کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظرتون در مورد این موضوعی که مطرح کردم چیه؟
این نظرسنجی بسته شده است.
مزخرفه... 53.85% 7 53.85%
خوب بود. 23.08% 3 23.08%
تا حالا بهش فکر نکردم. 23.08% 3 23.08%
تمام 13 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
از تاریخ درس نگیریم، تکرار میشه.(خطاب به بیداری اندیشه ها)
۱۰:۱۹, ۲۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۱۰:۲۷ توسط L.payam.)
شماره ارسال: #1

سلام.
دو نکته: این یه متن دنباله داره. لطفا تا کامل نشده نه حذفش کنید؛ نه در نظر سنجی شکت کنی. اما اگر کلامی هست، در نظرات بنویسید...
به فروم شما که فکر می کنم، یاد این بخش از تاریخمون میفتم:

[تصویر: thumb_9370739.jpg]
كارل فردريك گاوس (1855-1777) ، دانشمند آلماني كه معاصرانش او را « سلطان رياضيدانان» مي ناميدند

كارل فردريك گاوس (1855-1777) ، دانشمند آلماني كه معاصرانش او را « سلطان رياضيدانان» مي ناميدند . استعداد رياضي گاوس از دوران كودكي ظاهر شد . خود او ، وقتي دوران كودكيش را به ياد مي آورد ، به شوخي مي گفت : « من شمردن را پيش از حرف زدن ياد گرفتم ».
[/font]

گاوس ، در برانشويك ، در خانواده ي يك استاد لوله كش به دنيا آمد . آموزش هاي اوليه را در مدرسه ي محل تولد خود ، به مدت 7 سال ادامه داد . در آنجا به خاطر استعداد درخشان رياضي خود ، هميشه موجب شگفتي معلم و دوستان خود مي شد . او آموزش عالي خود را در دانشگاه گوتينگن گذراند . بعدها (1807) ، تقريبا به مدت 50 سال ، كرسي استادي رياضيات و اخترشناسي همين دانشگاه را به عهده داشت . در 19 سالگي ، وقتي كه هنوز روي نيمكت دانشجوئي نشسته بود ، كشفي مهم ارائه كرد : به طور كامل روشن كرد كه در چه حالت هايي مي توان
n

ضلعي منتظم را ، به كمك پرگار و خط كش ، رسم كرد . به ويژه ، با حل معادله ي
x[sup]17[/sup]-1= 0

توانست هفده ضلعي منتظم را ، به كمك پرگار و خط كش ، كند .
به اعتراف خود گاوس ، كارهاي بغرنج و طولاني محاسبه اي (كه به اخترشناسي مربوط مي شد) ، نه تنها او را خسته نمي كرد ، بلكه موجب شادي و رضايت او هم مي شد .
گاوس ، به كمك محاسبه ، توانست با چنان دقتي جاي سيارك پيرس را پيدا كند كه اخترشناسان موفق شدند ، آن را در همان جايي كه او معين كرده بود بود ، پيدا كنند .
گاوس ضمن كار در ضمينه ي رياضيات ، توانست نظريه ي رشته ها و نظريه ي معادله هاي ديفرانسيلي را پيش ببرد و تكامل ببخشد . قضيه ي اصلي جبر متعلق به او است كه بنا بر آن ، هر معادله ي درجه ي n

ام ، دست كم داراي يك ريشه است ، كه مي تواند ريشه اي موهومي باشد . در رساله ي « بررسي هايي درباره ي حساب » خود پايه هاي « نظريه ي عددها » را ، به صورت امروزي آن طرح ريخت . كارهاي اساسي زيادي در زمينه ي نظريه ي ديفرانسيلي عددها انجام داد . در زمينه ي فيزيك ، روي نظريه ي مغناطيس و بعضي از مساله هاي اپتيك كار كرد .
در سال 1818 ، در نامه هايي كه به بعضي از دوستانش نوشته بود ، درباره ي امكان وجود هندسه ي نااقليدسي در كنار هندسه ي اقليدسي ، صحبت كرد . ولي ، با كمال تاسف ، هرگز هيچ مقاله يا رساله اي در اين باره منتشر نكرد .
گاوس در سال 1855 درگذشت .
[font=Tahoma]منبع

و اگر دقیق تر بخوام بخشی که منظورمه رو گم، باید یه خاطره تعریف کنم.
معلم فیزیک دبیرستان و پیش دانشگاهیمون گفت داستان معروف شدن گاوس رو.
توی کلاس اول دبستان، معلم که اهل از زیر کار در رفتن بوده؛ بچه ها رو می ذاره تا از 1 تا 100 بنویسن. و بعد با هم جمعش کنن..
و چون کار وقت گیری بوده، خودش میل بافتنیاشو بر می داره و مشغول میشه...
اما گاوس در هرض چند دقیقه جواب رو پیدا می کنه، و هوش نابش رو آشکار می کنه.
او دنباله ی حسابی رو به کار گرفته...

این روش بدین صورت بود:

100 + 1 = 101
99 + 2 = 101
98 + 3 = 101
.
.
.

که جمع کل آن برابر حاصلضرب زیر است:

5050=101×50
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۲۹, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
به زبون خودمون بگم، حرفاتون یه حالیه... اگه هدفتون معرفی حزب امو هست که عنوان تاپیکتونو عوض میکردین و اونو مستقیم معرفی میکردید...
باید بدونید توی این تالار همه مثل هم نیستند مثل همه جای دیگه ی دنیا... ما توی این تالار سرگرم نشدیم... و اکثر بچه های این تالار اونقدر فرصت ندارن که بخوان وقتهای خالیشونو با گذروندن توی این فروم پر کنن... شاید کسانی باشن که به قول شما فقط واسه سرگرمی میان اما کمند...
خود من بارها توی این تالار مطالبی خوندم که توی زندگیم موثر بوده و باعث تغییر شده... آدمی هم که تغییر بکنه حتما حین بافتن بافتنی معلمش، رفته توی یه کلاس دیگه با یه معلم دیگه نشسته...
در پناه حق

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: stranger00 ، hamed313
۲۱:۳۷, ۲۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۲۱:۴۱ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۴/آذر/۹۰ ۲۰:۵۶)L.payam نوشته است:  بحث رو به حاشیه نکشید لطفا. اون جمله ی من در مورد آواتارم خارج از بحثه.
خوب آدم باید یه ذره سرگرمی داشته باشه
اگه ناراحت شدید واقعا شرمنده Heart

(۲۴/آذر/۹۰ ۲۰:۵۶)L.payam نوشته است:  شما فقط حزب فریماسونری رو میشناسید؟
به غیر از این فراماسونری ( تلفظ فرانسویش راحتره Big Grin ) انجمن های دیگه ای هم هستند مثل انجمن مغان یا انجمن های دیگه ای که تا حدودی مثل فراماسونری می تونید به کتاب اسرار انجمن های سری و مخفی مراجعه کنید اگه خیلی دنبال این کار ها هستیدBlush

(۲۴/آذر/۹۰ ۲۰:۵۶)L.payam نوشته است:  چه جالب.
شیطان پرستی...
پانک...
جالب تر هم می شه Blush
شیطان پرستی بیشتر این که یک انجمن باشه امروزه به عنوان یک دین داره تداعی می کنه و ریشه ی اون رو می تونی در تاریخ و البته اقوام امریکایی دنبال کنی
پانک هم فکر کنم یه سبک در موسیقی باشه مثل سبک های دیگه نظیر متال - هبلک متال و .. که من اصلا ازشون خوشم نمیاد

پیرامون لینکی که گذاشتید
ما چه کار کنیم ؟؟ ( شوخی نیست جدی است ))
آیا شما این رو یک انجمن می دانید همانند انجمن Alex Evans
در واقع تمام این ها زیر یک ریشه است و اون ریشه رو هم می تونیم فراماسونری بخونیمشBlush

پ.ن :
(۲۴/آذر/۹۰ ۲۰:۵۶) neda نوشته است:  به زبون خودمون بگم، حرفاتون یه حالیه... اگه هدفتون معرفی حزب امو هست که عنوان تاپیکتونو عوض میکردین و اونو مستقیم معرفی میکردید...
باید بدونید توی این تالار همه مثل هم نیستند مثل همه جای دیگه ی دنیا... ما توی این تالار سرگرم نشدیم... و اکثر بچه های این تالار اونقدر فرصت ندارن که بخوان وقتهای خالیشونو با گذروندن توی این فروم پر کنن... شاید کسانی باشن که به قول شما فقط واسه سرگرمی میان اما کمند...
با سلام خدمت شما neda
کمی ملایم تر صحبت کنید شما
ما اینت جا جمع شدیم تا در مورد همین ها بحث کنیم
البته درسته که دوستمون یه ذره گنگ و نا مفهوم صحبت می کنه
اما این دلیل نمی شه که با این لحن با ایشون صحبت بشه
با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: L.payam ، parisan
۲۱:۴۲, ۲۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۲۱:۴۷ توسط L.payam.)
شماره ارسال: #13

(۲۴/آذر/۹۰ ۲۱:۲۹)neda نوشته است:  به زبون خودمون بگم، حرفاتون یه حالیه... اگه هدفتون معرفی حزب امو هست که عنوان تاپیکتونو عوض میکردین و اونو مستقیم معرفی میکردید...
خود من بارها توی این تالار مطالبی خوندم که توی زندگیم موثر بوده و باعث تغییر شده... آدمی هم که تغییر بکنه حتما حین بافتن بافتنی معلمش، رفته توی یه کلاس دیگه با یه معلم دیگه نشسته...
در پناه حق
هدف من چند چیز بود. یکیش معرفی امو ها...
یکیش تاریخی که گفتم.
و...
من کی گفتم عده ای فقط برای تفریح میان توی این فروم؟!
آدم هر قدر بیکارم باشه میره یه فروم با آزادی بیشتر. اینجا برای تفریح کسی نمیاد.
حرف های من رو تحریف نکنید لطفا.
نظر شما غیر معقوله به نظر بنده. با عرض معذرت.
چون نمیشه به این آسونی کلاس و جا به جا کرد، اولا. دوما اون دانش آموز اگر می فهمید سر کاره که...
زندگینامه رو خیلی سر سری خوندید. انگار توجه نکردید داستان نبود، واقعیت بود.
(۲۴/آذر/۹۰ ۲۱:۳۷)Gryffen نوشته است:  
(۲۴/آذر/۹۰ ۲۰:۵۶)L.payam نوشته است:  بحث رو به حاشیه نکشید لطفا. اون جمله ی من در مورد آواتارم خارج از بحثه.
خوب آدم باید یه ذره سرگرمی داشته باشه
اگه ناراحت شدید واقعا شرمنده Heart

(۲۴/آذر/۹۰ ۲۰:۵۶)L.payam نوشته است:  شما فقط حزب فریماسونری رو میشناسید؟
به غیر از این فراماسونری ( تلفظ فرانسویش راحتره Big Grin Wink انجمن های دیگه ای هم هستند مثل انجمن مغان یا انجمن های دیگه ای که تا حدودی مثل فراماسونری می تونید به کتاب اسرار انجمن های سری و مخفی مراجعه کنید اگه خیلی دنبال این کار ها هستیدBlush

(۲۴/آذر/۹۰ ۲۰:۵۶)L.payam نوشته است:  چه جالب.
شیطان پرستی...
پانک...
جالب تر هم می شه Blush
شیطان پرستی بیشتر این که یک انجمن باشه امروزه به عنوان یک دین داره تداعی می کنه و ریشه ی اون رو می تونی در تاریخ و البته اقوام امریکایی دنبال کنی
پانک هم فکر کنم یه سبک در موسیقی باشه مثل سبک های دیگه نظیر متال - هبلک متال و .. که من اصلا ازشون خوشم نمیاد

پیرامون لینکی که گذاشتید
ما چه کار کنیم ؟؟ ( شوخی نیست جدی است ))
آیا شما این رو یک انجمن می دانید همانند انجمن Alex Evans
در واقع تمام این ها زیر یک ریشه است و اون ریشه رو هم می تونیم فراماسونری بخونیمشBlush

پ.ن :
(۲۴/آذر/۹۰ ۲۰:۵۶) neda نوشته است:  به زبون خودمون بگم، حرفاتون یه حالیه... اگه هدفتون معرفی حزب امو هست که عنوان تاپیکتونو عوض میکردین و اونو مستقیم معرفی میکردید...
با سلام خدمت شما neda
کمی ملایم تر صحبت کنید شما
ما اینت جا جمع شدیم تا در مورد همین ها بحث کنیم
البته درسته که دوستمون یه ذره گنگ و نا مفهوم صحبت می کنه
اما این دلیل نمی شه که با این لحن با ایشون صحبت بشه
با تشکر
از آخر به اول بگم؟
ترجیح میدم یکی توی بحث شرکت کنه و فحش هم بده، تا سکوت کنه...
شیطان پرستی به نظر من ارزشی بیشتر از یه حزب بودن نداره. انقدری اعتبار نمیذارم براش که بگم یه دینه. وقتی میدونیم دروغه...
بله. در آخر هم گفتم احتمالا منظور شما رابطه ی طولی این احزاب با همه. یا همون ریشه و درخت که گفتین...
فریماسون یعنی freemason تا اونجا که میدونم، و یعنی free + mason = بنای آزاد
فراماسون لفظ عامی شدشه و یا به قول شما فرانسویش فکر کنم.
ممنونم از شرکت شما...
۲۱:۵۵, ۲۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۲۲:۲۸ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #14
آواتار
من فکر نمیکنم با لحن بد حرف زده باشم... (منظورم از یه حالی بودن حرفهاتون همون مبهم بودنشه)اگه بد برداشت کردید، عذرخواهی میکنم... قصد ناراحت کردنتون نداشتم...

من از حرفهاتون(ارسال7) اینطور برداشت کردم... به نظرم شما میخواستید بگید این تالار هم یکی از همون سرگرمیهاست...

درسته؟
ضمنا من فحش ندادما...Dodgy
۲۲:۳۲, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #15

(۲۴/آذر/۹۰ ۲۱:۵۵)neda نوشته است:  من فکر نمیکنم با لحن بد حرف زده باشم... اگه دوستمون اینطور برداشت کردن عذرخواهی میکنم..
من از حرفهاتون(ارسال7) اینطور برداشت کردم... به نظرم شما میخواستید بگید این تالار هم یکی از همون سرگرمیهاست...

ضمنا من فحش ندادم......
lمنظورتون از ارسال 7 این بخششه؟
"سرمون رو با مقداری از چیزها، در مورد فروم اطلاعات، که ریختن جلومون گرم کردن."
جالبه والا. برداشت لغوی از متن کردید؟!
و در ضمن من نگفتم فحش دادید. گفتم "ترجیح میدم توی یه بحث طرف مقابل فحش بده، اما سکوت نکنه."
دوستان. من ناراحت نمیشم به خدا. من اومدم برای بحث. و
ناراحت
نِ
می
شم
۲۲:۴۶, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
با سلامی دوباره
راستش یه چیزه دیگه ای رو می خوام به شما دوست گرامی بگم و اون هم در مورد سبک - مکتب و حزب

(۲۴/آذر/۹۰ ۲۱:۴۲)L.payam نوشته است:  شیطان پرستی به نظر من ارزشی بیشتر از یه حزب بودن نداره.
شما شیطان پرستی رو یک حزب می خونیدش در صورتی که شیطان پرستی یک مکتب و می تونیم بگیم یکی از مکاتب فلسفی می تونه باشه
دوست گرامی در به کار بردن کلمات باید دقت داشته باشی
حزب : در یه تعریف ساده از حزب می تونیم بگیم افرادی دست بدست هم می دن تا سیایت یک دولت رو به دست بگیرند در واقع حزب به سیاست ربط داره مثل ناسیونالیست - کمونیست - سوسیالیست و ...

سبک : می تونیم بگیم روش یا شیوه ی خاصی که فرد یا شخص در اون به بیان مطالب یا اندیشه های خود مشغوله مثل سبک های معماری یا سبک های ادبی یا سبک های هنری دیگه

مکتب یا مکاتب : راستش یه تعریف ساده از مکاتب می تونیم بگیم که مکاتب در واقع طرز فکر یک سری از اشخاص است که عقاید مشابهی دارند ( البته نمی دونم درست یا نه Blush )

به نظر من با تعریف حزب این معقوله از بحث خارج می شه اما در مورد سبک و مکتب این دو در پی هم هستند یعنی سبک های مختلف دست به دست هم می دن تا یک مکتب رو بسازن

حالا با این تعریفات بحث اصلی شما در کدوم قرار می گیره ؟؟
به نظر یا برداشت من ایمو یک سبک در موسیقی راک هستش که اگه که می شه گفت در مراتب بالاتر این موسیقی به مکاتب شیطان پرستی و نهلیسمی می رسیم و ..
پس به نظرم بحث شما همون پیرامون مکتب شیطان پرستی باشه اگه اشتباه نکنم Blush

(۲۴/آذر/۹۰ ۲۱:۴۲)L.payam نوشته است:  فریماسون یعنی freemason تا اونجا که میدونم، و یعنی free + mason = بنای آزاد
فراماسون از کلمه ی فرانسوی Franc + Macon گرفته شده که می شه فران- ماسون که برای راحتی ن رو حذف می کنیم می شه فراماسون البته دلیل این هم اینه که فراماسونری رو ابتدا فرانسویان به ایران اوردند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: L.payam ، تازه مسلمان
۲۲:۵۰, ۲۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۲۲:۵۲ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲۴/آذر/۹۰ ۲۲:۳۲)L.payam نوشته است:  lمنظورتون از ارسال 7 این بخششه؟
"سرمون رو با مقداری از چیزها، در مورد فروم اطلاعات، که ریختن جلومون گرم کردن."

و چند خط بعدش....
برداشت من این بود.... من به خاطر ارسال اولم عذرخواهی کردم دلیلی نداره شما اینطور برخورد کنید...

بهتره به اصل موضوع بپردازید... اینطوری منظورتون و هدفتون از موضوعتون بیشتر مشخص میشه.....

در پناه حق
۲۳:۴۸, ۲۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۲۳:۵۳ توسط L.payam.)
شماره ارسال: #18

(۲۴/آذر/۹۰ ۲۲:۴۶)Gryffen نوشته است:  با سلامی دوباره
راستش یه چیزه دیگه ای رو می خوام به شما دوست گرامی بگم و اون هم در مورد سبک - مکتب و حزب

(۲۴/آذر/۹۰ ۲۱:۴۲)L.payam نوشته است:  شیطان پرستی به نظر من ارزشی بیشتر از یه حزب بودن نداره.
شما شیطان پرستی رو یک حزب می خونیدش در صورتی که شیطان پرستی یک مکتب و می تونیم بگیم یکی از مکاتب فلسفی می تونه باشه
دوست گرامی در به کار بردن کلمات باید دقت داشته باشی
حزب : در یه تعریف ساده از حزب می تونیم بگیم افرادی دست بدست هم می دن تا سیایت یک دولت رو به دست بگیرند در واقع حزب به سیاست ربط داره مثل ناسیونالیست - کمونیست - سوسیالیست و ...

سبک : می تونیم بگیم روش یا شیوه ی خاصی که فرد یا شخص در اون به بیان مطالب یا اندیشه های خود مشغوله مثل سبک های معماری یا سبک های ادبی یا سبک های هنری دیگه

مکتب یا مکاتب : راستش یه تعریف ساده از مکاتب می تونیم بگیم که مکاتب در واقع طرز فکر یک سری از اشخاص است که عقاید مشابهی دارند ( البته نمی دونم درست یا نه Blush )

به نظر من با تعریف حزب این معقوله از بحث خارج می شه اما در مورد سبک و مکتب این دو در پی هم هستند یعنی سبک های مختلف دست به دست هم می دن تا یک مکتب رو بسازن

حالا با این تعریفات بحث اصلی شما در کدوم قرار می گیره ؟؟
به نظر یا برداشت من ایمو یک سبک در موسیقی راک هستش که اگه که می شه گفت در مراتب بالاتر این موسیقی به مکاتب شیطان پرستی و نهلیسمی می رسیم و ..
پس به نظرم بحث شما همون پیرامون مکتب شیطان پرستی باشه اگه اشتباه نکنم Blush

(۲۴/آذر/۹۰ ۲۱:۴۲)L.payam نوشته است:  فریماسون یعنی freemason تا اونجا که میدونم، و یعنی free + mason = بنای آزاد
فراماسون از کلمه ی فرانسوی Franc + Macon گرفته شده که می شه فران- ماسون که برای راحتی ن رو حذف می کنیم می شه فراماسون البته دلیل این هم اینه که فراماسونری رو ابتدا فرانسویان به ایران اوردند
فکر کنم مکتب درست تر باشه، نه؟
من زیاد به لغاتم دقت نکردم. ممنون از تذکرتون برادرم/خواهرم.
البته تعداد "اندیشه ی امو" که استفاده کردم فکر کنم بیشتر از حزب بوده باشه.
راستیتش زیاد آشنایی با این لغات ندارم و چون توی رشتم، ریاضی، کاربرد نداره زیاد دنبالش نرفتم.
ممنون که توضیح دادید...HeartSmile
(۲۴/آذر/۹۰ ۱۴:۴۵)parisan نوشته است:  بفرمایید معلم کیست؟
ما سرتاپاگوش هستیم.
شاید سوال درست تر این بود. نه اینکه چرا ما دانش آموزاییم.
چون باید اول بدونیم از کدوم ور تو تاریکی داره بهمون حمله میشه، بعد ببینیم چی برا دفاع داریم.
که لااقل اگر چیزی نداشتیم، بتونیم جا خالی بدیم...
اما حالا که دانش آموزا مشخص شدن، تشخیص معلم ساده تر شد. البته شما اطلاعاتتون از من خیلی بیشتره. خودتون می تونید این سوال رو پاسخ بدید...
پاسخ بدید، من هم استفاده می کنم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان
۲۲:۳۴, ۲۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
با سلام
امیدوارم برداشت درستی از مطالبتون داشته باشم.
به نظر شما یک عده بیرون از اینجا دارن به بعضی از کارای ما می خندن چون بی خودی خودمونو مشغول کردیم (البته به جز پست های مفیدی که وجود داره) در حالیکه گروه های جدیدی یا بهتر بگم یک سری مکتب جدید مثل امو داره بوجود میاد که خیلی از جوونا بهش گرایش پیداکردن.
مطالبتونو تو تالار شاهدیها خوندم . جالب بود و جالب تر دغدغتون.
درمورد امو متاسفانه اطلاعات زیادی در دسترس نسل جوون ما وجود نداره. و فقط به مدل مو و لباس اکتفا میشه.
در جامعه و دربین جوانان به علت جذابیتی که این نوع پوشش بوجود می آورد (برای جلب توجه بیشتر)، به این سو کشیده می شوند و وقتی کم کم از عقاید و باورهای آنها مطلع می شوند به آن رو می آورند و اینجاست که باید نگران شد چون وقتی توانایی انجام کارهای اموها از جمله رعایت نوع پوشش را دارند پذیرفتن عقاید دشواری نخواهد داشت.
اما در مورد این مکتب : مکتبی که توسط پسری 17 یا 18 ساله بنا نهاده شود مسلما کاستی های زیادی دارد اما جای تاسف اینجاست که همین پسر بچه توانسته است عده بسیار زیادی درحدود 1500000 را مرید خود کند و اگر با چنین وضعیتی پیش رویم در ایران نیز کم مرید نخواهد داشت(بالاخص با وجود این همه بد حجابی و نوع پوشش هایی که بسیار شبیه به این مکتب است)

درباره باطل بودن این مکتب که شکی نیست اما کاری که می توان و باید انجام داد جلوگیری از گسترش هرچه بیشتر این مکتب در جامعه است.
و یکی از موثرترین راهها آگاهی دادن است.
(برای استقبال بهتر از مطلبتون بهتر نبود مثل تالار شاهدیها اطلاعاتی درباره این مکتب می دادید؟
ممنون از اطلاع رسانیتون)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، Tolou ، در جستجوی سختی ، L.payam
۲۱:۴۹, ۲۹/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۰ ۲۱:۵۱ توسط L.payam.)
شماره ارسال: #20

(۲۸/آذر/۹۰ ۲۲:۳۴)تازه مسلمان نوشته است:  با سلام
امیدوارم برداشت درستی از مطالبتون داشته باشم.
به نظر شما یک عده بیرون از اینجا دارن به بعضی از کارای ما می خندن چون بی خودی خودمونو مشغول کردیم (البته به جز پست های مفیدی که وجود داره) در حالیکه گروه های جدیدی یا بهتر بگم یک سری مکتب جدید مثل امو داره بوجود میاد که خیلی از جوونا بهش گرایش پیداکردن.
مطالبتونو تو تالار شاهدیها خوندم . جالب بود و جالب تر دغدغتون.
درمورد امو متاسفانه اطلاعات زیادی در دسترس نسل جوون ما وجود نداره. و فقط به مدل مو و لباس اکتفا میشه.
در جامعه و دربین جوانان به علت جذابیتی که این نوع پوشش بوجود می آورد (برای جلب توجه بیشتر)، به این سو کشیده می شوند و وقتی کم کم از عقاید و باورهای آنها مطلع می شوند به آن رو می آورند و اینجاست که باید نگران شد چون وقتی توانایی انجام کارهای اموها از جمله رعایت نوع پوشش را دارند پذیرفتن عقاید دشواری نخواهد داشت.
اما در مورد این مکتب : مکتبی که توسط پسری 17 یا 18 ساله بنا نهاده شود مسلما کاستی های زیادی دارد اما جای تاسف اینجاست که همین پسر بچه توانسته است عده بسیار زیادی درحدود 1500000 را مرید خود کند[/b] و اگر با چنین وضعیتی پیش رویم در ایران نیز کم مرید نخواهد داشت(بالاخص با وجود این همه بد حجابی و نوع پوشش هایی که بسیار شبیه به این مکتب است)
درباره باطل بودن این مکتب که شکی نیست اما کاری که می توان و باید انجام داد جلوگیری از گسترش هرچه بیشتر این مکتب در جامعه است.
و یکی از موثرترین راهها آگاهی دادن است.
(برای استقبال بهتر از مطلبتون بهتر نبود مثل تالار شاهدیها اطلاعاتی درباره این مکتب می دادید؟
ممنون از اطلاع رسانیتون)
سلام برادر/خواهر عزیز.
ممنون بابت اینکه مطالعه کردید و نظرتونو گفتید.
کم و بیش برداشتتون درست بود. جز اینکه یک نکته رو فراموش کردید انگار.
منظور اصلی من این بود که روش دشمنمون عوض شده.
توی جلد 8 دنیای وارکرافت، شب اژدها، یه مخلوق جدید به جنگ کوریالستراژ اژدها و دوست همراهش میاد. موجودی که از جادو تغذیه میکنه. و هر چی این دو اژدها(سرخ و آبی) به سمتش انرژی پرتاب می کنن برای نابودیش، اون موجود انرژی رو جذب و بزرگتر و قوی تر میشه. اما میدونین این دو اژدهای 10هزار ساله چجوری نابودش میکنن؟
به عمد با حجم زیادی بهش انرژی میدن. موجود باد میکنه و می ترکه...
در حال که فکر می کرد داره قوی تر میشه.
دوستانی که برداشت لغوی دان. منظور خاصی نداشتم! قصد هیچ تشبیهی نداشتم. یادم افتاد، تعریف کردم.(حوصله جر و بحث و تحریف حرفمو ندارم.)
اما در کل. به نظر من روش دشمنمون عوض شده. اگر تا قدیم انجمنی مثل فریماسونی مخفی بود، امروزه خودشون دارن اسرارشونو فاش میکنن.
در کتاب هایی مثل راز داوینچی و حشاشین و... که با کمی تحریف اطلاعات نابشونو دارن پخش میکنن. منتها با این تفاوت که ستاره ی پنج پر رو نماد خوب و خدایان قدیمی معرفی کردهف در حالی که ما اعتقاد داریم...
بابا این بحثا رو خودتون بهتر از من بلدید مثلا!
فکر می کردم این همه اینجا بحث و تحقیق می کنید، میتونید به قضایای دیگه ربطشون بدید و استفاده کنید از اطلاعاتتون. که فکر کنم اشتباه کردم.Big Grin
و بحثی ندارم.Smile
مختصر و مفید: با اطلاعاتی که به ما دادن از خودشون، ما رو مشغول کردن. و کسایی که جزو ما نیستن رو جذب میکنن. جوونامونو با امو یا شیطان پرستی یا فیلم هایی که توی ماهواره و هالیوود تولید میشه جذب میکنن. و خیلی چیزای دیگه.
جنگ نرم.

یادم رفت. به نظر من اون معلم در زمان حال، کسایی مثل فریماسونان. که کاراشونو میکنن.
البته اینم باید بگم که کسایی مثل گاوس بیدارن. و پیدا شدن. هواپیما جاسوسی میشونن. و...
اللهم عجل لولیک الفرج.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]