|
فروشگاه مجازی بیداری اندیشه
|
|
۲۳:۵۷, ۲۳/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صله علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم با سلام خدمت مدیران محترم و کاربران عزیز پیشنهاد میکنم که در این تالار یک فروشگاه مجازی را اندازی بشود و انواع مستندها ، سخنرانی ها ، مقالات ، دعاها و ... را بصورت DVD یا CD موجود باشد تا دوستان عزیز به مطالب راحت تر دسترسی داشته باشند. |
|||
|
|
۶:۳۴, ۲۴/آبان/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز، من واقعا عذرخواهی می کنم. نمی خوام مرتب موج منفی پیام بدم. اما اگر می تونستیم اینکارو بکنیم از همون ابتدا راه می انداختیم. اما فروشگاه مجازی، بحث پست رو داره و پیگیری خریدها و مشکلاتی که ممکنه در خرید یا ارسال پستی پیش بیاد...
ما فرهنگی کار نیستیم و شغل ما اجازه نمیده چنین بخشی راه اندازی کنیم چون چنین زمانی نداریم. اگر کسی از دوستان چنین کاری کنه و فرصت و امکاناتش رو داشته باشه خیلی خوب میشه. |
|||
|
|
۸:۱۸, ۲۴/آبان/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
واقعا کار مشکلیه... من،خودم با کمک مالی یکی از دوستان،اقدام به پست رایگان سخنرانی های آقای رائفی پور و سریال ظهور میکنم. با اینکه اینکار بصورت رایگان انجام میشه،ولی فقط لازمه اداره پست چند روز دیرتر بفرسته یا اصلا نفرسته (خیلی پیش اومده) ،اون موقع هست که متقاضیان عزیز،...................!!!!!! * ماشاالله ADSL پر شده! تمامیه ویدیوهای مهم و مربوط به مقوله مهدویت و آخرزمان هم که تو اینترنت پیدا میشه. اگر کسی بخواد،میتونه بسختی! دانلود کنه،ودنبال خرید و پست و.... هم نباشه. خود من هم کم کم باید پست کردن ویدیوها رو متوقف کنم! یا الله |
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۲۴/آبان/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با سلام
با تشکر از مدیر محترم پیشنهاد دادم که اگر بشه با ایجاد یک فروشگاه مجازی این مستند ها و کلیپ هاو ... راحت تر در اختیار دیگر دوستان قرار بگیره . برخی کاربران از اینترنت Dial-up استفاده میکنند و برخی از ADSL ، به همین خاطر برای دانلود کردن هم وقت زیادی لازمه صرف کنند و هم هزینه زیاد. گفتم اگه مثل سایت zohor12 این کار را انجام بدید خیلی عالی میشه باز هم از شما متشکرم یا مهدی |
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۲۴/آبان/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان قصد تبلیغ ندارم امــــ ـــا خدا رو شکر اســ ــتـقــ ــبال از فروش این پک فراماسونری خیلی خوب بوده اما یک نکته بگم ارزش سختی کشیدند داره اما هر هفته باید پول برداشت کنم رایت کنم پست برم واقعا سختی داره اما واقعا ارزش داره خیلی از عزیزان دسترسی ندارند ... کسی چیزی خواست بگه ما هستیم |
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۲۴/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۸۹ ۱۵:۴۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام خدمت دوستان!!!
ببینید دوستان بحث دو دو تا چهارتاست.الان در اینترنت افرادی هستند که لینک دانلود می گیرند و با بهای بسیار کمی دانلود+رایت+پست می کنند قیمتها هم در حد گیگی 500 تومن هست که با هزینه رایت و پست رقم بالایی نمیشه. پیشنهاد من به همه دوستان اینه که بشینن یک روز همه لینکها رو جمع آوری کنن (لینکهای مستندها+مقالات+فیلمها و ... ) و به همین افرادی که کارشون اینه بدن این افراد صبح تا شب کارشون همینه.داپلیکیتور هم دارن.روزی ده ها بسته پستی ارسال میکنن.حسابهاشون رو هم اینترنتی چک میکنن.حتی دروازه فروش از بانکها دارن اما بر عکس ما و سایر دوستان نه وقت لازم رو داریم.نه هر روز با پست کار داریم.نه داپلیکیتور داریم. اینارو گفتم که یه وقت فکر نکنید به خاطر نداشتن سود مادی فروشگاه تاسیس نمی کنیم(البته محصولات زیادی هم نداریم واقعا) یا علی |
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۲۴/آبان/۸۹
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
واقعا دوستان عزیزمون دارن راست میگن انجام این کارها خیلی سخته ما هم باید به اونا حق بدیم و از اونا انتظار بی جا نداشته باشیم اما دوستمون راست میگن به نظر من بهتر نیست یکی از دوستان یک مجموعه کاملا شامل و کامل گیر بیارن فکر کنم اینجوری باشه راستی دوست عزیز میشه یکم درباره بسته ای که ارائه میدین صحبت کنید؟
|
|||
|
|
۲:۱۶, ۲۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۴/آبان/۸۹ ۱۵:۴۴)Mahdy2021 نوشته است: با عرض سلام خدمت دوستان!!! سلام میشه لطف کنید،چنتا از این سایت های موجه، رو بمن معرفی کنید. یا الله |
|||
|
|
۱۳:۲۸, ۲۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۸۹ ۱۳:۲۹ توسط SAEED_KOSAR.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
ضمن عرض سلام به حاج امــــیـــر _ مــدیــر ســایــت و تیم ظهور12 امیر اقا از همکاری شما در این زمینه نهایت تشکر و قدردانی را دارم . اگر بتونی همکاریتان را با فروشگاه مجازی مشخص کنید ، متشکر میشم. مثلآ مشخص کنید چه موضوعات یا سخنرانی هایی یا مستند هایی و یا ادعیه ها و یا مقالات و.... موجود است و مشخص کنید نحوه انتخاب موضوعات( مثلا بعضها مستند ظهور میخواهند ، بعضی ها سخنرانی ها و بعضی ادعیه ها و....) و نحوه خرید را مطرح فرمایید . یا مهدی |
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۲۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۵/آبان/۸۹ ۱۳:۲۸)SAEED_KOSAR نوشته است: سلام سلام دوستان،شما که میخواین اینکار رو انجام بدین،تمام سخنرانی های تخصصی و سریال ظهور + مقاله و عکس و... تو 2تا دی وی دی جا میشه.حیفه که جدا جدا پخش کنید.اینها مکمل هم هستن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی مستند، برای ترجمه و زیرنویس توسط گروه بیداری اندیشه | مجید املشی | 31 | 30,878 |
۱۲/بهمن/۹۵ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: jahansite |
|
| نرم افزار بیداری اندیشه | فدايي ولايت | 22 | 11,641 |
۲۰/اسفند/۹۲ ۱۶:۳۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| گروه دوبلاژ تالار بیداری اندیشه | MohammadMeraj | 31 | 14,618 |
۲۹/بهمن/۹۲ ۲:۱۴ آخرین ارسال: MohammadMeraj |
|
| پیشنهادات و انتقادات بخش ترجمه و زیرنویس تالار بیداری اندیشه | مجید املشی | 4 | 4,816 |
۲۹/آذر/۹۲ ۰:۰۴ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ | Mohammad | 87 | 46,180 |
۶/آذر/۹۱ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: mahdi_kojayee |
|
| مستند بیداری اندیشه | Ara | 16 | 11,754 |
۲۸/تیر/۹۱ ۹:۴۷ آخرین ارسال: بچه شیعه |
|
| محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی | خیبر110 | 71 | 34,880 |
۱۵/تیر/۹۱ ۲۲:۱۰ آخرین ارسال: دل خسته |
|