|
بهترين موضوع "تاپیک" (ويژه تولد تالار)
|
|
۱۰:۰۰, ۲۲/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۱ ۱۱:۰۴ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ
![]() سلام علیکم برخی موضوعات تاثیری عجیب در روحیه و حتی تصمیمات ما داشته اند . شیوایی و زیبایی نوشته ،بهمراه پاسخهای دقیق در ارسال ها ، در این انتخاب مهم هستند . دوستان با انتخاب حداکثر 3 موضوع به همراه آدرس آن ،بهترینها را انتخاب نمایند. سعی کنیم ابتدا دست نوشته ها و آنهایی که بیشترین تاثیر بر ما داشته اند را انتخاب نماییم . از موضوع "بهترینهای ماه" نیز می توان استفاده نمود . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۲۲/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۱ ۱۳:۴۹ توسط saloomeh.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بین این همه تاپیک زیبا و خواندنی از دوستان جدا کار سختی شده انتخاب.
![]() قبلا از همه عزیزانی که تاپیکهایشان را خواندم و یاد گرفتم و اینجا از ذهنم افتاده عذر خواهی میکنم . توفیقاتتان روز افزون . ![]() چرادر این ماه تأثیرات خدایی شدن را درخود نمیبینم؟ رستاخیز و قیامت حیوانات از منظر قرآن و حدیث |
|||
|
|
۱۶:۲۵, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این تاپیک ... کسی که طاقت ندارد لطفاً این حدیث قدسی را نخواند!!!$& هنوزم بعضی وقتایی که خیلی کارم گیر میوفته سر میزنم بهش درد و دلی با کربلا ، این الفاطمیون ، گفتگوی منتظران و هرکه دارد هوس امام رضا(علیه السلام) هم تاپیک هایی هستند که هرکدوم یک مرجع عالی شدن پر از اشعار و دل نوشته های فوق العاده... واقعا این تاپیک هارو دوست دارم.. تاپیک امام حسن (علیه السلام) هم یک زمانی خیلی دوست داشتم اما بعد از مدتی تبدیل شد به محلی برای کپی پیست کردن... |
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
1- ختم هفتگی قرآن (یکی از توفیقات جمعی که همیشه برای من خاص بوده )
2- این پـــــــــست! ( هر از چند گاهی برمی گردم و دوباره می خوانم . و برای همه کسانی که دوستشان دارم هم خوانده ام ! ) 3- سَلونی قَبلَ اَن تَفقِدونی ( نمی از اقیانوس علوم مولا علی (علیه السلام) ) که واقعا خاص هست . 4- مباحثی پیرامون ولایت فقیه (که یک تاپیک فوق استراتژیک هست ) و ... |
|||
|
|
۱۸:۵۱, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سَلونی قَبلَ اَن تَفقِدونی ( نمی از اقیانوس علوم مولا علی (علیه السلام)
من فقط همین یکی رو انتخاب میکنم چون میدونم زحمات زیادی کشیده شد براش وحتی با منبع سایت بیداری اندیشه در چندین سایت دیدم یه کم هم به خودم بالیدم که عضو کوچیکی از این جمع خوب هستم
|
|||
|
|
۱۸:۵۵, ۲۲/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۱ ۱۸:۵۹ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام موضوعات خوب که زیاده و من خیلی از موضوعات رو ممکنه ندیده باشم ولی از تاپیک هایی که دیدم این چند تاپیک خیلی خوب بود: کسی که طاقت ندارد لطفاً این حدیث قدسی را نخواند!!!$& ******* ******* ۩۩کمک به ایتام(بشتابید بسوی خیر بزرگ)۩۩ ******* دلنوشت های وحید110 ******* ختم هفتگی قرآن هم خیلی عالی بود...
|
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۵:۳۶, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱۵:۲۶, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۵۶, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۳/مهر/۹۱ ۱۵:۲۶)در جستجوی سختی نوشته است: راهنمای استفاده ی بهینه از ارسالهای علی 110 در تالار ![]() ![]() ![]() البته انتخاب من هم تو همین هاست. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یادگاری کاربران تالار (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 68 | 37,496 |
۱۶/خرداد/۹۲ ۱۱:۱۴ آخرین ارسال: mahdis |
|
| بهترین موضوع من (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 30 | 14,456 |
۶/آبان/۹۱ ۱۶:۱۳ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| خاطرات ما (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 19 | 12,830 |
۵/آبان/۹۱ ۱۹:۴۵ آخرین ارسال: nasimesaba |
|
| تاثیر تالار در زندگی من (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 25 | 12,510 |
۴/آبان/۹۱ ۱۴:۰۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| بهترین کاربر (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 68 | 34,725 |
۴/آبان/۹۱ ۲:۰۷ آخرین ارسال: رمز شب |
|
| بهترين سرصفحه (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 37 | 17,648 |
۴/آبان/۹۱ ۱:۵۷ آخرین ارسال: رمز شب |
|
| بهترين امضاء و آواتار (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 27 | 14,764 |
۴/آبان/۹۱ ۰:۲۶ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|

![[تصویر: tavallod.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7522605478/tavallod.jpg)