|
پیشنهادات و انتقادات بخش صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای
|
|
۳:۱۱, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
کاربران عزیز و گرامی انتقادات و پیشنهادات سازنده ی شما را در رابطه با این بخش صمیمانه می پذیریم و عذر خواهی می کنم از دیر بودن این تاپیک متشکر و ممنون |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۶, ۱۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۲ ۰:۱۹)ADAM نوشته است: کلا بیخیال نقد بازی بشید چون به جای اینکه بازی های روزو نقد کنید میرین بازی های یک سال قبلشو نقد میکنین علاوه براین نماد ها کوچکترین چیزها هستند ترویج خشونت وس ک س ودزدی وادم کشی و..... اینهابارز ترین تاثیرات هستند. به نام خدا دوست عزیز کلا وقت گذاشتن برای این تالار "حرام" است. شما مطالبی که من به عنوان تحلیل تو سایت گذاشتم رو ببین. چندین ساعت طول کشید تا ویرایششون کنم چون طولانی بودن و یکجا تو سایت قرار نمیگرفتن. همشون تو همین صفحه اول هستن ومیتونین ببینین. حتی یک نظر هم ندارند. اونوقت درباره چه مسائل احمقانه ای (مثل گزارشگری بهنوش بختیاری) چند صفحه بحث میشه و آخرش هم به هیچی نمیرسن. اینجا کسانی جمع شدن که بزرگترین دغدغه شون اینه که بدونن شخصیت محبوبشون (بازیگر، خواننده، بازی و...) ماسون یا شیطان پرست هست یا نه؟ |
|||
|
|
۳:۴۹, ۱۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۲ ۳:۵۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۲/دی/۹۲ ۰:۱۶)PWLG نوشته است: شما مطالبی که من به عنوان تحلیل تو سایت گذاشتم رو ببین. چندین ساعت طول کشید تا ویرایششون کنم چون طولانی بودن و یکجا تو سایت قرار نمیگرفتن.برای من چندین وقت طول کشید تا درک کنم که هرچند حرف زدن با انسانهای دیگه و جستجو کردن حقیقت باارزشه، اما نباید قدرت کم رسانهی مورد استفادهام و مخاطبان اندکش رو اشتباه بگیرم با یک کار پرگسترهی پرتأثیر، و این زمانی کار رو دشوار میکنه که بخوام همچنان حرف درست بزنم! میدونید از کجا این رو فهمیدم؟ از واکنش افراد! مثلاً بعضی افراد مثل شما میرن توی اون تاپیکی که اسمش رو آوردید و بحثی که به هیچ وجه دعوای سطحی در مورد اون گزارشگری مسخره نبود رو میبینن و چنین برداشتی نقل میکنن! ![]() دوست گرامی، اینکه برای مطلب وقت میذاریم آیا به این معنی هست که حتماً باید بقیه منظورش رو بفهمن و به نظرشون جالب بیاد؟ بلکه به این معنی هست که رسانهی مورد انتخاب درست نیست، و نحوهی بیان درست نیست، و گروه مخاطبان درست نیست. |
|||
|
۴:۴۷, ۱۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
ما برای مطلبی وقت میذاریم که دغدغه مخاطب باشه. دلیل اینکه بعد از بایوشاک، بیخیال نشدم این بود که گفتم شاید افرادی مثل خودم که دنبال تحلیل درست باشن، این سایت به چششون بخوره. پس بجای دری وری های ماسونی مفهوم بازی رو درک کنن. با این حال متاسفانه اکثر کاربرهای اینجا کارشون ذره بین گرفتن و تک چشم پیداکردنه. خب به آدم بر میخوره بعد از گذاشتن تحلیل های درست و حسابی، هیچ استقبالی از آدم نشه. شما خودتون دو تاپیکی که درباره نسخه آخر بایوشاک زده شد رو باهم مقایسه کنید.
شما میگید " رسانهی مورد انتخاب درست نیست ". بدون طعنه و شوخی، واقعا منظورتون رو نفهمیدم. "نحوهی بیان درست نیست ". خوشحال میشم اگه نحوه بیان درست رو به من بگید. و در آخر "گروه مخاطبان درست نیست. " مخاطبان بازی ها نوجوانان و جوانان اند. نمیدونم چیه مخاطب درست نیست.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (بحث جدا) آخه دوست عزیز، الان اون بازی با گزارش بهنوش بختیاری منتشر شد و نه تنها خودم نخریدم، بلکه بعد از چندین ماه که به مغازه فروشنده بازی رفته بودم دیدم هنوز هم بازی ها اونجاهستند و بسیار کم فروش رفتند و خاک میخورند. من چنین فکری نمیکردم ولی شاید اگه به خیلی های دیگه هم این مسئله گفته میشد، میگفتند: "بازیش بیاد کسی نمیخره." اصلا مسئله بی خودی بزرگ شده بود. حالا تاپیک های دیگه چجورین؟ تاپیک اساسین: بحثی که خوب شروع شد ولی رها شد و حالا که داستان به صورت کاملا جدی به ماسون ها رسیده، دیگه کسی تحلیلی ارائه نمیکنه. و خیلی بد تموم شد. تاپیک تکن: کلا به یه جنگ استراتژیک بین دو گروه تبدیل شده بود. 2. گروه مخالفان این سایت که به ناچار به گروه طرفداران تکن به ره.ب.ری آناستازیا پیوسته بودند. 2. گروه بچه های مخالف تکن به ره.ب.ری.... . (که قربونشون برم فقط کم مونده بود به آناستازیا بگن تو خل و چلی و جین رو شوالیه با اسب سفیدت میبینی و...) کلا در حال کل کل و دعوا بودن. بقیه تاپیک ها هم (بجز بعضی هاشون) که ذره بین بگیر و تک چشم پیداکن هستند. ناراحتی من از گرایشات بچگانه و دعواهای الکی و ذره بین گرفتن های وقت تلف کن است. مثلا یکی میاد میگه فلان فیلمو تا فصل فلانش دیدم. نماد داره، فلان هیولاها مسلمونان، صحنه های ناجور داره و درآخر میگه که فیلم رو نبینین. اونوقت یکی نیست بگه (البته بعضی ها گفتن) خودت واسه چی تا فلان فصل نگاه میکنی؟ مگه از فصل اول صحنه نداشت؟ یا ماهیت شیطانی سریال معلوم نبود؟ از وسطای فصل اول یا اصلا هرجای فصل که فهمیدی خوب نیست، پس چرا ادامه دادی؟ |
|||
|
|
۵:۵۷, ۱۳/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۲ ۶:۱۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۲/دی/۹۲ ۴:۴۷)PWLG نوشته است: شما میگید "منظورم از رسانهی مورد انتخاب همین صفحات مطلب هست. اونهایی که اهل مطالعهی مطالب هستن خودشون به دنبال اطلاعات میرن و مطلب براشون فراوونه، و حتی اگر هم از تحلیل یک نمونه سردرنیارن، باز هم فکرشون شکل پیدا کرده و راهشون رو مطابقش پیدا میکنن. در حالی که عموم مردم از رسانههایی استفاده میکنن که چیزی یادشون نمیدن و بدون اطلاعات موندن. رسانهها اعم از تلویزیون و فیلم و بازی و انواع و اقسام شبکههای اجتماعی باعث شدهاند که نوعی بیسوادی در مخاطب عام پدید بیاد. مثلاً بسیاری از نوجوانان حوصله میکنن صفحاتی از مجلات رو در مورد بازیگرها یا بازیهای جدید و فناوریهای جدید بخونن، اما حتی نمیدونن تحلیل محتوا چیه، چه برسه به اینکه بدونن یه تحلیل محتوای خوب براشون جذابیت داره! بنابراین خیلی بعیده که شروع به خوندن یک مقالهی کوتاه تحلیل محتوا کنن، چه برسه به اینکه برن دنبالش. این چیزیه که میشه با انتخاب نوع دیگری از رسانه تا حدودی جبران کرد، مثلاً یک کلیپ که ادلهی مورد نظر رو با ریتمی نسبتاً تند تبیین کنه.در مورد نحوهی بیان مطلب هم منظورم اینه که خیلی از مواقع من و شما فکر میکنیم توضیحاتمون خوب هست و فهمشون راحت هست، ولی در واقع مخاطبین متوجه چیزی که توی فکر ما هست نمیشن. البته این بیشتر در مورد نوشتهها هست، و در مورد کلیپ رسوندن منظور خیلی راحتتره. منظورم از گروه مخاطبان هم اینه که ممکنه مطلب ما به خودیخود خوب باشه، ولی کسانی که توی این سایت هستن طالبش نباشن. بنابراین اگر مطلب در جایی که مخاطبین خودش هستن عرضه بشه، میتونه با استقبال روبرو بشه. (۱۲/دی/۹۲ ۴:۴۷)PWLG نوشته است: آخه دوست عزیز، الان اون بازی با گزارش بهنوش بختیاری منتشر شد و نه تنها خودم نخریدم، بلکه بعد از چندین ماه که به مغازه فروشنده بازی رفته بودم دیدم هنوز هم بازی ها اونجاهستند و بسیار کم فروش رفتند و خاک میخورند. من چنین فکری نمیکردم ولی شاید اگه به خیلی های دیگه هم این مسئله گفته میشد، میگفتند: "بازیش بیاد کسی نمیخره." اصلا مسئله بی خودی بزرگ شده بود.بحث ایجادکنندهی اون تاپیک این نبود که این یکی از موارد بزرگ و مهم جامعهی ما هست و اتفاق خاصی داره میفته. بحثشون این بود که توجه کنیم چطور روزبهروز ارزش انسانی توسط افراد نونبهنرخروزخور زیرپا گذاشته میشه. در ادامهاش هم سر برداشت نادرستی که از مفهوم استفادهی ابزاری وجود داشت بحث پیش اومد و اینکه ثابت کنیم عدم استفادهی ابزاری مساوی بردگی و زندانی کردن و ... نیست. و الا خود این موضوع که خیلی لایق توجه نیست در این بلبشوی فرهنگی که همون بازیگر رو میشه وسط قبحشکنیهای بیشرمانهی دهنمکی پیداش کرد. (۱۲/دی/۹۲ ۴:۴۷)PWLG نوشته است: حالا تاپیک های دیگه چجورین؟دقیقاً همینه. ![]() من هم همدردم. خیلی حرص میخورم که میبینم بعضیها میشینن موزیک ویدیوی فلان خوانندهی منحرف رو بررسی میکنن که کابالائیسته!! خب شما اگر دنبال خدایید، و میدونید که این یارو تو کار گناهه، دیگه چه فرقی داره چیچیایسته؟!! آدم از همون موقعی که قبح گناه حالیش میشه مسئوله که چشم و گوش و دل خودش رو پاک نگه داره. پس به همین سادگی، نگاه کردن به موزیک ویدیوش و گوش دادن به صدای حرامش، با محکمترین دلایل منتفی میشه. |
|||
|
|
۲۲:۳۰, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
آقا خواستم تشکر کنم بابت حذف تاپیک "اسی پسی". یه اعتراض هم نوشته بودم ولی نمیدونم چی شد که اینجا ارسال نشد. (احتمالا اینترنتم قاط زده بود)
حیفه واقعا یه عده که ادعاشون، اومدن تو تالار اندیشه و بیداربودن و بالا بودن سطح فکر و اندیشه است، اونوقت 15 صفحه بحث میکنن و آخرش معلوم نیست چی شد که نه تنها تاپیک قفل شد، بلکه به کل پاک شد. (پاکش کردین، نشد همشو بخونم) بدتر اینه که شروع کنندگان این بحث از کاربران ساده نبودن و خیلی هاشون رتبه و درجه داشتن. (همون ستاره ها رو میگم) به هر حال ممنون |
|||
|
|
۱۶:۵۱, ۳۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۹/دی/۹۲ ۲۲:۳۰)PWLG نوشته است: آقا خواستم تشکر کنم بابت حذف تاپیک "اسی پسی". یه اعتراض هم نوشته بودم ولی نمیدونم چی شد که اینجا ارسال نشد. (احتمالا اینترنتم قاط زده بود)اونجا دو تا بحث داشت. کدومش؟ بحث فوتبال، یا بحثی که از آخرهای صفحهی 12 به بعد پیش اومد؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پول برای سرگرمی/ نگاهی به چند بازی خارجی از منظر سرگرمآموزی | mahdy30na | 0 | 1,262 |
۱۷/آذر/۹۵ ۱۵:۰۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| عدم پخش مناسب بازی های رایانه ای | amirabdi | 2 | 1,865 |
۲۸/خرداد/۹۴ ۶:۰۰ آخرین ارسال: Mitsonary |
|
| زامبی کشی!! سرگرمی جدید در همه بازی ها!! | hamidreza_shab | 14 | 9,129 |
۲۳/مهر/۹۳ ۱۷:۵۳ آخرین ارسال: hamidreza_shab |
|
| کودکانی که قربانی اعتیاد والدین به بازی رایانهای میشوند ! | SAViOR | 0 | 1,402 |
۲۸/تیر/۹۳ ۶:۱۳ آخرین ارسال: SAViOR |
|
| سرگرمی اسلامی در خانواده | joseffist | 26 | 11,450 |
۳۰/بهمن/۹۲ ۱۸:۰۹ آخرین ارسال: zryy |
|
| چه نوع سرگرمی و چه زمانی حلال است؟ | Detector | 40 | 25,638 |
۳۱/شهریور/۹۲ ۱۵:۳۵ آخرین ارسال: Detector |
|
| مروری بر جدیدترین بازیهای رایانه ای ایرانی | ali0077 | 3 | 3,432 |
۲۴/خرداد/۹۲ ۳:۴۵ آخرین ارسال: PWLG |
|