کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: بعد از شنيدن خبر اهداي اسكار به فيلم فرهادي چه احساسي داشتید؟
بسیار خوشحال شدم
ناراحت شدم
احساس خاصي نداشتم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! )
۱۹:۴۴, ۳۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۲۰:۱۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
از دوستان ولایی به خاطر گذاشتن چنی تصاویری عذرSad میخواهم منبع
[تصویر: 13.jpg]

فرج الله سلحشور : "جدایی نادر از سیمین" به همراه تایید کنندگان آن برای ارسالش به اسکار به کشور و اسلام خیانت کرده اند و به نظر من و تمام ولایتمداران جایزه گلدن کلوب "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری برای کشور و ملت ما نیست بلکه یک خیانت بزرگ در حق ملت است !

در حالی که جامعه هنری و برجستگان فرهنگی کشور از موفقیت های بین المللی اصغر فرهادی احساس غرور می کنند، فرج الله سلحشور اینطور بیان کرده که تلویزیون كار درستی انجام داد كه گلدن گلوب را پوشش نداد ! مثال "جدایی نادر از سیمین" مثل جایزه به بهترین دزد است. برای ما پیروان رهبری جایزه "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری ندارد! کارگردان سریال حضرت یوسف گفت: جایزه گرفتن "جدایی نادر از سیمین" را برای ایران افتخار نمی دانم و معتقدم فرهادی یک فیلم متضاد با اعتقادات مردم وفرهنگ ایرانی ساخته است.
راز خنده های اصغر فرهادی به حرکت بی شرمانه خانم بازیگر !

باشگاه خبرنگاران: حضور فیلم "جدایی نادر از سیمین" به کارگردانی اصغر فرهادی که به سیاه نمایی جامعه ایران می پردازد، در جشنواره گلدن گلوب، حاشیه های تاسف برانگیزی توسط کارگردانش ایجاد کرده که باعث جریحه دار شدن احساسات قشر سینما دوست و فرهنگی کشورمان شده است.

پس از ماجرای دست دادن آقای فرهادی با یک زن در جشن شب قبل مراسم که با عکس العمل برخی رسانه ها همراه شد، امید آن بود که جناب فرهادی بعنوان نماینده کشورمان با رعایت عرف جامعه اسلامی، رفتارهای خود را اصلاح کند که با انتشار عکس و فیلم روز مراسم این امید به ناامیدی گرایید!

[تصویر: 14.jpg]

[تصویر: 15.jpg]

همانطور که در عکسها مشهود است جودی فاستر بازیگر منحرف که سابقه بازی در فیلمهای مستهجن هالیودیش زبانزد عام و خاص است با حرکتی که مخصوص طیف خاصی از منحرفین اخلاقی است سعی در جلب توجه دارد که متاسفانه با نگاه و رفتار تایید کننده کارگردانی که قرار است آبروی کشور اسلامی مان در مجامع بین المللی باشد روبروست.

انتقاد خبرگزاری فارس از دست دادن فرهادی با آنجلینا جولی

منبع خبرگزاری فارس در این باره نوشت: پس از انتشار اخبار دریافت جایزه فرهادی در انجمن منتقدان آمریکایی، عکس‌های او هنگام دست دادن با "آنجلینا جولی" سوژه رسانه‌های مختلف شد. فرهادی با این اقدام - که البته در گذشته هم در جشنواره فیلم برلین صورت گرفته بود - نشان داد چیزی از عرف دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران نمی‌داند و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم این روابط را به او یاد نداده‌اند.

[تصویر: 16.jpg]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fandogh ، انتصـار ، semnani ، محمدجواد ، مفقود الاثر ، بچه شیعه ، Justice Bringer

آغاز صفحه 22 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۵۴, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #211
آواتار
(۱۰/اسفند/۹۰ ۲:۱۵)Rman نوشته است:  یه نکته ای هست که از زمان دست دادن اصغر فرهادی با انجلینا جولی تو دلم مونده تا امروز مطرحش نکردم ولی الان تصمیم گرفتم به زبون(به کیبورد)بیارمش.(امیدوارم واسم گرون تموم نشه)بعضی از دوستان از این جهت به آقای فرهادی خرده میگیرند که ایشون نماینده ی کشور ایران هستند و میبایست عرف جامعه را رعایت میکردند.ولی بنده با این نظر موافق نیستم...حالا چرا...؟آقا اول یه چیزی...عرف جامعه اون چیزی هست که در واقع اکثریت جامعه اونو انجام میدن(به زبون خیلی ساده)(یه سوال...من عرف جامعه رو درست تعریف کردم؟)حالا بیایید یه مقایسه بزنید بین دو سایت بیداری اندیشه و facebook(مخالف و موافق)توی یکی از پیج های فیسبوک این مطلب انجلینا جولی و بازیگر فرانسوی که در آخر پست شماره 202 همین تاپیک به اون اشاره شد 9000 لایک خورد.این سایت حدود 5500 تا کاربر داره اگر فرض کنیم 100% کاربران مخالف کار اصغر فرهادی هستن(!!!!) به یه تقسیم ساده نسبت 1.6 به دست میاد(حالا اگر بخوایم به طور دقیقتر محاسبه کنیم احتمالا به نسبت 2 نیز خواهیم رسید)یعنی تعداد کسایی که دست دادن زن و مرد رو امری عادی میدونن حدود 1.6(تقریبا 2 برابر)کسایی هست که مخالف این امرن...حالا عرف جامعه چی میشه؟!(حالا اینکه کشور ما اسلامی هست و قوانین هم اسلامی هست و باید این قوانین رعایت بشه و اینکه چرا رعایت نمیشه بحثش جداست که فکر نکنم جاش هم تو این تاپیک باشه)بنده سعی کردم با یک جامعه ی آماری بالا نظر خودم رو ثابت کنم حالا اینکه درست عمل کردم یا نه رو یه دانشجوی آمار لطف کنه بیاد توضیح بده.

سلام این مقایسه شما از پایه مشکل داره. نیازی هم به تخصص در آمار نیست
1. اگر جمعیت تالار ما به قول شما 5500 نفر است دلیل بر این نیست که فقط 5500 نفر با کار فرهادی مخالفن.
2. گستره ی فعالیت فیس بوک بیشتر از تالار بیداری اندیشه است. آیا 9000 لایک همه ایرانی بودند؟
3. بین قشر مذهبی و غیر مذهبی درصد کسانی که از قشر غیر مذهبی دسترسی به اینترنت دارند و یا وقتشان را پای امثال فیس بوک هدر میدهند خیلی بیشتر است.
ضمنا عرف جامعه برای شرایطی که مسئله بین حلال و حرام گیر کرده، نمیتواند ملاک برای تشخیص حکم باشد.
بنده با نظر آقای علی110 موافقم، کما اینکه این فیلم خودش مشکلاتی از جمله موج منفی دادن برای شرایط موجود در ایران را دارد.
اما به نظرم با این کار دارند فرهادی را مثل گرگشیفته آماده میکنند تا یک موقع اثری از کارگردانی که هزارتا جایزه برده بیاد بیرون که تیشه به ریشه ی دین بزنه.
به هرحال ما که با این کارهاش خوشحال که نشدیم هیچ....
مشکل اینجاست که این فرضیه که فرهادی در شرایطی قرار گرفته و جو گرفتتش و.... با نگاه به فیلم گرفتن جایزه، رد میشود چرا که خود فرهادی دست دراز میکند. دیروز هم که با یک خانم روبوسی کرده...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، rastin ، aria2 barzin ، mhvvhm
۱۳:۱۳, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #212
آواتار
آفتاب: دو ساعت بعد از پايان مراسم اسكار، نخستين سياست مدار غربي به "اصغر فرهادي" براي گرفتن جايزه اسكار به خاطر فيلم جدايي نادر از سيمين تبريك گفت.

نيكلا ساركوزي رئيس جمهور فرانسه، در مصاحبه با برنامه صبحگاهي راديو آر تي ال ساعت هفت و نيم صبح به وقت فرانسه بعد از اينكه موفقيت فيلم "آرتيست" و بازيگر فرانسوي آن را تبريك گفت، اضافه كرد: در مراسم اسكار امسال فيلمي بود كه نبايد از آن غافل شويم.

وي ادامه داد: "يك جدايي"(جدايي نادر از سيمين) فيلمي تكان دهنده و فراموش نشدني بود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بیا دیدید گفتم؟:::::::::::::: اضافه كرد: در مراسم اسكار امسال فيلمي بود كه نبايد از آن غافل شويم.

وي ادامه داد: "يك جدايي"(جدايي نادر از سيمين) فيلمي تكان دهنده و فراموش نشدني بود.Dodgy
۱۳:۲۳, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #213
آواتار
به نظر من لازمه یک تاپیک مخصوص جدایی نادر از سیمین راه اندازی بشود

دوستان موافق اعلام کنند.
۱۳:۴۲, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #214
آواتار
به نام خدا

سلام.

دوست عزیز!! قبلا این تاپیک ایجاد شده و نیازی به ایجاد هیچ تاپیک جدیدی هم نیست!!!

همه ی صحبت ها در همین تاپیک انجام خواهند شد و اجازه ی ایجاد هیچ تاپیک جدیدی داده نخواهد شد!!

موفق بمانید!

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm
۱۴:۴۱, ۱۰/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۴:۴۵ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #215
آواتار
اگه این تاپیک باتریبون آزادنام گذاری شد من نظر شخصیم رومیگم که فقط بخاطر اینکه اسم کشورم درجهان برده میشه افتخارمیکنم واقعا اگه این کاررو ده نمکی با اخراجیهامیکرد هم نظر بد میدادین یاآقای سلحشوری که هنوزپرونده سریال یوسف پیامبرش هنوز بازه بازهم من نظرشخصیم رومیدم درصحبتهای آقای فرهادی هم هیچ حرف خارج عرفی ندیدم

[تصویر: 01.jpg]

سلام به مردم خوب سرزمینم. در این لحظه بسیاری از مردمان کشورم ما را تماشا می کنند و همگی خوشحال هستند؛ نه به خاطر اهمیت دادن به ما یا به خاطر فیلم یا سازنده آن، بلکه در این دورانی که ما از جنگ صحبت می‌کنیم و ترس و رعب بین کشورهایمان رد و بدل می‌شود، نام کشورم ایران در این جا با فرهنگ و تمدن بی‌نظیرش برده می شود. فرهنگ غنی و باستانی کشورم زیر گرد و غبار سنگین سیاست پنهان شده است. من با افتخار این جایزه را به مردم کشورم تقدیم می کنم؛ مردمی که به تمام تمدن ها و فرهنگ ها احترام می‌گذارند و هر گونه خصومت و خشمی را خوار می‌شمارند.
[/b]

[تصویر: 02.jpg]
[b] تصویری باشکوه از لحظه جاودانه شدن نام ایران بر بلندای سینمای جهان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Unname28 ، Lord_Contemno ، فرهاد ، t.kam67
۱۵:۱۴, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #216

درود بر تو فرهادی جان[/font]
ابرویمان را خریدی!! گفتی ما صلح طلبیم وطالب جنگ نیستیم اما چرا نگفتی که جنگ طلبان که تو در کشورشان بودی و از دستشان هدیه گرفتی ماراتحریم میکنند مارا تهدید میکنند و... اخر اگر جنگ و خشونت و ترور بد است برای همه زشت و بد است و نه تنهاما

!!!!!!!!!!!!!!
انها خودشان تاریخ خوان هستند ما نیز تاریخ را از بریم! کودتای 28 مرداد32 بلوکه کردن دارایی ایران !زدن هواپیمای ایرباس در خلیج! کمک تسلیحاتی به صدام! تحریم ها وتهدیدها و.... بنظرم بعداز انکه یاداوری کردی که ما جنگ طلب نیستیم باید یاداوری میکردی که جنگ طلبان علیه ما چه کسانیند؟!
وقتی درباره الی را ساختی انها که باید میفهمیدند فهمیدند که چه هیاهو وتبلیغاتی پیرامونت شکل گرفته حتی منی که اهل سینمارفتن نبودم را نیز به سینما کشاند تا ببینیم این فرهادی کیست و چه میگوید اخر سرنوشت شیرین عبادی و محمد نوری زادو.. نیز بسیار به تو شباهت داشت ابتدا هیاهو بعد اوج و در اخر قهرمانی دور از وطن......

[font=Arial]

گلشیفته بازی کرد و رفت ودرباره الی 19بهمن اکران شد فیلم119 دقیقه ای

.
چندماه بعد با هیاهو ان سر دنیا {کتاب الی}هالیوودی اکران شدفیلم119 دقیقه ای

.
پوستر کتاب الی{کاربر تازه کار هستم ونمیدانم چطور عکس را اینجا میشود گذاشت} دران گفته بود الی را به ما {امریکا}بدهید!!

الی یکی از داوران قوم اسراییل هست!! همه میدانیم که هییت داوران اسکار و.. همه متاثر از تفکرات صهیونی هستند! تو انها را خواندی وانها نیز در فیلم 119 دقیقه ای دیگرت با نام جدایی نادر از سیمین تورا استجابت کردند و به انچه محق بودی رساندند

.
انهم زمانی که انجلینا جولی رقیب توست با فیلم سرزمین شیرو عسل!! و تو ایرانی مسلمان فیلمی راجع به جنگ مسلمانان بوسنی را حذف میکنی و اسکار میگیری؟ارزشها وارونه شده اند

!!
در فیلم {درباره الی} گلشیفته {شهاب حسینی که تازه از المان برگشته} را دعوت میکند تا وی را باهمسری به نام الی اشنا کند.درمورد اینکه گلشیفته چگونه خود شیفته شد و رفت صحبتها شده اما در مورد سیدشهاب حسینی : بازیگر جوان متعهد و بدون حاشیه که حالا چه ایرانیها و چه خارج از ایران وی را بعنوان قهرمان مدار صفر درجه میدانند! ما ایرانیها که اورا در نقش شهید بابایی نیز میشناسیم اما چرا وی باید بشود یک بچه مذهبی کله خشک ناموس پرست بی پولی که حاضراست بخاطر پول پا روی اعتقاداتش بگذارد و قسم دروغ بخورد؟؟!! در اینده میفهمیم...
باید گلشیفته میرفت و همه متقاعدش میکردند که تو دیگر بزرگتر از ایرانی !!باید چهره ی بعدی را که همین پروژه برای او قابل اجرا بود در کناروی قرار میگرفت
که طبق سناریو شما با دعوت کسی چون گلشیفته از ایران برود!البته کسی چون شهاب پروژه ای بمراتب سخت تر از گلشیفته هست بخاطر ساختار شخصیتی متعهدی که دارد.

......
این اعداد 11 و 9{زمان فیلمها119 دقیقه بود} پیرامونش در مباحث 11سپتامبر سخن زیاد گفته شده اما میتوان به عدد دیگری نیز توجه کرد مقدسترین عدد میان بهاییان 19 است. گفته شد در سکانسی قاب عکسی پشت سر ترمه بوده که پرتره ای از عبدالبها بوده که چندان بیربط نیست ! ولی دیگرانی در مخالفت گفتند که خیر این پرتره داوینچیست اما براستی یک مرد بانکدار{نادر} و یک خانم اهل موسیقی {سیمین}چرا باید عکس داوینچی{نقاش} را بگذارند؟؟؟!! بنظر شما این عکسی از ابتهاج نبود؟؟موسیقیدان و شاعر ساکن المان / سه تفنگدار زمان پهلوی را که یادتان هست برادران بهایی ابتهاج که سه سازمان دولتی را در اختیار داشتند

.
داریوش مهرجویی به شما اینگونه تبریک گفته

:
{به اصغر فرهادی تبریک میگویم همانطور که طلسم جایزه نوبل شکست طلسم اسکار نیز شکسته خواهد شد}

بله اقای مهرجویی ما هم چون شما و البته بسیار پیشتر میدانستیم که این تیم مستعد کارهاست!!همانطور که شیرین عبادی وکیل بهاییان برنده جایزه صلح نوبل شد.
اخر با بهاییان که شعار اعتقادیشان جهان وطنیست !نشست و برخواست کردن لازمه جهانی شدن است.

.
در اخر این تیغ دولبه شما بسیار خطرناک هست برای هر جامعه ای! یک طرف لودگی و طرف دیگر القای یاس و نومیدی! شما این فیلمهای سیاه را بسازید برادرتان سعید فرهادی تاثریا{که پیرامون ان نیز پیشترحرفها گفته شده} اما از انطرف همسرتان خانم بخت اور دایره زنگی و پشت کنکوریهاو...را! نتیجه این تیغ دولبه را همه میفهند و نیازی به کارشناسی جامعه شناسی نیست

.
در اخر به شما تبریک میگوییم چراکه بالاخره در توده جامعه چه ایران و چه خارج از ایران مقبول افتاده ! وگرنه هرصاحب نظری و اهل فنی و دانایی منصف میداند چرا مثلا {مرد سیندرلایی} هیچ جایزه ای نگیرد{فیلمی هالیوودی اما دارای بار اخلاق تلاش و کوشش و روزی حلال و خانواده داری و فضیلتهای اخلاقی } اما شما که عرقتان هنوز خشک نشده بربایید هرانچه جایزه هست را

!!
و دیگر اینکه گلشیفته که خود را برهنه میکند هزار بار شرافت دارد به شمایی که ملتی را به تمسخر گرفته اید ومثل یهودیان متعصب که کلاهی ته سر دارند شما نیز شالی به ته سر!! بازی با عقاید کافیست یا بروید و بمانید انجا تا در پوشش نیز ازاد باشید یا قانون کشور و دین رسمی کشور را محترم بدانید.
در اخر یکی دو سال صبر خواهیم کرد وسرنوشت نوستالوژیک ومظلوم نمایانه{ازسنتهای حسنه بهاییان مظلوم نماییست} شمارا خواهیم دید.
اما منکه نفهمیدم چرا اسم فیلم جدایی نادر از سیمین بود!! اخر انکه میخواست جدا شود سیمین بود نه نادر!! و براساس فیلمنامه اسم باید اینگونه میبود جدایی سیمین از نادر!! ما که متوجه نشدیم علت این وارونگی راخودتان توضیحش را دهید.
درضمن در همین حکومت اسلامی شما جهانی شدید!اینرا به سیمین قصه تان یاداوری کنید!تا دیگر نگوید اینجا سیاه هست و کوتاه هست ودیکتاتوری هست و فلان و بهمان و جایی برای پیشرفت وزندگی نیست!حال امیدمان اینست که{باجهانی شدنتان} دیدتان عوض شود و فیلمی بدون سیاه نمایی و.... بسازید.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، دل خسته
۱۵:۲۴, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #217
آواتار
سلام
خدایا من دوباره برگشتم!
خدایا ما به هر زبانی می گوییم به خرج دشمنان اصغر آقا نمی رود که! هی می گوییم این فیلم اصلا سیاسی نبوده و جایزه اش فقط و فقط به خاطر کیفیت بالای فیلمش است!! این ها مگر گوش می دهند؟؟!!
حتی سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات فخیمه ی متحده ی امریکا هم این را فهمیده !!
نقل قول:
ویکتوریا نولند، سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا، روز دوشنبه دریافت جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی را به اصغر فرهادی، کارگردان «جدایی نادر از سیمین» تبریک گفت. - به گزارش خبرگزاری فرانسه، نولند گفته است: «این نخستین فیلم ایرانی است که برنده اسکار می شود و من از جانب همه به اصغر فرهادی تبریک می گویم.» - سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا اضافه کرده است:« این فیلمی است که واقعا به جهان تصویری ارزشمند از زندگی در ایران ارائه می کند. ما این موفقیت را به او تبریک گفته و پویندگی و عظمت تاریخی صنعت سینمای مستقل ایران را تحسین می کنیم ...
نقل قول:
ویکتوریا نولاند، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، روز چهارشنبه ۱۸ ژانویه (۲۸ دی) در یک نشست مطبوعاتی اعلام کرد: ما تمایل داریم که به‌طور رسمی به اصغر فرهادی، کارگردان ایرانی، تبریک بگوییم.
خانم نولاند با اشاره به فیلم اصغر فرهادی افزود: ما دستاورد آقای فرهادی را تحسین می‌کنیم و این کار او نشانه‌ای از غنا و قدرت فرهنگ ایرانی است.
حالتان جا آمد؟؟! رویتان کم شد؟؟!! دیدید که این خانم محترم هم کار اصغر آقا را نشانه ی قدرت فرهنگ غنی ما دانسته؟؟!!
دیگر دلیل از این محکمتر که فیلم اصغر آقا سیاسی نیست؟؟!!
همه می دانیم که سخنگوی امور خارجه ایالات فخیمه ی متحده ی آمریکا یک عنصر کاملا فرهنگی است!!!! ذره ای سیاسی نیست!!! هه!!! تازه خودش هم گفته فرهنگ شما غنی است
دیگر چه می خواهید از جان اصغر آقا؟؟!! هاااااااااان؟؟!!
حالا یک دلیل محکمتر! دهانتان را آماده کنید ای مخالفین اصغر که هم اکنون مشت محکمی خواهد خورد!!
ایشان را که می شناسید:
[تصویر: NicolasSarkozy.jpg]
بله نیکولای خودمان است، یک عنصر تمام فرهنگی!! یعنی اصلا ende فرهنگ !! بدون ذره ای سیاسی بازی، تضمین شده!!
10 ، 12 تا زن هم گرفته تا مشکل ازدواج در فرانسه را یک تنه حل کند! چه مرد نازنینی! ای جااااااانم!!!!
ایشان هم فرموده :

نقل قول:به گزارش باشگاه خبرنگاران ، نيكلا ساركوزي رئيس جمهور فرانسه، در مصاحبه با برنامه صبحگاهي راديو آر تي ال ساعت هفت و نيم صبح به وقت فرانسه بعد از اينكه موفقيت فيلم "آرتيست" و بازيگر فرانسوي آن را تبريك گفت، اضافه كرد: در مراسم اسكار امسال فيلمي بود كه نبايد از آن غافل شويم.

وي ادامه داد: "يك جدايي"(جدايي نادر از سيمين) فيلمي تكان دهنده و فراموش نشدني بود.
تکان خورده اصلا!!! می دانید یعنی چه؟؟ توپ هم نمی تواند ایشان را تکان دهد ولی اصغر آقا تکانش داده!!!
حالا باز هم بگویید سیاسی است!! این همه عنصر فرهنگی تبریک گفته اند شما هی سیاه نمایی کنید!!
خدایا خودت این مخالفان را سر عقل بیاور!!
آمین!

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، rastin ، mhvvhm ، erfaneh ، mahdy_mir ، دل خسته ، sayed reza ، nasimesaba ، خاک ، حلما
۱۵:۲۵, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #218
آواتار
به نام خدا

سلام

دوستان من نظرم اینه که این فیلم نهایت اهانت به ایرانی و ایرانه . اهانت به قشر مذهبی و تصویر نا مطلوب نشان دادن از مذهبیون هست .

بسیار متاسفم برای این فیلم . فیلم شکارچی شنبه باید جایزه بگیره نه این مثلا فیلم .

در حالیکه ورزشکاران از رویارویی با ورزشکار صهیونیست امتنا میکنن آقای فرهادی باهاشون جلسه صلح میزاره !!!!

زبان انگلیسی هم در حد صفر ! چون صداشو شنیدم . و ادعای فرق لیسانس و .... هم داره Dodgy

وای برما وقتی که هنرمندانمون اینا باشن ! همون بهتر که تو خونه بمونیم و بیرون نیاییم . حیف ...حیف ..
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm
۱۵:۲۹, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #219
آواتار
من هم این افتخار را به همه ایرانی ها تبریک می گم.

اما من هم با بخشهایی از این فیلم مشکل جدی دارم . به خصوص اینکه خانم فقیر خدمتکار چادری انتخاب شده بود.
این قضیه به نظر من نوعی وهن چادر و حجاب است.
هر چند از این دست موارد بسیاری را سراغ داریم نمونه بارز و سخیف آن سریال تا ثریا بود. که واقعا تاسف برانگیز بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy_mir ، aria2 barzin
۱۵:۵۸, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #220
آواتار
سلام دوستان
ایشون حتی ایرونی بودنشم فروخته اسلام پیش کش!
AngryAngryAngryAngry
اگه می تونست یه لحظه تو چشایی شهدای اتمی نگاه کنه اونقت می گفتم عجب آدم...........
خوبه اگه مجوز گرفت و خبر...خواست برگرده عکس این شهیدان رو چاپ کنیم بنویسیم اصغری حیا کن هالیود رو رها کن بریم استقبال شاید خجالت بکشه!Angry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy_mir
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]