کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
من میگویم که این امتحان خدا نیست بی کفایتی مسولین است!
۰:۲۲, ۱۷/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۱ ۱۳:۴۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
(۱۶/آبان/۹۱ ۱۹:۵۲)yektasepas نوشته است:  باسمه تعالی
سخن رانی "عبور ازنیل "استاد رائفی را گوش کنید بسیار عالی است و جواب این سوالتان را می گیرید
خلا صه اش این است که قبل از ظهور هر منجی ای از طرف خداوند در طول تاریخ 4 امتحان صورت می گیرد :
1- امتحان اقتصادی

می گویم که چرا این نوع امتحان اقتصادی فقط مخصوص مردم عادی است ؟! و مسئولان و روحانیون کوچکترین آسیب

و فشاری از تورم ها و گرانی ها نمی بیننند چون اولا حقوق رییس و روساخیلی بالاست , ثانیا اینها هزارجور رانت و

پاداش و ... دارند , ثالثا در خانه های مصادره ای زندگی می کنند و اجاره نمیدهند , رابعا هر چیزی ( مواد غذایی ,

لوازم و ...)را که بخرند از جیب حساب نمی کنند و خبر دقیق دارم که برای اداره یاورزاتخانه فاکتور می کنند ,پس این

تورم سرسام آور فقط آزارنده مردم عادی است نه سران درجه اول و دوم و سوم و روحانیت حاکم که از رفاه مطلق

برخوردارند . والله که حتی همین رائفی هم با پولهای اهدایی ح ک و مت ( از بیت المال) زندگی بسیار مرفهی دارد .

آیا راست گفته اند که کاهنان و بالایی ها ، با این جور حرفها که اوضاع بد اقتصادی(-ناشی از بی کفایتی و دزذی-)

امتحان و مشیت الهی است ، عوام الناس دیندار را تخدیر می کنند و خود در رفاه مطلق می زیند ؟!

پ.ن : لطفا این پست را مدیران پاک نکنند و جواب حرف را باید با حرف داد نه حذف , اگر پاک کنید مشمول ذمه

( -که عوام به غلط مشغول ذمه می گویند-) شمر و ابن زیاد و معاویه و اولی و دومی باشید . دی:

همین
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، mohammadhadi ، sadegh-a ، Imam12 ، ایرانی ، پارمیس

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۳۶, ۱۸/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۱ ۱:۳۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #31

نقل قول:من میگویم که این امتحان خدا نیست بی کفایتی مسئولین است
چیزی وجود ندارد از خوشی یا ناخوشی که بر سر ما بیاید و امتحان نباشد. این حرف توسط قرآن به روشنی تبیین شده است.

اصلاً بی کفایتی بعضی از مسئولین به چه دلیل وجود دارد؟ چرا کسانی که اینقدر عیب از نظام می گیرند، فقط غر می زنند و کمی راه حل ارائه نمی دهند؟

اسلام و نظام اسلامی موضوعاتی تئوریک هستند، بد پیاده شدنشان عیبشان نیست.

یعنی مسئولینی که برخلاف دستورات اسلام و ایده آلهای نظام اسلامی رفتار می کنند، موافق اسلام و نظام اسلامی هستند؟ نه، بلکه ضدانقلابهایی هستند که قصد خراب کردن آن را دارند.

چیزی که بیشتر از همه بهشون کمک میکنه تو سر هم زدن ملت است، چون اینجوری ازشون غافل میشن.

تنها راه برای اینکه بشه بدون تو سر هم زدن عوضشون کرد، دور موندن از تنش، تلاش برای پیاده شدن حق، و حمایت از مسئولین اصلح هست، که یکی از نمونه هاش در موقع انتخابات انجام می گیره.

به غیر از راه بالا، توی داستانهای علمی تخیلی یک سری راه دیگر هم پیشنهاد داده میشه، مثلاً اینکه کامپیوتری که داره سیاره رو اداره میکنه، بطور تصادفی یک نفر از چندین میلیون آدم واجد شرایط رو انتخاب میکنه، تا احتمال اینکه طرف سودای قدرت داشته باشه خیلی کم بشه، با این استدلال که خیلی از افرادی که برای تصاحب قدرت تلاش می کنند، سودای قدرت دارند.

اگر راه حل خوب قابل اجرای دیگری برای برقراری یک حکومت صالح می شناسید، ارائه دهید.
اگر نه، دیگر هیچ هدفی برای این گفتگو ممکن نخواهد بود. یعنی میشه غر زدن خالی.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: امیریان
۱:۳۸, ۱۸/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۱ ۱:۳۹ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #32

اجازه بدید پست سید ابراهیم رو کامل کنم.

بحثهای مطرح شده در این تاپیک توسط شاهین نقوی رو ما هم قبول داریم ولی اشتباه کار همونطور که سید اشاره کرد ، خلط مبحث در تاپیک هست.

در هر جامعه ای ما یک سیستم کل و چندین زیر سیستم داریم ، افرادی هم در اون سیستم مدیر یا کارمند هستند.

پس دو بخش شد! سیستم و کارمندان

فساد در رده های مدیریتی و کارمندی و... رو همه قبول دارن ، قضیه ی سه هزار میلیاردی یه نمونه ش بود!

ولی دو تا نکته هست:
1- همه ی کارمندان و مدیران فاسد نیستند ، پس فساد یک یا چند نفر رو نمیشه تعمیم داد به کل افراد درون نظام (اشتباهی که کاربر شاهین نقوی زیاد انجام میده)
2- مهمتر از همه اینه که سیستم اصلی سالمه ، بعضی زیر سیستم ها اشکالاتی دارند ولی بعضی هاشون سالم هستند. مثلا نظام بانکی یکی از سیستم های فاسد جمهوری اسلامی هست ، ربطی هم به کارمندان و مدیرانش نداره ، خود سیستم فاسده.

بنابر این وقتی خود سیستم اصلی سالم هست (حکومت بر مبنای دین) اکثر افرادی که در سیستم مدیر هستند هم سالم هستند ، بنابر این عین بی انصافی هست که بخوایم فساد چند مدیر رو تعمیم بدیم به اینکه کل سیستم اصلی به درد نمیخوره یا اینکه کل مدیران سیستم اینطور هستند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، mhvvhm ، امیریان ، blue.blood ، saloomeh
۸:۵۲, ۱۸/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۱ ۹:۳۲ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #33

(۱۷/آبان/۹۱ ۲۰:۵۱)شاهین نقوی نوشته است:  طبق نظر شیعه، نفس قدرت برای غیرمعصوم ، فساد آور است و این موضوع ردخور ندارد .
کی چنین چیزی گفته؟ با این وصف باید قبل از ظهور هیچ حکومتی نداشته باشیم، یا از مریخ حاکم بیاریم.

(۱۷/آبان/۹۱ ۲۱:۱۳)شاهین نقوی نوشته است:  قدرت در فضایی که شفافیت و فضای باز نباشد خود به خود فسادآور است
من نمی دانم شما کجا شفافیت بیشتر و فضای بازتر دیدید؟ روزنامه ی هر تشنه ی قدرتی برای خودش هرچی خواست می نویسه، دست هم به مدیرمسئول یا روزنامه نگارش بزنی شاکی میشن.

طرف روزنامه نگار سیاسیه، میره به دروغ اتهام میزنه، وقتی میندازیمش زندان، میگن: "زندانی سیاسی نداریم این بود؟". بابا اگر اتهام میزنید باید بتونید اثباتش کنید. این رو آماتورترین روزنامه هام میدونن. تازه خیلی ها رو اصلاً نمی گیرند(که اشتباهه، با نگرفتنشون باعث پخش شدن دروغ توی جامعه میشن).

کسی که بدون اینکه جرمی کرده باشد و فقط به خاطر یک سیاست(در جهت حفظ قدرت) به زندان افتاده باشد، میشود زندانی سیاسی.

مثل شریعتی و همراهانش که توی زندان ساواک بودند. شما توی یک پست از شاه مخلوع طرفداری کردید. من آخر نفهمیدم شما طرفدار شریعتی هستید یا شاهی که شریعتی آرزوی سرنگونی اش را داشت؟

(۱۷/آبان/۹۱ ۲۱:۱۳)شاهین نقوی نوشته است:  به خصوص اگر در هاله تقدس( غیرمعصوم) پیچیده شده باشد و مصلحت انگاری بر حقیقت انگاری چیره باشد و به ویژه آنکه روحانیت حاکم به ابزاری ( تفسیر و فقه ) متکی است که عوام چشم بسته از آن اطاعت می کنند .
خود امام خمینی (رحمة الله علیه) فرمودند:
نقل قول:ملت ایران رأی داده است به جمهوری اسلامی؛ هرچه زحمت داشته و توان داشته است در طبق اخلاص گذاشته است گفته ما اسلام را می‌خواهیم؛ شمااگر با اسلام بد هستید، خوب تشریف ببرید اروپا و امریکا و هرجا دلتان می‌خواهد، آنجا زندگی کنید. یا همین جا زندگی کنید و اگر ملت را می‌خواهید، هی نگویید که «ملت با من است»، «ملت با من است». ملت با اسلام است. نه با من است و نه با شما و نه با دیگری. من اگر یک کلمه‌ای بر خلاف اسلام بگویم، همین ملت می‌ریزند و من را از بین می‌برند. ملت اسلام را می‌خواهد. ملت شخص نمی‌خواهد. شخص پرست‌ نیست ملت.
منبع

پس خود امام خمینی هم برای ولایت فقیهی که خلاف اسلام بگوید تقدسی قائل نبوده است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، blue.blood
۱۱:۱۹, ۱۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #34

لطفا از شریعتی مایه نزارید، اگر خودتون حرفی دارید بزنید، ایشون هم در مورد افراد مخالف شیعه حرفای تاریخی دارند هم در مورد روحانیت و اسلام واقعی که البته هیچ کدوم به مذاق شما خوش نمیاد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، درست پسند
۱۱:۵۷, ۱۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #35
آواتار
(۱۷/آبان/۹۱ ۰:۲۲)شاهین نقوی نوشته است:  می گویم که چرا این نوع امتحان اقتصادی فقط مخصوص مردم عادی است ؟!

به نام مهربان

سلام

سوالم اینه که

حالا چه کسی این تشخیص را داده که این وضع بد اقتصادی آزمون اقتصادی یا امتحان الهی میباشد ؟؟

ایا امام یامعصومی امده گفته که تو امتحان الهی هستید ؟؟

یا یک حدسیاتی میباشد ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
۱۲:۱۷, ۱۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #36
آواتار
(۱۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۷)راز گل سرخ نوشته است:  
به نام مهربان

سلام

سوالم اینه که

حالا چه کسی این تشخیص را داده که این وضع بد اقتصادی آزمون اقتصادی یا امتحان الهی میباشد ؟؟

ایا امام یامعصومی امده گفته که تو امتحان الهی هستید ؟؟

یا یک حدسیاتی میباشد ؟

روحانیون حاکم و طرفداران آنها چنین سخنانی می گویند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I ، blue.blood ، ایرانی
۱۴:۰۲, ۱۸/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۱ ۱۴:۰۳ توسط راز گل سرخ.)
شماره ارسال: #37
آواتار
(۱۸/آبان/۹۱ ۱۲:۱۷)شاهین نقوی نوشته است:  روحانیون حاکم و طرفداران آنها چنین سخنانی می گویند.
از نظر بنده این مسئله قابل اعتبار نیست

همانطوری که هر شخصی فرج شخصی داره

هر شخصی امتحان خاص خودش را داره

و خداوند طبق گفته خودش هیچ کس را بیش از ظرفیتش امتحان نمیکند

پس نتیجه من این است که اگر قرار باشه ازمون اقتصادی باشه

طبق گفته خودتون باید برای همه باشه از رهبر جامعه بگیرید تا من نوعی

مگه میشه سر جلسه امتحان نهایی مسئول جلسه به 50 درصد شرکت

کنندگان جواب سوالات را بده و مابقی بگه خودتون حل کنید این طرز رفتار

دور از عدالت است

پس در ازمون اقتصادی هم همین مثال من حکم میکند در غیر اینصورت دور

از عدل الهی است

مگر اینکه جناب علی مسائلی دیگر را بیان نماید که از عقل بنده به دور باشد

الله علم

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: امیریان ، ایرانی
۲۰:۴۳, ۱۹/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۱ ۲۰:۴۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #38

(۱۸/آبان/۹۱ ۱۴:۰۲)راز گل سرخ نوشته است:  مگر اینکه جناب علی مسائلی دیگر را بیان نماید
اجازه هست منم اظهار نظر کنم؟

شما نوشتید:

(۱۸/آبان/۹۱ ۱۴:۰۲)راز گل سرخ نوشته است:  
پس نتیجه من این است که اگر قرار باشه ازمون اقتصادی باشه

طبق گفته خودتون باید برای همه باشه از رهبر جامعه بگیرید تا من نوعی

مگه میشه سر جلسه امتحان نهایی مسئول جلسه به 50 درصد شرکت

کنندگان جواب سوالات را بده و مابقی بگه خودتون حل کنید این طرز رفتار

دور از عدالت است

پس در ازمون اقتصادی هم همین مثال من حکم میکند در غیر اینصورت دور

از عدل الهی است

پس شما می گویید امتحان اقتصادی باید از همه گرفته شود.

ولی طبق گفته خودتون،
اینکه یک امتحان از همه گرفته شود نادرست است:
(۱۸/آبان/۹۱ ۱۴:۰۲)راز گل سرخ نوشته است:  همانطوری که هر شخصی فرج شخصی داره

هر شخصی امتحان خاص خودش را داره

و خداوند طبق گفته خودش هیچ کس را بیش از ظرفیتش امتحان نمیکند
هر شخصی امتحان خاص خودش رو داره. امتحان یک نفر مسائل اقتصادی است، امتحان یک نفر جنگ است، امتحان یک نفر استفاده درست از قدرت است، و مانند اینها.

سوره بقره، آیه 155: وَلَنَبْلُوَنَّکُمْ بِشَیْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِنَ الامْوَالِ وَالانْفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِینَ

قطعاً شما را به چیزی از ترس و گرسنگی و کاهش در مالها و جانها و ثمرات آزمایش می کنیم. و شکیبایان را بشارت ده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Havbb 110 ، blue.blood ، Nii Sama
۲۱:۵۰, ۱۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #39
آواتار
بیشتر مطالب رو خوندم...
دوستانی که از آقای تقوی درخواست مدرک و سند کردن حرفشون یکم خنده دار هست!!
کسی مدرکی از اینکه 99% مردم آمریکا فقیر هستند و ثروتشون در دست اون 1 درصد هست مدرکی داره؟!
بعضی چیزها که به چشم دیده میشن و در جامعه خیلی راحت احساس میشن نیازی به مدرک ندارند!
گرانیها و برشکستگی کارخانه ها سند حساب نمیشن؟!گرانی خودرو و کاهش فروش محصولات مدرک حساب نمیشه؟!
بی ارزشی پول ملی مدرک حساب نمیشه؟!
ولی در این شرایط بد که بالا گفتم یک عده هستند که اکثرن از مسئولین هستند در رفاه زندگی میکنن و هیچ کدوم از اینها رو احساس نمیکنن(مثل من که نمیرن مغازه یک نوشابه اشی مشی که هفته پیش 900 تومن بود رو حالا 1500تومن بخرنBig Grin، بگی گرون شده میگن اشکال نداره واسه سلامتید خوبه نوشابه ضرر داره! مثل ما خوزستانیها که برای گرد و خاک اعتراض کردیم گفتن این خاک کربلاس!!مقدسه....)
من روحانیونی در شهرمون میشناسم که سالی 2بار حج میرن!!ایشون هیچ شغلی ندارن! فقط روحانی هستند و پیش نماز!!!
بچه های مسئولین و نزدیکانشون که میبینی کاملن فقر بین مسئولین نظامـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ رو حس میکنی!
==========================================
وقتی امتحان الهی هست که 100% جامعه مسلمون باشند و اسلامی باشند!
اولن کل جمعیت ایران مسلمون نیستن....دومن از همون مسلمون همه شیعه نیستن!!
و از همون افرادی که در شناسنامه شیعه هستند خواهان و طرفدار نظام نیستن!!!(یک واقعیت انکار نشدنی در جامعه ما!! هر روز هم در کوچه و بازار و تاکسی،اتوبوس وغیر...همه میبینیم!نیازی هم به مدرک نداره!!)
بعضی ها میگن علت این گرانیها تحریمها هست...بله کاملن درسته!! ولی قسمت زیادی از این گرانیها نتیجه سیاست اقتصادی غلط مسئولین کشور هست!
و در ثانیه همین تحریمها نتیجه چی هست؟!اونم نتیجه سیاست خارجه غلط دولت و خود شخص رئیس جمهور هست!!!
حیف که هیچ کدوم از این مسئولین تشریف نمیارن دانشگاه ما...کلی حرف دارم که بزنم!!
ولی کو گوش شنوا؟! یکم زیادی که حرف زدی یک برچسب جاسوس و ضد نظام میزنن به پیشونید میفرستند ناکجاآباد!!
مخالف دولت و سیاست های نظام بودن=مخالف خدا و اسلام نیست!!هر وقت یکسری از افراد این مسئله ساده رو درک کردن خیلی از مشکلات خود به خود حل میشه!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شاهین نقوی ، hussain ، mohammadhadi ، sadegh-a ، blue.blood ، ایرانی ، پارمیس
۰:۲۳, ۲۰/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۱ ۰:۲۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #40

(۱۹/آبان/۹۱ ۲۱:۵۰)A L I نوشته است:  مخالف دولت و سیاست های نظام بودن=مخالف خدا و اسلام نیست!!هر وقت یکسری از افراد این مسئله ساده رو درک کردن خیلی از مشکلات خود به خود حل میشه!!
عزیز دلم، هر وقت شما دقت فرمودید که اونهایی که نمی خواهند مسئله بالا رو درک کنند ربطی به اسلام و نظام اسلامی ندارند(هر چند در مقامی باشند)، اختلاف نظرمون تموم میشه، و میریم دنبال یه راه حل برای بیرون انداختنشون از نظام اسلامی.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammadhadi
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]