|
راه رسیدن به امام زمان چیست؟! (مقاله ی ویژه)!!!!!
|
|
۱۹:۴۷, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و تشکر بسیار بابت تاپیک خوبتون... خیلی خوب میشه اگه آدم به ترک گناهانش به چشم ترک اون چیزی که دوست داره به خاطر امام زمانش(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نگاه کنه...کاش به چنین نگرشی برسیم (۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۶:۵۳)Havbb 110 نوشته است: فقط یه جمله میگم در جواب شما و علی آقا ، اشتباه شما اینه که فکر میکنید اینهایی که نام بردم و (و امثال این عارف ها) در مسیری به جز مسیر حق و پیروی از معصومین قدم برداشتند.... (که اگر چنین بود هرگز به این مراتب عالی نمیرسیدند) دوست عزیز حرف شما درسته اما یه سوال دارم... فرض کنید شما توی دانشگاه یه درسی رو میخواهید خوب خوب یاد بگیرید... این درس با دوتا استاد ارائه میشه: یکیش پرفسور و متخصص توی اون درسه و یکی دیگه دانشجوی همون استاده... (البته اختلافها از این مثال کوچکی که زدم بسیار بیشتر است و خدایا منو به خاطر این تمثیل ببخش...).. خب حالا عقل حکم میکنه با کدوم درس رو بگیرید؟با استاد یا دانشجوی استاد؟ چرا ما مستقیم نریم سراغ استاد استادان.... چرا تا وقتی ما امامی چون مولا علی(علیه السلام) داریم به سراغ کسانی برویم که در راه مولا قدم برداشته اند.. (۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۶:۵۳)Havbb 110 نوشته است: بنده قبول دارم که به جز معصومین دیگه هیچکس حجت خدا نیست ، ولی معصومین ما هم در واقع میشه گفت بزرگترین عارفان خدا در کل تاریخ بشریت هستند. اگه عارفان دیگه در این مسیر به یه جاهایی رسیدند ، معصومین ما این راه رو تا آخرش رفته اند..... (این دیدگاه منه ، و فکر میکنم درست هم هست. حد اقلش اینه که دلایل شما نتونست ردش کنه) فکر کنم یه کم بی انصافی میکنید. معصومین منتخب خدا و سفارش شده ی خداوند هستند... حضورشان باعث ایجاد عالم و... و همان عرفا شده است...به خاطر معصومین (علیه السلام) بوده که دعا و اعمال همان عرفا مورد قبول واقع شده است و آنها به جاهایی رسیده اند.... نه به واسطه این که آنها همان مسیر را تا آخر پیموده اند....اختلاف بین عارفان و امامان (علیه السلام) در میزان مسافت طی شده در راه خدا نیست.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,032 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| ++A مقاله ویژه: ویژه نامه ی امام زمان به بهانه ی نیمه ی شعبان | محب الزهرا | 6 | 7,886 |
۱۲/آذر/۹۳ ۰:۴۶ آخرین ارسال: Night_World |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,740 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| هشداری بسیار جدی به منتظران ظهور(مقاله ویژه) | علی 110 | 12 | 11,958 |
۱۸/شهریور/۹۳ ۱۰:۰۴ آخرین ارسال: بچه های گمنام |
|
| مدیرت زمان منتظر**//مدیریت پروژه\\**(پست ویژه) | ضحی | 7 | 4,331 |
۲۱/مرداد/۹۳ ۲۲:۰۲ آخرین ارسال: ضحی |
|
| امام زمان عليه السلام در زمان غیبت از ما چه چیزی خواسته اند؟ | aboutorab | 0 | 1,811 |
۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| توصیه های موکّد امام زمان علیه السلام چیست؟؟؟؟ | علی 110 | 19 | 22,313 |
۱۱/تیر/۹۳ ۱۴:۴۱ آخرین ارسال: aboutorab |
|