کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست مشاوره برای ازدواج
۲۰:۳۲, ۲۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #24
آواتار
(۲۹/بهمن/۹۴ ۱۷:۵۵)Islam نوشته است:  همین برام غیر ممکنه.

ببینید من با یک نگاه عاشق نشدم. من توی یکی دو سال عاشق نشدم. از بچگی و قبل از بلوغ من به ایشون علاقه داشتم. یادمه بچه بودم وقتی سر سفره می نشستیم نوع غذا خوردن ایشون رو تقلید میکردم!

فکر کنم یادم رفت بگم که ایشون از فامیل های دورمون هستند.

الان اگر بگم شاید 15 ساله به ایشون علاقه دارم اغراق نکردم. تو این دوره ی 15 ساله شاید اتفاق افتاد که سالها نبینمشون اما چهرشون جلوی چشمم بود و هر وقت بحث ازدواج میشد ایشون میومد تو ذهنم.

بعضی دوستان از نظر خانوادگی گفتند. خانواده هامون بسیار شبیه هم هستند و از یک فرهنگ هستیم. پدرامون دوست های خوبی برای همدیگه هستند. حنی مادرم و پدرم به من میگن که من سخت نگیرم. اما نکته اینجاست که من متفاوت از خانواده ی خودم هستم. خانواده ی ما اصلا حزب اللهی نیست و به انجام واجبات کفایت میکنه!
اگر از بعد خانوادگی نگاه کنیم ازدواج من با ایشون خیلی بهتر از ازدواج با یک خانواده ی مذهبی هست. چون خانواده ی من تو این فازها نیست. مثلا حجاب خواهرم دو برابر از این خانم بدتر است!

پس با این شرایط احتمال اینکه شما از ایشون تاثیر بپذیرید خیلی بیشتره.من نظرم اینه اگه میخواید مثل خودش بشید باهاش ازدواج کنید.اصن چرا اینقد شما شما میکنم منHuh

ببین دوست خوبم اینکه میگی اصلا نمیتونی فراموشش کنی فقط یه تصوره.

خوبه بهت گفتم زندگی پستی و بلندی داره و...

میخوام تیر آخرو بزنمBig Grin

ایشون کسیه که به گفته خودت توی جمع مختلط میرقصیده،جلوی نامحرم موهاشو نمیپوشونه،موهاش کمی پیداست

بنظرت داری فرمان خدا رو اطاعت میکنی توی ازدواج اگه با ایشون وصلت کنی؟خدا گفته چنین آدمی رو انتخاب کن؟

ببین چقدر پیش خدا عزیزی که اینطور داره ازت امتحان میگیره.اگه دوست داری سربلند بیرون بیای برو دنبال اونچه خدا گفته،برو دنبال رضای خدا نه بندش

اگه خدایی شد برو دنبالش وگرنه بیخیالش شو.الان وقت لغزش نیست

هرکه در این بزم مقربتر است جام بلا بیشترش میدهند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Islam ، amirak
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: درخواست مشاوره برای ازدواج - افشین - ۲۹/بهمن/۹۴ ۲۰:۳۲

[-]