|
پایگاه ظهور(ایده برای ساخت سایت)
|
|
۱۴:۴۵, ۳۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۱ ۱۵:۵۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم.
بذارید این تاپیکو اینطوری شروع کنم:با وجود این همه سایت های معتبری که در زمینه آخرالزمان و مهدویت و مسائل سیاسی مذهبی ساخته شدن،اگه شما هم بخواین یه سایت در این موضوع بسازین،چیکار میکنید؟یعنی چه موضوع و مدل کاری ای رو انتخاب میکنید؟؟ من خیلی فکر کردم و فقط یه راه به ذهنم رسید: گلچین هفتگی مطالب تمام این سایت ها(البته این جور سایت ها زیادن،منظورم معتبر هاشون بود.مثل بیداری اندیشه،ظهور12،محراب نیوز،SNN و موعود) مشخصات گرافیکی و بصری: بذارید اینطوری بگم: فرض کنید تو سایتی که با این موضوع میخوام بسازم،چند تا گزینه وجود داره که هر گزینه،اسم یکی از این سایت هاست.مثلا فرض کنید روی یه گزینه نوشته "تالار گفت و گوی بیداری اندیشه" (یا لوگوی تالار).وقتی روی این گزینه کلیک میکنید،یک منو باز میشه که گزینه هاش، موضوعات اصلی تالار هستن.مثل "اصول عقاید شیعه" یا "صنعت سرگرمی و بازی".و وقتی رو این موضوعات کلیک کنید،اسم تاپیک های گلچین شده میاد.مثلا "دانشجویان شهید ".و اینهم هم روشنه که وقتی رو این اسم کلیک کنید،صفحه ای باز میشه که میتونید اون متنو بخونید. البته تو همون قسمتی که مثلا نوشته "تالار گفت و گوی بیداری اندیشه" ،یک موضوع دیگه هم هست و اونجا مطالبی قرار داره که خود سایت و اعضای اصلی "تولید" کردن. (اینو گفتم تا بعضیا نگن که این سایت یه کپی تمام عیار از بقیه سایت هاست و موفق نمیشه!) به نظر شما این کار میگیره و موفق میشه؟؟؟ البته من تنها نیستم.اونطوری که حساب کردم،حدودا باید 20 نفر دیگه هم باشن تا بتونیم کامل و مداوم اینکارو انجام بدیم. بنا براین از دوستان و همسنگرانی که وقت آزاد نسبتا زیادی دارن و فکر میکنن که میتونن یکی از این اعضا باشن،تو همین تاپیک اعلام حضور کنن. البته از اونجایی که هیچ سرمایه ای در دست نیست،ما اینکارو (این قالبو) باید برای یه وبلاگ بسازیم و بعد یک دامنه براش بخریم.و باز هم از اونجایی که من برنامه نویسی جاوا اسکرپت و اچ تی ام ال بلد نیستم،به یک یا چند نفر هم نیاز دارم تا این قالبو بسازن و جزو اعضای اصلی سایت باشن. سایت فعلی ای که من دارم اینه : woir.vcp.ir که بیشتر شبیه وبلاگه و اطلا شبیه چیزی که در بالا گفتم نیست. خب،دیگه حرف زدن بسه.ببخشید زیاد شد. منتظر یاری گرمتون هستم! تا حالا فقط دوتا تشکر از دونفر شده که هردوهم با من آشنا هستن و معلومه که پارتی بازی کردن!! یعنی حتی یه نفر هم نیست که بخواد همچین کاری کنه؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۲۳, ۳۱/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۱ ۱۱:۲۷ توسط aleerz.)
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
سلام.....
استاد......arrival base=پایه ورود ![]() ![]() من نمیگم گوگل ترنسلیت میگه.... ![]() ![]() base advent =پایگاه ظهور.... اینم من نمیگم گوگل ترنسلیت میگه... |
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۳۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
base هم معنی پایه میده و هم "پایگاه"
بعدشم،شما که خودت حرف خودتو رد کردی! ![]() من که arrivalbase.ir رو انتخاب کردم.شما رو دیگه نمیدونم! ![]() ![]() این اسم،همون اسمیه که من از اول دنبالش بودم. پایگاه ظهور کاری از گروه ظهور arrival base هم از دوتای قبلی رسمی تره،و هم بیشتر از بقیه مفهوم کارو میرسونه.ما نمیتونیم یکسال برای اسم صبر کنیم که شاید یه اسم بهتر بیاد تو ذهنمون! اگه موافق باشید،تا فردا شب،این بحث خاتمه پیدا بکنه و صبحش ان شاءالله شروع به کار کنیم. |
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۳۱/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۱ ۱۵:۰۱ توسط persia.)
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
بابا گوگول که ترجمش کلا تو آفسایده
|
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۳۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
تنها یک روز باقی مانده...!
|
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
لنگ ظهره و شما هنوز خوابید.امروز آخرین روزه ها !
راستی،تعداد اعضای فعلی ما،دو برابر چیزیه که تا بهحال فکر میکردیم. شما گفتید ما 5 نفریم! اما من امروز کل صفحات این تاپیکو گشتم.ما 10 یا 11 نفریم. aleerz -1 zegile -2 persia -3 soshiant -4 sina16 -5 900742498-6 saeed125 -7 anti dajjil -8 seyed -9 ایشون فقط یک بار در این تاپیک پست دادن.شاید بیان و شاید نه! FaATeMe -10 (از طریق پیام خصوصی) 11- فدایی ولایت فکر کنم حالا یه کم وضع بهتر شد! |
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
سلام....
استاد خواب چیه.....ما مدرسه میریم جهت اطلاع...... میبینی هیشکی ما رو درک نمی کنه ...... ماه رمضون هم باید مدرسه بریم....فکر کن .... ![]() ![]() نکته درد آور اینه که جمعا روزی حدودا 2کیلومتر پیاده روی داره.....
|
|||
|
|
۱۵:۴۵, ۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
|
حامدجان من منتظرفردام.
کاری داشتی پیام خصوصی بده تعارف نکنی ها ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
(۱/مرداد/۹۱ ۱۵:۲۵)aleerz نوشته است: سلام....اه چه جالب این از معضلات بنده نیز هست ![]() ولی من شما را درک میکنم ولی ما هم دیگر را مهمون میکنیم تو راه و کیف میکنیم و جمعا دو سه کیلومتر پیاده روی را یادمان میرود |
|||
|
۱۶:۱۸, ۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
نه بابا توی شعبان این کار را میکردیم ازفردا باید صحبت کنیم تا طول راه را فراموش کنیم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |