| نظرسنجی: نظرتون در مورد این موضوعی که مطرح کردم چیه؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| مزخرفه... | ![]() ![]() |
7 | 53.85% |
| خوب بود. | ![]() ![]() |
3 | 23.08% |
| تا حالا بهش فکر نکردم. | ![]() ![]() |
3 | 23.08% |
| تمام | 13 رأی | 100% | |
|
از تاریخ درس نگیریم، تکرار میشه.(خطاب به بیداری اندیشه ها)
|
|
۲۱:۴۹, ۲۹/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۰ ۲۱:۵۱ توسط L.payam.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۸/آذر/۹۰ ۲۲:۳۴)تازه مسلمان نوشته است: با سلامسلام برادر/خواهر عزیز. ممنون بابت اینکه مطالعه کردید و نظرتونو گفتید. کم و بیش برداشتتون درست بود. جز اینکه یک نکته رو فراموش کردید انگار. منظور اصلی من این بود که روش دشمنمون عوض شده. توی جلد 8 دنیای وارکرافت، شب اژدها، یه مخلوق جدید به جنگ کوریالستراژ اژدها و دوست همراهش میاد. موجودی که از جادو تغذیه میکنه. و هر چی این دو اژدها(سرخ و آبی) به سمتش انرژی پرتاب می کنن برای نابودیش، اون موجود انرژی رو جذب و بزرگتر و قوی تر میشه. اما میدونین این دو اژدهای 10هزار ساله چجوری نابودش میکنن؟ به عمد با حجم زیادی بهش انرژی میدن. موجود باد میکنه و می ترکه... در حال که فکر می کرد داره قوی تر میشه. دوستانی که برداشت لغوی دان. منظور خاصی نداشتم! قصد هیچ تشبیهی نداشتم. یادم افتاد، تعریف کردم.(حوصله جر و بحث و تحریف حرفمو ندارم.) اما در کل. به نظر من روش دشمنمون عوض شده. اگر تا قدیم انجمنی مثل فریماسونی مخفی بود، امروزه خودشون دارن اسرارشونو فاش میکنن. در کتاب هایی مثل راز داوینچی و حشاشین و... که با کمی تحریف اطلاعات نابشونو دارن پخش میکنن. منتها با این تفاوت که ستاره ی پنج پر رو نماد خوب و خدایان قدیمی معرفی کردهف در حالی که ما اعتقاد داریم... بابا این بحثا رو خودتون بهتر از من بلدید مثلا! فکر می کردم این همه اینجا بحث و تحقیق می کنید، میتونید به قضایای دیگه ربطشون بدید و استفاده کنید از اطلاعاتتون. که فکر کنم اشتباه کردم. ![]() و بحثی ندارم. ![]() مختصر و مفید: با اطلاعاتی که به ما دادن از خودشون، ما رو مشغول کردن. و کسایی که جزو ما نیستن رو جذب میکنن. جوونامونو با امو یا شیطان پرستی یا فیلم هایی که توی ماهواره و هالیوود تولید میشه جذب میکنن. و خیلی چیزای دیگه. جنگ نرم. یادم رفت. به نظر من اون معلم در زمان حال، کسایی مثل فریماسونان. که کاراشونو میکنن. البته اینم باید بگم که کسایی مثل گاوس بیدارن. و پیدا شدن. هواپیما جاسوسی میشونن. و... اللهم عجل لولیک الفرج. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی مستند، برای ترجمه و زیرنویس توسط گروه بیداری اندیشه | مجید املشی | 31 | 30,881 |
۱۲/بهمن/۹۵ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: jahansite |
|
| نرم افزار بیداری اندیشه | فدايي ولايت | 22 | 11,641 |
۲۰/اسفند/۹۲ ۱۶:۳۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| گروه دوبلاژ تالار بیداری اندیشه | MohammadMeraj | 31 | 14,625 |
۲۹/بهمن/۹۲ ۲:۱۴ آخرین ارسال: MohammadMeraj |
|
| پیشنهادات و انتقادات بخش ترجمه و زیرنویس تالار بیداری اندیشه | مجید املشی | 4 | 4,818 |
۲۹/آذر/۹۲ ۰:۰۴ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فروشگاه مجازی بیداری اندیشه | SAEED_KOSAR | 13 | 10,860 |
۱۴/تیر/۹۲ ۲۰:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ | Mohammad | 87 | 46,194 |
۶/آذر/۹۱ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: mahdi_kojayee |
|
| مستند بیداری اندیشه | Ara | 16 | 11,758 |
۲۸/تیر/۹۱ ۹:۴۷ آخرین ارسال: بچه شیعه |
|