|
پیشنهاد جمع آوری کمک برای تهیه سرور اختصاصی !
|
|
۱۹:۴۸, ۲۶/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۸۹ ۱۵:۴۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان و برادران عزیز این فقط یک پیشنهاد است پس با نظرات سودمند و برادرانه خودتون کمک کنید من پیشنهادم این بود برای این که هی در سایت های دیگه آپلود کنیم که مشکلاتی از قبیل خرابی لینک ، پاک کردن و هزاران مشکل دیگه داشته باشیم هر کس با دادن مبلغ دو هزار تومان به مدیریت این سایت و یا هر کس که مورد اعتماد و امین بقیه هستش یه هاست آپلود چه میخواد تو این سایت باشه یا یه سایت جداگانه ایجاد کنیم اینطوری هر کسی براحتی میتونه مطالبش رو قرار بده و دیگه مشکلی هم در دانلود پیش نمیاد فقط باید یک کسی روی لینک ها نظارت داشته باشه که خدایی ناکرده فایل مستهجن یا غیر اخلاقی آپلود نشه به امید ظهور حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۸, ۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
مثل اینکه بعضی دوستان از اینکه تعداد کمی از بچه ها برای کمک مالی اعلام آمادگی کردند، ناراحت اند... باید بگم خدایی نکرده غصه نخورید دوستان، فکر میکنم خیلی ها مثل من تا حالا از این پیشنهاد خبر نداشتند و ندارند، اینطور که معلومه هنوز تصمیم خاصی دراینباره اتخاذ نشده، مطمئن باشید وقتی که این پیشنهاد قطعی شه و بصورت عمومی اطلاع رسانی شه، دوستان دیگه هم اعلام آمادگی میکنند... بد به دلتون راه ندید ![]() من هم در وسع خودم اعلام آمادگی میکنم و قول میدم هرکاری ازم بربیاد برای موفقیت این تالار انجام بدم... ان شاء الله مشکلات پیش روی تالار هم برطرف بشه، مدیریت تالار دستور بدن بنده در خدمتم... یا علی |
|||
|
|
۱۱:۴۴, ۵/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۰ ۱۱:۴۵ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام
عیدتون مبارک منم پایه ام اگه آقا مهدی و بقیه ی دوستان که تخصص دارن صلاح بدونن حتما هستیم فکر می کنم اگر سالیانه پرداخت کنیم بهتره چون اینطوری خیال مدیر هم راحته که بتونه هزینه رو سر وقت بده فقط لطفا بعد از بررسی و نتیجه گیری اعلام کنید که برای یکسال و یکماه چقدر لازمه تا پرداخت کنیم و همچنین شماره حساب رو
|
|||
|
|
۱۵:۰۷, ۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۵/فروردین/۹۰ ۰:۴۸)paradise نوشته است: به نام خدااز گفتن اینکه کم اعلام آمادگی کردن 2 هدف داشتم: 1-واقع بین باشیم.این دیگه ترجمه مستند نیست که کسی بگه زبانم خوب نیست!وقتی افراد کمی اعلام آمادگی کنن معنیش اینه ما شعار زده هستیم(که خوشبختانه نسبتا این موضوع رد شد و نشون داد افرادی وجود دارن که عملا هم فعالن) 2-اگر کسی واقعا قصد همکاری داره متوجه بشه که اعلام آمادگی خیلی مهمه.وقتی اینجا به جای 10 پست 40 پست اعلام آمادگی وجود داشته باشه باعث میشه خیال همه از تامین مالی راحت بشه شاید هم مدیران دوست نداشته باشن اعلام عمومی بکنن وقتی ببینن خود کاربرا تمایل زیادی ندارن
|
|||
|
|
۱۸:۴۵, ۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
منم اماده ام تا كمك كنم
|
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
اینم من بگم که این کارایی که بچه ها انجام دادن و انشاء الله در آینده انجام میدن در واقع کمک به خودشونه ، کمک به دنیا و آخرت خودشون
با امید ظهور
|
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
نقل قول:من هم در وسع خودم اعلام آمادگی میکنم و قول میدم هرکاری ازم بربیاد برای موفقیت این تالار انجام بدم...نظرمن هم همینه...موفق باشید |
|||
|
|
۴:۳۵, ۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۴/فروردین/۹۰ ۲۳:۲۲)پارسه نوشته است: سلام دوستان ، اول باید معلوم بشه که به چه نحوی قراره انجام بشه،مثلا اگر ماهانه باشه باید لااقل جوری اعلام بشه که یه تعداد ثابتی باشه که بیشتر مبلغو پرداخت کنن وگرنه به ماه نکشیده بسته میشه. اگرم سالانه هستش که اونطوری با علم به سالانه بودنش به اندازه یکسال کمک میکنیم. حالا اگر عمومی هم نگیم باید خصوصی به مدیریت بگیم که ایشون حساب کتاب کنه و کم کسریشو اعلام کنه تا یه جوری تامینش کنیم. البته اگر دوستان مدیریت با وبلاگها و وب سایتهای دیگه صحبت کنن که یک سرور باشه برای تمامی دوستانی که در این زمینه فعالیت میکنن تا فایلهاشونو اونجا آپلود بشه هم هزینه ها بهتر تامین میشه هم میتونیم امکانات بهتری فراهم کنیم هم اینکه اتحادی ایجاد میشه و کار با کیفیت تری صورت میگیره. |
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
منم هستم...
از نظر مالی و فنی می تونم کمک کنم ان شاءالله... برای هاست و ... هم دوستانی دارم که می توانند کمک کنند.. |
|||
|
|
۱۰:۰۶, ۷/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۰ ۱۰:۰۷ توسط Vblock.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
در مورد سرور، يه OS لينوكس بگيريد (دانلودي) يه ويندوز يا لينوكس(VPS) ساده هم بگيريد برا سايت و فروم.
اينجوري نه تو دانلود مشكلي خواهيد داشت نه تو بارگذاري و لود فروم. مثلا برا سايت و فروم: http://parsonline.com http://fanava.com/dadehsamaneh_vps_prices.html قيمت هاش تقريبا مناسب تره نسبت به جاهاي ديگه و مهم تر از اون اينه كه داخل كشوره. اسپانسري: اگر هر كدومتون هم تو صدا و سيما اشنا داشته باشه ميتونيد پافشاري كنيد و يه جلسه بذاريد و درخواست پشتيباني كنيد ازشون(سرورهاي شركت سروش يه چيزي در حد سرورهاي مايكروسافت با پهناي باند فوق العاده بالاست) تبيان: اينم كه ديگه تابلوء ديگه، 100% از اين تالار با اين شكل كار حمايت خواهد كرد، پهناي باند فوق العاده بالا هم از ويژگي هاي مناسب حالش هست. |
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۱۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام اگر قابل باشم، بنده هم مشتاقم در این امر سهیم باشم. التماس دعا خدانگهدار |