|
آیا آقای خامنه ای نایب امام زمان است؟
|
|
۷:۰۳, ۱۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۰ ۷:۱۴ توسط emadm.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان
مطلبی به نظرم اومد که گفتم اینجا مطرح کنم: مگر اعتقاد بر این نیست که امام زمان در دوران غیبت کبرا نایب ندارند، پس چرا گاهی اوقات به آقای خامنه ای، نایب بر حق امام زمان گفته می شود؟ گذشته از آن، اگر امام نایبی نیز داشته باشند، قاعدتا باید توسط خود ایشان انتخاب شود. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۷, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۲/دی/۹۰ ۱۷:۵۰)emadm نوشته است: راستش من یادمه که در مباحث مربوط به عصمت امامان که در کتابهای درسی مطرح میشد، یکی از استدلالها این بود که خدا انسان رو به پذیرش ولایت فردی که معصوم نیست و احتمال خطا داره نمیده. (با توجه به معنایی که ولایت داره، یعنی اولی به تصرف بودن) توی اون کتاب دینی که فرمودید . گفته شده که اطاعت از خدا و اطاعت از هر کسی که حکمش از حکم خدا نشئت نگرفته باشد (طاغوت) حرام است . نه کسی که معصوم نیست . برای مثال در امور دینی شما از مرجع تقلید میکنید . درحالی که مرجع معصوم نیست . دوما ولایت با حکومت زمین تا آسمان فرق داره . گاهی بعضی میگن چرا پیامبر در خطبه غدیر گفت مولاه ، درحالی که میدانیم این کلمه معانی متعددی دارد چرا نگفت امیر یا خلیفه یا ... جواب این است : ولایت یعنی سرپرستی . این سرپرستی در نقطه کمال خود در حکومت معنا می شود اما اگر موقعیت برای حکومت ولی مهیا نبود چه ؟ آیا ولایت و سرپرستی او هم کنار میرود ؟؟؟ ولی در هر شرایطی سرپرست است . چه قدرت سیاسی داشته باشد چه نداشته باشد . حتی در زندان هم ولایتش برقرار است حتی اگر در جامعه ظهور نداشته باشد (غیبت) باز هم ولایتش استوار است . در مورد ولایت فقیه هم همین است . اکنون در کل 1100 سال غیبت کبری تنها 33 سال حکومت دست ولی فقیه بوده . و در تمام 1000 سال قبل ولی فقیه قدرت سیاسی نداشته . یعنی حکومت فقیه برقرار نبوده اما ولایتش برقرار بوده . مثال بارز آن را هم در ماجرای توتون و تنباکو میبینیم . در زمان قاجار ولی فقیه (آیت الله میرزای شیرازی) حکومت نداشتند اما ولایت داشتند و با حکم خود دودمان شرکت های تجاری انگلیسی را بر باد دادند . |
|||
|
|
۱۸:۴۳, ۱۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۰ ۱۸:۵۵ توسط emadm.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول:وقتی می گوییم ولایتی را که رسول اکرم (صلی الله علیه واله) و ائمه (علیهم السلام) داشتند, بعد از غیبت , فقیه عادل دارد, برای هیچ کس این توهم نباید پیدا شود که مقام فقها همان مقام ائمه و رسول اکرم است. زیرا اینجا صحبت از مقام نیست بلکه صحبت از وظیفه است.ممنون پس با تعریف شما، ولی فقیه، کسی است که بر اساس دستورات دین حکومت می کند. اما چرا به او ولی فقیه یا ولی امر گفته میشه که باعث این برداشت نادرست بشه؟ میشه به جای این کلمه از عبارت "حاکم اسلامی" استفاده کرد. توجه کنید که "ولی" به معنای اولی به تصرف بودنه که با توجه به تعریف شما، در مورد حاکم اسلامی صدق نمی کنه. دیدگاه جان، به این قسمت متن دقت کنید نقل قول:عصمت در آيه «اولي الأمر»:در واقع ممکنه پیروی از فردی که معصوم نیست، حرام نباشه، اما - طبق چیزی که در اینجا گفته شده- واجب هم نیست. |
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
خیر ، توجه کن ...
چرا عمل به فتوای مرجع واجب است ؟ چون مرجع اون فتوا رو از قرآن و روایات (فرد معصوم) برداشت کرده نه از خودش . ولایت فقیه هم دقیقا همین است . ولی فقیه موظف است که جامعه اسلامی را بر مبنی سیره عملی 14 معصوم اداره کنه نه با توجه به نظر شخصی خودش . در واقع اطاعت از فردی که حکمش از حکم معصوم سرچشمه نگرفته باشه (طاغوت)است . در ضمن در مورد چرایی کلمه ولایت به جای حکومت توضیح دادم. قانع کننده بود ؟؟؟ |
|||
|
|
۲۲:۵۳, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام به خواهران و برادران خوبم البته بنده حقیرتر از آنم که از امام عصر عجل الله و نائب بر حق ایشون صحبت کنم اما بنا به سوالی که پرسیده شد عرض کنم که . . . طبق صحبت های دوستان عزیز و همونطوری که همه شیعیان اطلاع دارند امام عصر عجل الله 4 نائب خاص داشتند که همگی به رحمت اللهی پیوستند و بعد از 4 نائب که رحمت خدا بر آنها باد وظیفه بر دوش نائبان عام افتاد . اگر ما فکر کنیم بعد از چهار نائب خاص ارتباط امام زمان عجل الله کاملا با ما قطع شده پس یعنی خداوند جهان اسلام را به حال خود رها کرده . پس از نائبان خاص وظیفه بر دوش نائبان عام افتاد که این نائبان مستقیما از طرف ولی عصر انتخاب شدند .امام خامنه ای 61 نائب عام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف هستند و قبل ایشان امام خمینی (رحمة الله علیه) قبل از ایشان آیت الله بروجردی و . . . آیا مهدی صاحب الزمان ما را به حال خود رها کرده ؟اگر خدا مارا به حال خود رها کرده پس چه انتظاری از ما دارد تا زمبنه ساز ظهور باشیم ؟ ما باید به سوی امام مهدی برویم و شرایط را برای ظهور ایشان آماده کنیم . امام منتظر ماست نه ما منتظر امام . اگر دوستام مایل باشند من تقریبا می تونم اسم 61 نائب امام زمان را باید ذکر شهر براتون بیارم البته بعد از امتحانات ! صحبت کردن در مورد شناخت نائب امام زمان را باید به صورت شخصی پیش بگیرید خود در این زمینه فعال باشید چرا که شناخت نائب امام زمان گوشه ای از شناخت خود ولی عصر عجل الله هست . به نظر بنده حقیر ابتدا به شناخت امام زمان پرداخته سپس نائب ایشان . |
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
نقل قول:پس از نائبان خاص وظیفه بر دوش نائبان عام افتاد که این نائبان مستقیما از طرف ولی عصر انتخاب شدند .امام خامنه ای 61 نائب عام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف هستند و قبل ایشان امام خمینی (رحمة الله علیه) قبل از ایشان آیت الله بروجردی و . . .مگر آقای خامنه ای توسط مجلس خبرگان انتخاب نشدند؟ |
|||
|
|
۲۳:۰۷, ۱۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۰ ۲۳:۱۶ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
من یه چیز مهم هم خدمتون عرض کنم که دوستان دانشجو اطلاع دارند که برای پاس کردن یه سری دروس باید حتما پیش نیاز آنها پاس بشه تا بتونند درس مورد نظر خودشون بردارند .
فرضا یه دانشجوی ترم اول نمی تونه درس ریاضی مهندسی برداره !چرا که اول باید ریاضی پیش ریاضی عمومی ریاضی 2 معادلات دیفرانسیل ساختمان گسسته امار و بعد ریاضی مهندسی ! اگه به یه دانشجوی ترم اولی که در حال پاس کردن ریاضی پیش هست بگیم لاپلاس ! چی جواب میده ؟ اینجوری نیست که من یه چیزی بگم شما هم قبول کنی یا نکنی. من میگم شما میگی منبع ! سوء تفاهم نشه ارتباط داشتم با کسانی که میگن منبع رو خودشون نوشتن . بهتره که با مدد گرفتن از امام زمان به شناخت ایشون سپس نائب ایشون بپردازید و در اینده نزدیک خودتون تاپیک ادامه بدید . انشاالله |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
دیدگاه جان، ممنون. اما به نظر من جدای از احکامی که مثال زدید (مثل احکامی که در دین مشخص شده)، سایر مسائل تا حد زیادی به تشخیص شخصی فرد مربوط میشن. و اینکه ممکنه فرد در عمل به سیره معصومین هم دچار خطا بشه. یعنی آن طور که باید به دین عمل نکنه (با توجه به جایز الخطا بودنش)
نقل قول: این سرپرستی در نقطه کمال خود در حکومت معنا می شود اما ...در صورتی که فرد بتونه به حکومت برسه، حدود اختیاراتش چقدره؟ آیا یک حاکمه که باید بر اساس دین حکومت کنه، یا اختیارات دیگه ای هم داره؟ |
|||
|
۲۳:۱۴, ۱۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۰ ۲۳:۱۶ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۱۲/دی/۹۰ ۲۲:۵۸)emadm نوشته است:نقل قول:پس از نائبان خاص وظیفه بر دوش نائبان عام افتاد که این نائبان مستقیما از طرف ولی عصر انتخاب شدند .امام خامنه ای 61 نائب عام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف هستند و قبل ایشان امام خمینی (رحمة الله علیه) قبل از ایشان آیت الله بروجردی و . . .مگر آقای خامنه ای توسط مجلس خبرگان انتخاب نشدند؟ عرض کردم توسط امام مهدی عجل الله انتخاب شدند .برای شناخت امام زمان عجل الله از نرم افزار موعود استفاده کنید . موفق باشید |
|||
|
۲۳:۲۷, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
نقل قول: عرض کردم توسط امام مهدی عجل الله انتخاب شدند .برای شناخت امام زمان عجل الله از نرم افزار موعود استفاده کنید .اما ایشون از طریق مجلس خبرگان اتخاب شدند. ممنون میشم اگر توضیح بیشتری بفرمایید. |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
راستش اطلاعات بنده در همین حد هست . ببخشید
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا امام خامنه ای واقعا همان سید خراسانیست؟ | "شهید" | 16 | 7,962 |
۴/بهمن/۹۳ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| نقاط ضعف جمهوری اسلامی از زبان امام خامنه ای | revenger | 6 | 4,373 |
۱۷/تیر/۹۱ ۲۲:۴۴ آخرین ارسال: سجاد313 |
|
| جانم فدای رهبر ( دریافت کد تصاویر تصادفی امام خامنه ای) | Mitsonary | 1 | 2,796 |
۸/اردیبهشت/۹۱ ۵:۳۱ آخرین ارسال: mohammmad |
|
| چندکلیپ جذاب پیرامون بیداری اسلامی ووعده الهی در کلام امام خامنه ای | sarallah | 0 | 1,472 |
۲۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۶ آخرین ارسال: sarallah |
|
| تبیین این که چرا باید بگوییم امام خامنه ای؟؟؟/ | yamin2 | 70 | 33,388 |
۲۶/بهمن/۹۰ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: EMPERATOR |
|