کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: بعد از شنيدن خبر اهداي اسكار به فيلم فرهادي چه احساسي داشتید؟
بسیار خوشحال شدم
ناراحت شدم
احساس خاصي نداشتم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! )
۱۹:۴۴, ۳۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۲۰:۱۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
از دوستان ولایی به خاطر گذاشتن چنی تصاویری عذرSad میخواهم منبع
[تصویر: 13.jpg]

فرج الله سلحشور : "جدایی نادر از سیمین" به همراه تایید کنندگان آن برای ارسالش به اسکار به کشور و اسلام خیانت کرده اند و به نظر من و تمام ولایتمداران جایزه گلدن کلوب "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری برای کشور و ملت ما نیست بلکه یک خیانت بزرگ در حق ملت است !

در حالی که جامعه هنری و برجستگان فرهنگی کشور از موفقیت های بین المللی اصغر فرهادی احساس غرور می کنند، فرج الله سلحشور اینطور بیان کرده که تلویزیون كار درستی انجام داد كه گلدن گلوب را پوشش نداد ! مثال "جدایی نادر از سیمین" مثل جایزه به بهترین دزد است. برای ما پیروان رهبری جایزه "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری ندارد! کارگردان سریال حضرت یوسف گفت: جایزه گرفتن "جدایی نادر از سیمین" را برای ایران افتخار نمی دانم و معتقدم فرهادی یک فیلم متضاد با اعتقادات مردم وفرهنگ ایرانی ساخته است.
راز خنده های اصغر فرهادی به حرکت بی شرمانه خانم بازیگر !

باشگاه خبرنگاران: حضور فیلم "جدایی نادر از سیمین" به کارگردانی اصغر فرهادی که به سیاه نمایی جامعه ایران می پردازد، در جشنواره گلدن گلوب، حاشیه های تاسف برانگیزی توسط کارگردانش ایجاد کرده که باعث جریحه دار شدن احساسات قشر سینما دوست و فرهنگی کشورمان شده است.

پس از ماجرای دست دادن آقای فرهادی با یک زن در جشن شب قبل مراسم که با عکس العمل برخی رسانه ها همراه شد، امید آن بود که جناب فرهادی بعنوان نماینده کشورمان با رعایت عرف جامعه اسلامی، رفتارهای خود را اصلاح کند که با انتشار عکس و فیلم روز مراسم این امید به ناامیدی گرایید!

[تصویر: 14.jpg]

[تصویر: 15.jpg]

همانطور که در عکسها مشهود است جودی فاستر بازیگر منحرف که سابقه بازی در فیلمهای مستهجن هالیودیش زبانزد عام و خاص است با حرکتی که مخصوص طیف خاصی از منحرفین اخلاقی است سعی در جلب توجه دارد که متاسفانه با نگاه و رفتار تایید کننده کارگردانی که قرار است آبروی کشور اسلامی مان در مجامع بین المللی باشد روبروست.

انتقاد خبرگزاری فارس از دست دادن فرهادی با آنجلینا جولی

منبع خبرگزاری فارس در این باره نوشت: پس از انتشار اخبار دریافت جایزه فرهادی در انجمن منتقدان آمریکایی، عکس‌های او هنگام دست دادن با "آنجلینا جولی" سوژه رسانه‌های مختلف شد. فرهادی با این اقدام - که البته در گذشته هم در جشنواره فیلم برلین صورت گرفته بود - نشان داد چیزی از عرف دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران نمی‌داند و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم این روابط را به او یاد نداده‌اند.

[تصویر: 16.jpg]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fandogh ، انتصـار ، semnani ، محمدجواد ، مفقود الاثر ، بچه شیعه ، Justice Bringer

آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۳۳, ۹/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۱۰:۴۳ توسط Yaser_h2011.)
شماره ارسال: #131
آواتار
«فرج‌الله سلحشور»و انتقادات تازه از اسکار AngryAngryAngryAngryAngry
---------------------
کارگردان مجموعه «یوسف پیامبر» در گفت و گو با خبرنگار سینماپرس، به جشنواره فیلم فجر تاخت و گفت: برخی از آثاری که در جشنواره سی ام فیلم فجر برگزیده شدند آثاری ارزشمند بودند و به حق انتخاب شدند اما برخی از آثار از روی مصلحت اندیشی انتخاب شدند و به خاطر سابقه ای که آن افراد در گذشته داشتند به آن ها تعلق گرفت نه فیلم هایی که در جشنواره امسال با آن شرکت کرده بودند.

سلحشور جشنواره را به مصلحت اندیشی متهم کرد و ادامه داد: مصلحت اندیشی مهم ترین آفت سینما است. به کسانی که لیاقت نداشتند به اسم پیشکسوت و از روی مصلحت اندیشی بها داده ایم و آن ها هم قدر این احترامی که به آن ها گذاشته شده، ندانستند.

وی ادامه داد: ظلم است که در کنار افرادی مانند جمال شورجه و حسین زندباف از کسی تجلیل می شود که ساواکی هم بوده است.

سلحشور با تاکید بر این که کلا جشنواره‌ها را قبول ندارد، تصریح کرد: در جشنواره امسال هم شرکت نکردم، چرا که خودم را عضوی از جامعه سینمایی نمی بینم اما براساس آن چه شنیدم جشنواره امسال نسبت به سال های گذشته منظم تر برگزار شده است.

وی در ادامه با بیان این مطلب که می‌ترسم باز هم حرفی بزنم که توهین به کسی محسوب شود، گفت: آن چه واضح است این که هیچ یک از جشنواره ها در کشور در مورد سینمای ما برگزار نمی‌شود و مانند این است که جشنواره برای سینمایی برگزار شود که سینمای آمریکا است. جشنواره‌ای هم که برای این مملکت نباشد ارزشی ندارد.

سلحشور همچنین درباره آخرین رویداد و موفقیت سینمای ایران و کسب جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی توسط «جدایی نادر از سیمین»(اصغر فرهادی)، اظهار کرد: آیا مطرح شدن ارزش است؟! آیا هر مطرح شدنی ارزش محسوب می شود؟ آیا هالیوود و بالیوود که به عنوان بزرگ ترین کشورها در تولید آثار سینمایی شناخته شده اند اعتبار و ارزش دارند؟

وی ادامه داد: به نظر من این موضوع که فرهادی به ارزش‌ها اهانت کرده و با سیاه نمایی ایران جایزه دریافت کرده است ارزش نیست و این خود یک ضد ارزش و ننگ است.

کارگردان «اصحاب کهف» با بیان این مطلب که خیلی از افراد می‌خواهند امام (رحمة الله علیه) را از عرصه سیاست و فکر و اندیشه حذف کنند، تصریح کرد: امام خمینی (رحمة الله علیه) می گفتند که وقتی خارجی ها از شما تعریف می کنند به خودتان شک کنید. مقام معظم رهبری هم در ادامه راه امام تاکید کردند که جوایزی که جشنواره های خارجی می دهند ارزشی ندارند.

وی افزود: اگر جشنواره های اسلامی و مذهبی مقامی گرفته شود ارزش دارد اما جشنواره هایی مانند اسکار که هر عاقلی اهداف آن را می‌داند و به رهبران اسرائیل جایزه صلح می‌دهد ، ارزشی ندارد.

منبع : بولتن (افراط) نیوز
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mrfarzadj
۱۲:۴۷, ۹/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۱۳:۰۱ توسط Mason_yab.)
شماره ارسال: #132
آواتار
فیلم جدایی نادر از سیمین جایزه بهترین فیلم غیر انگلیسی زبان اسکار را از آن خود کرد. اصغر فرهادی کارگردان و نویسنده این فیلم جایزه خود را از ساندرا بولاک دریافت کرد.

[تصویر: nf00105813.jpg]

این نخستین بار است که فیلمی ایرانی در مراسم اسکار به جایزه ای دست می یابد.

این فیلم به کارگردانی اصغر فرهادی در دو رشته بهترین فیلم زبان خارجی و بهترین فیلمنامه غیر اقتباسی در هشتاد و چهارمین دوره جوایز آکادمی اسکار نامزد دریافت این جایزه شده بود.
فرهادی در هنگام دریافت جایزه اش گفت: «سرزمین من فرهنگ کهن و غنی دارد که زیر غبار سنگین سیاست مخفی شده است. جایزه ام را به مردمم تقدیم می کنم. مردمی که مخالف خشونت هستند و با تمدن ها و فرهنگ های دیگر سر سازگاری دارند.»

[تصویر: n00105813t.jpg]
.
منبع خبر بالا و عكسها سايت "فرارو" ست .
.
اما من خودم خبر رو از پرس تي وي شنيدم ، همراه با پخش تصاوير + صحبت فرهادي .
.
جالب اينكه گوينده خبر گفت : فرهادي اولين اسكار تاريخ سينماي ايران را برد ، و ايرانيان را شگفت زده كرد . . .
.
[تصویر: LOGO_PRESS_TV.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، yamin ، mrfarzadj ، shafagh_mah
۱۳:۱۲, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #133
آواتار
با اینکه ماسون یاب عزیز این حق را ندادن که ما بگیم خوشحال شدیم در نظر سنجی....
مجبورم این حا اعلام کنم که به شخصه بسیار خوشحال شدم . این اتفاق باعث افتخار همه ایرانیان فرهنگ دوسته.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: InsomniAc ، یاســین ، در جستجوی سختی ، حوا ، فرهاد ، mrfarzadj
۱۳:۱۶, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #134
آواتار
سلام
فکر می کنم اگر این دو تا خانم مجبور نبودند ، همین روسری های الکی خودشون رو هم نمی نداختند سرشون.
وقتی از روبرو دیدم فکر کردم این ها بازیگران خارجی هستند.
وای بر ما مسلمان ها که افتخاراتمون عجین با بی حجابی ، طلاق،حمایت جنبش سبز و امثالهم شده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mrfarzadj ، shafagh_mah ، peimane
۱۳:۲۵, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #135
آواتار
بالاخره...اینها...
با هر طرز فکری، با هر کیش و آئینی ایرانی هستند، و برای نام ایران افتخار آوردن، و کاری کردن که نام ایران حتی برای چند دقیقه با صلح و دوستی و تمدن عجین بشه در افکار عمومی دنیا....

متاسفانه تو این مملکت یه عده عادت دارن همیشه کاسه از آش داغتر باشن...و موقعیت های پیش اومده برای تلطیف فضا رو با رادیکال بازیشون به فنا بدن....و مسائل رو همیشه پیچیده تر کنن....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، در جستجوی سختی ، حوا ، Unname28 ، فرهاد ، mrfarzadj ، Lord_Contemno
۱۳:۳۴, ۹/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۱۳:۳۹ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #136
آواتار
از نظر من اگه دختر فرهادی و لیلا حاتمی حجابشونو رعایت می کردن همه چیز عالی بود مخصوصا اگه فرهادی حرفاشو با بسم ا... شروع می کرد. بهرحال اینم افتخار بزرگی واسه سینمای ایران تو این گیرو دار جنگ یکی بیادو دم از صلح بزنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، در جستجوی سختی ، اکبر.ع ، mrfarzadj
۱۳:۳۹, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #137
آواتار
بستگی داره که افتخار رو چی تفسیر کنید.
اگر افتخار فقط شهرت و آوازه است ، با از دست دادن خیلی چیزها می شه بهش رسید.
اما اگر منظورتون از افتخار واقعا افتخاره ، به نظر من هر کسی که تقوای الهی رو رعایت کنه می تونه هزاران برابر امثال این آقا برای ما افتخر کسب کنه.
چیزی که مبین افتخار و غرور هست ، نه به دست آوردن چنین مقام هایی هست ، نه شهرت و آوازه،اینه که از راه درست به این افتخار رسیده باشه ،بدون کوچک ترین گناهی.
دوستان من ، اگر رسیدن به افتخار از راه حرام کار درستی بود ، امیرالمومنین علیه السلام هیچ وقت شکست نمی خوردند (به ظاهر) . هدف هیچ گاه وسیله رو توجیه نمی کنه.
امثال این مقامات ظاهری و دنیوی هم نه از ایشون دردی در دنیا دوا می کنه ، نه در آخرت ، "ان اکرمکم عندالله اتقاکم".
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mrfarzadj
۱۳:۴۶, ۹/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۱۳:۴۹ توسط آدم.)
شماره ارسال: #138
آواتار
به نام ایزد یگانه

باعث تعجبه واقعا,

که نسل امروز تا اسم "آوینی" رو میشنوه یاد خاکریز و جنگ بیفته و یه سری نوحه براش تداعی بشه !

و بعد از این همه مدت که بیش از 10 15سال میشه, هنوز هم آوینی و عقایدشو نشناختن و نفهمیدن !

بله, جهانیان با Bold شدن اسم این فیلم, مشتاق به دیدنش میشن, و اونجاست که آبروی همه ی ما ایرانیان باصطلاح مسلمانِ انقلابی خریده میشه . توسط یه مرد بزرگ به اسم اصغر فرهادی .

و چقدر ما به این لطف و مهربانی سینماگران بزرگ جهان و مصلحان جهانی نیاز داشتیم واقعا .

بیایید افتخار کنیم که پاک ترین و بهترین انسان ها به ایرانیان لطف کردند و به ما جایزه دادند,
آن هم بخاطر نمایشی از خسته شدن ایرانی ها از حال شان, و امیدی نداشتن برای ساختن کشورشان .
اصلا بیایید همه مان از ایران برویم که نسل بعدمان در رفاه بزرگ شود, دولت و رهبر بماند و کوچه های خالی . چطور است ؟؟

موفق باشید,
یادم باشه امروز سر نمازم دعا کنم که امام زمان شما نیا, ما خودمون میریم سرزمین موعود عشق و حال ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sayed reza ، Agha sayyed ، mrfarzadj
۱۳:۴۷, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #139
آواتار
اقا حرام یعنی چی مگه بنده خدا فیلم مستهجن ساخته به نظر من فیلمش عالی بود از لحاظ اسلامی هم مشکلی نداشت همین که تو فیلم بارها به قرآن قسم خورده میشه نشون میده که ایرانیا چقدر به قرآن حساسن و بهش احترام میزارن این خودش واسه فرهنگ لامذهب غرب جالبه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، saloomeh ، Yaser_h2011 ، در جستجوی سختی ، حوا ، Unname28 ، اکبر.ع ، فرهاد ، حلما ، mrfarzadj
۱۳:۴۷, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #140
آواتار
اصلا بگذارید راحت تر براتون بگم ، اگر آقامون امام زمان روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء این تصاویر رو می دیدند ، آیا چشمان مبارکش رو می بستند ، یا این که با افتخار نگاه می کردند و کف می زدند؟ آیا دل ایشون از این ماجرا ناراحت می شد یا این که شاد می شدند؟
فکر می کنم جواب خیلی ساده است.
وقتی سرور بزرگوار هستی ، امیرالمومنین علیه السلام می دیدند عمرو عاص ملعون برای رهایی از کشته شدن داره دامنش رو بالا می ده ، تا عورتش نمایان بشه ، چشمان مبارکشون رو بستند (در صورتی که از لحاظ شرعی حرام نبود نگاه کردن و کشتن این ملعون ، چون شرایط اضطرار بود) و شرم کردند از دیدن همچین صحنه ای ، اون وقت ما به امثال اون افتخار می کنیم.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]