|
"توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
|
|
۱۶:۰۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۲ توسط MohammadFC.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به گزارش آخرین نیوز، سایت افق مدعی شده است که شاهین نجفی خواننده رپ در جدیدترین آلبوم خود، اقدام به توهین علیه حرم امام رضا (علیه السلام) کرد. ![]() این سایت نوشته است: پوستر جدیدترین آلبوم شاهین نجفی با نام “نقی” در حالی منتشر شده است که در طراحی این پوستر سراسر توهین به حرم مقدس امام رضا (علیه السلام) است که این امر موجب واکنش های منفی در این خصوص شده است.این سایت افزود: شبکه BBC نیز در حمایت از این اقدام زشت برای سایتی که اولین بار این آهنگ را پخش نموده است جایزه ویژه در نظر گرفته است. این خواننده مبتذل که پس از ممنوع الصدا شدن در ایران به دلیل پخش موسیقی های زیرزمینی و مبتذل به آلمان مهاجرت نمود. وی در آلمان سرپرستی گروهی به نام «اینان» را نیز بر عهده داشت. وی سپس به گروه تپش ۲۰۱۲ پیوست.افق اضافه کرد: این خواننده در سال ۸۸ ، در آلبوم هایی جداگانه به توهین "ولایت وفقیه" و همچنین حمایت از "فتنه گران" پرداخته است. منبع |
|||
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۸, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۲:۰۱)Havbb 110 نوشته است:(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱:۲۳)جویای حقیقت نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز: حقیر برای همین به شما گفتم برو اون تاپیک رو مطالعه کن . یه مثل برای شما میزنم ، بلکه متوجه بشین که یه همچین چیزی صحت داشته و داره . . . آهنگ زیر رو دانلود کن و ببین . . . دیگه هیچی نمیگم ؛ همه چی واضحه . . . در پناه الله یا مهدی مدد
|
|||
|
۱۶:۵۲, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۵۴ توسط M912.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۳۲)xmontazer نوشته است:بله منم ناراحت شدم بر منکرش لعنت اما من خواب نبودم مثل بعضی از دوستان که با خوندن این شعر یاد امام هادی بیوفتم(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۰۵)M912 نوشته است: من منظورم از آزادی بیان در کنار اندیشه بود یعنی بتونم به هر چیزی که اعتقاد دارم در موردش صحبت کنم خیلی وقته که دارم میبینم که داره به ایشون توهین میشه اما بچه مسلمون های ما چسبیدن به این سایت و فکر میکنن دنیا فقط همین سایت و همین بچه ها هستن که من بارها بهشون گفتم یکم بزرگتر فکر کنید جوونای ما پاشون رو هم تو سایت هایی مث اینجا نمیذارن منی که موندم دیگه پر رو شون بودم خیلی ها تو همین سایت به بچه هایی که متفاوت فکر میکنن میپرن من دارم میگم تویی که گریه میکنی و به خدا میگی خدا ببین چطوری کوچیک کردن ما رو !!!! همین تو مقصری!!! همین من مقصرم که نتونستم واسه دو تا جوون کاری کنم که جای اینکه شاهین رو بپرسته بیاد ببین حقیقت چیه همین چند روز یه تاپیک زدم که نه تنها زیاد استقبال نشد اولش خیلی هم بد برخورد کردن که شبهه است و اینا ولی بخدا قسم داشتم با همین خلا که نقوی هستن بحث میکردم کم آوردم میدونی چرا؟؟؟ چون من کم میارم بلد نیستم ولی بخدا اونا بهتر از من بلدن !! پس من با اینکه محکوم میکنم این اثر رو اما از طرفی هم از ایشون تقدیر میکنم که رگ غیرت بعضی از شیعه ها رو به جوش آورد تا ببینن دنیا و عقایدش فقط همین جوونای پاک تو تالاز نیستن ببینن آدمایی هستن که دارن تو جهل و نادانی دست و پا میزنن اما من و تو امثال ما میشینیم دعای فرج میخونیم و وای به روزی که پای یه بی اعتقاد به اینجا باز بشه من دارم میگم و روش پافشاری میکنم که از ماست که بر ماست برای تلافی هم مثل ....ها اومدن یه سایت بیخود بدرد نخور رو هک کردن که ناتوانیشون رو بیشتر ثابت کنن از دید امثال اونا و جوونایی که از روی نادانی دور اونا جمع شدن این یه پیروزی دیگه است کاش بفهمیم و من از این موضوع بیشتر رنج میبینم تا توهین به امامی که تقدسش با این چیزا زیر سوال نمیره قضیه آب دریا و دهن سگه و خواهش هم دارم انقد بهش نگید زنا زاده شما مگه میدونید که مادرشون چکاره بوده؟؟؟ تا حالا فرزند ناخلف ندیدین؟؟؟ ندیدین که یه کسی یه عمر با آبرو زندگی کنه و بچه اش .... از منتظران آقا بعیده و هرکس بگه فرقی با خود شاهین نداره ![]() ![]() ![]() (۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۸)جویای حقیقت نوشته است:(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۲:۰۱)Havbb 110 نوشته است: اتفاقا بنده مطالعه ی این دست مقالات رو به خود شما توصیه میکنم. برای اینکه متوجه بشید که یه تیکه در درست میخونن رو توی آخر موزیک میگنجونن ، نه که خود کلمات فارسی برعکسش بشه آلمانی.... اصلا همچین چیزی صحت نداره و نداشته! ریورس چه آهنگیه؟؟؟ همونیه که گفتین آلمانیه؟؟ |
|||
|
|
۱۶:۵۶, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۵۷ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
بسم رب الجبارین
سلام همگي باید در يک تاريخ مثلا بعد از نماز جمعه به سمت سفارت المان برن و تحصن كنند و طي بيانيه اي ازدولت المان بخواهند كه كه مثلا تا 3 روز بايد شاهين نجفي رو بهمون تحويل بدهند ....وگرنه در سفارتشون رو مي بنديم و گرنه محكوميت نوشتاري دردي ازمون دوا نمي كنه .. تا زماني كه نشستيم تو خونه هامون كه دشمن نمي ترسه ![]() |
|||
|
|
۱۶:۵۸, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
شما هم تو این اوصاع مملکت گیر آوردین تا یه چیز میشه میرین سفارت میبندین
![]()
|
|||
|
|
۱۷:۱۲, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
خب حکم ایت الله صافی هم که اعلام شد....الان فقط یه بچه شیعه میخوات که ساکن آلمان باشه و کار این حیوان را یکسره کنه
|
|||
|
|
۱۷:۱۴, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
۱۷:۱۵, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۲۳, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۵۸)M912 نوشته است: شما هم تو این اوصاع مملکت گیر آوردین تا یه چیز میشه میرین سفارت میبندین بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز : حقیر هم با شما موافقم . به نظرم این افراد هم منتظر همین برخوردها هستن . بریم سفارت آلمان بگیم بهمون تحویل بدن ؟ اونها هم میگن چشم !!! در جواب میگن اینجا آزادی بیان هستش و هر کسی هر چی دلش میخواد میگه . . . احساسی برخورد نکنین . . . در ضمن : ریور سینگ یا برگردان جملات و یا کلمات علمی جهانی است و فکر میکنم اولین بار در سال 1970 ( مطمئن نیستم ) استفاده شد . بوسیله ی این علم بود که نرم افزار برگردان موسیقی طراحی شده . در این نرم افزار بر اساس همان علم ریورسینگ حرف ها کد بندی شده که می تواند موسیقی را برعکس کند . وقتی که یک موسیقی در این نرم افزار قرار می گیرد و آن را برعکس می کند جملاتی بی معنی که حتی تلفظ آن هم سخت است را پدید می آورد . اما برخی از موسیقی ها هستن که برگردان آنها یک جمله معنی دار می شود که مفهوم زیادی دارد (مثلا کفر می گوید) . بوسیله ی همین کار می توانند آن مفهوم و حرکات رو به صورت ناخودآگاه را به انسان وارد کنند . نمونه اش همون موسیقی بالایی هستش که گذاشتم و آهنگ اصلا فارسی نیست که بگین توهم توطئه دارم و البته برگردان موسیقی اش اینقدر واضحه که اصلا جای بحث نداره . سوالی داشتید ، در خدمتم . . . در پناه الله یا مهدی مدد
|
|||
|
|
۱۷:۲۵, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۱۵)vahrakan نوشته است:کلا منظورم رو اشتباه گرفتی من میگم بیایم یه کاری کنیم یه چیزی ارائه بدیم جوونها جذب بشن محب امام زمان داشته باشیم جای محب شاهین نجفی(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۵۲)M912 نوشته است: [quote='xmontazer' pid='115266' dateline='1336564930']سلام شما داری میری فیس بوکش رو منحدم کنی؟؟؟ شاهین نه!!!! یکی دیگه یکی دیگه من میگم بیا یه کار درست انجام بدیم شما دارین چیکار میکنی اونم تو موقعیتی که اگه نگیم 90 درصد حداقل 50 درصد جوونها متنفرن از اسم بسیج و حکومت اسلامی به شما باشه همه اون 50 درصد رو میکشین اما من میخوام اون 50 درصد با ما جمع بشن حالا هی برین فعالیت های برون سایتی بکنید که تنفر بیشتر بشه والا بخدا
|
|||
|
|
۱۷:۲۶, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۲۶ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
(۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۰۸)MohammadFC نوشته است: رسول اللّه صلىاللهعليهوآله : يا عَلِيُّ ، مَن أحَبَّني وأحَبَّكَ وأحَبَّ الأَئِمَّةَ مِن وُلدِكَ فَليَحمَدِ اللّهَ عَلى طيبِ مَولِدِهِ ، فَإِنَّهُ لا يُحِبُّنا إلاّ مَن طابَت وِلادَتُهُ ، ولا يُبغِضُنا إلاّ مَن خَبُثَت وِلادَتُهُ . پيامبر خدا صلىاللهعليهوآله : اى على! هر كه مرا و تو را و امامان از نسل تو را دوست دارد پس خدا را برحلالزادگىخود سپاسگويد؛ زيرا ما را دوست ندارد، مگر حلالزاده و ما را دشمن ندارد، مگر حرام زاده برگرفته از: اهل بیت در قرآن و حدیث، ج 2 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی | sarallah | 79 | 47,145 |
۲۴/تیر/۹۵ ۴:۱۲ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| شاهین نجفی در آتش سوزی مرد ! | ahmader400 | 6 | 3,615 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۹:۴۱ آخرین ارسال: amirabdi |
|
| رپر نسبتا جدید حمید صفت و تشابه قیافه با شاهین نجفی | raha77 | 19 | 15,422 |
۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: raha77 |
|
| ناگفته هایی تکاندهنده درباره شاهین نجفی | HaDi.n | 4 | 3,368 |
۱۴/فروردین/۹۴ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| حمایت اشکار شاهین نجفی از شیطان پرستی | پیروان موعود | 4 | 3,690 |
۲۹/شهریور/۹۱ ۳:۰۹ آخرین ارسال: رهرو حق |
|
| شاهین نجفی | محمدجواد | 130 | 75,647 |
۲۵/خرداد/۹۱ ۱۵:۱۵ آخرین ارسال: محمدجواد |
|
| شاهین نجفی و امثال او چرا ؟؟ | Gryffen | 30 | 22,309 |
۱۶/خرداد/۹۱ ۹:۴۶ آخرین ارسال: عدالت |
|

![[تصویر: 13910219000054_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/02/19/13910219000054_PhotoA.jpg)