|
بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! )
|
|
۱۹:۴۴, ۳۰/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۲۰:۱۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
از دوستان ولایی به خاطر گذاشتن چنی تصاویری عذر میخواهم منبعفرج الله سلحشور : "جدایی نادر از سیمین" به همراه تایید کنندگان آن برای ارسالش به اسکار به کشور و اسلام خیانت کرده اند و به نظر من و تمام ولایتمداران جایزه گلدن کلوب "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری برای کشور و ملت ما نیست بلکه یک خیانت بزرگ در حق ملت است ! در حالی که جامعه هنری و برجستگان فرهنگی کشور از موفقیت های بین المللی اصغر فرهادی احساس غرور می کنند، فرج الله سلحشور اینطور بیان کرده که تلویزیون كار درستی انجام داد كه گلدن گلوب را پوشش نداد ! مثال "جدایی نادر از سیمین" مثل جایزه به بهترین دزد است. برای ما پیروان رهبری جایزه "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری ندارد! کارگردان سریال حضرت یوسف گفت: جایزه گرفتن "جدایی نادر از سیمین" را برای ایران افتخار نمی دانم و معتقدم فرهادی یک فیلم متضاد با اعتقادات مردم وفرهنگ ایرانی ساخته است. راز خنده های اصغر فرهادی به حرکت بی شرمانه خانم بازیگر ! باشگاه خبرنگاران: حضور فیلم "جدایی نادر از سیمین" به کارگردانی اصغر فرهادی که به سیاه نمایی جامعه ایران می پردازد، در جشنواره گلدن گلوب، حاشیه های تاسف برانگیزی توسط کارگردانش ایجاد کرده که باعث جریحه دار شدن احساسات قشر سینما دوست و فرهنگی کشورمان شده است. پس از ماجرای دست دادن آقای فرهادی با یک زن در جشن شب قبل مراسم که با عکس العمل برخی رسانه ها همراه شد، امید آن بود که جناب فرهادی بعنوان نماینده کشورمان با رعایت عرف جامعه اسلامی، رفتارهای خود را اصلاح کند که با انتشار عکس و فیلم روز مراسم این امید به ناامیدی گرایید! همانطور که در عکسها مشهود است جودی فاستر بازیگر منحرف که سابقه بازی در فیلمهای مستهجن هالیودیش زبانزد عام و خاص است با حرکتی که مخصوص طیف خاصی از منحرفین اخلاقی است سعی در جلب توجه دارد که متاسفانه با نگاه و رفتار تایید کننده کارگردانی که قرار است آبروی کشور اسلامی مان در مجامع بین المللی باشد روبروست. انتقاد خبرگزاری فارس از دست دادن فرهادی با آنجلینا جولی منبع خبرگزاری فارس در این باره نوشت: پس از انتشار اخبار دریافت جایزه فرهادی در انجمن منتقدان آمریکایی، عکسهای او هنگام دست دادن با "آنجلینا جولی" سوژه رسانههای مختلف شد. فرهادی با این اقدام - که البته در گذشته هم در جشنواره فیلم برلین صورت گرفته بود - نشان داد چیزی از عرف دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران نمیداند و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم این روابط را به او یاد ندادهاند. |
|||
|
| آغاز صفحه 21 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۷, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #201
|
|||
|
|||
|
یه جمله از اصغر فرهادی وقتی برای دریافت جایزه به اروپا رفت :
این جریان سبز نیست که به من مدیون است این منم که به جریان سبز مدیونم |
|||
|
|
۰:۱۵, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #202
|
|||
|
|||
|
آقایون مگه ما فیلم اجتماعی تلخ خوش ساخت نداشتیم تا حالا؟!
پس چرا تا حالا اونا اسکار نگرفته بودن؟!!! خواهش میکنم کمی معتدلتر....خواهش....به خدا اینجور دیجیتالی نگاه کردن به این موضوع هیچ فایده ای نداره....من داره گریم میگیره از این همه آزادی بیان و اندیشه... ========================= یه چیز حالب: آنجلینا به اصغر گفته میخوام تو فیلم بعدیت باشم.....اصغر گفته شخصیت اول فیلم من یه زن فرانسویه.....آنجلینا گفته ایراد نداه، تا فیلمتو شروع کنی منم فرانسه یاد میگیرم.... حالا غش کنید....یه عده اینوری....یه عده اونوری |
|||
|
۰:۵۱, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #203
|
|||
|
|||
|
من این چیزها رو نمیدونم خیلی
اما ابلیس کارش در نوع خودش خیلی درست است یک مثال هالیوودی از نوع کارکرد ابلیس: جیمز کامرون میاد اول تایتانیک میسازه بعد اون رو میکنن توی بوق کرنا بعد تا میتونن جیمز کامرون رو بزرگ میکنن بعد یه فیلم میسازند به نام تابوت گمشده ی مسیح که توش نشون میده علاوه بر جسد مسیح جسد مادر مسیح و حتی پدر مسیح هم هست بعد یک کارشناس مذهبی مسیحی میارن توی یه برنامه ی تلویزیونی مجری از کارشناس میگه نظر شما در مورد این فیلم چیه ؟ به نظر شما ممکن است که مطابق واقع باشه این فیلم؟ کارشناس مذهبی به جای تحلیل و استدلال میگه : کارگردان این فیلم جییییییییییییییییییییییییییییییییییمز کامرون هست!!!!!! یعنی چی؟ یعنی چون کار مال جیییییییییییییییییییییییییییییییییییمز کامرون هست پس.... حالا نمیدونم شاید قرار فیلمهایی رو در آینده از ایشان ببینیم این ها صرفاً احتمالاتی بود که به نظر حقیر میامد قدر مسلم اسکار جایزه ای نیست که در اون صرفاً ارزشهای هنری مطرح باشه!!!!!!!!!!!!!! بر هر کسی که حداقل اطلاعاتی از ساختار هالیوود و مدیریت سینمای جهان داره این امری است واضح! |
|||
|
|
۱:۴۷, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #204
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۹۰ ۲۳:۲۵)Lord_Contemno نوشته است:سلامنقل قول:عجالتاً یک حریم خصوصی داریم که در اون اثر اعمال فرد به اجتماع نمیرسه ما حق نقد زندگی شخصی آقای فرهادی رو نداریم ، به شرطی که خودش عمومیش نکنه. بعد هم وقتی من شیعه شما رو می فرستم به عنوان نماینده خودم ، شما می شید نماینده من ، نه یک شخص مستقل که زندگی شخصیتون مال خودتونه ، شما وقتی نماینده من می شید ، نباید بر خلاف نظر من عمل کنید ، چون دیگه خودتون نیستید ، بخشی از من هستید. فرهادی هم در اینجا "اصغر فرهادی" نیست که ما نقدش کنیم ، در واقع نماینده ایران اسلامی شیعه هست ، پس اگر خلاف عقاید و قوانین شیعه عمل کرد ، دیگه نمی شه بهش گفت یک نماینده لایق. |
|||
|
|
۲:۱۵, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #205
|
|||
|
|||
|
یه نکته ای هست که از زمان دست دادن اصغر فرهادی با انجلینا جولی تو دلم مونده تا امروز مطرحش نکردم ولی الان تصمیم گرفتم به زبون(به کیبورد)بیارمش.(امیدوارم واسم گرون تموم نشه)بعضی از دوستان از این جهت به آقای فرهادی خرده میگیرند که ایشون نماینده ی کشور ایران هستند و میبایست عرف جامعه را رعایت میکردند.ولی بنده با این نظر موافق نیستم...حالا چرا...؟آقا اول یه چیزی...عرف جامعه اون چیزی هست که در واقع اکثریت جامعه اونو انجام میدن(به زبون خیلی ساده)(یه سوال...من عرف جامعه رو درست تعریف کردم؟)حالا بیایید یه مقایسه بزنید بین دو سایت بیداری اندیشه و facebook(مخالف و موافق)توی یکی از پیج های فیسبوک این مطلب انجلینا جولی و بازیگر فرانسوی که در آخر پست شماره 202 همین تاپیک به اون اشاره شد 9000 لایک خورد.این سایت حدود 5500 تا کاربر داره اگر فرض کنیم 100% کاربران مخالف کار اصغر فرهادی هستن(!!!!) به یه تقسیم ساده نسبت 1.6 به دست میاد(حالا اگر بخوایم به طور دقیقتر محاسبه کنیم احتمالا به نسبت 2 نیز خواهیم رسید)یعنی تعداد کسایی که دست دادن زن و مرد رو امری عادی میدونن حدود 1.6(تقریبا 2 برابر)کسایی هست که مخالف این امرن...حالا عرف جامعه چی میشه؟!(حالا اینکه کشور ما اسلامی هست و قوانین هم اسلامی هست و باید این قوانین رعایت بشه و اینکه چرا رعایت نمیشه بحثش جداست که فکر نکنم جاش هم تو این تاپیک باشه)بنده سعی کردم با یک جامعه ی آماری بالا نظر خودم رو ثابت کنم حالا اینکه درست عمل کردم یا نه رو یه دانشجوی آمار لطف کنه بیاد توضیح بده.
|
|||
|
|
۲:۲۲, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #206
|
|||
|
|||
|
همونطور هم که قبلاً ذکر کردم
برای یک موحد مومن ملاک نه عرف است و نه اکثریت برای درست و غلط بودن یک چیز حکم خداست کسی هم که علنی حکم خدا را زیر پاگذاشت و با افتخار هم اینکار رو کرد کسی نیست که موحد و مومن واقعی او را در قلبش جای دهد بلکه از او و از عملش بیزاری میجوید این عمل یک موحد مومن است غیر موحد مومن هم که خوب ملاکهای خودش را برای درست و غلط و افتخار آمیز بودن و نبودن دارد راستی رفقا یک نکته رو فراموش نکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خدایی نکرده خدایی نکرده هواسمان باشد به اینکه اگه خدا ما رو هدایت نکنه و ما رو حفظ نکنه لحظه ای ما رو به خودمون رها کنه ممکن است کارهایی بکنیم که بزرگترین فاسقان عالم هم انجام نمیدهند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این را بیشتر برای تذکری به خودم گفتم! |
|||
|
|
۲:۴۱, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #207
|
|||
|
|||
|
فکر کنم تا حالا فهمیده باشید که من بچه مذهبی نیتم ، ولی یه چیزی همیشه توی زندگیم ملاک کارام بوده.
فقط و فقط کلام صریح خدا (قران) . طبق قران ، دست دادن با نا محرم حرومه. وسلام. حالا عرف به یه چیزی میگن که مشکلی توش نباشه ، دست دادن با نامحرم از پایه اشکال داره ، اصلا عرف شناخته نمیشه که بخواد درست یا نادرست باشه. کسی که با نامحرم دست میده ، چند آیه صریح از قران رو نادیده میگیره. از یکی پرسیدم چرا با فلانی دست دادی پس ، میگه مگه چی کار کردم. ( حالا طرف هم یکی از بچه های مسجد بود ) قصد بدی نداریم ، سال اینده هم ازدواج میکنیم. بهش میگم اون سال آیندس ، الان که نامحرمید ، خلاصه هر طفره میرفت ، اخرش هم گفت ، قران مال 1400 سال پیشه ، قانون دست دادن هم مال 1400 سال پیشه ، الان که خدا نکرده ما کاری نکردیم.اینو گفتم که بدونید واسه هر کسی پیش میاد. ولی کسی که از قلب قران رو قبول داشته باشه ، خدا رو دوست داشته باشه ، از این کارا نمیکنه. وگرنه ادم با یه دست دادن کافر به خدا نمیشه. |
|||
|
|
۲:۴۲, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #208
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
یک ماشا... دارین واقعا دست مریزاد چندین صفحه آمدین جلو در همین امروز نتیجه چه شد من فقط نگاهی به پست های دوستان انداختم و همه رو نخوندم پس اگه حرفی تکراری میزنم عذر میخواهم اولا من نظر خودم رو درباره فیلم قبلا گفتم یادم نمیاد کدوم تایپیک و کجا بود خیلی وقت پیش بود زمانی که فیلم در ایران در حال اکران بود با بچه ها رفتیم سینما و فیلم رو دیدیم فیلمم مثل سایر فیلم های فرهادی بود. فیلمی خوش ساخت با ی فیلم نامه قوی و اما نمیدونم این فیلم چرا حالا با گرفتن اسکار دوباره سر زبون ها افتاده خوب دو حالت داره یک عده میگن این فیلم حقش بود نتیجه بگیره و عده دیگری میگن سیاسی کاری بود تا اینجا درست . خب بالاخره باید یک فیلم این جایزه رو میبرد سوال من از دوستان اینه کدوم فیلم بود که میتونست با فیلم یک جدایی رقابت کنه بر سر این جایزه و آیا آنها آن فیلم ها را دیدن اصلا خود فیلم جدایی را تابحال دیدن بعضی ها باید میرفتن بر کرسی عدالت مینشستن زنده باد عدالتی که به نفع من است. ![]() بنده با اون افرادی که با شخص مشکل دارند کاری ندارم اینجا به فیلم جایزه دادن نه شخص که عده ای شاکین آنجلیا جولی هم زنی پاکدامن است هر وقت به کشوری مسلمان سفر میکند ...... اما فرهادی شخصی .... است هر وقت به غرب سفر میکند..... و در آخر از خدا خواهشمندم که فراموش نکند که من را در قبر خودم بگذارند یک وقتی دیدی اشتباهی شد و من را در قبری اشتباه جا دادند. و در پایان این را باید بگویم که پیام های نادرست فیلم هیچ از ارزش فیلم نامه و محتوای هنری فیلم کم نمیکند شما بروید فیلمی اینچنینی با ارزشهای اخلاقی بسازید |
|||
|
۱۲:۱۰, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #209
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۰ ۲:۴۲)فرهاد نوشته است: و در آخر از خدا خواهشمندم که فراموش نکند که من را در قبر خودم بگذارند یک وقتی دیدی اشتباهی شد و من را در قبری اشتباه جا دادند.سلام این مسئله قبر که می فرمایید صحیح ، اما جامعه ما که تماما وابسته به امام زمانروحی و ارواح العاملین لتراب مقدمه الفداء هست ، با این کارها ارزش خودش رو در چشم ایشون از دست خواهد داد و مطمئنا نظر لطف ایشون بر ما کم خواهد شد.مخصوصا اگر اکثر جامعه هم طرفداری این فرآیند رو بکنه.حداقل کاری که ما می تونیم انجام بدیم ، این هست که خودمون رو از این حرکات ناشایست مبرا بدونیم ، مطمئن باشید اگر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف به ما نظر لطف داشته باشند ، حتی اگر تمام مردم دنیا بر علیه ما قیام کنند ، ذره ای هم نباید ترسید ، اما اگر عکس این اتفاق بیفته ، جامعه ما از تو از هم خواهد پاشید. من به شخصه فکر می کنم حرفهای خودم رو تا به حال زدم، بیشتر از این هم فکر می کنم تکرار مکررات باشه ، به همین خاطر ادامه نمی دم که اسپم نزده باشم. |
|||
|
۱۲:۱۸, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #210
|
|||
|
|||
|
من که از این فیلم خوشم نیومد. کاملا بی معنی و مزخرف بود و کاملا جنبه سیاسی داشت چون توش به نوعی پیام بد بودن ایران داده میشد و باید از این جامعه ترسید و گریخت. وگرنه ما فیلمای بسیار زیبا و با ارزش و با پیامهای زیبای انسان دوستانه داشتیم و داریم که صدها برابر بیشتر لایق دریافت این افتخار هستند.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نگاهی به فیلم «فروشنده»، جدیدترین ساخته اصغر فرهادی | Silence | 35 | 12,542 |
۴/مهر/۹۵ ۹:۰۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| گذشته اصغر فرهادی نماینده سینمای ایران !!! | دیدگاه نوین | 67 | 28,535 |
۱/دی/۹۲ ۱۹:۲۱ آخرین ارسال: Justice Bringer |
|
| اصغر فرهادی بار دیگر به ارزشهای اخلاقی دهنکجی میکند + تص | یاوران مهدی | 21 | 11,753 |
۱۷/آذر/۹۲ ۴:۰۵ آخرین ارسال: هادی... |
|
| «اصغر فرهادی» در دام تئوری «دهکده جهانی» | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,225 |
۲۴/تیر/۹۲ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|

میخواهم ![[تصویر: 13.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/13.jpg)
![[تصویر: 14.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/14.jpg)
![[تصویر: 15.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/15.jpg)
![[تصویر: 16.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/16.jpg)

) قصد بدی نداریم ، سال اینده هم ازدواج میکنیم. بهش میگم اون سال آیندس ، الان که نامحرمید ، خلاصه هر طفره میرفت ، اخرش هم گفت ، قران مال 1400 سال پیشه ، قانون دست دادن هم مال 1400 سال پیشه ، الان که خدا نکرده ما کاری نکردیم.