|
طرح جمع آوری اراذل و اوباش یا ؟!
|
|
۱۸:۴۴, ۲۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۲ ۱۰:۱۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چند مدتی هست که جمهوری اسلامی در سطح کشور طرحی را اجرا کرده به نام جمع آوری ارازل و اوباش .
هرچند که این طرح می بایست مورد تکریم کردن از مسئولین امر قرار بگیرد اما در خلال ای طرح عظیم ملی باید متذکر شوم که نباید نیروی انتظامی یا از افراط و یا از تفریط سبب خدشه دار کردن موضوع شوند، در ادامه (البته با سپاس از مسئولین مربوطه که مجری این طرح می باشند ) بخشی از افراط ها و تفریط ها را در قالب عکس متذکر میشوم. افراط : آیا گوچه جای محاکمه است ؟!؟ ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . آیا طریقه ی اجرای حد و تعذیرات حکومتی اسلام این گونه است ؟ ![]() تفریط : همه باهم بریم هوا خوری ! وای چنگیز عجب کیفی داره ! کاش زودتر ما رو می گرفتن ! ![]() یک بار دیگر متذکر میشوم که بندن مخالف این طرح نیستم ، بلکه باید اینگونه طرح ها علوی بار اجرا کرد چرا که ناسلامتی نام حکومت ائمه اطهار را داریم یدک میکشیم ، مگه زمانی که علی ابن ابی طالب (علیه السلام) به ظاهر زمام خلافت را در دست گرفت با گروه های معاند و خوارج اینگونه برخورد کرد؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۶, ۲۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۰ ۱۷:۳۱ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۰ ۱۶:۳۶)کاردان نوشته است: آها!...پس ایشون لباس شخصی هستن!سلام لباس شخصی یعنی چی ؟ من با کلمات هیچ وقت بازی نمیکنم این فرد کاملا مشخص هست که چه کاره هست و وظیفه اش چی هست حالا نمیدونم منظور شما از بازی با این واژه ها و کلمات چیه؟ (۲۷/تیر/۹۰ ۱۷:۱۵)semnani نوشته است: از دوستان بابت این بحث داغی که میکنند سپاسگذارمسلام اینکه بدون محاکمه این ارازل رو ضرب و شتم کنند رو من هم قبول ندارم و با شما کاملا موافقم . ولی اینکه این افراد رو در محله ی خودشان و جلوی مردم محاکمه نکنند رو قبول ندارم چون این افراد باید هیمنه ی پوشالیشان جلوی افرادی که بهشون هر روز زور میگفتند شکسته بشه وگرنه هرچی در زندان کتک بخورند هم ادم نمیشوند و بعدا حتی به ان کتک ها افتخار هم میکنند. |
|||
|
|
۱۷:۲۶, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
شاید بنده خدا تو چند ارگان فعالیت داشته هر تیکه رو از یه جا کش رفته
![]() چیزی که معلومه ایشون حکم قضایی دارن..حالا اینکه بگی لباسش معلوم نیست جزو کدوم ارگانه ..یا اصلا معلوم نیست که جزو افراد مجاز برای اعمال اجرای حکم حد و شلاق هست یا نه با ناظر اجرای حکم از دادگاهه..چون بازم فکر میکنم(سرما نمیخورم)اجرای هر حکمی یه ناظر از دادگاه داره.هر مجرمی که میره دادگاه یه وکیلم داره..وکیلش میتونه پیگیری کنه جنابی که با لباسای یکشنبه دوشنبه داره اعمال اجرای حکم میکنه از کدوم ارگانه و جواز داره یا نه. تو این گرما سرما نمیخورم (ادب و نزاکتم خوب چیزیه..مخصوصا در برابر یه خانوم) ![]() چیزی رو که متوجه نمیشید سوال کنید..مثلا اول متوجه نشدید این عکس متعلق به اعمال اجرای حکم قضاییه..فکر کردید واسه بعد از دستگیریه.. حالا که میبینید واسه اجرای حکمه ..دوباره پی یه هرج مرج دیگه میری میگی چرا لباس یارو اونجوریه..اینم دلیل بیاریم یه ایراد دیگه میگیری لابد! اونیکه داره شلاق میخوره زبون داره به چه درازی..ناسلامتی یه محله زیر سلطش بود..مشکلی باشه یا خودش میگه یا وکیلش رو پیگیر مسئله میکنه..تو غصه نخور اخوی
|
|||
|
|
۱۷:۳۴, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
دوستان وضعیت چند تن از کاربران معلوم الحال است لطفا بحث را مشوش نکنید . در مورد تنبیه به این شکل هم مملکت قانون دارد و نیازی به ابراز احساسات کسانی که ذره ای از ظلم این افراد را ندیده اند نیست . اگر قرار است از روی احساس تصمیم بگیریم پیشنهاد میکنم افراد همان محله تصمیم بگیرند که در این صورت ان فرد به جای شلاق خوردن تکه تکه خواهد شد .
|
|||
|
|
۱۸:۴۰, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
عزیزم و همسنگرم تجاوز می دانی یعنی چه!!!
زورگیری می دانی یعنی چه؟! ایجاد رعب و وحشت در دل مردم می دانی یعنی چه؟! داد و فریاد بعد از مستی در خیابان ها آن هم با قمه در دست می دانی یعنی چه؟؟ این ها باید بدتر از این هم تنبیه و در ملا عام با هاشون برخورد بشه قبلاً این ارازل را با آرامش می بردند و کسی نمی فهمید و دوباره آنها بر می گشتند و هر کاری که می خواستند تکرار می کردند ولی با این شیوه دیگر جرات به برگشتن هم نخواهند داشت |
|||
|
|
۱۹:۰۹, ۲۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۰ ۱۹:۱۳ توسط semnani.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بحث با بعضی آقایان جواب نمیده
من کی از اینا طرف داری کردم اتفاقا موافقم که در همون محله شون مجازات بشن ، اصل بحث چیز دیگریست میگم چرا اینطوری ! مگه اینجا جنگله که طرف را با این شکل میبرند ! مخالف تحقیر در محله شون نیستم اتفاق هم با شما موافقم .نمی دانم چرا بعضی ها می خوان اسلام طالبانی را در جمهوری اسلامی وانمود کنند و بسیاربسیار با این سیاست .... موافق اند . بنده قصد جسارت به کسی را ندارم اما به گمانم خیلی ها حکومت امام زمان عج را حکومت خون ریزی میدانند. نمیدونم کجای این حرف ( بدونه محاکمه نباید قصاص کرد ) مورد داره که به بعضی آقایان بر میخوره و نطق می کنند که خودشان وکیل دارند و نیازی نیست که در این امور دخالت کرد به عبارت ساده تر می گن به تو چه ؟!!!!!! اگر کمی هم به فکر روز جزا باشیم این طوری با مسائل برخورد نمیکنیم. |
|||
|
۱۹:۱۱, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
نقل قول:وقتی ما میگیم این نظام نظام علویست باید در در اجرای عدالت که مهمترین اصل تشیع بعد از امور اعتقادیه است همیعزیز من یه جور میگی انگار تنها مشکل این حکومت علویه! نقل قول:حالا نمیدونم منظور شما از بازی با این واژه ها و کلمات چیه؟جدی میگی ؟ نمیدونی لباس شخصی چیه! نقل قول:ادب و نزاکتم خوب چیزیه..مخصوصا در برابر یه خانوممتاسفم جنسیتتون نامعلومه! اگر براتون مهمه معلومش کنید!:دی نقل قول:دوستان وضعیت چند تن از کاربران معلوم الحال استمن چند تن نیستم با من درست صحبت کن!منظورت چیه؟ بنده همین جا به کسانی که منظور واضح منو نگرفتن میگم{....}! من گفتم نظر شخصی من اینه که حقشونه! من کی گفتم که میدونم اون یارو مامور نیست! گفتم چه حقی داره با این سر و وضع نمی خوره مامور قانون باشه اگر مامور قانون اینه حکومت واقعا جنگلی و خر تو خره!نگاش کن شبیه جلادهای قرن چهاردهه! |
|||
|
|
۱۹:۲۸, ۲۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۰ ۱۹:۴۳ توسط semnani.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
[quote='کاردان' pid='32891' dateline='1311000102']
[quote] من گفتم نظر شخصی من اینه که حقشونه! من کی گفتم که میدونم اون یارو مامور نیست! گفتم چه حقی داره با این سر و وضع نمی خوره مامور قانون باشه اگر مامور قانون اینه حکومت واقعا جنگلی و خر تو خره!نگاش کن شبیه جلادهای قرن چهاردهه! [/quote] برادر عزیز سلام در اینکه می بینم کمی اشتراک عقیدتی داریم بسیار خورسندم اولا که کاری به این کسی که داره میزنه نداریم و فرض را در مامور دولت بودن می گذاریم در این عکس بنده گفتم حد را اینجوری اعمال نمی کنند که متاسفانه بعضی از آقایان موضوع را به انحراف کشیدن . ناراحت از این بی ادبی بعضی ها نشو همان طوری که من ناراحت نمیشم و اتفاقا به نظراتشون احترام هم میگذارم چرا که نظر هر کس شخصیت اش را نشان می دهد پس نباید بی دلیل شخصیت کسی را نابود کرد. بنده همون اول کاری اومدم با دلیل و استدلال گفتم این کار بعضی مامور نماها اشتباه است و آقایان محترم لطف فرمودند و به طور غیر مستقیم و بسیار جاهلانه گفتن به تو چه ! نمیدانم یا من منطق اسلام را درست متوجه نشدم یا ..... به هر حال منطقی که من از اسلام در ذهنم مجسم کردم اینکه یک مکتب دلیل پردازیست نه اینکه بدونه دلیل حرف زدن و اثبات کلام کردن ، شاید من تصور غلطی داشته باشم شاید مکتب اسلام همون مکتب طالبانیست باشه ! شاید! |
|||
|
۱۹:۴۱, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
نقل قول:مگه اینجا جنگله که طرف را با این شکل میبرند ! بنده مطمئنم کسی که طرح مبارزه با اشرار رو به نیروی انتظامی با حکم و تائید قضایی داده اسلام رو بیشتر از من و دیگران میشناسه . اگر کتک زدن اشرار در ملا عام طالبانیسم است بنده افتخار میکنم که پلیس در کشورم چنین قاطعانه از حق مردم دفاع میکند . |
|||
|
|
۱۹:۵۳, ۲۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۰ ۲۰:۰۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
همیشه از اینکه افراد بدون تخصص و تحقیق نظر میدن در عذاب بودم . نمیدونم در ایران این شکل همگانی شده یا در تمام دنیاست .
از دوستی که به لباس شخصی گیر داده طبق قانون ایران میدونی در نبروهای انتظامی و ضابطین قضایی چه ارگانهایی میتونن لباس شخصی و خودرو شخصی استفاده کنند؟ در مورد دفاع مشروع چیزی میدونند ؟ ایین دادرسی جزایی رو خوندن ؟ قانون مجازات اسلامی و نحوه اجرای حدود رو خوندن؟ خدا وکیلی مجبورید نظر بدید . اگر حرف نزنید میگن حرف زدن بلد نیست ؟ مجازات در ملا عام میدونید چیه ؟ اجرای حدود میدونید چه شرایطی داره؟ میدونید حکم ارازل و اوباش یا همون محارب چیه؟ من جواب این سوالات رو نمیدم تا خودتون برید تحقیق کنید در ضمن جناب کاردان بنده به نوع ادبیات شما اعتراض دارم . نمیدونم در کل همین مدلی صحبت میکنید یا .... یا حق |
|||
|
|
۲۰:۰۱, ۲۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۰ ۲۰:۰۷ توسط semnani.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۰ ۱۹:۴۱)Reza_Jackman نوشته است:نقل قول:مگه اینجا جنگله که طرف را با این شکل میبرند ! نه خیر شما اصلا به اصل بحث توجه ندارید و دارید حرف خودتان را میزنید. واقعه ی کهریزک را هم همین مامور نماها ایجاد کردند آخرش با کلی آبرو ریزی واسه نظام عوامل دستاندرکار را اخراج کردند. تا کی باید ببینیم بعضی ها با کاراشون دارن اصل نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را زیر سوال می برند. بنده مخالف قصاص مجرمین بدونه محاکمه هستم
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: mht3B40(1).jpg]](http://www.bia2malaysi.com/img/newspic/992/mht3B40(1).jpg)
![[تصویر: 686.jpg]](http://64.130.220.65/Multimedia/pics/1389/4/Photo/686.jpg)
![[تصویر: javan-18mai-1.jpg]](http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/jalalnopo/javan-18mai-1.jpg)
![[تصویر: 5zog38k.jpg]](http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/jalalnopo/5zog38k.jpg)
![[تصویر: javan-18mai-6.jpg]](http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/jalalnopo/javan-18mai-6.jpg)
![[تصویر: shallagh-1.jpg]](http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/jalalnopo/shallagh-1.jpg)
![[تصویر: 667253_orig.jpg]](http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/07/667253_orig.jpg)

مگه اینجا جنگله که طرف را با این شکل میبرند ! مخالف تحقیر در محله شون نیستم اتفاق هم با شما موافقم .