کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 3.55 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقدی بر مستند ظهور
۴:۱۶, ۲۶/مهر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۸۹ ۰:۲۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
مستند ظهور که در اینجا معرفی شده و لینکهاش هم موجوده ، به اذعان بسیاری از پژوهشگران و آگاهان حاوی مطالب بسیار مهمی است که بعضا کم نظیر و بی نظیر هستن و شاید خیلی از افراد مدعی در زمینه های خاص بعضی مطالب این مستند را اصلا در عمرشان نشنیده باشن

مثلا واقعا چند آیت الله - محقق و پژوهشگر دینی به طور اعم و پژوهشگران تاریخ و معماری اسلامی به طور اخص -معماران مساجد و ...
دلیل ساخته شدن گنبد رو برای اکثر مساجد میدونن؟
(البته اصول دین نیست ولی به هر حال اگر این افراد ندونن کی باید بدونه؟)

اما به هر حال این سریال وحی منزل و کلام الهی و معصوم نیست که توش نقص نباشه و حداقل 2 نوع نقص میشه براش متصور شد:
1-نقص ساختاری: نقص در سناریو ، موسیقی ، نوع قسمت بندی و تقدم و تاخرها - چرایی طرح یا عدم طرح یک موضوع و ...
2-نقص در مدارک: اشتباهات به احتمال زیاد غیر عمدی در مدارک ارائه شده ، ارائه شدن مطالب به طور ناقص ، استفاده از منابع شبهه ناک و ...

در مورد اول که بیشتر روی اما و اگرها بحث میچرخه وسلیقه حرف اول رو میزنه. که اگر مثلا فلان چیز رو زودتر میگفت بهتر بود.یا مثلا چرا از فلان شخص تقدیر کرد و ...

اما مورد دوم بیشتر مشکلات در استنادات هست که در بعضیش ابهاماتی هست و بعضیش اشتباه.بنده چند موردی از این دومی رو یافتم که البته ممکنه درک و سواد بنده کافی نبوده تا متوجه اصل ماجرا بشم

به هر حال در پستهای آینده مواردی از 2 رو ذکر میکنم و دوستان اگر پاسخی داشتن بگن.اگر اشکالات دیگری هم هست که خوشحال میشم مارو هم مطلع کنید Blush

با تشکر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، Ramin_Ghn ، زاهده

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۴۹, ۲/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۰ ۰:۵۷ توسط sayed reza.)
شماره ارسال: #61
آواتار
طبق روایات ما حضرت عیسی پشت سر امام زمان نماز خواهد خواند تا حجت بر مسیحی ها تمام شود که کدام راه حق است
اما راجع به کتاب های اهل سنت. کتاب های انها همه جاش صحیح نیست.(با توجه به جعل حدیث گسترده ای که در ان زمان صورت میگرفت که صاحب یکی از صحاح گفته برای نوشتن این کتاب 20000 حدیث داشتم که تنها 7000 تا صحیح بود (که چقدر از اون حدیث ها هم غیر معتبرند)) این حدیث ممکنه حتی اگر در 50 تا کتاب دیگه هم بیاد معتبر نباشه . این درحالی است که خودشان در بعضی کتاب ها برخی از راویان حدیث را مذمت نموده و انها را دروغ گو نامیده اند. تا وقتی که یک حدیث از نظر علم رجال بررسی نشده نباید ان را 100% صحیح دانست

سعی میکنم راجع به ان تحقیق کنم

راجع به امدن دجال: دجال قبل از امام زمان خواهد امد قدرت سحر دارد و مردم را به پرستش خود میخواند(که احتمالا همان شیطان است که حضرت ابراهیم با سنگ چشم راستش رو کور کرده) در این حال است که امام زمان ظهور خواهد کرد انشاالله و به جنگ با دجال برخواهد خواست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: roohi_issa
۱۴:۵۹, ۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #62
آواتار
(۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۵۴)marjan4900 نوشته است:  موضوع ازین جهت مهمه که وقتی همچین اشتباهی در این سریال هست.از کجا معلوم بقیه اطلاعات درسته؟؟نمی گم همه غلطه؟یا این کار عمدی بوده؟میگم شاید به صورت غیر عمد اطلاعات غلط دیگه ای هم ارئه شده باشه.پس احتیاط شرط عقله!
موفق باشید

ببینید مسئله اصلی این سریال هم همینه.
تقریبا اکثر اعضای فروم با همدیگر هم عقیده هستند که این سریال اشکالاتی هم داره و اینکه چه چیزی درسته و چه چیزی غلط فقط از راه تحقیق از منابع معتبر و غیر افراطی قابل تحقیق هستش.
به قول یکی از دوستان این سریال فقط یه سرنخ از ماجرا دست ما میده و باقی اون به عهده خودمونه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۸:۲۸, ۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #63
آواتار
مستندی که فقط ستایش می شود

در ذیل مکاتبات سایبری مدیریت آمیختگی و وبلاگ منجی بشریت در مورد مستند ظهور آورده شده است .

مدیریت آمیختگی :

با سلام
این فیلم از چند منظر مورد تشکیک قرار میگیرد.
واضح و روشن است که فیلم های ماتریکس و ارباب حلقه ها و مصائب مسیح از فیلم هایی هستند که با اهداف صهیونیستی تولید شده اند . در جای جای این مستند دیده می شود که برای صحه گذاشتن بر حرف های خود از این فیلم ها استفاده می کنند یا حرف های خود را توسط این فیلم ها بیان می کنند . آیا این امر موجب پاک دانستن این فیلم ها از نظر سازنده ها نیست ؟
فیلم مصائب مسیح توسط دولت آمریکا نفی شد و بیان شد که تولید کننده خصوصی سازنده این فیلم است و کارگردان آن در فشار قرار گرفته است . آیا این کار فقط یک حرکت تبلیغاتی برای انتشار بیش از پیش این فیلم نبود ؟ آیا فیلمی که توسط یوتوب چندین هزار بار دیده شده و بعد ظاهرا سانسور می شود یک تبلیغ بالقوه برای این فیلم نبوده ؟
این فیلم برای ایرانیان ساخته نشده . چند درصد از ایرانیان که این مستند را می بینند می دانند امینم و مدونا و ژورنال سکس و فیلم پورنو و اسناف و... چیست ؟ آیا انتشار این مستند در بین متدینین ایرانی خالی از اشتباه نیست ؟
در بیش تر قسمت های مستند آمریکا و شیطان قدرت برتر معرفی می شوند . آمریکا و شیطان و صهیونیست تمام کشور ها و ارتباطات و انرژی و ... را در اختیار گرفته آیا این یک انفعال در سطوح پایین جوامع ایجاد نمی کند ؟ آیا به صرف یک یا دو قسمت پایانی این انفعال رفع می شود ؟
آیا در این فیلم ایدئولوژی آرماگدونیسم القا نمی شود ؟
و آیا ...

اگر توجه کرده باشین این شیوه استفاده از قطعات فیلم در مستند در طول قسمتها صرفا به خاطر حس آمیزی و بیان حرفهای اصلی در قالب فیلم به تماشاچیان بوده است و اگر به اصل مستند توجه کرده باشید تماماً مخالف با سیاست های آمریکاست پس این حرف که این انتشار این مستند موازی با سیاست دولتمردان آمریکاست اشتباه است . گرچه در انتهای فیلم اشاره به دو فیلم مذبور شده است که حرف شما را تا حدی را تصدیق میکند اما در نظر بگبرید تمامی فیلم های آمریکا به خاطر ملیتشون نمایش دهنده دروغ در لباس حقیقت نیستند

همانطور که در این مستند بیان شد که مجری این مستند برای فهم بیشتر و استفاده درست از مطالب با عوامل فیلمساز آمریکا همصحبت هم میشود

و سوالی که در ذهن من بعد از ایت مطلب شما شکل گرفت این بود که اگر استفاده از این 2 فیلم برای صحه گذاشتن بر مضمون و محتوای این 2 فیلم بوده است چرا از فیبلمی چون هری پاتر استفاده نشد ... چرا از وکیل مدافع شیطان نامی نبردید ؟

به نظر بنده برای یافتن مسیر واقعی همگی از یک سند استفاده نکنیم و شما و خودم و دیگر افراد رو به مراجعه به افرادی چون آقایان دکتر عباسی و نادر طالب زاد که به حق تلاش مناسبی برای افشای لایه های پنهان سینمای حال حاضر عرب داشتن دعوت میکنم .

با تشکر .. اگر مورد خاص دیگری هم بود ممنون میشم بیان کنید
در ضمن در صحبتی که جناب آقای دکتر عباسی داشتن در برنامه دیروز امروز فردا

سر اینکه باید به طور مستقیم و شفاف با جتگ رسانه های غربی برخورد و نقابل کرد صحبت کرد .. چطور در زمان جنگ اسم تمامی مهمات و جنگ افزار ها و جت های دشمن به کار میرفت اما الان مردم باید سانسور بشن به خاطر چیزی که آشنایی بیشتر آنها با این مضامین میدانیم ؟!!!!

منظور ایشون کاملا شفاف بود

مردم اطلاع دارند اکثرشون و میشناسن این افراد رو به خصوص 80 درصد جوونا میدونن پس ما برای چی باید بترسیم از بیان این مطالب توسط خودمون

نقد سریال لاست درسته ممکنه افزایش بازدید این سریال توسط مردم بشه چون تازه اسمشو شنیدن اما با دید منتقدانه و روشنبینانه به این فیلم نگاه میکنن

این قضیه حیا و پوشش در برخی مسائل باید با احتیاط برداشته شه چون زمان به ظرر ما پیش میره با این همه حجم فیلم ها و سریالهای آمریکایی

با تشکر .. اگر مورد خاص دیگری هم بود ممنون میشم بیان کنید
"اگر توجه کرده باشین این شیوه استفاده از قطعات فیلم در مستند در طول قسمتها صرفا به خاطر حس آمیزی و بیان حرفهای اصلی در قالب فیلم به تماشاچیان بوده است و اگر به اصل مستند توجه کرده باشید تماماً مخالف با سیاست های آمریکاست پس این حرف که این انتشار این مستند موازی با سیاست دولتمردان آمریکاست اشتباه است . گرچه در انتهای فیلم اشاره به دو فیلم مذبور شده است که حرف شما را تا حدی را تصدیق میکند اما در نظر بگبرید تمامی فیلم های آمریکا به خاطر ملیتشون نمایش دهنده دروغ در لباس حقیقت نیستند "
این حس آمیزی موجب تاثیر کلام می شود و موجب می شود به نحوی اثربخش تر فیلم های مذکور در نظر بیننده مثبت جلوه کند . این که مرفیوس را راهنما جلوه دهیم و حضرت مهدی را در ارباب حلقه ها نمایش دهیم اشتباهیست که با غرض یا بی غرض در این فیلم صورت گرفت .
در چند سال اخیر هالیوود فیلم ها و سریال هایی تولید کرده که در آن ها سرمایه ی اجتماعی آمریکا و گاهی قدرت نظامی و و اطالاعاتی و انرژیک آمریکا مورد هجمه قرار می گیرد و می توان گفت فیلم ضد آمریکاییست . سریال جریکو و فرار از زندان و ... فیلم سینمایی ارباب جنگ ، هشت میلیمتری و... . این فیلم ها از دیدگاه استراتژی نقش بازدارندگی ایفا می کنند برای مردم آمریکا . منظور این که فیلم های ضد آمریکایی نیز توسط کمپانی های صهیونیستی تولید می شود .

"و سوالی که در ذهن من بعد از ایت مطلب شما شکل گرفت این بود که اگر استفاده از این 2 فیلم برای صحه گذاشتن بر مضمون و محتوای این 2 فیلم بوده است چرا از فیبلمی چون هری پاتر استفاده نشد ... چرا از وکیل مدافع شیطان نامی نبردید ؟"
اول اینکه این حرف ، نقض کلام من در مورد غرض تهیه کنندگان در مثبت جلوه دادن این فیلم ها نمی شود . ثانیا چراهای زیادی مثل هری پاتر می توان مطرح کرد : کنستانتین ، تحت تعقیب ، به نام پادشاه و ... . در ضمن دو فیلم مذکور رویکرد روشن تری در مورد صهیونیسم دارند ولی هری پاتر نه .
"در ضمن در صحبتی که جناب آقای دکتر عباسی داشتن در برنامه دیروز امروز فردا

سر اینکه باید به طور مستقیم و شفاف با جتگ رسانه های غربی برخورد و نقابل کرد صحبت کرد .. چطور در زمان جنگ اسم تمامی مهمات و جنگ افزار ها و جت های دشمن به کار میرفت اما الان مردم باید سانسور بشن به خاطر چیزی که آشنایی بیشتر آنها با این مضامین میدانیم ؟!!!!

منظور ایشون کاملا شفاف بود"
نظر آقای عباسی به نظر من نیز نزدیک است ولی مشکل اینجاست که کسی نقدی بر سریال ظهور ندارد . همه آن را می پذیرند و کسی به این فکر نیست که زوایای پنهان این سریال را برای مردم بازگو کند . مردم لاست ببینند ، اما همانطور که آقای عباسی گفت باید واکسینه شوند. سریال ظهور نکاتی را بیان می کند که مفید است اما زوایای پنهان مخربی را در خود جایی داده که عباسی ها و فراست ها و طالب زاده ها به نقد و بررسی آنها نپرداخته اند تا مردم واکسینه شوند . در سرتاسر فیلم قدرت شیطانی آمریکا و صهیونیسم نشان داده می شود که در سراسر جهان سایه افکنده و مردم را تسلیم قدرت آن ها می کند . مردم را در انتظار ظهور می گذارد تا با نبرد خیر و شر همه چیز ختم به خیر شود . این امر موجب ایجاد انفعال می شود و انفعال هم با مهدویت در تناقض است . اگر شما در وبلاگ خود به واکسینه کردن مردم بپردازید ، ظهور هم مثل لاست .
این سریال ضمن یک دی وی دی در نمایشگاه قرآن تهران به فروش می رسید . نمایشگاه قرآن محلی نیست که آن 80 درصد ( به قول شما ) بیایند . متدینینی که انیس آن ها قرآن است و خطای بزرگشان صدا و سیمای جمهوری اسلامی بینندگان این فیلم می شوند نه کسانی که لازم است نکات مثبت این فیلم را بدانند . آن ها اطلاعی از این مسائل ندارند و لازم نیست داشته باشند چرا که درگیر آن نمی شوند . ایرانیانی هم که به دانلود این فیلم پرداخته اند بیشتر از این دست هستند .
در نهایت بر کلمه شک تاکیید دارم و بر این امر که مخاطبان این فیلم ایرانیان نیستند ، مخاطبان این فیلم مردم اروپایی و آمریکایی هستند که زندگی آن ها با این مفاهیم پست و شیطانی اجین شده است .

عزیز من .. نبود نقد بر این سریال دلیل بر مشکل دار بودن آن نیست .. همینطور که دلیلی بر بی ایراد بودن آن نیز نمیشود

این نظظر شماست که سریال ظهور دارای روایای پنهانی است که نیاز به واکسینه شدن توسط اشخاصی چون دکتر عباسی دارد

گرچه من مشتاق هستم نظر ایشون رو در مورد این سریال بدونم و تعصی خاصی هم روی این سریال ندارم که نقدی را قبول نکنم

اما شما هم قبول کنید اشاره به زوایای پنهانی دارید که نه قطعی است نه اشاره ای به آن در جایی شده است

اما در هر صورت این مستند بسیار حرفهای خوب در عین بی طرفی داشت .. شاید این مشکلاتی که شما به ان اشاره دارید به دلیل ناپختگی و عدم تجربه سازندگان آن باشد.. میدونیند که هدف وسیله رو نه توجیح میکنه نه زیر سوال میبره

در مورد مطالبی که در ادامه گفتین باید بگم قبول دارم حرفتونو

اما سطح مطالب اشاره شده و وضوح مطالب بیان شده در این مستند به نظر من خیلی بیشتر نزدیک به عقاید و اطلاعاتی است که مردممون خبر دارن و چیز جدا از آگاهی مردم نیست که نگران بروز تنش یا به قول شما انفعالی در مردم باشیم

اتفاقاً این موضوع بیشتر برای غربی ها عجیب هست که دلیل اون برمیگرده به فضای رسانه ای موجود در غرب که منجر به بروز سوالات و ابهاماتی بسیار شدید در انها میشود .. مردم ایران به مساله ظهور آگاه ترند تا غربی ها ..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: gerdu
۲۱:۰۹, ۲۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #64

(۵/آبان/۸۹ ۱:۴۸)فانوس نوشته است:  با عرض سلام.باید بگم که نظر متقن شما در این مورد بیشتر شبیه به تایید سریال بود تا نقد اون.و اما در مورد این نماد باید بگم که در کتاب ((سینوهه بزشک فرعون))در جلد اول اشاره ای غیر مستقیم به این نماد می شود.همانطور که میدانید این کتاب مربوط به 4000سال قبل است .سینوهه طی سفر خود به بابل مراسمی را مشاهده می کند که در آن ضمن بیرون آوردن یکی از الهه های ان سرزمین از زیر خاک آلت تناسلی این الهه که از چوب ساخته شده بود نیز بوسیله ی گاری حمل می شد.به گفته ی برخی مورخان این همان ابلسیک میباشد.

سلام و درود به شما
اگر اشتباه نکنم کتاب سینوهه ( پزشک مخصوص مصر ) که من دوبار این کتاب را مطالعه کردم حاصل تخیلات یک نویسنده ی فنلاندی می باشد که بر اساس حقیقت های تاریخی این رمان را نوشته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
۱۷:۴۹, ۲۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #65

اتفاقا به محضه اینکه من اینجای مستند رو دیدم یاد همین ستون افتادم که در عربستان بر داشتنش و به جاش یه دیوار بلندی رو گذاشتن به بهانه اینکه سنگ به طرف دیگه ای که مردم هستن نخوره.
خدا لعنتشون کنه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]