیشتر به درس بند می شه. سوم این که از این همه ازدواج های بدون آگاهی و از سر عشق جلوگیری به عمل می آد.که خیلی هاشون هم ممکنه به طلاق ختم بشه. چهارم این که بعضی ها که استعداد دارند ، اما به این دلیل که مقید هستند ، یا مرجع تقلیدشون اجازه حضور در دانشگاه رو بهشون نمی ده ، می تونند وارد دانشگاه بشن. من پیشنهادی فراتر از این دارم ، که هب نظر من می تونه نظام آموزشی کشور رو متحول کنه ، و اون هم ساخت دانشگاه اسلامی هست ، درست مثل چیزی که در قدیم دانشمندان ما در اون تحصیل می کردند.دانشگاهی با اصول اسلامی ، تاکید بر تذکیه نفس ، تاکید بر نیت خدایی در تحصیل علم ، و هماهنگی علوم روز با علوم اسلامی و قرآن. یعنی مثلا اگر در این دانشگاه فیزیک تدریس می شه ، آموزش فیزیک همراه با مثائل روز دنیا ، مسائل دینی رو هم شامل بشه ، مثل احادیث صادره در حوزه فیزیک ، آیات قرآن ، و خیلی مسائل دیگه. |
|||
|
|
۱۴:۱۵, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #185
|
|||
|
|||
(۱۶/فروردین/۹۱ ۱۸:۲۰)یا ثارالله نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم خوب جناب یاثارالاه خود شما از روی چه سندی این صحبت رو میکنید؟ از روی چه آماری می فرمایید؟ |
|||
|
|
۱۴:۲۰, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #186
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۱۷/فروردین/۹۱ ۱۱:۵۲)یا ثارالله نوشته است: یک نفر گفت باید دانشگاه ها مختلط باشد چون بهترین ازدواج در دانشگاه صورت می گیرد!!! سلام . بنده این حرف رو زدم اما نه به این شکل . شاید اشتباه منظورم رو رسوندم . منظورم این بود که یکی از بهترین ازدواجها در دانشگاه صورت میگیره ( هیشکی به شاید اول حرفم توجه نکرد!) . بنده بازم میگم یکی از بهترین ازدواجها توی دانشگاه صورت میگیره . دوست من توی دانشگاه فقط درس نمیخونیم . روبط پخته میشه ، حریمها کاملتر میشه ، فرهنگها ارتغا پیدا میکنه ، معرفتها کامل میشه ، قدرت تصمیمگیری بالا میره ، قاطعیت رشد میکنه و موارد دیگه . حالا توی چنین محیطی به نظر شما نمیشه همسر مناسب پیدا کرد ؟ اگر توی این محیط نمیشه وای به حال محیطهای دیگه . شما کثیفی پنجره رو نگاه میکنی دوست من . متاسفانه توی دانشگاههای ما خبرهای بدش فراگیرتره و زودتر پخش میشه تا خبرهای خوبش . حالا این وسط عده ای هم ازدواج نا موفق داشتن باید کل ازدواج دانشجویی رو زیر سوال برد ؟ بنده بیش از نیمی از خانوادم توی محیط دانشگاهی با همسرشون آشنا شدن و الان بعد گذشت سالها زندگی بسیار خوبی دارن . اگر محیط دانشگاه برای ازدواج خوب نیست پس کجا خوبه ؟؟ شاید هر کسی خانواده مناسب از لحاظ فرهنگی نداشته باشن که بخوان به اونها کفایت کنن . چند درصد از خانواده های نسل ما با سواد هستن یا میتونن موقعیت کنونی دختر یا پسرشون رو در برابر ازدواج بسنجن و انتخواب مناسبی داشته باشن ؟ بیایید یکم واقع بین باشیم . (۱۷/فروردین/۹۱ ۱۱:۵۹)help me نوشته است: با نظر دوستمون موافقم . اگر در محیط دانشگاه تفکیک پذیری صورت بگیره آمار رشد پسران خجالتی سر به فلک میکشه و اونوقته که دوستان شهرستانی ما تا 2 ماه اول زندگی خجالت میکشن با خانم خودشون صحبت کنن ![]() جک نمیگم . الان من توی شهرستانم و میبینم با گذشت 2 سال طرف هنوز با دختر صحبت میکنه قرمز میشه . این خوبه اما از جهاتی واقعا فاجعست . این فرد واقعا جرات نداره خواست واقعی خودش رو به همسر آیندش بگه . ( شاید برای کسانی که توی شهر زندگی میکنن و بزرگ شدن این حرف خنده دار باشه همون طور که برای من خنده دار بود ( فکر میکردم طرف فیلم بازی میکنه) اما حقیقته ) برای این سری از جوونهای شهرستانی تفکیک پذیری فاجعست . بازم میگم خواهشن واقع بین باشیم و شرایط خودمون و محیطمون رو لحاظ نکنیم . (۱۷/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۵)دل خسته نوشته است: والله اگر به نظر من تفکیک جنسیتی صورت بگیره، چند تا مزیت داره. راه جلوگیری از گناه اینه ؟!! خیابونها رو ول کردید چسبیدید به دانشگاه ؟ (۱۷/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۵)دل خسته نوشته است: دوم این که سر جوونای مردم به جای مسائل حاشیه ای بیشتر به درس بند می شه. این حرف شما رو قبول دارم چون وجود 2 جنسیت مسائل حاشیه ای رو زیاد میکنه اما این دلیل نمیشه بیشتر به درس بند بشن ! از این یک جنبه حرف شما کاملا درست اما از جهات دیگه ارزیابی کردید ؟ حس رقابت درسی که با وجود 2 جنسیت بوجود میاد . بوجود آمدن حس نگه داری حریم جنس مخالف در شرایط خاص و محیط اجتماعی . آشنایی نسبی با خلق و خوی جنس مخالف جهت انتخاب بهتر همسر . قرمز نکردن یه پسر وقتی با 2 تا دختر صحبت میکنه... ![]() در کل مضرات این کار از محسناتش بیشتره . (۱۷/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۵)دل خسته نوشته است: سوم این که از این همه ازدواج های بدون آگاهی و از سر عشق جلوگیری به عمل می آد.که خیلی هاشون هم ممکنه به طلاق ختم بشه. اینم درست ، اما چون بعضی ازدواجها توی دانشگاه از سر عشق و احساس پوچه و به طلاق ختم میشه دلیل مناسبی برای تفکیک جنسیت نیست . اگر کسی بدون آگاهی و از سر عشق توی دانشگاه عاشق کسی میشه در نتیجه توی خیابون بیرون دانشگاه هم میتونه عاشق کسی بشه و این مختص به دانشگاه نیست . (۱۷/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۵)دل خسته نوشته است: چهارم این که بعضی ها که استعداد دارند ، اما به این دلیل که مقید هستند ، یا مرجع تقلیدشون اجازه حضور در دانشگاه رو بهشون نمی ده ، می تونند وارد دانشگاه بشن. جدا تعجب کردم !!!! ![]() اونی که مقیده نمیتونه بیاد دانشگاه پس فردا چطوری میتونه بره دکتر با یه منشی خانم صحبت کنه ؟ ( نکنه میگرده دنبال یه مطب که منشی آقا داشته باشه ؟ )اگر مرجع تقلیدی این حرف رو زده خلاف اسلام عمل کرده چون اسلام با علم اندوزی هیچ مشکلی نداره . ( چه چیزهایی آدم میشنوه اینجا انصافا . فکر کن بری پیش مرجع تقلیدت بگه چون دانشگاه دختر داره دیگه دانشگاه نرو !!!!!!) (۱۷/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۵)دل خسته نوشته است: من پیشنهادی فراتر از این دارم ، که هب نظر من می تونه نظام آموزشی کشور رو متحول کنه ، و اون هم ساخت دانشگاه اسلامی هست ، درست مثل چیزی که در قدیم دانشمندان ما در اون تحصیل می کردند.دانشگاهی با اصول اسلامی ، تاکید بر تذکیه نفس ، تاکید بر نیت خدایی در تحصیل علم ، و هماهنگی علوم روز با علوم اسلامی و قرآن. درود بر شرفت . این شد یه پیشنهاد مناسب اما ببینم توی این دانشگاه اسلامی وابسته بر تذکیه نفس تفکیک جنسیتی باشه یا نه ؟ ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۱۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۴:۵۶ توسط Blank Mind.)
شماره ارسال: #187
|
|||
|
|||
(۱۷/فروردین/۹۱ ۱۱:۵۲)یا ثارالله نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم اتفاقا من هم از همون ابتدا عرض کردم که منتظر دیدن سند و آمار شما هستم. اما ظاهرا شما خیلی علاقه ای به نشون دادن سند نداشتید و ندارید. (۱۷/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۵)دل خسته نوشته است: سلام در زمان های خیلی دور این گونه عذر ها بهانه ای تلقی می شد برای خالی کردن میادین حساس نبرد. حالا دین خدا شده ابزار بیرون کردن قشر مذهبی تر از دانشگاه ها. حالا همون دلایل شده دلیل خالی کردن صحنه ها!!! -_- |
|||
|
|
۱۵:۰۶, ۱۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۵:۰۸ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #188
|
|||
|
|||
(۱۷/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۵)دل خسته نوشته است: والله اگر به نظر من تفکیک جنسیتی صورت بگیره، چند تا مزیت داره. راه جلوگیری از گناه اینه ؟!! خیابونها رو ول کردید چسبیدید به دانشگاه ؟ [/b]سلام این که خیابان های ما خراب هستند درسته ، اما ما نباید در صورت خرابی در یک جا ، خرابی در جای دیگه رو در نظر نگیریم. علما جنس های مخالف رو به چنبه و آتش تشبیه می کنند ، این دو هر چقدر به هم نزدیک تر باشند ، احتمال آتش سوزی بیشتره.ما باید تا جای ممکن جلوی این نزدیکی ها رو بگیریم ، مگر در جایی که راهی برای جلوگیری نداریم.ما در تاریخ کم نداریم عبادی که به خاطر همین نزدیکی ها شدند از بدترین ها.از مقدس اردبیلی اگر اشتباه نکنم پرسیدند درباره چند کار حرام ، ایشون گفتند ان شاء الله جلوگیری می کنم ، در مورد مسائل جنسی پرسیدند ، جواب دادند پناه می برم به خدا. اون هم در دانشگاه های ما که خیلی جاها شوخی جای صحبت عادی رو می گیره. (۱۷/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۵)دل خسته نوشته است: دوم این که سر جوونای مردم به جای مسائل حاشیه ای بیشتر به درس بند می شه. این حرف شما رو قبول دارم چون وجود 2 جنسیت مسائل حاشیه ای رو زیاد میکنه اما این دلیل نمیشه بیشتر به درس بند بشن ! از این یک جنبه حرف شما کاملا درست اما از جهات دیگه ارزیابی کردید ؟ حس رقابت درسی که با وجود 2 جنسیت بوجود میاد . بوجود آمدن حس نگه داری حریم جنس مخالف در شرایط خاص و محیط اجتماعی . آشنایی نسبی با خلق و خوی جنس مخالف جهت انتخاب بهتر همسر . قرمز نکردن یه پسر وقتی با 2 تا دختر صحبت میکنه... ![]() در کل مضرات این کار از محسناتش بیشتره . بله خوب هر چیز بدی در کنارش محسناتی هم داره ، حتی شراب هم فوایدی داره ، اما به قول خودتون مضراتش بیشتر از فوایدشه. (۱۷/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۵)دل خسته نوشته است: سوم این که از این همه ازدواج های بدون آگاهی و از سر عشق جلوگیری به عمل می آد.که خیلی هاشون هم ممکنه به طلاق ختم بشه. اینم درست ، اما چون بعضی ازدواجها توی دانشگاه از سر عشق و احساس پوچه و به طلاق ختم میشه دلیل مناسبی برای تفکیک جنسیت نیست . اگر کسی بدون آگاهی و از سر عشق توی دانشگاه عاشق کسی میشه در نتیجه توی خیابون بیرون دانشگاه هم میتونه عاشق کسی بشه و این مختص به دانشگاه نیست . بله ، این هم مثل مورد اول ، تا بشه جلوش رو گرفت ، بهتره. (۱۷/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۵)دل خسته نوشته است: چهارم این که بعضی ها که استعداد دارند ، اما به این دلیل که مقید هستند ، یا مرجع تقلیدشون اجازه حضور در دانشگاه رو بهشون نمی ده ، می تونند وارد دانشگاه بشن. جدا تعجب کردم !!!! ![]() اونی که مقیده نمیتونه بیاد دانشگاه پس فردا چطوری میتونه بره دکتر با یه منشی خانم صحبت کنه ؟ ( نکنه میگرده دنبال یه مطب که منشی آقا داشته باشه ؟ )اگر مرجع تقلیدی این حرف رو زده خلاف اسلام عمل کرده چون اسلام با علم اندوزی هیچ مشکلی نداره . ( چه چیزهایی آدم میشنوه اینجا انصافا . فکر کن بری پیش مرجع تقلیدت بگه چون دانشگاه دختر داره دیگه دانشگاه نرو !!!!!!) خوب مراجع هر کدوم از روی مصادیقی فتوا می دن ، نباید به این راحتی فتواها رو زیر سوال برد ، اگر ما صد تا حدیث دیدیم ، این بزرگواران هزاران حدیث دیدند ، اگر ما چند کتاب خوندیم ، این بزرگواران تمام عمرشون رو صرف مطالعه بودند. (۱۷/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۵)دل خسته نوشته است: من پیشنهادی فراتر از این دارم ، که هب نظر من می تونه نظام آموزشی کشور رو متحول کنه ، و اون هم ساخت دانشگاه اسلامی هست ، درست مثل چیزی که در قدیم دانشمندان ما در اون تحصیل می کردند.دانشگاهی با اصول اسلامی ، تاکید بر تذکیه نفس ، تاکید بر نیت خدایی در تحصیل علم ، و هماهنگی علوم روز با علوم اسلامی و قرآن. درود بر شرفت . این شد یه پیشنهاد مناسب اما ببینم توی این دانشگاه اسلامی وابسته بر تذکیه نفس تفکیک جنسیتی باشه یا نه ؟ ![]() ![]() ممنون از لطفتون.خوب فکر می کنم سنت هم بر همین بوده،و فکر می کنم اگر همین باشه بهتره. در پایان یک اشاره می کنم به داستان حضرت موسی علی نبینا و آله و علیه السلام و دختران شعیب.این که حضرت موسی از دختران شعیب خواهش می کنند که از جلو حرکت نکنند و راهنمایی ها رو به صورت کلامی و از پشت سر انجام بدند ، مبادا همین نگاه کم هم باعث تحریک دل باشه.در حالی که همین حضرت موسی ، در سرزمین کفر عظیم زندگی کرده و بزرگ شده ، و به قولی در محیطی بوده که مملو از گناه بوده (دربار فرعون) ، اما باز هم وقتی به دختران یک پیامبر الهی می رسه (با این که موسی هنوز نبی نشده بوده) ، اما باز هم رعایت می کنه احتیاط رو. (۱۷/فروردین/۹۱ ۱۴:۵۵)Blank Mind نوشته است: در زمان های خیلی دور این گونه عذر ها بهانه ای تلقی می شد برای خالی کردن میادین حساس نبرد. حالا دین خدا شده ابزار بیرون کردن قشر مذهبی تر از دانشگاه ها. حالا همون دلایل شده دلیل خالی کردن صحنه ها!!! -_- سلام لازم می دونم بدونید بنده هم در دانشگاه مختلط تحصیل کردم و پشیمان هم نیستم ، اما مسئله بر سر الاهم فالاهم هست.یعنی کاری بکنیم که شرایط مهیا تر و بهتر باشه. |
|||
|
۱۵:۴۲, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #189
|
|||
|
|||
(۱۷/فروردین/۹۱ ۱۵:۰۶)دل خسته نوشته است: این که خیابان های ما خراب هستند درسته ، اما ما نباید در صورت خرابی در یک جا ، خرابی در جای دیگه رو در نظر نگیریم. طبق گفته شما اتوبوس شرکت واحد خانمها از آقایون باید جدا بشه . ( شدنیست و کار سختی نیست ) خانمها حق ورد به مغازه ای که آقا در آن مشغول فروش است نیستند . ( با شوهرشان مراجعه میکنند )( این هم شدنیست و سخت نیست ) . هیچ خانمی حق کار در بیرون منزل را ندارد مخصوصا اگر در آن محیط مرد رفت و آمد کند .( این هم شدنیست چون هر دختری لزوما احتیاج به کار ندارد )و ... عزیز من این نگاه بسیار تعصبی و خشکه و کاملا متغایر با شرایط فعلی جامعه . اگر این نگاه شما اعمال بشه جامعه به بی بند و باری کشیده میشه . در جایی که ماهواره و کامپیوتر و مدرنیته حاکمه شما میخوای تا جای ممکن زن و مرد رو جدا کنی ؟ باید روی ذهن زن و مرد کار کرد و نه شرایط محیطی . (۱۷/فروردین/۹۱ ۱۵:۰۶)دل خسته نوشته است: خوب مراجع هر کدوم از روی مصادیقی فتوا می دن ، نباید به این راحتی فتواها رو زیر سوال برد ، اگر ما صد تا حدیث دیدیم ، این بزرگواران هزاران حدیث دیدند ، اگر ما چند کتاب خوندیم ، این بزرگواران تمام عمرشون رو صرف مطالعه بودند. سخن مراجع قابل احترام اما اگر تمامی مراجع این حکم رو بدن که نباید دانشگاه رفت بنده شخصا دین خودم رو عوض کرده و آماده مرگ میشم ، چون بدون علم مردن سزاوارتره و توی این جامعه معمولترین راه علم آموزی دانشگاهه . این بزرگواران هر چه قدر هم که کتاب خونده باشن و علم داشته باشند نباید مانع علم آموزی بشن . اگر براشون مقدوره روش علم آموزی رو عوض کنن و نه اینکه منع کنند . |
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۱۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۵:۵۵ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #190
|
|||
|
|||
|
سلام
البته بنده با توجه به نظر مرجع تقلیدم مخالف رفتن به دانشگاه نیستم ، اما اگر واقعا فتوای تمام مراجع این باشه ، راه های بسیار بهتری از دانشگاه هست برای دستیابی به علم ، من به جرأت می گم ، می شه از طریق خوندن مقالات از طریق اینترنت ، مطالعه کتاب ها و مسائل دیگه ، علم بیشتری نسبت به دانشگاه کسب کرد.پس بیاید حداقل به دینمون پایبند باشیم (گفتم بالفرض که این جوری بشه)،حتی اگر دین ما نوشیدن آب رو هم بر ما حرام کرد (مثل داستان طالوت و جالوت). در مورد اون سوال که گفتید ، مثال داستان حضرت موسی علی نبینا و آله و علیه السلام بهترین مثال هست ، دختران موسی مجبور شدند بیان برای بردن آب ، در بین مردان نامحرم ، اما با رعایت چند مورد: 1- این که مطمئنا حجاب واجب رو داشتند (دختر و زن پیامبر هستند) 2-این که صبر کردند تا مرد ها مشک ها رو پر آب کنند ، اما وقتی حضرت موسی آمدند برای کمک به ایشان ، کار رو به یک مرد معتمد سپردند ، اگر حضرت موسی نمی آمدند ، می ایستادند تا سر چاه خلوت بشه. 3- این که به این علت برای بردن آب چاه آمدند ، چون مردی نداشتند که قادر به این کار باشه ، پدر پیری داشتند ، برادر و همسر هم نداشتند.اما همین که خدمتکاری استخدام کردند (یا بهتره بگم همسر) از این کار دست کشیدند. 4-این که تا جای ممکن رعایت عفت رو کردند (از سمت حضرت موسی)، تا حتی نگاه حضرت موسی هم به ایشان نیافته. رجوع بشه به پرسش و پاسخ تاریخی ، سه شنبه پیش ، حدود ساعت 18،رادیو معارف ، من این داستان رو بیشتر از ایشون نقل قول کردم.حدث می زنم همین روز ها در سایت رادیو معارف بارگزاری بشه. راستی دوست خوبم. به نظر شما هزاران استاد در رشته های مختلف علمی با ضعف دینی برای جامعه مفید تره ، یا هزاران انسان عادی که به مراحل بالای ایمان رسیدند؟ نمی گم اولی نباشه ، نه ، اما ما نباید ایمانمون رو فدای دانش کنیم ، حتی گاهی اوفات باید دانشمون رو فدای ایمان کنیم.چون ما اساتید عالم کم نداریم که دارند به دشمن خدمت می کنند.یا همین دانش بدون تزکیه مگر باعث نشد فجایع تاریخی مثل هیروشیما صورت بگیره؟ صحبت های امام خمینی درباره علم و تزکیه می تونه راهنمای خوبی باشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نظرتون در مورد "طرح صیانت از حجاب و عفاف" چیه؟؟؟؟ | پارمیس | 73 | 32,874 |
۳۰/مهر/۹۵ ۱۶:۱۹ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| اجتماع قانونی احیای فرهنگ عفاف و حجاب - 21 تیر 93 | 59-11(یامهدی) | 1 | 1,760 |
۱۹/تیر/۹۳ ۱:۱۶ آخرین ارسال: 59-11(یامهدی) |
|
| پاسخ به شبهات نهی از منکر در باب حجاب و عفاف (قسمت دوم) | III I III | 0 | 1,605 |
۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۲۳ آخرین ارسال: III I III |
|
| مجموعه انیمیشن درباره حجاب و عفاف | عبدالرحمن | 7 | 5,250 |
۱۷/فروردین/۹۳ ۲۰:۳۷ آخرین ارسال: azade |
|
| تاثیر تکنولوژی بر آلودگی دانشگاه به روابط غیرهمجنس ها | دونده آزاد | 0 | 1,222 |
۲۴/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: دونده آزاد |
|
| هرم عفاف از حیا تا حجاب | mahdy30na | 25 | 11,407 |
۱۹/آبان/۹۲ ۱۳:۱۴ آخرین ارسال: SAViOR |
|
| داستانهایی از حجاب و عفاف | netlog36 | 57 | 27,283 |
۲۰/شهریور/۹۲ ۱۳:۲۱ آخرین ارسال: شهیدطیبه واعظی |
|

![[تصویر: smile.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.gif)
![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)
![[تصویر: biggrin.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.gif)