کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: کدام دختر را برای ازدواج انتخاب می کنید؟
چادری
با حجاب (بدون چادر)
بی حجاب
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا پسران دخترچادری را نمی پسندند؟!
۲۲:۱۳, ۴/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1

بسمه الله الرحمن الرحیم

سلام
من یه سوال واسم پیش اومده که فکر کنم خود آقایون بهتر میتونن جواب منو بدهند و منو آگاه کنند.
ممنون میشم شرکت کنید.
من خیلی از اطراف تازگیها دارم میشنوم یا گاهی شده دیدم که پسرها(البته نمیگم همه ها.مخصوصأ پسرهای مذهبی منظورم نیس) بیشتر گرایششون به دخترهای مانتویی و گاهی بدحجاب و هم باکلاس و با ظاهر آراسته و برو رو دار برای ازدواج هست.
والان بیشتر داره به چنین دخترهایی اهمیت داده میشه و مورد پسند پسرها قرار میگیره.(مخصوصأ داخل دانشگاه)
الان من خودم سه پسر سراغ دارم که به والدینشون میگن برن خواستگاری چنین دخترهایی واسشون!!!من نمیخوام بگم دخترهای مانتویی و شیک و باکلاس و به خود رسیده ،بد هستن یا خوب،چون بحثم این نیست.
سوالم اینه واقعأ اینطور شده؟؟آیا سلیقه پسرها تغییر کرده؟؟آیا بیشتر گرایش به ظاهر پیدا کردن؟؟و گرایش به دخترهای چادری،محجبه یا با حیا دیگه ندارن؟؟اگه تمام جوابها مثبته،لطفأ دلیلشو بگید. چرا اینطور شده؟؟
(میدونم این سایته بیداری اندیشه هست و بیشتر بچه مذهبی داخلش،که شاید اصلأ سلیقشون اینطور نباشه ولی از دوستان اطرافشون حتمأ چیزهایی میدونند و درضمن اگر قبلنها در این مورد بحث شده،زودتر اطلاع دهید تا این بحث بسته بشه و آدرس بدهید که برم بخونم )

(۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۵)mary20 نوشته است:  سلام من به تازگی تصمیم گرفتم که چادر بپوشم چند باری سرم کردم خیلی احساس خوبی داشتم احساس آرامش و امنیت
اما چیزی که منو نگران کرده اینکه از خیلی های از جمله پدرم شنیدم که پسرا برای ازدواج دختر چادری رو انتخاب نمی کنند!!!!!!!
خوب واقعیت اینکه من تو سن ازدواج هستم و این نیازو درون خودم احساس می کنم . این موضوع به شدت منو نگران آیندم کرده . من از این میترسم که با انتخاب چادر موقعیت های ازدواجمو از دست بدم .
چند باری تو همین تالار خوندم که دخترای چادری خواستگار کم دارند .
من الان تو دو راهی گیر کردم از طرفی به چادر علاقه دارم و از طرف دیگه واقعا نگران ازدواجم هستم .
از آقایون این تالار می پرسم که شما برای ازدواج دختر چادری رو انتخاب می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز سید علی ، Havbb 110 ، vahrakan ، عبدالرحیم ، ترنم ، faateme-313 ، Reza2035 ، كارمند پيمانی ، mohaddese ، Fatemeee ، مهدی2012 ، سدرة المنتهی ، رضوانه ، ساقی ، Aryha ، meisamtiger ، ztb ، blue.blood ، لبخند خدا ، ضحی ، fafa* ، soheyl68 ، صبا ، آیات ، zahra11 ، soora ، میرزا احمد ، Banoo ، حسن عزتي ، مجنون الحسین ، sakineh110 ، nader008 ، Mitsonary ، علی املشی
۲۲:۱۹, ۴/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۲ ۲۲:۲۰ توسط DRiVeR.)
شماره ارسال: #2

چون گفتی آقا پسرها جواب بدند(اولین پاسخ را من می نویسمBig Grin)
من هم نقل
قول از یک آقا پسر
می کنم که می گفت:
این اتفاق
به دلیل تغییر ذائقه
است
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Reza2035 ، meisamtiger ، blue.blood ، لبخند خدا ، fafa* ، Yaser_h2011
۲۲:۳۸, ۴/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۲ ۲۲:۴۰ توسط سرباز سید علی.)
شماره ارسال: #3
آواتار
متاسفانه حرف شما درسته و پسرا اینجورین دیگه
البته این اتفاق در سن های پائین به دلیل کامل نشدن بلوغ فکری و احساساتی بودن پسرا بیشتر میافته
ولی خوب نمیشه حد و مرز برای تعداد این پسرا تعیین کرد (شاید درصد کمتری هم باشند)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، Bahar ، عبدالرحیم ، Reza2035 ، سدرة المنتهی ، ساقی ، meisamtiger ، لبخند خدا ، صبا ، Mitsonary
۲۲:۳۹, ۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
(۴/خرداد/۹۲ ۲۲:۱۳)asal.m نوشته است:  
بسمه الله الرحمن الرحیم
سلام

من یه سوال واسم پیش اومده که فکر کنم خود آقایون بهتر میتونن جواب منو بدهند و منو آگاه کنند.
ممنون میشم شرکت کنید.
من خیلی از اطراف تازگیها دارم میشنوم یا گاهی شده دیدم که پسرها(البته نمیگم همه ها.مخصوصأ پسرهای مذهبی منظورم نیس) بیشتر گرایششون به دخترهای مانتویی و گاهی بدحجاب و هم باکلاس و با ظاهر آراسته و برو رو دار برای ازدواج هست.
والان بیشتر داره به چنین دخترهایی اهمیت داده میشه و مورد پسند پسرها قرار میگیره.(مخصوصأ داخل دانشگاه)
الان من خودم سه پسر سراغ دارم که به والدینشون میگن برن خواستگاری چنین دخترهایی واسشون!!!من نمیخوام بگم دخترهای مانتویی و شیک و باکلاس و به خود رسیده ،بد هستن یا خوب،چون بحثم این نیست.سوالم اینه واقعأ اینطور شده؟؟آیا سلیقه پسرها تغییر کرده؟؟آیا بیشتر گرایش به ظاهر پیدا کردن؟؟و گرایش به دخترهای چادری،محجبه یا با حیا دیگه ندارن؟؟اگه تمام جوابها مثبته،لطفأ دلیلشو بگید. چرا اینطور شده؟؟

(میدونم این سایته بیداری اندیشه هست و بیشتر بچه مذهبی داخلش،که شاید اصلأ سلیقشون اینطور نباشه ولی از دوستان اطرافشون حتمأ چیزهایی میدونند و درضمن اگر قبلنها در این مورد بحث شده،زودتر اطلاع دهید تا این بحث بسته بشه و آدرس بدهید که برم بخونم )
سلام علکم خواهر گرامی
خیر در درجه اول این طور نیست ...به قول معروف هر کس چوب خودش رو از توی جنگل پیدا میکنه ...یا از کوزه همان تراود که در اوست .
به اطلاعتون برسونم که ممکنه عده ای در این جامعه ظاهری مذهبی از هر دو جنس داشته باشند ...ولی دلیل بر مذهبی بودنشون نیست ....عوامل مختلفی وجود داره که یک پسر در ظاهر مذهبی ممکنه به خواستگاری دختران مانتویی یا غیر چادری بره ....یکی از اون عوامل قالب شدن تعداد دختران مانتویی بر تعداد دختران چادری هست ...یا کمتر حضور یافتن دختران چادری در اجتماع و یا جمع فامیلی و کمتر دیده شدن توسط پسران هست که بالطبع نتیجه ان عدم اشنایی با انها و عدم انتخاب انها توسط این پسران خواهد بود ....از دیگر عواملی هم که میتوان به ان اشاره کرد تغییر فرهنگ نسل کنونی بر اثر تبلیغات رسانه ای و ماهواره ای و مجلات و رسانه های مجازی هست که جوان امروز در این رابطه ممکنه تحت تاثیر قرار گرفته باشه ...و از دسترسی به دختران چادری دور باشه و یا نا امید از پیدا کردن گزینه مناسبی در مورد ازدواج با خودش باشه .
و از همه مهمتر ....به وجود امدن جو منفی روانی در خصوص سلایق و علایق دختران محترم چادری باعث گمتر گرایش پیدا کردن جوانان نسل کنونی به خواستگاری از دختران چادری شده است.....برخی هم فقط به ظاهر توجه میکنند که از بحث ما خارج هستند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز سید علی ، DRiVeR ، مجید املشی ، sadegh-a ، Bahar ، عبدالرحیم ، Reza2035 ، میثاق ، سدرة المنتهی ، ساقی ، meisamtiger ، aleerz ، لبخند خدا ، ضحی ، MohammadSadra ، عشقم کربلا ، صبا ، حضرت عشق ، nader008
۲۲:۴۴, ۴/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۲ ۲۲:۴۵ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #5

بسم الله

اولا بنده خودم ب عنوان یک پسر دارم میگم چه قبل از بیدار شدن اندیشه و در دوران جاهلیتم ! و چه بعد از بیداری اندیشه
هیچ وقت حتی فکرشم نتونستم بکنم که یه خانم بدحجاب همسرم باشه. الحمدلله خدا هم چنین چیزی قسمتم نکرد.

و اما بقیه ی پسر ها ، با برخوردی که من با غیر مذهبی ها داشتم به راحتی میشه متوجه شد که وقتی پای پیدا کردن دوست دختر باشه دنبال بد حجاب ترین و وقتی که نوبت به پوشش خواهر خودش یا انتخاب همسرش میرسه ، بیشترین پوشش رو میپسنده!

تعداد بسیار بسیار کمی هستن که اینطوری نباشن ، اینقدر کم هستن که اصلا به حساب نمیان.
مثلا افرادی که ادعای روشنفکری دارن و فکر میکنن بی حجابی نشان تمدن هست اینطوری هستن

وگرنه به قول یکی از دوستان ، غیرتمندی روی ناموس حتی توی اکثر حیوانات هم مشاهده میشه!

درسته که یک خانم بدحجاب چون زیباییهاشو به نمایش گذاشته پسرها رو جذب میکنه ولی اون پسر فکرشم نمیتونه بکنه که این شخص بشه همسرش!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، sadegh-a ، Reza2035 ، Bahar ، عبدالرحیم ، وحید110 ، فاطمه خانم ، میثاق ، sarallah ، ساقی ، سرباز سید علی ، aleerz ، لبخند خدا ، ضحی ، MohammadSadra ، عشقم کربلا ، صبا ، مصطفي مازح7610 ، حضرت عشق ، nader008
۲۲:۵۹, ۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار

بررسی سلیقه ی افراد در تمام جامعه نیاز به جامعه ی اماری مناسبی داره که اکثر ما محیط اطرافمون جامعه ی اماری محدودی داره و نمیشه به سادگی در مورد یک سلیقه در جامعه اظهار نظر کرد.
معیارهای یک فرد در مورد همسرش بسته به نوع جهانبینی افراد متفاوت خواهد بود.
اما همونطور که دوستان هم اشاره کردن رسانه ها از هر نوعی در تعیین سلایق افراد تاثیری غیر قابل انکار دارن.

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، وحید110 ، Bahar ، عبدالرحیم ، Reza2035 ، سید ابراهیم ، میثاق ، sarallah ، سدرة المنتهی ، ساقی ، meisamtiger ، لبخند خدا ، ضحی ، soshiant ، fiftynine ، مجتبی110 ، MohammadSadra ، صبا ، حضرت عشق ، nader008
۲۳:۳۶, ۴/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۲ ۰:۴۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام
اگر بخوام خیلی رک و پوست کنده خدمت شما عرض کنم . غلبه شهوت بر فکر جوان است

وقتی رسانه مادی گرایانه خط فکری رو شکل بده وضع همین میشه . و اخرشم میکشه به این امار بالای طلاق

متاسفانه افراد فکر نمیکنند همسر در خانه و همسر در بیرون از خانه ۲ مقوله جدا هستند . و این جابجا شدن رفتار باعث متزلزل شدن خانواده میشه

چیزی که مسلمه دختر بزک کرده ومانتویی که لحن حرف زدنش به قولی با روح فرد بازی میکنه جذاب تره ! اما نه فقط برای شما بلکه برای همه . بعد در ذهن تصور میشه به به . چه شود . ولی وقتی به خانه میاد این اخلاق با فطرت بشی و فرهنگ ایرانی نمیتونه کنار بیاد .
اونوقت میبینه الان توی خونه چیزی نشد که ...

اون فردی که توی فیلمهای هالیوودی اینطور با کمک قویترین فلیم ساز ها اینطور دلبری میکنه رو به دست نیاوردن . تازه یدشون میفته که چرا با ملت بگو بخند داری . چرا ...

در حالی که ما دیدیم در خانوادمون محارممون در نقش همسر چقدر توی خونه زیبا با شوهر خوب و خوشرفتار . و در بیرون جدی پوشیده و محجوبند . و این زندگی ها چقدر پایدار بوده و چقدر شیرین ...

حرف زیاده در این مورد ولی خلاصه کردم . باشد سر فرصتی باز کنیم موضوع رو و زاویه های دیگری رو بیان کنیم ان شاالله

ضمن اینکه اصلا و ابدا قبول ندارم برای ازدواج اقبال به دختران بد حجاب بیشتر باشه .
کبوتر با کبوتر باز با باز

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، Farzaneh ، شیدا ، Bahar ، عبدالرحیم ، Havbb 110 ، ترنم ، فاطمه خانم ، Reza2035 ، میثاق ، سدرة المنتهی ، ساقی ، meisamtiger ، ضحی ، soshiant ، MohammadSadra ، صبا ، fiftynine ، حسن عزتي ، حضرت عشق ، sakineh110 ، nader008 ، Mitsonary ، درست پسند
۰:۰۰, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #8

نقل قول:بررسی سلیقه ی افراد در تمام جامعه نیاز به جامعه ی اماری مناسبی داره که اکثر ما محیط اطرافمون جامعه ی اماری محدودی داره و نمیشه به سادگی در مورد یک سلیقه در جامعه اظهار نظر کرد.

خب من واسه این ،این بحثو قرار دادم که بفهمم واقعأ اینطور شده.آخه کسانی که اینجا هستن کم نیستن و از شهرهای مختلفن،حتی میتونند سلیقهای دوستانشان هم در این زمینه مطرح کنند.
میدونید چیه؟؟؟گاه همین موضوع باعث شده بعضی دختران باحجاب،برای توجه بیشتر رو به مانتویی شدن و...بیارن.چون اکثر پسرهایی که بیشتر واسه دختران قابل توجهن،اونجور میپسندند.حتی درس خوندها(پسرها) که یکی،دو سال میرن دانشگاه و وارد جامعه،یهو سلیقه و ذائقشون تغییر میکنه.
نقل قول:یا کمتر حضور یافتن دختران چادری در اجتماع و یا جمع فامیلی و کمتر دیده شدن توسط پسران هست که بالطبع نتیجه ان عدم اشنایی با انها و عدم انتخاب انها توسط این پسران خواهد بود

اتفاقأ دختران چادری و شیک و سرو زبون داره زیادی هستن که هم در جامعه حضور پیدا میکنند و هم دانشگاه میرند.ولی باز قدرت جذب اونجور دخترها بیشتره.بقول یکی از دوستان ،گاهی همین پسرهای بظاهر مذهبی هم هستن که جذب اینجور دخترها میشوند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faateme-313 ، Reza2035 ، ساقی ، MohammadSadra ، صبا
۰:۰۶, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
نقل قول: کبوتر با کبوتر باز با باز

کبوتر را همون طرز فکر در نظر بگیرید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، faateme-313 ، Reza2035 ، وحید110 ، میثاق ، مهدی2012 ، MOHSEN-Z ، ساقی ، meisamtiger ، لبخند خدا ، صبا ، sakineh110
۰:۰۷, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
اشتباه میکنن
والله اشتباه میکنن
زندگیاشون دووم نداره.99 درصدش به طلاق میرسه.آخه کسی که خودشو برا بقیه میذاره به نمایش میشه به همسری انتخاب کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، وحید110 ، ترنم ، فاطمه خانم ، sadegh-a ، Reza2035 ، میثاق ، ساقی ، meisamtiger ، لبخند خدا ، صبا ، sakineh110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]