|
اثبات وجود ازدواج موقت در اسلام
|
|
۱۵:۲۲, ۱۹/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۱ ۲۲:۵۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
نقل قول:قوانین را کلی و جهان شمول اثبات کنید نه بر اساس اعتقادات من! منظور شما از جهان شمول اثبات کردن شفاف نیست ، لطفا توضیح بدید که منظورتون چیه. یعنی باید اسلام رو با علم اثبات گرا اثبات کنیم؟ همه جا وقتی چیزی رو میخوان اثبات کنن باید یک مبنا داشته باشه یعنی شما چیزایی براتون قبلا اثبات شده باشه تا بر اساس اونها مسائل جدید رو به شما اثبات کنند. مثلا بدون اثبات خدا نمیشه رفت سراغ مسائل داخلی اسلام و... بنابر این ، این روش اثباتی که مد نظر شما هست نه فقط در مورد اسلام بلکه در مورد هیچ تفکر دیگه ای قابل اثبات و استفاده نیست. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۰, ۲۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول: دقیقا همونی که فکر میکردم رو گفتید. به هر حال با توجه به این پست آخر شما به این نتیجه رسیدم که کسی که خواب باشه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده باشه رو هرگز... ممنون از شما که اینقدر محترمانه نظرتون را بیان کردید. ![]() البته بنده اصلا قصد ادامه دادن بحث صیغه را نداشتم. اما چون شما اصرار دارید میگویم: 1. اولا صیغه را قبول ندارم چون آیه ای که در قرآن آمده کاملا غیرمستقیم است. پس شما باید بتوانید آن را با قرآن اثبات کنید. 2. فرض می کنم این آیه درست است اما این آیه طبق آیات 5 تا 7 سوره مومنون نسخ شده است: وَالَّذِينَ هُمْ لِفُرُوجِهِمْ حَافِظُونَ إِلَّا عَلَى أَزْوَاجِهِمْ أوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُهُمْ فَإِنَّهُمْ غَيْرُ مَلُومِينَ و کسانی که پاکدامنند مگر در مورد همسرانشان يا كنيزانى كه به دست آورده اند كه در اين صورت بر آنان نكوهشى نيست پس هر كه فراتر از اين جويد آنان از حد درگذرندگانند. [/b] [b]شما نمیتوانید بگویید صیغه در ردیف زوجه قرار میگیرد: چون احکامی که برای زوجه آمده به تمامی برای صیغه صدق نمیکند. هیچ قانونی وجود ندارد که بگوید ناسخ باید قبل از منسوخ باشد یا برعکس.
بفرمایید بنده طبق قرآن برای رد صیغه دلیل آوردم. چطور شما نمی توانید طبق قرآن برای اثباتش دلیل بیاورید؟ |
|||
|
۱۷:۵۱, ۲۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
شما گفتید علم الحدیث رو قبول ندارید پس از دایره شیعه و اهل سنت خارج شدید
با احترام باید بگم شما کفر ورزدید شما اول برید ببینید عقاید اسلامی شیعی چی هست بعد بگید من قبول دارم اینطور که معلومه باید درباره عقاید شما بحث کرد نه درباره صیغه آنچه که واضح است شما ادعای تفسیر قرآن هم دارید و تفسیر کردید از اونجایی که شما مفسرین رو قبول ندارید شما هم حق تفسیر قرآن رو ندارید وسلام |
|||
|
۱۸:۰۱, ۲۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۱ ۱۷:۵۱)masoudmoosavy نوشته است: شما گفتید علم الحدیث رو قبول ندارید پس از دایره شیعه و اهل سنت خارج شدید خیلی از بیان محترمانه ومودبانه شما تشکر می کنم. فرض بفرمایید می خواهید با یک سنی یا یک مسیحی یا ... درباره حقانیت اسلام و قوانین آن صحبت کنید. اینگونه می خواهید یک قانون شیعی یعنی صیغه را اثبات کنید؟ با برچسب ارتداد زدن؟ یا طبق ارسال قبلی تان با توهین کردن؟ بهتر نیست سعی کنیم فن دفاع از دینی را که بدان معتقدیم بیاموزیم؟ بهتر نیست ابتدا با همکیشان خود تمرین کنیم تا در برابر سایرین متحمل شکست نشویم؟ همانگونه که در سالهای نه چندان دور نمایندگان شیعی در برابر نمایندگان سنی در کنفرانس تقریب مذاهب تقریبا شکست خوردند. دلیل آن ضعف ما در استدلال است و اینکه راه را بر هر گونه بحث و استدلال منطقی با برخوردهای سرکوبگرانه بسته ایم. |
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۲۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
طبق معمول سراغ حاشه میرید
فعلا که شما گفتید همه عقاید شیعی رو قبول دارید که دروغ گفتید و اعتراف کردید من برچسب ارتداد نزدم ارتداد با کفر فرق داره در ضمن شیعه اینقدر مطالب محکم و غیر قابل خدشه داره که نیازی نباشه حقانیت شیعه با صیغه اثبات بشه اون کسی که به خاطر صیغه شیعه بشه مثل صیغه شیعه شدش هم مدت داره همون بهتر که ... نکته : حرف حق خریداران خودشو داره کسی رو که خدا هدایت نکنه احدی نمیتونه هدایت کنه این شیعه نیست که کمبود استدلال داره بلکه مخالفان شیعه هستن که چارچوب فکری ندارن (مراجعه کنید به مهندسی ذهن) آنچه که واضح است شما ادعای تفسیر قرآن هم دارید و تفسیر کردید از اونجایی که شما مفسرین رو قبول ندارید شما هم حق تفسیر قرآن رو ندارید |
|||
|
۱۸:۳۲, ۲۱/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۱ ۱۹:۵۳ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:طبق معمول سراغ حاشه میرید نقل قول:اینجور افراد نه خودشون هدایت میشن نه اجازه میدن دیگران هدایت بشن نقل قول:یه حکمی رو ملعبه میکنه نقل قول:خدا شر این افراد رو از سر ما کم کنه نقل قول:دین اینها شترگاو پلنگه شما که حاشیه نمی روید همانطور که من از قرآن دلیل آوردم دلیل بیاورید. شما سه پست گذاشته اید که تمامش حاشیه و اهانت و توهین به من است و من دلیلی برای ادامه بحث با شما نمی بینم. این آخرین پاسخ من به شماست و امیدوارم ناظران و معاونان اهانتهای شما را هم مشاهده کنند.
|
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۲۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:بفرمایید بنده طبق قرآن برای رد صیغه دلیل آوردم. چطور شما نمی توانید طبق قرآن برای اثباتش دلیل بیاورید؟ دلیلتان را به طور کامل اثبات ننمودید. اول اینکه باید ثابت کنید از لحاظ زمانی آیات 5 تا 7 سوره مومنون بعد از آیه ای که دیگران آوردند آمده است.
دوم: با توجه به اینکه تمامی آیات در زمان حیات پیامبر اکرم نازل شده است اگر این آیه دلالت بر رد صیغه بود پیامبر باید صیغه را حرام اعلام میکرد اما تا جایی که در تاریخ است صیغه را عمر حرام کرده. و این یعنی که پیامبر حرامی را حلال نموده و در این مدت پیامبر در گناه تمامی آنها شریک است |
|||
|
۱۹:۴۷, ۲۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
اونطور که من در این 2 تاپیک دیدم شما از پاسخهای مستدل شونه خالی می کنید و حرف خودتون رو هی تکرار می کنید
تا آخرش هم که برای ما قرآن تفسیر می کنید با این حساب ته بحث معلومه شما هر پاسخی دوستان بدن قانع نمیشید برای خودتون فتوا صادر می کنید مراجع رو بی سواد تصور می کنید هر کس یکمی جدی با شما حرف بزنه بهش میگید توهین نکن شما اگر راست می گی جواب منو تو پستهای قبلیم بده نه اینکه گزینشی هی میگی توهین نکن هیچگونه توهینی در پستهای من وجود نداره من فقط افکار شما رو بیان کردم که از پستهای قبلیتون معلوم بود نمیدونم چرا شما هی میپیچونی بگو من این حکم رو طبق فتوای خودم قبول ندارم . اون اسلامی که من میگم همونه کاری هم با مراجع بی سواد ندارم!؟ در ضمن من مفسر قرآن نیستم که آیه تفسیر کنم دوستان از مفسران دلیل آوردن شما نمی خوای قبول کنی حالا هی به ما بگو توهین نکن |
|||
|
۲۰:۱۱, ۲۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:دلیلتان را به طور کامل اثبات ننمودید. دوست عزیز: ابتدا باید بگویم وقتی کسی ادعایی می کند خودش ابتدا باید آن را ثابت کند. وقتی من میگویم زمین گرد است خودم باید آن را ثابت کنم نه اینکه بگویم تو ثابت کن زمین گرد نیست!! در همه جای جهان مدعی باید ادعایش را ثابت کند. اما چون دوستان نتوانستند از قرآن شاهد بیاورند و به من گفتند که این حرفم شبیه به حرف برخی فرقه ها است بنده آن آیه را آوردم که بدانند اینگونه نیست. ![]() نقل قول: اول اینکه باید ثابت کنید از لحاظ زمانی آیات 5 تا 7 سوره مومنون بعد از آیه ای که دیگران آوردند آمده است.دوست عزیز من قبلا پاسخ این سوال شما را داده ام: نقل قول:هیچ قانونی وجود ندارد که بگوید ناسخ باید قبل از منسوخ باشد یا برعکس. از طرف دیگر اولین شرط قول به نسخ، وجود تنافی (برخورد متضاد) بین دو آیه ناسخ و منسوخ است که از وجود این تنافر و تضاد به ثبوت نسخ پی برده می شود و اگر درمیان دو آیه برخوردی نباشد ضرورتی به قائل بودن به نسخ نیست. یعنی بازه زمانی ابتدا نازل شدن آیه ناسخ یا منسوخ در میان نیست. بلکه فقط تضاد مهم است. تا جایی که آیت اله خویی تمامی ایاتی که در گذشته ناسخ و منسوخ شمرده شده به دلیل عدم تنافی رد کرده و همه را از محکمات شمرده. " خداوند می فرماید: ولو کان من عند غیر الله لوجدوا فیه اختلافا کثیرا (نساء) قرآن دلیل بر وحیانی بودن خود را عدم اختلاف در میان گفته هایش بیان داشته در صورتی که قول به نسخ مستلزم وجود اختلاف فراوانی میان آیات قرآنی است. " (آیت اله خویی. البیان ص 306) بنابراین می بینید که از دید علما زمان اهمیت ندارد. تضاد میان معنای آیات است که مهم است. |
|||
|
۲۳:۲۰, ۲۱/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۱ ۲۳:۲۵ توسط omidman.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۱ ۱۸:۳۲)ایرانی نوشته است: شما که حاشیه نمی روید همانطور که من از قرآن دلیل آوردم دلیل بیاورید. این هم آیه قرآن در مورد صیغه: سوره ۴: النساء - جزء ۵ وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ النِّسَاء إِلاَّ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ كِتَابَ اللّهِ عَلَيْكُمْ وَأُحِلَّ لَكُم مَّا وَرَاء ذَلِكُمْ أَن تَبْتَغُواْ بِأَمْوَالِكُم مُّحْصِنِينَ غَيْرَ مُسَافِحِينَ فَمَا اسْتَمْتَعْتُم بِهِ مِنْهُنَّ فَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ فَرِيضَةً وَلاَ جُنَاحَ عَلَيْكُمْ فِيمَا تَرَاضَيْتُم بِهِ مِن بَعْدِ الْفَرِيضَةِ إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِيمًا حَكِيمًا ﴿۲۴﴾ و زنان شوهردار [نيز بر شما حرام شده است] به استثناى زنانى كه مالك آنان شدهايد [اين] فريضه الهى است كه بر شما مقرر گرديده است و غير از اين [زنان نامبرده] براى شما حلال است كه [زنان ديگر را] به وسيله اموال خود طلب كنيد در صورتى كه پاكدامن باشيد و زناكار نباشيد و زنانى را كه متعه كردهايد مهرشان را به عنوان فريضهاى به آنان بدهيد و بر شما گناهى نيست كه پس از مقرر با يكديگر توافق كنيد مسلما خداوند داناى حكيم است (۲۴) آیا از این آیه حلال بودن صیغه مشخص نمیشه؟ خانم ایرانی حق با شماست؛ توهین همه کارها رو خراب میکنه، حتی اگر طرف مقابل بخواد (بلا نسبت شما)خودشو به خواب بزنه. من هم قبلا تند صحبت کرده ام منو ببخشید. |
|||
|
|
۷:۳۵, ۲۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول: آیا از این آیه حلال بودن صیغه مشخص نمیشه؟ برادر گرامی این آیه ای که شما ذکر کرده اید همان آیه ای است که برای اثبات صیغه به آن استناد می شود و هیچ آیه دیگری نیست که بتوان با آن صیغه را اثبات کرد. تازه اگر بپذیریم که این آیه درباره صیغه است طبق آیات سوره مومنون که می گوید فقط زوجه و کنیز حلال است و کسانی که از این دو بگذرانند پاکدامن نیستند پس این آیه نقض شده است. از طرف دیگر این آیه کاملا غیرمستقیم است و اصلا نمی توان با فَمَا اسْتَمْتَعْتُم بِهِ مِنْهُنَّ فَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ گفت که منظور صیغه است. ترجمه ای که شما آورده اید یک ترجمه تفسیری است و تمتع گرفتن در زبان عربی به معنای صیغه شدن نیست! از همسر دائم هم می شود تمتع گرفت (با عرض معذرت از اکثر اعضای این تالار که کم سن هستند ولی مجبور بودم این جمله را بنویسم )
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا ازدواج با کودکان در اسلام جایز است؟ | سعدی | 50 | 17,029 |
۲۹/مرداد/۹۵ ۱۲:۲۸ آخرین ارسال: سعدی |
|
| آیا صحیح است؟(این روشی که برای ازدواج موقت به کار میگیرند) | mahpare | 11 | 6,772 |
۲۸/مهر/۹۳ ۹:۰۲ آخرین ارسال: زینب خانوم |
|
| بررسی دلایل رشد ازدواج موقت در کشور | soheyl68 | 213 | 72,081 |
۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۱ آخرین ارسال: ترنم |
|
| نظر شما راجع به ترویج ازدواج موقت چیست؟(نظر سنجی) | ahmad1300 | 17 | 11,131 |
۱۰/دی/۹۱ ۱:۲۷ آخرین ارسال: رنجستان |
|

![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)
)