|
آیا آقای خامنه ای نایب امام زمان است؟
|
|
۷:۰۳, ۱۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۰ ۷:۱۴ توسط emadm.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان
مطلبی به نظرم اومد که گفتم اینجا مطرح کنم: مگر اعتقاد بر این نیست که امام زمان در دوران غیبت کبرا نایب ندارند، پس چرا گاهی اوقات به آقای خامنه ای، نایب بر حق امام زمان گفته می شود؟ گذشته از آن، اگر امام نایبی نیز داشته باشند، قاعدتا باید توسط خود ایشان انتخاب شود. |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۸, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
(۲۰/دی/۹۰ ۲۰:۵۴)MRFT1984 نوشته است: به نظر من با توجه به قدرت بالاي رهبر، مسئوليت تمامي نابساماني ها و مشكلات جامعه متوجه شخص ايشان است و ايشان در صورت قصور بايد در آن دنيا جوابگو باشند. به نظر من هم شما بهتره وقتی یه نظری میدید ، دلیلتون رو هم همراهش بگید . نه اینکه مثل ... فقط بیاید و دو جمله بنویسید و بی خیال دلایل نفر قبلی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینطور فکر نمیکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۰ ۱۳:۲۳)دیدگاه نوین نوشته است: با این حال اگه اشتباه برداشت کردم ... شرمنده . خواهش ميكنم.دشمن امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شرمنده باشه. آيا دال بر اين هست كه نائب همون نمايندس؟وقتي من توي سوال نائب پرسيدم، چرا نگفتن، بله، ايشون از نظر ما نائب هستند!؟ (۱۹/دی/۹۰ ۱۴:۳۲)wakeup2012 نوشته است: عماد جان چرا از یک کلمه دیگه استفاده کنیم ؟؟؟ اين كار مثل اينه كه طرف بشينه پشت پيانو و به جاي جلو بردن صندلي، پيانو رو بكشه طرف خودش! وقتي ميشه از كلمه ديگه استفاده كرد، چرا بايد زور زد تا يه كلمه ديگه جا بيفته كه اونم معلوم نيست جا بيفته. |
|||
|
|
۱۲:۵۷, ۲۱/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۱۵:۴۹ توسط emadm.)
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
اجازه بدید موضوع اصلی بحث رو ادامه بدیم. ممنون
|
|||
|
۱۳:۲۱, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۰ ۱۴:۳۲)wakeup2012 نوشته است: عماد جان چرا از یک کلمه دیگه استفاده کنیم ؟؟؟ اين كار مثل اينه كه طرف بشينه پشت پيانو و به جاي جلو بردن صندلي، پيانو رو بكشه طرف خودش! وقتي ميشه از كلمه ديگه استفاده كرد، چرا بايد زور زد تا يه كلمه ديگه جا بيفته كه اونم معلوم نيست جا بيفته. [/quote] دوست عزیز بعضی از کلمات علاوه بر معنی اصلی خودشون بار معنوی هم دارند . مثل همین نائب عام امام زمان . و به این نکته هم توجه داشته باشید که برای رسیدن به هدف باید زیاد کار کرد و سختی هایی رو متحمل شد . |
|||
|
|
۱۳:۲۵, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
مشکل همین بار معنویه که باعث ایجاد تقدس میشه.
|
|||
|
|
۱۳:۳۹, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۰ ۱۳:۲۵)emadm نوشته است: مشکل همین بار معنویه که باعث ایجاد تقدس میشه. این دیگه بر میگرده به آگاه کردن مردم . ما میگیم چون رهبر حاکم جامعه اسلامی است نه حاکم غیر اسلامی پس باید یک بار معنوی هم داشته باشه . ترس دشمن بیشتر از بار معنوی رهبر هستش . راستی یک سوال . منظور شما از تقدس دادن به کسی چیه؟ |
|||
|
|
۱۶:۰۹, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
(۲۰/دی/۹۰ ۲۰:۵۴)MRFT1984 نوشته است: به نظر من با توجه به قدرت بالاي رهبر، مسئوليت تمامي نابساماني ها و مشكلات جامعه متوجه شخص ايشان است و ايشان در صورت قصور بايد در آن دنيا جوابگو باشند. در جنگ صفین حضرت علی علیهالسلام در چادر خود به یاران فریب خورده فرمودند به قرآن سر نیزه اعتنا نکنید قرآن ناطق منم ولی اکثر سپاهییان گوش ندادند آیا حضرت با توجه به معصومیت خود نمی دانستند یا نمی توانستند به زور جلوی این افرادو بگیرند ؟اگر جوابتون مثبته بپذیرید که دیکتاتوری در اسلام مطرح نبوده و هنوز هم نیست و خواهشا بپذیرید امام خامنه ای در غیاب ولی عصر پدر امت اسلام و مشروع تر ین فرد در زعامت جامعه و دلسوز ترین برای دفاع حقه از مصالح جامعه هستند . با چموشی و عدم حرف شنوی عده ای نه قدرت پیامبر و امام زیز سوال میره نه در سطح پایینتر قدرت امام خامنه ای. |
|||
|
|
۲۰:۴۷, ۲۱/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۰ ۱۳:۱۷ توسط paradise.)
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام. متاسفانه در این تاپیک انحراف شدیدی به وجود اومده. ابتدای بحث خوب بود ولی اخیرا . . . . . . عنوان تاپیک کاملا واضحه، و مشخصه که حول چه موضوعی باید بحث کنید! گویا نمیشه به دوستان اعتماد کرد که حد و حدود را رعایت بفرمایند! مطمئنا کسی که رهبری رو قبول نداره و در صلاحیت ایشون شک داره، نمی تونه درباره نائب امام زمان بودن یا نبودن ایشون تصمیم بگیره! امیدوارم بعضیها از عمد دنبال انحراف نباشند، و واقعا نیت قلبی شون مباحثه ی سالم و منطقی باشه، پستهای بی ربط و بی منطق، بدون اطلاع حذف خواهد شد!! |
|||
|
|
۸:۰۷, ۲۴/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۰ ۸:۱۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
از همه دوستان عذرخواهی میکنم چون چند روزی هست به وضعیت این تاپیک رسیدگی نشده. مدیر بخش، انحراف بحث رو مطرح کردن. بنده مجبور شدم 13 صفحه رو مطالعه کنم. این خودش باعث شد زمان زیادی طول بکشه.
متاسفانه همونطور که مدیر بخش گفتن چند صفحه آخر تاپیک با شیب تندی به سمتی کشیده شد که آیت الله خامنه ای رو حتی زیر سوال ببرن و یکی از دوستان شرکت کننده در بحث حتی تاپیکی ایجاد کردن که اصلا ایشون صلاحیت دارن یا نه که خوب طبعا چنین مسائلی حذف خواهد شد. ایشون انسانی هستن فرهیخته و متقی و عادل و زاهد و عارف که دارن کارشون رو به خوبی پیش می برن. اینجا فقط از ایشون حمایت میشه نه اینکه بخواد مثلا صلاحیتشون بررسی بشه اونهم توسط عده ای که کوچکترین اشرافی به چنین قضایا ندارند. خودم رو هم عرض میکنم. متاسفانه ما عادت داریم راجع به هر چیزی اظهار نظر کنیم بدون اینکه حتی کمی راجع به اون قضیه مطالعه داشته باشیم. حالا گفتگو راجع به اینکه به ایشون نایب بگیم یا نه مانعی نداره هر چند همون هم دوستان بعضا سلیقه ای صحبت می کنن تا از روی علم. اما اینکه بخواد آخرش نتیجه گیری آنچنانی گرفته بشه ... بنده یقین دارم هیچکدوم از دوستان کتاب امام خمینی و آیت الله جوادی آملی و سایر بزرگان در مورد ولی فقیه و جایگاهش رو مطالعه نکردن اما بحث رو تا نتیجه گیری نهایی هم پیش بردند و ایشون رو مقصر مشکلات دونستن. آخه... به هر حال ما در این تالار رسالتی داریم و هدفی. اما برای رسیدن به این هدف، چارچوبی داریم و قوانینی. این دغدغه رو داریم که چون متاسفانه مطالعه دینی هم خودمون و هم کاربران خیلی پایینه، انتشار مطالب ناپخته و از روی نداشتن علم، منجر به انحرافات فکری دوستان ضعیف النفس بشه بنابراین سعیمون اینه طوریکه موجب ناراحتی دوستان نشه از انتشار چنین مطالبی در تالار خودداری کنیم. بنابراین این تاپیک رو هم همینجا بحثش رو مختوم می کنیم. دوستانی که واقعا این قضایا براشون مهمه خواهشا دو کتاب حضرت امام خمینی و آیت الله جوادی آملی رو لااقل مطالعه کنن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا امام خامنه ای واقعا همان سید خراسانیست؟ | "شهید" | 16 | 7,938 |
۴/بهمن/۹۳ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| نقاط ضعف جمهوری اسلامی از زبان امام خامنه ای | revenger | 6 | 4,363 |
۱۷/تیر/۹۱ ۲۲:۴۴ آخرین ارسال: سجاد313 |
|
| جانم فدای رهبر ( دریافت کد تصاویر تصادفی امام خامنه ای) | Mitsonary | 1 | 2,793 |
۸/اردیبهشت/۹۱ ۵:۳۱ آخرین ارسال: mohammmad |
|
| چندکلیپ جذاب پیرامون بیداری اسلامی ووعده الهی در کلام امام خامنه ای | sarallah | 0 | 1,468 |
۲۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۶ آخرین ارسال: sarallah |
|
| تبیین این که چرا باید بگوییم امام خامنه ای؟؟؟/ | yamin2 | 70 | 33,353 |
۲۶/بهمن/۹۰ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: EMPERATOR |
|