|
در چه حالیم...؟
|
|
۲۲:۴۲, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام محمد مهدی گایدید سابق سید مسافر پارادایز و محب الزهرا و داش وحید و سید محسن و محمد هفتصد و خورده ای که احتمالاً فقط میتونه ببینه و چیزی نمیتونه تایپ کنه و منتقم جان و خلاصه باقی برو بچ گاگول (بخوام همینجوری بنویسم اصل تاپیک جا میمونه) (گفتمان گاگولهاست اینجا فقط ورود غیر گاگول اکیداً ممنوع!)دیشب همین موقع ها بود فکر کنم که یه سر اومدم تالار و این تاپیک تازه ایجاد شده بود: مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان در کمتر از 24 ساعت، 14 صفحه رفته جلو با حدود 4000 بازدید ![]() خود من فکر کنم دو یا سه تا ارسال داشتم توش و پیگیر قضیه هستم خودمون رو هم نخوایم گول بزنیم جذابیتهای خاصش در خصوص علایم آخرالزمان یکی از مهمترین دلایل اقبال عمومی به این تاپیک هست ، البته یکی از عوامل!!!!!!!!! یه تاپیک دیگه داریم توی تالار به نام: امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟ این بنده ی خدایی که ایجادش کرده بیشتر فقط خودش توش پست داده از این فاجعه آمیز تر اوضاع این تاپیک است: وظایف منتظران (مکیال المکارم) جان من برید ببینید چند نفر اصلاً برای دل خوشکنک یه تشکر زدن خوندن پیشکش حرف از عمل نمیخواد بزنی که .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یاد این پست خودم افتادم: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) این تازه وضعیت تالار منتظران مهدی علیه السلام هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه فیلم از بروسلی نشون میداد... اژدها وارد میشود بود.. راه اژدها بود ... خلاصه نمیدونم یکی از این اژدها ها بود توش یه عبارتی به کار برده بود به نام قهرمان پوشالی! حالا نقل ماست منتظران پوشالی همه دنبال علائم هستیم به جای رفتن دنبال وظایفمون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خودمونیم بازی بازی میکنیم با مفهوم انتظار دلمون هم خوشه با این اوضاع... حالا برای شروع بحث جمع گاگولهای تالار فکر کنم همین قدر بس باشه رفقا نظر بدن تا بعد ببینیم به کجا پیش میریم و چه باید بکنیم یاعلی رفقای گاگولم |
|||
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۳۲, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
ما وارد گام سوم نشدیم
وارد گام دو و نیم شده ایم
|
|||
|
|
۲۱:۵۶, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
سلام
خوب علی جان در چه حالی ؟ ![]() حال مارو اگه خواسته باشی ملالی نیست جز دوری غذا!! ![]() یه مدت باید تنها سر کنم برای همین فعلا منوی غذایی ما پر شده از تخم مرغ! راستش گاهی آدم با یه تلنگر از خواب می پره گاهی با لگد اونم از نوع نافرمش بیدار نمیشه!!! امروز یه جمله خوندم که بیدارم کرد! یا حداقل فکر می کنم که بیدارم! اگرم هنوز خوابم ، خواب خیلی خوبیه! به هر حال ما هم هستیم ان شاالله حال خوش شما حال مارم خوب کرده! ![]() خدا به داد ما و شما برسه !! یا علی |
|||
|
|
۲۲:۰۸, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سلام، به امید خدا من هم هستم حقیقتش مدتی که از تالار دور بودم به کارهایی برگشتم که اصلا فکرشم نمی کردم همین بودن در جمع ادمایی که دلاشون پاکه و حرفشون خدا و امام زمانه از خیلی گناها جدامون می کنه... هرقدر هم مسیر اشتباه باشه حداقل مطمئنیم که کاملا به بیراهه نزدیم و بلاخره داریم سعیمون رو می کنیم! یا حق |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۲۴/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۱ ۲۲:۳۰ توسط فدک زهرا.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۱ ۱۹:۲۷)علی 110 نوشته است: مغبون است کسی که این نامه را نخواند و در آن عمیقاً نیاندیشد! بسم الله سلام این نامه به من هم واقعا آرمش داد .... اصلا فک کنم خاصیت ناخودآگاهش همین آرامش بخشیش باشه ....... ازش پرینت گرفته بودم، کشیک بودم تو کشیک خوندمش .... و چقدر اون کشیک رو برا من آروم کرد......... دیگه عصبی نمیشدم به خاطر شلوغی و سختی کار ........ دادم همکارام هم خوندنش، یکی از دوستام و یکی از همکارا هم واسه خودشون خواستند که جدا پرینت کردم و بهشون دادم ، هر دفعه هم میخونم آروم میشم، قربون مظلومیت مولا علی ........ که همین غیبت آقا امام زمان هم سند محکم این مظلومیت مولاست ....... مگر نه اینکه یزیدیان عاشورا علت نبرد مقابل امام زمانشون رو "بغضا لابیک ....." گفتند ...... تمام امامان ما اومدن که جلو مظلومیت مولا واستند اما ........ آخرشم ما اماممون رو فرستادیم به غیبت ........ که در واقع خودمون از محضرش غایب شدیم ........ فک کنم خوب میشه اگر هر دفه یکی از فرازهای زیباش رو نقل قول کنیم تا همیشه تو راس باشه ، هر چند تکراری بشه اما بازم دوباره از اول نقل قولش کنیم، که حتا اگر تا آخر عمرمونم ما این کارو تکرار کنیم بازم هیچوقت این نامه تکراری نخواهد شد ..... (۲۴/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۸)یا ثارالله نوشته است: بسم الله الرّحمن الرّحیم علت اصلی که نمیذاره آدم ازین جمع دور بشه همینه، یه جمع باصفای گاگولی در محضر امام زمان!!!!!!!! البته امثال من فک کنم ازین حدم کمتر باشم اما ...... جاتون خالی بود دوست عزیز، خوش اومدین |
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۲۵/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۱ ۲۱:۴۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
سلام گاگولای منتظر
الان دارم مناجات منظوم امیرالمومنین با صدای حاج آقای سماواتی رو گوش میدم بچه ها نمیدونم اما به هر بهانه ای باید آدم با کلام اهل یا روضه ی اهل بیت این قلبش خاشع بشه دو قطره اشکی تا این اشکی که ریشه اش در حب خدا و دوستای خداست ریخته نشه، مثل اینکه اصلاً نمیشه اونی که باید بشه... . . . راستی توی دفتر چه هم نوشتم تا حالا فردا هم اگه خدا توفیق بده یه سفر زیارتی میریم، اونجا به امید خدا یه نماز امیرالمومنین بخونیم خدایا من دوسِت دارم هر چند گاگولم یا اله العاصین... . . . . روزي حضرت موسي عليه السلام در كوه طور، هنگام مناجات عرض كرد: اي پروردگار جهانيان! جواب آمد لبيك! پس عرض كرد : اي خداي اطاعت كنندگان! جواب آمد: لبيك! سپس عرض كرد: اي پروردگار گناهكاران! موسي عليه السلام شنيد: لبيك، لبيك، لبيك! حضرت موسي عليه السام عرض كرد: خدايا! حكمتش چيست كه تو را به بهترين اسامي صدا زدم، بيش از يك بار جواب ندادي، اما تا گفتم: اي خداي گناهكاران، سه مرتبه جواب دادي؟ خداوند فرمود: اي موسي! عارفان، به معرفت خود و نيكوكاران به كار نيك خود و مطيعان به اطاعت خود اعتماد دارند؛ اما گناهكاران جز فضل من پناهي ندارند، اگر من هم آنها را از درگه خود نااميد كنم، به درگاه چه كسي پناهنده شوند. [/font] قصص التوابين، ص 198 . . . [font=B Lotus] خدایا به حق هشت و چهارت شتر دیدی ندیدی الهی العفو یا اله العاصین خدایا نمیگن ماه رجب ماه دعاست میگن ماه رجب ماه استجابت دعاست دعای من این است اللهم عجل لولیک الفرج بفاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها خدایا خیر دنیا و آخرت را برای همه دلدادگان یوسف زهرا و این جمع خودمونی ما و رفتگان و پدر و مادر ما را نصیب گردان خدایا هر کی زیارت کربلا و عتبات میخواد نصیبش کن خدایا ما را ببخش به قنداقه ی علی اصغر و عمه ی 3 ساله ی سادات ما را ببخش...
خدایا خیلی گناهکارم؟ قبول اما نه به اندازه ی رحمت تو الهی العفو ببینید چه قدر ضایع چه قدر در غفلت چهار شنبه ی هفته ی پیش یه جزء قرآن انتخاب کردم یک چهارمش موند ، گفتم باشه اول هفته ی بعد میخونم بعد ثبت نام میکنم امروز پنج شنبه است و من هنوز ثبتنام نکردم در ختم قرآن پناه بر خدا رفقا برای هم دعا کنیم.... (۶/تیر/۹۰ ۱۹:۱۹)zarati313 نوشته است: بُشر حافى و امام كاظم علیه السلام کاش از این آزادی رها میشدیم، و به رهایی بندگی میرسیدیم و ما همچنان به فضل خدا و عنایت حضرت حجت امیدواریم که ماه، ماه استجابت دعاست!!!!!!!!!!!! زاهدی گوید: جواب چهار نفر مرا سخت تکان داد. اول: مرد فاسدی از کنار من گذشت و من گوشه لباسم را جمع کردم تا به او نخورد. او گفت: ای شیخ خدا میداند که فردا حال ما چه خواهد بود! دوم: مستی دیدم که افتان و خیزان راه میرفت به او گفتم قدم ثابت بردار تا نیفتی. گفت: تو با این همه ادعا قدم ثابت کرده ای؟ سوم: کودکی دیدم که چراغی در دست داشت گفتم این روشنایی را از کجا اورده ای؟ کودک چراغ را فوت کرد و ان را خاموش ساخت و گفت: تو که شیخ شهری بگو که این روشنایی کجا رفت؟ چهارم: زنی بسیار زیبا که درحال خشم از شوهرش شکایت میکرد. گفتم اول رویت را بپوشان بعد با من حرف بزن. گفت: من که غرق خواهش دنیا هستم چنان از خود بیخود شده ام که از خود خبرم نیست؛ تو چگونه غرق محبت خالقی که از نگاهی بیم داری؟ به درد من و امثال من که خیلی خیلی خیلی خورد... |
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۲۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
سلام
منم اعلام میکنم که شدم یه گاگولة امید است که عاقبت بخیر شویم. |
|||
|
|
۲۱:۵۶, ۲۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
وقت نکردم از اول بخونم ولی میدونم
کاری که ما میکنیم رو یه کافر با بتش نمیکنه ریزه خور آقاییم بعد آقارو به راااحتی فراموش میکنیم و چقدر رااااحت دل ایشونو خون میکنیم و بعد فک میکنیم چون شب جمعه ها منقلبیم منتظریم...
|
|||
|
|
۲۲:۵۱, ۲۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
اولاً قدم شما سر چشم
به پاتوق گاگولای منتظر خوش اومدید دوماً (۲۵/خرداد/۹۱ ۲۱:۵۶)moheb12 نوشته است: وقت نکردم از اول بخونم ولی میدونم ببینید فکر میکنم از نکات اولیه و بدیهیات هست که وقتی آدم وارد یک فضای گفتمانی میشه برای ورود به بحث اول ببینه دارن چی میگن در مورد چی صحبت میکنند و... بعدش اگه خواست مطلبی رو پیرامون اون گفته گو مطرح کنه (۲۵/خرداد/۹۱ ۲۱:۵۶)moheb12 نوشته است: بر منکرش لعنت! (۲۵/خرداد/۹۱ ۲۱:۵۶)moheb12 نوشته است: و بعد خوب برای همین میگم اول آدم میخواد وارد بحث بشه باید ببینه دارند در مورد چی صحبت میکنن چون اتفاقاً هیچ یک از اهالی اینجا خود را منتظر نمیدانند مشتی گاگولند که منتظر پوشالی هم نمیدانند خود را اما دارند کارهایی میکنند که مقادیری به منتظران شبهات هایی پیدا کنند اساساً اینجا حداقل در این تاپیک برو بچ پاتوق گاگولا کسی داعیه منتظر بودن نداره داعیه این رو داره که دوستداره در این مسیر گام بر داره و شدیداً هم امیدوار هست به دستگیری خدا و عنایت امام زمانش شما هم چون میهمان میدونیم و حبیب خداست میهمان و به گفته ی خودتون ندانسته هم وارد بحث شدید مسئله ای نیست وگرنه از قوانین این تاپیک این است که با پدیده ی دوست گالیوریسم برخورد میشه و البته قبلش باید مطالعه بفرماید تاپیک رو تا بهتر منظور پدیده ی دوست گالیوریسم رو متوجه بشید عجالتاً باید بدانید که حضور در این تاپیک شرطش عمل به گامهای عملی این تاپیک هست !!!!! و این تاپیک برای خواندن نیست کارگاهی کاملاً عملی است برای گاگولهای عملی باز هم خوشامد میگیم به شما موفق باشید إن شاء الله |
|||
|
|
۱۷:۱۹, ۲۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة السلام علیکَ یا مولانا یا رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) (۲۶/خرداد/۹۱ ۱۷:۱۶)Agha sayyed نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم وقتی معصومین اینگونه بسوی خداوند اظهار توبه می نمایند ، پس ما چه کنیم ؟؟؟؟؟؟ السلام علیکَ یا مولانا یا موسی بن جعفر الکاظم (علیه السلام) اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۲۱:۳۰, ۲۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
علی جان به این رئیس ما بگو یه وقتی به ما بده!!
![]() اضافه کاری برامون رد کرده وقت آزاد نمی ده به ما که. و یک سوال آقا من چه کنم به نظرت ؟ توی محل کار وقت اذان مغرب و یا اذان ظهر مشتری نشسته صدای اذان رو هم بلند می کنم جالب اینجاست که مشتری ها بیشتر هم میشن!! ![]() حالا نمی دونم از برکت اذانه یا کار شیطونه! تکلیف ما چیه این وسط باید بیرونشون کنم؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

و منتقم جان و خلاصه باقی برو بچ گاگول (بخوام همینجوری بنویسم اصل تاپیک جا میمونه)