|
نقدی بر مستند ظهور
|
|
۴:۱۶, ۲۶/مهر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۸۹ ۰:۲۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
مستند ظهور که در اینجا معرفی شده و لینکهاش هم موجوده ، به اذعان بسیاری از پژوهشگران و آگاهان حاوی مطالب بسیار مهمی است که بعضا کم نظیر و بی نظیر هستن و شاید خیلی از افراد مدعی در زمینه های خاص بعضی مطالب این مستند را اصلا در عمرشان نشنیده باشن مثلا واقعا چند آیت الله - محقق و پژوهشگر دینی به طور اعم و پژوهشگران تاریخ و معماری اسلامی به طور اخص -معماران مساجد و ... دلیل ساخته شدن گنبد رو برای اکثر مساجد میدونن؟ (البته اصول دین نیست ولی به هر حال اگر این افراد ندونن کی باید بدونه؟) اما به هر حال این سریال وحی منزل و کلام الهی و معصوم نیست که توش نقص نباشه و حداقل 2 نوع نقص میشه براش متصور شد: 1-نقص ساختاری: نقص در سناریو ، موسیقی ، نوع قسمت بندی و تقدم و تاخرها - چرایی طرح یا عدم طرح یک موضوع و ... 2-نقص در مدارک: اشتباهات به احتمال زیاد غیر عمدی در مدارک ارائه شده ، ارائه شدن مطالب به طور ناقص ، استفاده از منابع شبهه ناک و ... در مورد اول که بیشتر روی اما و اگرها بحث میچرخه وسلیقه حرف اول رو میزنه. که اگر مثلا فلان چیز رو زودتر میگفت بهتر بود.یا مثلا چرا از فلان شخص تقدیر کرد و ... اما مورد دوم بیشتر مشکلات در استنادات هست که در بعضیش ابهاماتی هست و بعضیش اشتباه.بنده چند موردی از این دومی رو یافتم که البته ممکنه درک و سواد بنده کافی نبوده تا متوجه اصل ماجرا بشم به هر حال در پستهای آینده مواردی از 2 رو ذکر میکنم و دوستان اگر پاسخی داشتن بگن.اگر اشکالات دیگری هم هست که خوشحال میشم مارو هم مطلع کنید ![]() با تشکر |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۲, ۱۸/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۸۹ ۱۲:۴۱ توسط زاهده.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۸۹ ۱۲:۱۳)mohamad نوشته است: زمان ظهور ِ حضرت مهدی، ایشان 313 یار اصلی دارند، که حضرت مسیح و حضرت خضر نیز جزو آنها هستند. و پشت سر ایشان نماز می خوانند. اين مطالب درسته اما من ميگم چرا تو سريال جور ديگه اي بيان شده؟ |
|||
|
۱۲:۳۹, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
فقط این مطلب نیست خیلی موارد دیگه هم در این سریال مورد داره
|
|||
|
۱۲:۴۷, ۲۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۳۰/آذر/۸۹ ۲۳:۲۰)F.E.A.R نوشته است: آقایون خانم ها خواهشن دست از این کارشناس بازی ها بردارید به نظر شما مهم نیست ؟ چطور از کسانی که انتظار تفکر ازشون دارید می خواهید که این موضوع براشون مهم نباشه ؟ به هر حال اصل مطلب باید درست ادا بشه. خواهش میکنم که از اعضا نخواهید که خودشون رو به نفهمی بزنن. کارگردان اصرار داره که پله ها 13 تاست و حتما براش مهمه که بینندگان تعداد پله ها رو 13 تا ببینن. شاید عمدی توی این موضوع نباشه و کارگردان هم موضوع رو اینجوری دیده و به باقی کلیپ دقت نکرده که تعداد پله ها 13 تا نیست. |
|||
|
|
۲۲:۱۶, ۲۳/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
این سری نقد های مستند خیلی عالی هستش و علاوه بر اینکه نقاط مبهم فکری رو از بین میبره بلکه نقص های مستند رو هم نشون میده اما اگه ممکنه از مدیریت انجمن خواهش دارم که تمامی این نقد ها رو توی یه تاپیک قرار بدن تا راحت تر بشه پیگیری کرد.
با تشکر |
|||
|
|
۱۲:۱۷, ۲۹/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۸۹ ۱۲:۱۹ توسط abdossalam.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
با سلام.
مستند ظهور مستند خوبی بود ولی یه مشکل بزرگ داشت. اینکه بر اساس روایات سنی ها ساخته شده. خوب کل مجموعه براساس این حدیث از آقا رسول الله میچرخه که دجال 40 روز زندگی خواهد کرد و ... اما من هرچه قدر در کتب شیعه ها گشتم نتونستم این حدیث رو پیدا کنم. ولی این حدیث از مولا امیر المومنین نظرم رو جلب کرد که دجال به همه جای دنیا وارد می شود الا مکه و مدینه. خوب، سوال این هست که ما شاهد فعالیت گسترده فراماسونری در شهر مکه هستیم. پس شاید بشود گفت بنا به روایات شیعه منظور از دجال، فراماسونری نیست. مورد دوم اینکه در یکی از کلیپ هایی که از یوتیوب دانلود کرده بودم، سازنده کلیپ با استفاده از این حدیث و حدیث دیگه ای که می گفت دجال در 7امین سال از ظهور ظاهر خواهد شد، اقدام به تعیین وقت کرده بود. این کار هم نادرست است و هم انسان رو در مورد صحت حدیث یا تاویل اون به شک می اندازه. البته با توجه به روایات به نظر میرسه که سخن از چندین دجال هست. در هر حال نظر شما چیه؟ |
|||
|
|
۱۲:۵۳, ۲۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
امام علی (علیه السلام) درباره دجال فرموده است:
عَيْنُهُ الْيُمْنى مَمْسَوْحَةٌ، وَالْعَيْنُ الاُْخْرى في جَبْهَتِهِ، تُضيءُ كَأَنَّها كَوْكَبُ الصُّبْحِ، فيها عَلَقَةٌ كَأَنَّها مَمْزُوجَةٌ بِالدَّمِ.. چشم راست ندارد و چشم ديگر در پيشانى اوست، و مانند ستارهى صبح مىدرخشد. چيزى در چشم اوست كه گويى آميخته به خون است... ![]() منبع: كمالالدين شيخ صدوق، ج 2، ص 525 تا 528، چاپ دارالكتب الاسلاميه قم و منتخب الانوار المضيئة تأليف نيلى نجفى، ص 85 تا 89، چاپخانه خيام، قم |
|||
|
۱۴:۲۱, ۲۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۲۹/بهمن/۸۹ ۱۲:۵۳)mohamad نوشته است: امام علی (علیه السلام) درباره دجال فرموده است: الان این حرف یعنی چی؟ یعنی مثلا شما حرف منو نقض کردید؟ امام علی فقط یه حرف در مورد دجال زده اونم اینه؟ و اون عکسی که زدید یعنی اینکه دلیل و مدرک آوردید؟ |
|||
|
۴:۴۴, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۲۹/بهمن/۸۹ ۱۲:۱۷)abdossalam نوشته است: با سلام. سلام دوست خوبم اول یه نکته عرض کنم خدمتتون فیلم ها و صحبت های آقای عبدالله هاشم وحی منزل نیست که هرچی بگند ما باید قبول کنیم ،قطعاً فیلم های ایشان خالی از اشکال نیست ، چند مشکل در فیلم هاشون وجود داره که برخی رو دوستان در همین تالار گفتن که بهش نمی پردازم علت اینکه ایشون بیشتر از روایات اهل سنت استفاده کردن این است که در بین مسلمانان ، جمعیت اهل سنت خیلی بیشتر از شیعه است ، به نظر شما اگر از شیعه روایت می آورد کسی بحث را ادامه می داد و فیلم را نگاه می کرد ؟ (۲۹/بهمن/۸۹ ۱۲:۱۷)abdossalam نوشته است: خوب، سوال این هست که ما شاهد فعالیت گسترده فراماسونری در شهر مکه هستیم. نه دوست خوب شما اگر در روایات شیعه دقت کنید می بینید که دجال دقیقاً همان فراماسونری است (۲۹/بهمن/۸۹ ۱۲:۱۷)abdossalam نوشته است: خوب کل مجموعه براساس این حدیث از آقا رسول الله میچرخه که دجال 40 روز زندگی خواهد کرد و ... اگر شما به این منابع شیعی مراجعه کنید روایت را خواهید یافت ینابیع الموده ( الحافظ سليمان بن ابراهيم بن القندوزى الحنفى) بشاره الاسلام (مرحوم سید مصطفی آل حیدر) الزام الناصب ( شيخ على يزدى حائرى ) کشف الغمه (مرحوم على بن عيسى اربلى ) (۲۹/بهمن/۸۹ ۱۲:۱۷)abdossalam نوشته است: البته با توجه به روایات به نظر میرسه که سخن از چندین دجال هست. دجال - واژة یاد شده از «دَجْل» به معنای «دروغ»و «فریب» مشتق شده و دلیل نامگذاری دجّال به این نام این است که او ادّعای پروردگاری میکند و این کار از بزرگترین دروغهاست به افرادی که این ویژگی را دارند گفته می شود دجال بله می توان گفت دجال یک مفهوم خطرناک است که انسانها را نابود می کند اگر به ریشه لغوی دجال نگاه کنید میبینید که کلمه ی دجال لغتی بود که عرب ها وقتی به کار میبردند که یک شتر به خاطر مرض کچلی میگرفت و برای علاج روی آن قیر میریختند! اون ها قیر میریختند و از لغت یدجل استفاده میکردند! آنها روی شتر قیر میریختند و شما نمیتوانستید کچلی را ببینید! شتر ظاهر خوب و سلامتی داشت چون روی آن قیر ریخته شده بود! ولی مرض همچنان باقی بود! دجال یعنی همین! اون روی مرض قیر میریزد تا دیده نشود و خوب به نظر برسد! اما دجال اسم خاص ابلیس هم هست که گروهش همان انجمن های مخفی شیطان پرستی هستند مثل فراماسونری ،بیلدر برگ ، اسکال اند بونز ، شرینر و... |
|||
|
|
۳:۳۳, ۱۹/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۸۹ ۲۱:۵۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان اندیشمند من. اول یه نامه ی فدایت شوم بعد طرح بحث.
من چندروز پیش با تالار و شما دوستان آشنا شدم واقعا از دقت نظر و موشکافی شما در مسایل حظ بردم و بدون معطلی برای اولین بار در یک تالار گفگوعضو شدم. امیدوارم اینجا بتونیم در کنار هم اینترنت بی محتوی رو در حد خودمون سر و سامونی بدیم. انشاء الله. و اما طرح سوال که ایدوارم اگه ساده لوحانه است حقیر رو ببخشید به هر حال ازقدیم گفتن پرسیدن عیب نیست ندان...... در قسمت48 سریال ظهور دوتا جمله نظرم رو جلب کرد که کمی بدگمان شدم و از شما دوستان کمک می خوام.1) مهدی با مبارزه اش جهان را برای بازگشت مسیح واقعی مان آماده می کند. مگه دنیا قراریست ظهور آقا رو فراهم کنه پس چطور اینامی گن آقا ظهور دیگری رو فراهم می کنه؟؟؟ 2)بعد از نقل یه حدیثی واسه محکم کاری آوردن صحیح ترمذی و 24 منبع سنی دیگر. اینا که گفتن ما نه شیعه هستیم نه سنی چرا اغلب احادیثشون از کتاب های اهل سنته و چرا توی این حدیث برای کاملا محکم کاری کردن مثلا نگفتن صحیح ترمذی، 24 منبع سنی و مثلا 20 منبع شیعه، چراکلید کردن روی عقاید سنی ها؟؟؟؟
|
|||
|
|
۷:۳۸, ۱۹/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
ضمن خوشامدگویی به شما.
دوست عزیز فکر می کنم عنوان تاپیک رو اشتباه تایپ کردین. لطفا اصلاح کنین. در مورد سوالتون قبلا در همین بخش مطرح شده اما اجمالا پاسخ اینه که چون مخاطب این سوال از همه ادیان هستن شاید خواسته امتیازی داده بشه برای نزدیک کردن دین اسلام و مسیحیت. اصل قضیه در روایات شیعی جور دیگه ای هست. در مورد احادیث از کتب سنی هم وضع همینطوره. جامعه اونها جامعه بیشتر سنی هست. اکثر مسلمونها سنی هستن. اینها بیشتر برمی گرده به بحث مخاطب شناسی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,308 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,083 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,073 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,869 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,198 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,621 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,840 |
۴/تیر/۹۴ ۱:۰۱ آخرین ارسال: Greena |
|

![[تصویر: side-1.jpg]](http://www.masonicjewelryblog.com/wp-content/uploads/2008/07/side-1.jpg)