کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظرتون در مورد این موضوعی که مطرح کردم چیه؟
این نظرسنجی بسته شده است.
مزخرفه... 53.85% 7 53.85%
خوب بود. 23.08% 3 23.08%
تا حالا بهش فکر نکردم. 23.08% 3 23.08%
تمام 13 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
از تاریخ درس نگیریم، تکرار میشه.(خطاب به بیداری اندیشه ها)
۱۰:۱۹, ۲۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۱۰:۲۷ توسط L.payam.)
شماره ارسال: #1

سلام.
دو نکته: این یه متن دنباله داره. لطفا تا کامل نشده نه حذفش کنید؛ نه در نظر سنجی شکت کنی. اما اگر کلامی هست، در نظرات بنویسید...
به فروم شما که فکر می کنم، یاد این بخش از تاریخمون میفتم:

[تصویر: thumb_9370739.jpg]
كارل فردريك گاوس (1855-1777) ، دانشمند آلماني كه معاصرانش او را « سلطان رياضيدانان» مي ناميدند

كارل فردريك گاوس (1855-1777) ، دانشمند آلماني كه معاصرانش او را « سلطان رياضيدانان» مي ناميدند . استعداد رياضي گاوس از دوران كودكي ظاهر شد . خود او ، وقتي دوران كودكيش را به ياد مي آورد ، به شوخي مي گفت : « من شمردن را پيش از حرف زدن ياد گرفتم ».
[/font]

گاوس ، در برانشويك ، در خانواده ي يك استاد لوله كش به دنيا آمد . آموزش هاي اوليه را در مدرسه ي محل تولد خود ، به مدت 7 سال ادامه داد . در آنجا به خاطر استعداد درخشان رياضي خود ، هميشه موجب شگفتي معلم و دوستان خود مي شد . او آموزش عالي خود را در دانشگاه گوتينگن گذراند . بعدها (1807) ، تقريبا به مدت 50 سال ، كرسي استادي رياضيات و اخترشناسي همين دانشگاه را به عهده داشت . در 19 سالگي ، وقتي كه هنوز روي نيمكت دانشجوئي نشسته بود ، كشفي مهم ارائه كرد : به طور كامل روشن كرد كه در چه حالت هايي مي توان
n

ضلعي منتظم را ، به كمك پرگار و خط كش ، رسم كرد . به ويژه ، با حل معادله ي
x[sup]17[/sup]-1= 0

توانست هفده ضلعي منتظم را ، به كمك پرگار و خط كش ، كند .
به اعتراف خود گاوس ، كارهاي بغرنج و طولاني محاسبه اي (كه به اخترشناسي مربوط مي شد) ، نه تنها او را خسته نمي كرد ، بلكه موجب شادي و رضايت او هم مي شد .
گاوس ، به كمك محاسبه ، توانست با چنان دقتي جاي سيارك پيرس را پيدا كند كه اخترشناسان موفق شدند ، آن را در همان جايي كه او معين كرده بود بود ، پيدا كنند .
گاوس ضمن كار در ضمينه ي رياضيات ، توانست نظريه ي رشته ها و نظريه ي معادله هاي ديفرانسيلي را پيش ببرد و تكامل ببخشد . قضيه ي اصلي جبر متعلق به او است كه بنا بر آن ، هر معادله ي درجه ي n

ام ، دست كم داراي يك ريشه است ، كه مي تواند ريشه اي موهومي باشد . در رساله ي « بررسي هايي درباره ي حساب » خود پايه هاي « نظريه ي عددها » را ، به صورت امروزي آن طرح ريخت . كارهاي اساسي زيادي در زمينه ي نظريه ي ديفرانسيلي عددها انجام داد . در زمينه ي فيزيك ، روي نظريه ي مغناطيس و بعضي از مساله هاي اپتيك كار كرد .
در سال 1818 ، در نامه هايي كه به بعضي از دوستانش نوشته بود ، درباره ي امكان وجود هندسه ي نااقليدسي در كنار هندسه ي اقليدسي ، صحبت كرد . ولي ، با كمال تاسف ، هرگز هيچ مقاله يا رساله اي در اين باره منتشر نكرد .
گاوس در سال 1855 درگذشت .
[font=Tahoma]منبع

و اگر دقیق تر بخوام بخشی که منظورمه رو گم، باید یه خاطره تعریف کنم.
معلم فیزیک دبیرستان و پیش دانشگاهیمون گفت داستان معروف شدن گاوس رو.
توی کلاس اول دبستان، معلم که اهل از زیر کار در رفتن بوده؛ بچه ها رو می ذاره تا از 1 تا 100 بنویسن. و بعد با هم جمعش کنن..
و چون کار وقت گیری بوده، خودش میل بافتنیاشو بر می داره و مشغول میشه...
اما گاوس در هرض چند دقیقه جواب رو پیدا می کنه، و هوش نابش رو آشکار می کنه.
او دنباله ی حسابی رو به کار گرفته...

این روش بدین صورت بود:

100 + 1 = 101
99 + 2 = 101
98 + 3 = 101
.
.
.

که جمع کل آن برابر حاصلضرب زیر است:

5050=101×50
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۱:۲۰, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
نقل قول:اهل از زیر کار در رفتن بوده
کاملا با نظر شما مخالف هستم.
یعنی شما میفرمایید,مدیران اینجا, اون معلم ریاضی هستند و کاربران اینجا, شاگردها؟
اصلا درست نیست.
کافیه نگاهی بیندازید به افرادی که وقتی وارد تالار شدند,چه وضعیتی داشتندو الان چه افراد موفق وپاکی هستند.من خودم از اون دسته آدم ها هستم.که واقعا حضور در اینجا تغییر مهمی را در زندگی ام رقم زد و واقعا فهمیدم کی هستم و چی میخوام.
اینجا نه تنها تفکر و خلاقیت از بچه ها گرفته نمیشود(به قسمت پیشنهادات و انتقادات مراجعه بفرمایید)بلکه در بیشتر موارد از نظرات ناب و ارزشمندشان در زمینه ایجاد موضوعات و بخش ها استفاده میشود.
افرادی که وارد میشوند (اغلبشان)با دیدن مستند ظهور و یک زمینه فکری وارد میشوند.
اما پس از مدتی متوجه میشوند که باید از دشمن شناسی جدا شده(نه اینکه کاملا رها شود,باید زمان محدودی را به آن اختصاص داد) و به سمت خود شناسی و بعد دین شناسی و در نهایت خدا شناسی برسند.
فعالیت های هماهنگ بچه ها در زمینه خواند دعای فرج و زیارت عاشورا و ... را نگاه کنید.همه از طرف خودشان بوده است که مورد استقبال قرار گرفته است.
نمیدانم آیا پاسختان را دادم یا خیر.شاید متوجه منظورتان نشده باشم.
اگر باز هم سوال هست در خدمتم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، L.payam ، محمود ، Hadith ، در جستجوی سختی
۱۲:۲۷, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
حرف شما تا حدي درسته اما تا به حال اتفاق نيافتاده كسي با يكي دو نظر يكدفعه كل زندگي متحول بشه و به قول شما
اگه خوب بود بد بشه يابلعكس حتي اگر هم اينطور باشه بايد اون موضوع انقدر تداوم داشته باشه كه طرف با اون ريست بشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: L.payam
۱۴:۳۹, ۲۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۱۴:۴۲ توسط L.payam.)
شماره ارسال: #4

(۲۴/آذر/۹۰ ۱۲:۲۷)افلاطون نوشته است:  سلام
حرف شما تا حدي درسته اما تا به حال اتفاق نيافتاده كسي با يكي دو نظر يكدفعه كل زندگي متحول بشه و به قول شما
اگه خوب بود بد بشه يابلعكس حتي اگر هم اينطور باشه بايد اون موضوع انقدر تداوم داشته باشه كه طرف با اون ريست بشه

یادش بخیر. اولش که اومدم، آواتار من هم آرتاس بود. گفتن عوضش کنم چون دینی و روانی مشکل داره.
بگذریم.
(۲۴/آذر/۹۰ ۱۱:۲۰)parisan نوشته است:  
نقل قول:اهل از زیر کار در رفتن بوده
کاملا با نظر شما مخالف هستم.
یعنی شما میفرمایید,مدیران اینجا, اون معلم ریاضی هستند و کاربران اینجا, شاگردها؟
اصلا درست نیست.
کافیه نگاهی بیندازید به افرادی که وقتی وارد تالار شدند,چه وضعیتی داشتندو الان چه افراد موفق وپاکی هستند.من خودم از اون دسته آدم ها هستم.که واقعا حضور در اینجا تغییر مهمی را در زندگی ام رقم زد و واقعا فهمیدم کی هستم و چی میخوام.
اینجا نه تنها تفکر و خلاقیت از بچه ها گرفته نمیشود(به قسمت پیشنهادات و انتقادات مراجعه بفرمایید)بلکه در بیشتر موارد از نظرات ناب و ارزشمندشان در زمینه ایجاد موضوعات و بخش ها استفاده میشود.
افرادی که وارد میشوند (اغلبشان)با دیدن مستند ظهور و یک زمینه فکری وارد میشوند.
اما پس از مدتی متوجه میشوند که باید از دشمن شناسی جدا شده(نه اینکه کاملا رها شود,باید زمان محدودی را به آن اختصاص داد) و به سمت خود شناسی و بعد دین شناسی و در نهایت خدا شناسی برسند.
فعالیت های هماهنگ بچه ها در زمینه خواند دعای فرج و زیارت عاشورا و ... را نگاه کنید.همه از طرف خودشان بوده است که مورد استقبال قرار گرفته است.
نمیدانم آیا پاسختان را دادم یا خیر.شاید متوجه منظورتان نشده باشم.
اگر باز هم سوال هست در خدمتم.
از بچگی اولین چیزی که به ما یاد دادن، یکی دروغگو دشمن خداست؛ و دیگری عجله کار شیطونه بود.
الان اومدم میبینم دو نفر در نظرسنجی شرکت کردن، هر دو هم مزخرف زدن. یعنی گزینه ی مزخرف.
در حالی که دو خط اول متنم گفتم این متن دنباله داره و لطفا تا تموم نشده توی نظر سنجی شرکت نکنید...
شاید این به خاطر برداشت اشتباه دوست عزیزمون، خواهرمون، خانم پردیسان خانم بود.
این متن و تاریخ من، ریاضی، منو یاد این فروم می ندازه. اما معلم مدیرا نیستن.
به قول خود شما، خانم پردیسان خانم، اینجا مدیریت با جاهای دیگه فرق داره. من این رو لمس و باور کردم.
با اینکه باز هم نمی پسندم، اما مدیریتشون رو خوشم اومد.
به نظر من همه ی ما، من و شما و دیگر دوستان، اون دانش آموزا هستیم...
و معلم...
حالا نظرتون چیه؟
مقدمات در حال آماده شدنه.
مهدی می آید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود
۱۴:۴۵, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
بفرمایید معلم کیست؟
ما سرتاپاگوش هستیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود
۱۵:۵۷, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲۴/آذر/۹۰ ۱۴:۳۹)L.payam نوشته است:  به نظر من همه ی ما، من و شما و دیگر دوستان، اون دانش آموزا هستیم...

چرا فکر میکنید ما اون دانش آموزا هستیم؟

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

۱۸:۳۸, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #7

اون دانش آموزا به هر بار من رو یاد خودمون میندازه.
چون یه جورایی سپرده شدیم به خودمون. سرمون رو با مقداری از چیزها، در مورد فروم اطلاعات، که ریختن جلومون گرم کردن.
بذارید کم کم بریم جلو. اینو که بگم، نظر من برای همه روشن میشه. اما باز بگم: این متن من هنوز کامل نشده. باز هم کامل نمیشه. منظور من چیز دیگریست...
اما مرحله ی بعد:
معلم ما یه کار خوب کرد. اعداد یک تا صد رو به ما یاد داد. خیلی هاش رو از دورمون یاد گرفتیم. از پدر و مادر و از دستامون(انگشتامون.)
در تابعی که می بینم، اینا نظیر شدن به چیزایی مثل مستند ظهور، اطلاعات در مورد ماسون ها و دشمنا. از انگشتای دستمون ارتباط بعضی چیزها رو پیدا کردیم. مثل این سوال که جایی مطرح کردید:«چرا عکس جرج واشنگتون اینجوری افتاده؟» جن گونه شدن اگر اشتباه نکنم اسمش بود.
از پدر و مادرمون هم چیزهایی یاد گرفتیم. مثل احادیث و روایات. و اما معلممون ارتباط ظاهری این ها رو به هم یادمون داد. جمع کردن رو. و بعد با همین چیزهای اولیه نشست کنار و کار خودش رو کرد.
یه بازی ساخت بتل فیلد 3. ما دیدیم. خوشمون نیومد. عده ایمون شجاعتشونو جمع کردن تا بازیی در مقابل بسازن. یکی دیگه این وسط پاشد گفت عمرا بتونین. چون از رو احساس تصمیم گرفتین. و...
یه دعوا و کش مکش که (با عرض پوزش از اون دو دوستم) خیلی بچه گانه بود.
عکس گذاشتید از تجاوز آمریکایی ها به افغان ها. یکی دیگه از برادرا پاشد گفت نخیرم. توی همین ایران خودمون(پادگان های نظامی) هم کارهایی به مراتب از این بدتر و اَخ تر می کنن. مثل همون گزارشگر خانم فرانسویه...
و اینجور موارد.
اما در موازات با همین گرهمایی و مشغول بودن من و شما به اسم "فروم مذهبی"، معلممون اونایی که زنگ ورزششونه طور دیگه سرگرم کرده. خبر دارید؟
مقداریشو خبر دارید. یکی از کلاسا رو با شیطون پرستی سرگرم کرد. چون شیطون بودن و نه مثل ما اهل کتاب و درس و ریاضی.
و هدف من. فکر کنید به حرفای من یکم.
دوستان من. یه حزب جدید تشکیل شده. و با اینکه من از چندین نفر پرسیدم و هیچیک اسمشم نشنیده بودن، داره فراگیر می شه.
تکرار میکنم. این بحث چند بخشیه. تا کامل نشده در نظرسنجی شرکت نکنید. هنوز یه بخش دیگه از صحبتای من مونده تا شما رو به خدا بسپرم.
فعلا نظرتون در مورد این حرفای من چیه؟ بیان کنید...
۱۸:۴۹, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
با سلام

بحث پیرامون چیه ؟؟؟ و چه نتیجه ای می خوایم بگیریم از این حرف ها ؟؟؟ Blush

(۲۴/آذر/۹۰ ۱۴:۳۹)L.payam نوشته است:  یادش بخیر. اولش که اومدم، آواتار من هم آرتاس بود. گفتن عوضش کنم چون دینی و روانی مشکل داره.
جدی ؟؟
این حرف رو پیرامون شما زدند در مورد اواتارتون
HuhHuhHuh
به قول شما حالا بگذریم Big Grin

(۲۴/آذر/۹۰ ۱۴:۳۹)L.payam نوشته است:  دوستان من. یه حزب جدید تشکیل شده.
منظورتون از حزب جدید چیه ؟؟
فراماسونری کم بود یکی دیگ رو هم اضافه کردید بهش ؟؟

در کل من از حرف هاتون چیزی رو نفهمیدم یه ذره بیشتر توضیح بدید خیلی پراکنده صحبت می کنید شما Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، hamed313
۱۹:۰۱, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #9

معمولا وقتی موضوعی رو می خوان با مثال روشن کنند ، بعد از ذکر مثال اصل موضوع رو هم ذکر می کنند ؛ نه اینکه فقط به مثال بسنده بشه. این مثال بدون اشاره به اصل بیشتر گنگ میکنه تاروشن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محیصا ، parisan
۲۰:۵۶, ۲۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۲۱:۰۱ توسط L.payam.)
شماره ارسال: #10

(۲۴/آذر/۹۰ ۱۸:۴۹)Gryffen نوشته است:  با سلام

بحث پیرامون چیه ؟؟؟ و چه نتیجه ای می خوایم بگیریم از این حرف ها ؟؟؟ Blush

(۲۴/آذر/۹۰ ۱۴:۳۹)L.payam نوشته است:  یادش بخیر. اولش که اومدم، آواتار من هم آرتاس بود. گفتن عوضش کنم چون دینی و روانی مشکل داره.
جدی ؟؟
این حرف رو پیرامون شما زدند در مورد اواتارتون
HuhHuhHuh
به قول شما حالا بگذریم Big Grin

(۲۴/آذر/۹۰ ۱۴:۳۹)L.payam نوشته است:  دوستان من. یه حزب جدید تشکیل شده.
منظورتون از حزب جدید چیه ؟؟
فراماسونری کم بود یکی دیگ رو هم اضافه کردید بهش ؟؟

در کل من از حرف هاتون چیزی رو نفهمیدم یه ذره بیشتر توضیح بدید خیلی پراکنده صحبت می کنید شما Heart
بحث رو به حاشیه نکشید لطفا. اون جمله ی من در مورد آواتارم خارج از بحثه.
شما فقط حزب فریماسونری رو میشناسید؟
چه جالب.
شیطان پرستی...
پانک...
اینا رو هم میشناسید، درسته؟
شایدم منظورتون رابطه ی طولیشون بود...
(۲۴/آذر/۹۰ ۱۹:۰۱)stranger00 نوشته است:  معمولا وقتی موضوعی رو می خوان با مثال روشن کنند ، بعد از ذکر مثال اصل موضوع رو هم ذکر می کنند ؛ نه اینکه فقط به مثال بسنده بشه. این مثال بدون اشاره به اصل بیشتر گنگ میکنه تاروشن!
اصل موضوع؟
خوب. فکر کردید تا اینجا رو؟
مطالعه کردید حرفای من رو؟
گفتم حزب جدید. شایدم اندیشه براش بهتر بود.
اگر می خواید متوجه شید، به آدرس زیر بیاید:
http://forum.shahediha.ir/showthread.php...#post46710
دوستان عجول. حالا در مورد مطلبی که توی این آدرس گذاشتم نظر بدید.
خودم. با آواتارم و اندیشه ی خودم اونجا هستم.
همون نظر سنجی اونجا رو اینجا براتون گذاشتم.
اون سه نفری هم که نظر دادن...
اللهم عجل لولیک الفرج
یا علی مدد.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]