|
بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! )
|
|
۱۹:۴۴, ۳۰/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۲۰:۱۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
از دوستان ولایی به خاطر گذاشتن چنی تصاویری عذر میخواهم منبعفرج الله سلحشور : "جدایی نادر از سیمین" به همراه تایید کنندگان آن برای ارسالش به اسکار به کشور و اسلام خیانت کرده اند و به نظر من و تمام ولایتمداران جایزه گلدن کلوب "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری برای کشور و ملت ما نیست بلکه یک خیانت بزرگ در حق ملت است ! در حالی که جامعه هنری و برجستگان فرهنگی کشور از موفقیت های بین المللی اصغر فرهادی احساس غرور می کنند، فرج الله سلحشور اینطور بیان کرده که تلویزیون كار درستی انجام داد كه گلدن گلوب را پوشش نداد ! مثال "جدایی نادر از سیمین" مثل جایزه به بهترین دزد است. برای ما پیروان رهبری جایزه "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری ندارد! کارگردان سریال حضرت یوسف گفت: جایزه گرفتن "جدایی نادر از سیمین" را برای ایران افتخار نمی دانم و معتقدم فرهادی یک فیلم متضاد با اعتقادات مردم وفرهنگ ایرانی ساخته است. راز خنده های اصغر فرهادی به حرکت بی شرمانه خانم بازیگر ! باشگاه خبرنگاران: حضور فیلم "جدایی نادر از سیمین" به کارگردانی اصغر فرهادی که به سیاه نمایی جامعه ایران می پردازد، در جشنواره گلدن گلوب، حاشیه های تاسف برانگیزی توسط کارگردانش ایجاد کرده که باعث جریحه دار شدن احساسات قشر سینما دوست و فرهنگی کشورمان شده است. پس از ماجرای دست دادن آقای فرهادی با یک زن در جشن شب قبل مراسم که با عکس العمل برخی رسانه ها همراه شد، امید آن بود که جناب فرهادی بعنوان نماینده کشورمان با رعایت عرف جامعه اسلامی، رفتارهای خود را اصلاح کند که با انتشار عکس و فیلم روز مراسم این امید به ناامیدی گرایید! همانطور که در عکسها مشهود است جودی فاستر بازیگر منحرف که سابقه بازی در فیلمهای مستهجن هالیودیش زبانزد عام و خاص است با حرکتی که مخصوص طیف خاصی از منحرفین اخلاقی است سعی در جلب توجه دارد که متاسفانه با نگاه و رفتار تایید کننده کارگردانی که قرار است آبروی کشور اسلامی مان در مجامع بین المللی باشد روبروست. انتقاد خبرگزاری فارس از دست دادن فرهادی با آنجلینا جولی منبع خبرگزاری فارس در این باره نوشت: پس از انتشار اخبار دریافت جایزه فرهادی در انجمن منتقدان آمریکایی، عکسهای او هنگام دست دادن با "آنجلینا جولی" سوژه رسانههای مختلف شد. فرهادی با این اقدام - که البته در گذشته هم در جشنواره فیلم برلین صورت گرفته بود - نشان داد چیزی از عرف دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران نمیداند و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم این روابط را به او یاد ندادهاند. |
|||
|
| آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۵۲, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #141
|
|||
|
|||
|
ای بابا کمی آرام تر.
اینکه در این اتفاق افتخار است برای ایرانیان هیچ شک و شبهه ای نیست. من مطئنم که اگر فرهادی در هنگام جایزه بحث فلسطین را پیش میکشید نه تنها خود شما(آقای دل خسته و دیگر دوستان تالار) کلی مطلب از ایشون میذاشتید و تقدیر و تشکر و .... و اون موقع تازه نقد فیلم میشد و تازه شاید هم خیلی ها میرفتن برای لولین بار این فیلمو میدین!!! بلکه صدا و سیما هم ایشون رو یه شبه تبدیل میکرد به نماد سینمای ملی مذهبی ما... حالا خدائیش کی داره بیشتر به این قضیه سیاسی نگاه میکنه... ما یا اونا. |
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۱۴:۰۱ توسط آدم.)
شماره ارسال: #142
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۲)سید ابراهیم نوشته است: حالا خدائیش کی داره بیشتر به این قضیه سیاسی نگاه میکنه... ما یا اونا. قربون هالیوود و غرب و جشنواره هاشون برم خودم یه تنه, که تو همه ی عرصه ها حسن نیتش رو نشون داده و ثابت کرده که عاشق مردم دنیاست . راستی رهبر درباره هالیوود چی گفتن ؟؟ آها ببخشید ایشون اشتباه میکنن, ولایت هم دیگه امل بازی شده . راستی شنیدین که دکتر عباسی چقدر خوشحال شد و مایه افتخار قلمداد کرد اسکار گرفتن این فیلمو ؟ بنده خدا آقای رائفی پور هم تایید کردن و شخصا خواستار ملاقات با این کارگردان موفق ایرانی شده . خدا به داد تک تکمون برسه, که وقتی قرآن رو سر نیزه ها میدیدیم عکس العملمون چی بود .... |
|||
|
۱۴:۰۲, ۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۱۴:۰۹ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #143
|
|||
|
|||
|
سلام
اصلا بحث سیاست نیست ، ایشون اگر اسم فلسطین رو هم میاورد ، اگر اصلا تمام مبانی دین رو هم عرضه می کردند ، باز هم با یک دست دادن با نامحرم تمامش تحت الشعاع قرار می گرفت. مثال از سیره زدم ، بارها و بارها امیرالمومنین علیه السلام می فرمودند که دستشون بسته است (به خاطر مسائل به ظاهر کوچک شرعی) و نمی تونند به خاطر دین هم که شده ذره ای پا روی اخلاق بگذارند. اصلا یک پیشنهاد می کنم ، شما به جای این که من رو رد کنید ، ببینید این حرفهایی که زدم چه مشکلی داره؟اون ها رو رد کنید. آیا واقعا دل آقامون امام زمان روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء با این کار ها شاد میشه؟ آیا این کارها مخالف تعالیم سرور کل هستی ، آقا امیرالمومنین علیه السلام نیست؟ |
|||
|
۱۴:۱۰, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #144
|
|||
|
|||
|
قرار شد از هیچ شخصی حرف نزنیم. بحث در مورد فیلم هست فیلم جدایی نادر از سیمین.
این فیلم ایران رفته در بالاترین جایگاه جهانی ایستاده. این فیلم ایرانی توانسته بسیار موثر و حتی در برخی جاها اعجاب انگیز باشه. این فیلم ایرانی برای همه ماست نه فرهادی فقط. این جا قرار بود تحلیل فیلم بشه نه شخصیت. راستی یه حدیث جالب: ای مالک اگر شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی فردا به آن چشم نگاه مکن شاید سحر توبه کرده باشد |
|||
|
|
۱۴:۱۲, ۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۱۴:۲۰ توسط آدم.)
شماره ارسال: #145
|
|||
|
|||
|
عزیز دلم, آقای دل خسته,
مامون عباسی امام رضا رو قبول داشت, همونطوری که امام علی حضرت محمد رو قبول داشت . غیر از اینه ؟؟؟ شک دارید به صحبت من ؟ تاریخ خیلی خوشکل تکرار میشه و ما فک میکنیم از تاریخ جداییم . ____________________________________________________ ____________________________________________________ (۹/اسفند/۹۰ ۱۴:۱۰)سید ابراهیم نوشته است: ای مالک اگر شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی فردا به آن چشم نگاه مکن شاید سحر توبه کرده باشد آره, حق با شماست, فردا که اصغر فرهادی بیاد ایران میره مرقد امام بست میشینه واسه توبه و از گذشتش پشیمونه . و نظر شما رو جلب میکنم به کلامی از نهج البلاغه : امام علی در مقابل کسانی که می گفتند " حکومت فقط از آن خداست ", فرمودند : " کلام حقیست که از آن اراده باطل کرده اند " |
|||
|
|
۱۴:۱۲, ۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۱۴:۱۶ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #146
|
|||
|
|||
|
تو مراسم اسکار فرهادی به هیچ زنی دست نداد تنها مشکل فقط بخاطر اون 2 تا خانم بی جنبه بود که آبروی بانوان ایرانیو بردن البته دختر فرهادی بچه ست شاید ذوق زده شده یا نتونسته احساساتشو کنترل کنه ولی لیلا حاتمی نباید با اون سرو وضع می رفت تو مراسم
من 1 سوال از شما دارم... میشه بگید فیلم از لحاظ مذهبی یا سیاسی چه مشکلی داشت؟ |
|||
|
|
۱۴:۱۳, ۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۱۴:۲۰ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #147
|
|||
|
|||
|
بله!
من نمی گم ایشون توبه نکرده ، بحث در مورد این هست که: 1- شما می گید کار ایشون درست بوده 2- آیا ایشون از مواضع آشکارش برگشته؟این جا که خلوت نیست ، باید از هزاران هزار مسلمان در سطح دنیا معذرت خواهی کنه. می دونید که ، گناه علنیخیلی شرایطش با گناه در خفا فرق می کنه : - باعث ترویج گناه میشه. - قبح گناه رو میریزه. - نافرمانی آشکار خداونده. ________________________________________________ خطراب به دوست خوبم با نام امام12 ،من به شخصه اظهار نظری در مورد فیلم ندارم ، چون ندیدمش ، الا این که وقتی اولینبار اسم این فیلم رو دیدم ، یاد این سیکل باطل سینمای ایران افتادم که از موضوع طلاق فیلم های زیادی می سازه ، اما به نظر من باید بیشتر ازدواج سالم نشون داده بشه ، علی ای حال من با این مسئله کاری ندارم ، بحثم سر رفتار این به اصلاح نماینده شیعه و ایرانه ، این که آیا کسی حق داره با هدف سر بلندی جمهوری اسلامی ایران، پا بگذاره روی قوانین همین اسلام؟ این که آیا هدف واقعا وسیله رو توجیه میکنه؟ |
|||
|
۱۴:۲۱, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #148
|
|||
|
|||
|
آقای دل خسته کی به شما اجازه داده آنالیز کنی کار فرهادی را؟؟؟؟؟
بحث سر فیلم جدایی است کی داره بحث شخصیتی میکنه؟؟؟ اگر حرفی در مورد فیلم داری بفرما ما گوش میکنیم وگرنه این بیانات را در این جا نیاورید. یه تاپیک باز کنید مثلا به نام غیبت هایی دل خوشکنک در مورد فرهادی |
|||
|
|
۱۴:۲۵, ۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۱۴:۲۶ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #149
|
|||
|
|||
|
من این حرف ها رو برای دل خوشی خودم نمی زنم ، بلکه به خاطر رفتن آبروی ما پیش امام زمان روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء می زنم.
در ضمن دوست خوبم ، به من اتهام غیبت می زنی ، در صورت که اگر بری و در مورد غیبت مطالعه کنی غیبت این جا معنا نداره (کار علنی بوده). شما می دونید با این رفتار امثال فرهادی ، چقدر جوون توی دلشون قبح دست دادن با نامحرم ریخته و میریزه ، چند تا جوون حجابشون ناقض خواهد شد؟ لطفا این قدر سطحی به مسائل نگاه نکنید.پشت تمام این حرکات برنامه های زیادی از سمت استکبار نهفته است. کمی صبر کنید ، خواهید دید اثراتش رو. در ضمن بحث در این تاپیک پیرو احساس ما در زمان شنیدن این خبره.من خلاف جهت تاپیک حرفی نمی زنم. |
|||
|
۱۴:۳۲, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #150
|
|||
|
|||
|
پیروزی پیروزی است. زمانی که یک فیلم به عنوان بهترین اثر شناخته میشود در اصل تمام اعضای آن فیلم پیروز شدند. از تدارکاتچی بگیر تا نویسنده فیلم نامه.
هم اکنون هم فیلم جدایی جایزه گرفته یعنی همه اعضاء آن. بحث چون روال منطقی نداره من دیگه چیزی نمیگم. ولی از صمیم قلب دعا میکنم در اسکار بعدی اخراجی های 4 جایزه بگیره. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نگاهی به فیلم «فروشنده»، جدیدترین ساخته اصغر فرهادی | Silence | 35 | 12,540 |
۴/مهر/۹۵ ۹:۰۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| گذشته اصغر فرهادی نماینده سینمای ایران !!! | دیدگاه نوین | 67 | 28,519 |
۱/دی/۹۲ ۱۹:۲۱ آخرین ارسال: Justice Bringer |
|
| اصغر فرهادی بار دیگر به ارزشهای اخلاقی دهنکجی میکند + تص | یاوران مهدی | 21 | 11,752 |
۱۷/آذر/۹۲ ۴:۰۵ آخرین ارسال: هادی... |
|
| «اصغر فرهادی» در دام تئوری «دهکده جهانی» | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,224 |
۲۴/تیر/۹۲ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|

میخواهم ![[تصویر: 13.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/13.jpg)
![[تصویر: 14.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/14.jpg)
![[تصویر: 15.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/15.jpg)
![[تصویر: 16.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/16.jpg)