|
متقاضیان ثبت نام در گردانهای ویژه بخوانند...
|
|
۱:۱۷, ۱۵/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۱ ۱۰:۱۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام قبلاً دوستان چند بار از من پرسیدن چرا گردان ویژه رو اسمش رو گذاشتم گردان حسن بن علی زمانی که عازم سفر کربلا بودم گفتم قبلاً به محب الزهرا که بگه علتش رو در تالار علتش نهفته در این ارسال بنده است: (۲۸/دی/۹۰ ۱۲:۵۹)علی 110 نوشته است: مدینه که بودم خیلی احساس سنگینی و غربت میکردم بعلاوه اینکه ما منتظر منتقم فاطمه هستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه دلیل دیگه هم این اس ام اسی بود که یکبار دریافت کردم در دلی از امام حسن است گویی نقل قول: استدعا دارم در این تاپیک اگه دوستانی خبر از چیستی ماجرای گردان حسن بن علی ندارند سوالی نپرسند سوالی بود میتونید از این سه کاربر بزرگوار سوال بپرسید در این زمینه در پیام خصوصی Agha sayyed neda میلاد.م دوستانی که طلبه ی ثبت نام هستند حواسشون هست که کمتر از 25 روز داریم تا ثبتنام دو مورد خیلی مهم است حق الناس ها صاف 40 روز دعای عهد خوانده شده باشد برنامه ی ویژه هم داریم از الان دارم میگم این گردان ویژه فرق میکنه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!! راضی نیستم کسی که ثبتنام میکنه مفاد در نظر گرفته رو رعایت نکنه و اسمش در لیست باشه هر کسی که مفاد رو رعایت نمیکرد خیلی محترمانه خودش میاد اسمشو از لیست حذف میکنه!!!!!!!!!!!!!! قرار جون بکنیم توی این گردان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جهاد اکبر!!!!! امکان بازگشت مجدد هست به لیست به شرط اینکه بعد از اینکه زیر پا گذاشت مفاد رو و اسمش رو حذف کرد حداقل دو هفته مداومت داشته باشه بر انجام مفاد و بعدش بیاد دوباره اگه خواست اسمشو بنویسه اینجا قرار هست پوست بکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ساعت حضور در تالار و فضای مجازی کسانی که در تالار ثبت نام میکنند شدیداً پایین باید بیاد و این از شروط ثبت نام است! به وقتش بیشتر توضیح میدم إن شاء الله فرصت باقی مانده را غنیمت شمرید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از باب یاد آوری خوب است مجدد سری بزنید: آماده باش گردانهای بیداری اندیشه! (اطلاعیه ها شماره 10 اضافه شد!) تاریخ آغاز ثبت نام برای گردان حسن بن علی مشخص شد... علی110 فعلاً شرایط عضویت در گردان ویژه را ندارد، شما چه طور؟ گله ای از علی 110 و سایر اعضای گردانها طالبین ثبتنام در گردان حسن بن علی باید این کتاب را بخوانند!!!!!!!!***! |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۲, ۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
' نوشته است:سلام صد البته زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام منظور نظر حقیر است منظور نظر حقیر سر سوزنی ارزش نداره منظور نظر و شکل درست خواندن زیارت عاشورا هم بر اساس کلام معصوم همین گونه است عیناً کلام را نقل میکنم: امام هادی علیه السلام می فرمایند: کسی که لعن زیارت عاشورا را یک مرتبه کامل بخواند و سپسس 99 مرتبه بگوید ((اللهم العنهم جمیعا)) مانند کی است که صد مرتبه لعن مفصل را گفته باشد و کسی که یک مرتبه سلام مشهور را بخواند و سپس 99 مرتبه بگوید ((السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین)) مثل کسی است که صد مرتبه از اول سلام تا آخر را گفته باشد. و اما در مورد قرائت سوره ی اسرا در شب جمعه به نظر خود شما آیا این توجیه در روز قیامت قابل قبول است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دست من نیست اساساً دادن چنین مجوزهایی هیچ روایتی هم دال بر داشتن جواز این مورد بنده در ذهن ندارم حقیر سعی میکنم از خدا بخواهم تا توفیق دهد همانگونه که ذکر شده تمام سوره ی اسرا را در شب جمعه بخوانم هر چند کارهایی پیش آید گاهی باید از برخی چیزها بگذریم برای برخی چیزها (بستگی دارد که چقدر طالب آن مطلوبیم) خدا نگهدار و هادی همه ی ما |
|||
|
|
۲۱:۲۶, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام بنده بعد از خواندن این مطالب از کتاب چهل حدیث امام خمینی (رحمة الله علیه) سوالی برایم پیش آمد . (۲۳/تیر/۹۱ ۷:۲۳)یا صاحب الزمان نوشته است: [ دعوت به اخلاص ] (۲۷/تیر/۹۱ ۹:۰۸)یا صاحب الزمان نوشته است: [ چه جای این همه عشوه و تدلّل ] حال سوال بنده این است : با توجه به این مطالب ایا عضو این گردان های خاص شدن با آن همه شرایط به خصوص صحیح است ( چون شخصی که عضو آن میشود , نشان میدهد که این اعمال را انجام میدهد ) ؟ ایا این اعمال نباید در خفا صورت گیرد و کسی از آن مطلع نشود ؟ همین زدن تشکر ها و اعطای اعتبارها به شخصی که عضو میشود فکر نمیکنید ضرر داشته باشد برای آن شخص ؟ ایا هر چه انسان سعی کند در خفا کار کند و این اعمال به خصوص را انجام دهد و تمام تلاش خود را بکند که کسی از آن مطلع نشود , بهتر ارتقاء پیدا نمیکند از نظر روحی و تقرب به سوی حضرت حق ـ جلّ و علا ـ ؟ این ها سوال های بنده بود و مدتی است حقیقتاً ذهن بنده را به خود مشغول کرده . در پناه حق التماس دعا |
|||
|
|
۱۲:۲۸, ۲۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام
تفکر بسیار مناسب است اساس اینکه نظر دیگران که ما چه میکنیم اهمیت داشته باشد چه برای خوشحالی و چه برای ناراحتی این محل اشکال است ببینید خوب این ها همه تشکر کنند و اعتبار هم بدهند آخر خود آدم میداند که چه میکند این که در اینجا مطرح میشود از چند جنبه دارای ارزش است یکی اینکه از مصادیق اصبروا و صابروا و رابطوا هست و اینکه خدا میفرماید در راه خیر یکدیگر را راهی کنید بستری است تا از غفلت جداشویم اهدافمان در زندگی روزمره مدرنیته ی امروز گُم نشود اینجا باید با خودمان روراست باشیم اولاً چه کسی میتواند ادعای خلوص کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ استدعا دارم ابتدا این تاپیک را به دقت مطالعه بفرماید تا از ریزه کاری های نفس و ابلیس در مسئله ی عجب و ریا آگاه شوید! هرگز عمل خيري را از ترس ريايي شدن ترك نكنيد كه اين مكر شيطان است# بعد هم باید بدانیم که عمل خالص فقط به توفیق خداست ما همین اعمال درُبِداغون خود رو عرضه میکنیم که آمیخته با عنوان اغراض غیر الهی است (ولو آنجا که حتی در خفی هم انجام شود!!!) اما اقرار میکنیم که خدایا خودت اول توفیق عمل خالص به ما عنایت کن در ثانی این اعمال درُبداغون مارو کرم قبول کن تأکید شدید دارم که این تاپیک را حتماً مطالعه بفرماید!!!!!!!!!!!! هرگز عمل خيري را از ترس ريايي شدن ترك نكنيد كه اين مكر شيطان است# تفاوت عظیمی است بین عمل ریایی و ترس از ریایی شدن عمل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تاپیک را به دقت مطالعه فرماید: هرگز عمل خيري را از ترس ريايي شدن ترك نكنيد كه اين مكر شيطان است# اگر سوالی بود در حد وسع اندکم در خدمتم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| راهنمای تاپیکهای گردانهای بیداری اندیشه | Tolou | 2 | 3,177 |
۲/خرداد/۹۳ ۱:۵۶ آخرین ارسال: ساجد |
|
| وضعیت قرمز ...!!!((ویژه گردانهای بیداری اندیشه )) | ساقی | 14 | 10,783 |
۸/تیر/۹۲ ۸:۰۲ آخرین ارسال: ساقی |
|
| آماده باش گردانهای بیداری اندیشه! (اطلاعیه ها شماره 10 اضافه شد!) | علی 110 | 24 | 17,498 |
۱۱/تیر/۹۱ ۱۹:۲۶ آخرین ارسال: علی 110 |
|