|
حمایت از کالای ایرانی
|
|
۱۹:۲۱, ۱/فروردین/۹۷
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() |
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۱/فروردین/۹۷
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
متاسفانه این حرکتم مثل تمام حرکتای قبلی محکوم به شکسته و این شعارم مثل تمام شعارای قبلی بهش عمل نمیشه
|
|||
|
۲۰:۰۴, ۱/فروردین/۹۷
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۷ ۱۶:۲۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
از هر چیز که برچسب ساخت ایران خورده می گریزد و
در لباس ترکیه ای با ژست انگلیسی برنج هندی را با قاشق فرانسوی به همراه نوشابه اسرائیلی و گوشت برزیلی و دسر ایتالیایی بر سر سفره چینی در کنار مبل لهستانی و تلویزیون کره ای در حال دیدن صدای آمریکایی میل فرموده تحت تاثیر شبکه های وهابی بوسیدن ضریح معصومین و اعتقادات تشیع را به سخره میگیرد اما 7آبان که میشود به ایرانی بودن خود افتخار کرده به شیوه نژادپرستان نازی و بت پرستان جاهلی رفتار می نماید! |
|||
|
|
۲۲:۳۱, ۱/فروردین/۹۷
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/فروردین/۹۷ ۲۲:۳۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من خیلی وقته هزینه مصرف کالای ایرانی رو میدم. حداقل تو لباس و کفش.
در لباس پارچه ایرانی می خرم و به دوزنده ایرانی سفارش میدم. هزینه بیشتری نسبت به خرید لباس آماده ترک داره اما این هزینه رو به گل روی امامم پرداخت می کنم و با افتخار هم پرداخت می کنم. |
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۱/فروردین/۹۷
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/فروردین/۹۷ ۲۳:۰۰ توسط سرباز منتظر.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من امسال عهد کردم کالایی خارجی که مشابه داخلی داره رو نخرم
پیشنهاد میدم با هم عهد ببندیم ایرانی بخریم یه تاپیک هم بزنیم هرچیزی که میخرم بگیم تا تبلیغ بشه |
|||
|
|
۲۳:۰۹, ۱/فروردین/۹۷
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
همه این موارد باعث جدا شدن صف ها میشه
یه زمانی خیلی ادعاشو داشتن (وطن پرستی) الان نشون دادن حتی در این زمینه هم دروغگو هستن نزدیکه |
|||
|
|
۲۳:۲۴, ۱/فروردین/۹۷
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
جناب عبدالرحمن
این موضوع با توهین کردن جا نمی افته. فرهنگسازی نیاز به فکر داره و تحقیق. |
|||
|
۲۳:۳۵, ۱/فروردین/۹۷
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
ناعزیزم اصلا من به شما کاری ندارم خودتو وسط ننداز
_______________ ? #حمایت_از_کالای_ایرانی یعنی سایپا و ایران خودرو به پشتوانه حمایت مردم خودرویی با کیفیت بسازند نه اینکه با قایم شدن پشت شعار سال به تولید فرغون های حلبی خودشون ادامه بدن ?t.co/TUFjlZk7gy ✅ تنها کانال رسمی استاد رائفی پور و جنبش مصاف @masaf تولید کننده هم باید شرافت داشته باشه و مردم رو بدبین نکنه وگرنه میشه جزئی از پازل وطن فروشی |
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۲/فروردین/۹۷
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۷ ۱۹:۱۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۲/فروردین/۹۷
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱/فروردین/۹۷ ۲۰:۰۴)عبدالرحمن نوشته است: از هر چیز که برچسب ساخت ایران خورده می گریزد و اینکه از هر کشور درپیتی دستشون میرسه جنس وارد میکنن تقصیر مردم نیست ! مردم یه کالایی رو می بینن و دلشون میخواد همون موقع بخرن دیگه نمیتونن تجزیه تحلیل کنن که این کالا ایرانی هست یا نه یا صبر کنیم مدل ایرانی ش بیاد بعد بریم بخریم! این تقصیر دولت و حکومت هست اگه راست میگن و عرضه دارن کیفیت کالای داخلی رو ببرن بالا مردم دیگه خودشون نمیرن خارجی بخرن کیه که ندونه مافیای ورود کالا به کشور دست خود کله گنده هاست و از این راه کلی سود نصیب شون میشه .!!! در مورد. خط آخر : اگه رفتار مردم جاهلی و بت پرستی بود نمیرفتن مامور بذارن و جلو ورود مردم به پاسارگاد رو بگیرن همه اینا بخاطر ترس هست ! اگه ترسی نداشتن از حضور مردم و عشق مردم به ملی گرایی این کارو نمیکردن قشنگ رفتار اشغال گرای اسراییلی رو مرتکب شدن ! که نمیذاشتن مردم وارد مسجد القصی بشن ! اینام نمیذارن مردم تو کشور خودشون وارد محوطه باستانی پاسارگاد که متعلق به خود مردم هست بشن ! |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: 11cs_1397.png]](http://uupload.ir/files/11cs_1397.png)