|
پیش نیاز ها لازم و ضروری برای امر ازدواج
|
|
۲۳:۴۲, ۱۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۳ ۲۳:۴۶ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() برای ازدواج کردن چه چیز هایی لازم است؟ اصلا چیزی لازم است یا فقط نیازش باید باشد؟ کدوم ها ضروری است و حتما باید باشد؟؟ کدوم ها غیر ضروری است و بهتر است باشد ؟؟ این موارد ضروری برای دختر ها چیست ؟ برای پسر ها چیست؟ شاید از یک نظر سوال های ساده ای است ... خیلی جاها شاید حتی به محل زندگی هم ربط داشته باشد ولی خوب یک سری چیز ها مشترک است احتمالا ... عرف چه می گوید ؟؟ شرع چه می گوید؟؟ خانه است؟؟ ماشین است؟؟ داشتن شغل است؟ سن است؟؟ آگاهی به حدی معینی است؟؟ کدام آگاهی؟؟ اگر موردی مطرح می کنید دوستان دیگر می توانند بهش نقد وارد کنند ... توضیح دهید بود یا نبود آن مورد چرا مهم است ... |
|||
|
|
۰:۰۶, ۱۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
نقل قول:برای ازدواج کردن چه چیز هایی لازم است؟انواع بلوغ : جسمی عاطفی عقلانی و ... (به حد متناسب ==>افراطی در این مورد فکر نشه. بلوغ مناسب و تا حدودی حداقلی هم فکر میکنم کافیه) یه خورده باریکه درآمد یا سرمایه برای چرخوندن حداقلی زندگی ، یکی از آیتم های لازمه. که بسته به شرایط ، این قضیه قابل مذاکره هست ![]() نقل قول:اصلا چیزی لازم است یا فقط نیازش باید باشد؟بودن نیاز ، پیش نیاز ازدواجه نقل قول:کدوم ها ضروری است و حتما باید باشد؟؟واگذار میکنم به دوستان نقل قول: عرف چه می گوید ؟؟ شرع چه می گوید؟؟عرف رو ما میسازیم.غیر اینه؟ باید به حد واقعی شرع عمل بشه. البته نه ازین شرع های اختصاصی و شخصی سازی شده ای که نفری یکی داره ![]() همون سن که نیاز پدیدار میشه ، باید دید چه زمانی به بلوغ نسبی همه جانبه میرسه. از همون موقع باید آستین بالا زد... |
|||
|
|
۰:۰۹, ۱۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۳ ۰:۱۱ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
آقای
ELENOR اینجا دوتا موضوع داریم 1) آیا شما شرایط جامعه امروزی مد نظرتونه ؟ 2)یا شرایطی که باید باشه؟ |
|||
|
|
۰:۱۹, ۱۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۳ ۰:۲۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۳ ۰:۰۹)mahpare نوشته است: آقایشرایطی که باید باشد رو از نظر خودتون و یا عرف کنونی و یا هر چیز دیگری بگویید من و شما یک قسمتی از جامعه هستیم افکار من و شما بخشی از شرایط جامعه رو درست می کند بالطبع همین من و شما پدر ها و مادر اینده هستیم که قراره دختر ها و پسرهامون رو عروس و داماد کنیم نقل قول:انواع بلوغ : جسمی عاطفی عقلانی وهمین سه تا بلوغ معیاری دارد؟ حالا جسمی دارد تا حدودی از کجا میشود فهمید بلوغ عاطفی و عقلانی وجود دارد ؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱:۰۵, ۱۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۱:۱۲ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۳ ۰:۱۹)ELENOR نوشته است: همین سه تا بلوغ معیاری دارد؟ من فکر میکنم بلوغ عاطفی و عقلانی مثل بلوغ جنسی خودشون نمیان بلکه حاصل آموز ش هستند ، البته برخی هم ترجیح میدهند تا ۳۰ سالگی منتظر بمانند و این بلوغ ها را طی گذر زمان و تجربه بدست بیاورند اگر با کتاب و استاد آموزش داده شود ، که خوب راه ارزیابی مشخص است اما اگر حاصل تحربه باشد ، راه های ارزیابی که بنظر من میرسد اینهاست : یا منتظر میمانند تا عرف جامعه و والدین به آنها بگویند "تو دیگر وقت ازدواجته " یا طرفین در ۳۰ سالگی خودشان انقدر ریش سفید میشوند که در این باره خودشان نظر دهند |
|||
|
|
۱:۳۵, ۱۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
اصل مطلب اینه که سرمایه داشته باشی برای زندگی.
پول داشتی میشه یه فکری کرد . اگه نداشتی و همه گزینه های بالارو هم داشتی ، هیچ کاریش نمیشه کرد. اصل ماجرا اینه ، بقیه چیزا فرعیه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ارتباط موثر مهارتی ضروری برای زندگی در جامعه | fateme7 | 0 | 791 |
۲۶/خرداد/۹۶ ۶:۴۶ آخرین ارسال: fateme7 |
|
| محرمیت برای ازدواج ... | فاطمه خانم | 44 | 13,928 |
۱/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۰۷ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|
| درخواست مشاوره برای ازدواج | Islam | 34 | 10,509 |
۱/اسفند/۹۴ ۲۳:۵۵ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| راهنمایی...ولایت معیاری برای ازدواج آری یا خیر؟؟ | fafa* | 64 | 21,862 |
۱/دی/۹۴ ۴:۳۹ آخرین ارسال: Islam |
|
| مهمترین دلیل خانم ها برای ازدواج چی است؟ | دیدگاه نوین | 19 | 8,948 |
۱۹/خرداد/۹۴ ۴:۳۹ آخرین ارسال: ـــ |
|
| آیا صحیح است؟(این روشی که برای ازدواج موقت به کار میگیرند) | mahpare | 11 | 6,979 |
۲۸/مهر/۹۳ ۹:۰۲ آخرین ارسال: زینب خانوم |
|

![[تصویر: za4-1264.jpg]](http://www.beytoote.com/images/stories/wedlock/za4-1264.jpg)