کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهترين موضوع "تاپیک" (ويژه تولد تالار)
۱۰:۰۰, ۲۲/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۱ ۱۱:۰۴ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ

[تصویر: tavallod.jpg]

سلام علیکم

برخی موضوعات تاثیری عجیب در روحیه و حتی تصمیمات ما داشته اند .
شیوایی و زیبایی نوشته ،بهمراه پاسخهای دقیق در ارسال ها ، در این انتخاب مهم هستند .
دوستان با انتخاب حداکثر 3 موضوع به همراه آدرس آن ،بهترینها را انتخاب نمایند.
سعی کنیم ابتدا دست نوشته ها و آنهایی که بیشترین تاثیر بر ما داشته اند را انتخاب نماییم .
از موضوع "بهترینهای ماه" نیز می توان استفاده نمود .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، أین المنتظر ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، AMINI ، saloomeh ، میثاق ، فاطمه خانم ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، mohamad ، Mahdy2021 ، یا ثارالله ، m.hossein ، سید ابراهیم ، Mohammad Trust ، meshkat ، علمدار133 ، hesam110 ، Tolou ، جویای حقیقت ، بیداری اندیشه ، مجید املشی ، parisan ، Ramin_Ghn ، Hadith ، در جستجوی سختی ، MohammadMeraj ، MESSENGER ، حقیر
۱۲:۰۱, ۲۲/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۱ ۱۳:۴۹ توسط saloomeh.)
شماره ارسال: #2
آواتار
بین این همه تاپیک زیبا و خواندنی از دوستان جدا کار سختی شده انتخاب.Confused

قبلا از همه عزیزانی که تاپیکهایشان را خواندم و یاد گرفتم و اینجا از ذهنم افتاده عذر خواهی میکنم . توفیقاتتان روز افزون .Heart

چرادر این ماه تأثیرات خدایی شدن را درخود نمیبینم؟

رستاخیز و قیامت حیوانات از منظر قرآن و حدیث
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، فاطمه خانم ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، mohamad ، یا ثارالله ، سید ابراهیم ، meshkat ، علمدار133 ، hesam110 ، Tolou ، جویای حقیقت ، Agha sayyed ، Farzaneh ، مجید املشی ، Ramin_Ghn ، أین المنتظر ، Hadith ، در جستجوی سختی ، MESSENGER
۱۶:۲۵, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

این تاپیک ...

کسی که طاقت ندارد لطفاً این حدیث قدسی را نخواند!!!$&

هنوزم بعضی وقتایی که خیلی کارم گیر میوفته سر میزنم بهش

درد و دلی با کربلا ، این الفاطمیون ، گفتگوی منتظران و هرکه دارد هوس امام رضا(علیه السلام) هم تاپیک هایی هستند که هرکدوم یک مرجع عالی شدن پر از اشعار و دل نوشته های فوق العاده... واقعا این تاپیک هارو دوست دارم..
تاپیک امام حسن (علیه السلام) هم یک زمانی خیلی دوست داشتم اما بعد از مدتی تبدیل شد به محلی برای کپی پیست کردن...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، فاطمه خانم ، saloomeh ، meshkat ، m.hossein ، میثاق ، ترنم ، علمدار133 ، hesam110 ، Tolou ، جویای حقیقت ، Agha sayyed ، Farzaneh ، مجید املشی ، Ramin_Ghn ، أین المنتظر ، Hadith ، در جستجوی سختی ، mohamad ، MESSENGER ، rastin
۱۶:۴۳, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
1- ختم هفتگی قرآن (یکی از توفیقات جمعی که همیشه برای من خاص بوده )

2- این پـــــــــست! ( هر از چند گاهی برمی گردم و دوباره می خوانم . و برای همه کسانی که دوستشان دارم هم خوانده ام ! )

3- سَلونی قَبلَ اَن تَفقِدونی ( نمی از اقیانوس علوم مولا علی (علیه السلام) ) که واقعا خاص هست .
4- مباحثی پیرامون ولایت فقیه (که یک تاپیک فوق استراتژیک هست )
و ...

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، سید ابراهیم ، meshkat ، m.hossein ، میثاق ، ترنم ، علمدار133 ، hesam110 ، Tolou ، Agha sayyed ، Farzaneh ، مجید املشی ، Ramin_Ghn ، أین المنتظر ، Hadith ، در جستجوی سختی ، mohamad ، یا ثارالله ، MESSENGER ، جویای حقیقت ، شیدا ، rastin
۱۸:۵۱, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
سَلونی قَبلَ اَن تَفقِدونی ( نمی از اقیانوس علوم مولا علی (علیه السلام)
من فقط همین یکی رو انتخاب میکنم چون میدونم زحمات زیادی کشیده شد براش وحتی با منبع سایت بیداری اندیشه
در چندین سایت دیدم یه کم هم به خودم بالیدم که عضو کوچیکی از این جمع خوب هستمBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، hesam110 ، Tolou ، Agha sayyed ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، Ramin_Ghn ، سید ابراهیم ، أین المنتظر ، Hadith ، در جستجوی سختی ، mohamad ، یا ثارالله ، MESSENGER ، جویای حقیقت ، شیدا ، Farzaneh
۱۸:۵۵, ۲۲/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۱ ۱۸:۵۹ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #6
آواتار
به نام خدا

سلام

موضوعات خوب که زیاده و من خیلی از موضوعات رو ممکنه ندیده باشم ولی از تاپیک هایی که دیدم این چند تاپیک خیلی خوب بود:

کسی که طاقت ندارد لطفاً این حدیث قدسی را نخواند!!!$&

۩۩کمک به ایتام(بشتابید بسوی خیر بزرگ)۩۩

دلنوشت های وحید110

ختم هفتگی قرآن هم خیلی عالی بود...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، Tolou ، جویای حقیقت ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، مجید املشی ، Ramin_Ghn ، سید ابراهیم ، أین المنتظر ، Hadith ، در جستجوی سختی ، mohamad ، یا ثارالله ، MESSENGER ، شیدا
۲۲:۱۰, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #7

.::حلقه ی نقد دسته جمعی : فیلم به موقع - In Time ::.

.::حلقه ی نقد دسته جمعی : انیمیشن رنگو-Rango ::.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، Agha sayyed ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، Tolou ، Ramin_Ghn ، سید ابراهیم ، أین المنتظر ، Hadith ، hesam110 ، در جستجوی سختی ، یا ثارالله ، MESSENGER ، شیدا ، Farzaneh
۵:۳۶, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، Ramin_Ghn ، سید ابراهیم ، أین المنتظر ، علمدار133 ، saloomeh ، Hadith ، hesam110 ، در جستجوی سختی ، mohamad ، Agha sayyed ، یا ثارالله ، MESSENGER ، شیدا ، Farzaneh
۱۵:۲۶, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
راهنمای استفاده ی بهینه از ارسالهای علی 110 در تالار

پست هایی پیشنهادی مدیر بخش مهدویت برای مطالعه!!(ویژه کسانی که وقتشان محدود است)

Big GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، hesam110 ، سید ابراهیم ، علمدار133 ، mohamad ، مجید املشی ، Agha sayyed ، Ramin_Ghn ، یا ثارالله ، MESSENGER ، شیدا ، Farzaneh
۱۶:۵۶, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۳/مهر/۹۱ ۱۵:۲۶)در جستجوی سختی نوشته است:  راهنمای استفاده ی بهینه از ارسالهای علی 110 در تالار

پست هایی پیشنهادی مدیر بخش مهدویت برای مطالعه!!(ویژه کسانی که وقتشان محدود است)

Big GrinBig GrinBig Grin

Big GrinBig GrinBig Grin

البته انتخاب من هم تو همین هاست.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، سید ابراهیم ، مفقود الاثر ، hesam110 ، علمدار133 ، mohamad ، مجید املشی ، Agha sayyed ، یا ثارالله ، fazel ، MESSENGER ، شیدا ، Farzaneh
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]