کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 3.55 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقدی بر مستند ظهور
۴:۱۶, ۲۶/مهر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۸۹ ۰:۲۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
مستند ظهور که در اینجا معرفی شده و لینکهاش هم موجوده ، به اذعان بسیاری از پژوهشگران و آگاهان حاوی مطالب بسیار مهمی است که بعضا کم نظیر و بی نظیر هستن و شاید خیلی از افراد مدعی در زمینه های خاص بعضی مطالب این مستند را اصلا در عمرشان نشنیده باشن

مثلا واقعا چند آیت الله - محقق و پژوهشگر دینی به طور اعم و پژوهشگران تاریخ و معماری اسلامی به طور اخص -معماران مساجد و ...
دلیل ساخته شدن گنبد رو برای اکثر مساجد میدونن؟
(البته اصول دین نیست ولی به هر حال اگر این افراد ندونن کی باید بدونه؟)

اما به هر حال این سریال وحی منزل و کلام الهی و معصوم نیست که توش نقص نباشه و حداقل 2 نوع نقص میشه براش متصور شد:
1-نقص ساختاری: نقص در سناریو ، موسیقی ، نوع قسمت بندی و تقدم و تاخرها - چرایی طرح یا عدم طرح یک موضوع و ...
2-نقص در مدارک: اشتباهات به احتمال زیاد غیر عمدی در مدارک ارائه شده ، ارائه شدن مطالب به طور ناقص ، استفاده از منابع شبهه ناک و ...

در مورد اول که بیشتر روی اما و اگرها بحث میچرخه وسلیقه حرف اول رو میزنه. که اگر مثلا فلان چیز رو زودتر میگفت بهتر بود.یا مثلا چرا از فلان شخص تقدیر کرد و ...

اما مورد دوم بیشتر مشکلات در استنادات هست که در بعضیش ابهاماتی هست و بعضیش اشتباه.بنده چند موردی از این دومی رو یافتم که البته ممکنه درک و سواد بنده کافی نبوده تا متوجه اصل ماجرا بشم

به هر حال در پستهای آینده مواردی از 2 رو ذکر میکنم و دوستان اگر پاسخی داشتن بگن.اگر اشکالات دیگری هم هست که خوشحال میشم مارو هم مطلع کنید Blush

با تشکر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، Ramin_Ghn ، زاهده

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۰۵, ۱۰/آبان/۸۹
شماره ارسال: #21

دوست عزیز اولا شما تنها کسی نیستید که با دقت این مستند رو دیدید و با اولین نگاه این موضوع قابل دید هست و من شخصا قبل از اینکه حرفهای شما رو بخونم به این مسله رسیده بودم و همان طور که گفتم اگر دقت بیشتری هم بکنید میبینید بسیار بیشتر از این موضوع ساده ایراد هست .http://forum.bidari-andishe.ir/thread-69-post-281.html#pid281
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲:۱۹, ۱۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #22

سلام به همه
فانوس جان من یه کم دیر به بحثتون رسیدم
اما یه چیز رو لازم دیدم به شما گوشزد کنم
در مورد سینوهه ، اون کتابی که شما بهش مراجعه کردی کتاب 4000 سال پیش نبود ، بلکه کتاب Sinuhe the Egyptian نوشته ی میکا والتاری فنلاندی هست که سال 1945 منتشر شد و توی همه ی دنیا به عنوان یک رمان تاریخی شناخته میشه نه حقیقت تاریخی
این هم لینک ویکی برای خوندن اطلاعات بیشتر
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Egyptian
ببخشید که موضوع مطرح شده مربوط به مستند ظهور نبود
اما دونستن این مطلب هم خالی از لطف نیست
ضمنا ما مثل گربه ای هستیم که یه سر کاموا رو بهش میدن و شروع میکنیم به بازی کردن باهاش و تا یه مدت سرمون گرم میشه
اما وقتی کل کاموا باز شد میبینیم تهش هیچی نیست
حواسمون باید خیلی جمع باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo
۲:۳۱, ۱۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #23

با سلام من میدونم که این سریال با اشکالاتی همراه است
اما خداییش تا قبل از اینکه این سریال رو ببینم هیچ گونه پیش زمینه فکری در مورد مطالب مو جود در سریال نداشتم.
و این سریال خیلی اطلاعات مفید و حیاتی رو به من یاد داد.
ضمنا در آخر سریال خود سازندگان فیلم میگن که شاید همه مجموعه این سریال و محتویات آن شاید کم و کاست داشته باشد یا ناقص باشد.
با تشکر از شما
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، oO DaViD Oo ، احیاء ، Ramin_Ghn ، shakiba ، پارسه
۳:۳۴, ۷/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۸۹ ۳:۳۶ توسط rahbin.)
شماره ارسال: #24

با عرض سلام و خسته نباشيد
به نظر بنده علاوه بر اشكال هاي گفته شده توسط دوستان محترم و اساتيد بزرگوار
مورد ديگري كه مي توان از آن ايراد گرفت كنجكاو نمودن مخاطب از نظر چاكراها و منابع نيروهاي روحاني بود كه در نظر عده اي به معني تاييد عرفان شرقي تلقي مي شد و افراد كنجكاوي كه بدون هيچگونه اطلاعات درستي راه تحقيق پيرامون چاكرا و.. را آغاز كنند به احتمال بسيار قوي عاقبت تحقيقشان جز به يوگي شدن توسط عارفان شياد نمي انجامد و اشتباهي كه به نظر من اين فيلم مرتكب شده است اين است كه اين فيلم وظيفه داشت تا به اندازه نمايش تصاوير چاكرا و... به همان اندازه درباره اين ورزش شيطاني يوگا توضيحات دقيقي مي داد تا خداي ناكرده راهي بي بازگشت را با تاييد انرژي هاي روحاني انسان در مكاتب شرقي در پيش پاي محققين كم اطلاع نگذارد و شخصا براي اين مطلب بسيار نگران محققين مطلب گفته شده هستم.

خداوند نگهدارتان باد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، Ramin_Ghn
۴:۱۹, ۷/آذر/۸۹
شماره ارسال: #25

سلام براي اون روايت جندين روز فكرم مشغول بود و داشتم ميكشتم و بالاخره شكر خدا بيداش كردم نوي كتاب صحيح مسلم البته اين قسمت سوم كه توي فيلم بود به منزله يك هفته توي اين حديث داره جمعه حالا نميدونم ديكه ج8 ص197 ح 2937
من كل حديث را نمينويسم جون حديث طولاني هست فقط راويان و همون قسمت را مينويسم اكر خواستيد بكيد تا كامل بنويسم:
حدثنا ابو خيثمة زهير بن حرب حدثنا الوليد بن مسلم حدثني عبدالرحمن ابن يزيد بن جابر حدثني يحيي ابن جابر الطائي قاضي حمص حدثني عبدالرحمن ابن جبير عن ابيه جبير بن نفير الحضرمي انه سمع النواس بن سمعان الكلابي(ح) و حدثني محمد ابن مهران الرازي (واللفظ له) حدثنا الوليد ابن مسلم حدثنا عبدالرحمن ابن يزيد ابن جابر عن يحيي ابن جابر الطائي عن عبدالرحمن ابن جبير ابن نفير عن ابيه جبير ابن نفير.
عن النواس ابن سمعان قال : ذكر رسول الله دجال ذات غداة .............. قال : اربعون يوما , يوم كسنة , و يوم كشهر , و يوم كجمعة و سائر ايامه كايامكم.............
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، karimi_cae ، زاهده ، Amir
۲۳:۰۱, ۳۰/آذر/۸۹
شماره ارسال: #26

به نظرم باید این اشکالاتو گفت چون انگار یه سری این مستندو نعوذ بالله مثل قران قبول دارن.اگر در بحث که دارین با یه نفر در مورد این سریال و واقعیت هاش میکنین و اون سه چهار تا از این اشکالارو بگه و این طور بهت بفهمونه که زود باوری و گول خوردی و اون دیگه هیچ چیز از اینو قبول نمیکنه بهتره یا با دید بیطرفانه یه سری مسائل که خیلی به واقعیت نزدیک است رو بیان کنی و اون هم تورو پس نزنه و به فکر فرو بره.فکر گوهر گمشده جوامع امروز اینه که وایمیسیم که بقیه برای ما فکر کنن و ما فقط تایید و تکذیب کنیم...
۲۳:۲۰, ۳۰/آذر/۸۹
شماره ارسال: #27
آواتار
آقایون خانم ها خواهشن دست از این کارشناس بازی ها بردارید
مگه آقای رائفی پور نگفت خودتونو درگیر این چیزا نکنید.
حالا 13 تا پله داشت یا نداشت مهم اینه که طرف ماسونی
خواهشا به مسائل مهم تر بپردازید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جوینده حق ، plot
۱:۰۰, ۳/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۸۹ ۱:۰۷ توسط مصاحبان.)
شماره ارسال: #28

(۷/آذر/۸۹ ۳:۳۴)rahbin نوشته است:  مورد ديگري كه مي توان از آن ايراد گرفت كنجكاو نمودن مخاطب از نظر چاكراها و منابع نيروهاي روحاني بود كه در نظر عده اي به معني تاييد عرفان شرقي تلقي مي شد و افراد كنجكاوي كه بدون هيچگونه اطلاعات درستي راه تحقيق پيرامون چاكرا و.. را آغاز كنند به احتمال بسيار قوي عاقبت تحقيقشان جز به يوگي شدن توسط عارفان شياد نمي انجامد و اشتباهي كه به نظر من اين فيلم مرتكب شده است اين است كه اين فيلم وظيفه داشت تا به اندازه نمايش تصاوير چاكرا و... به همان اندازه درباره اين ورزش شيطاني يوگا توضيحات دقيقي مي داد تا خداي ناكرده راهي بي بازگشت را با تاييد انرژي هاي روحاني انسان در مكاتب شرقي در پيش پاي محققين كم اطلاع نگذارد و شخصا براي اين مطلب بسيار نگران محققين مطلب گفته شده هستم.

در این مورد اگه میخواین اطلاعاتی بدین یا کسب کنین می تونین به تاپیک " انرژی یا تلقین" در همین بخش برین .
جالبه بدونیم از سِر نورمن فاستر که بیداری اندیشه گفتن در دانشکده های معماری مختلف دنیا بعنوان یکی از 5-6معمار بزرگ جهان مدرن و پسا مدرن یاد میشه.
۱۱:۴۲, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #29
آواتار
سلام دوستان
يه سوال مهم در حين ديدن سريال براي من به وجود اومده كه دوست دارم نظر شما رو هم بدونم.
با توجه به اعتقاد ما شيعيان و تا اونجايي كه ميدونم حتي سني ها؛ حضرت مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) منجي حقيقي همه ي مردم در دوران اخر الزمان هستند و حكومت جهاني توسط ايشون رهبري ميشه و پيامبراني مثل حضرت عيسي(علیه السلام) و حضرت خضر(علیه السلام) هم تحت رهبري ايشون هستند.
اما سوال من اينجاست كه در سريال (البته دقيقا نميدونم چه قسمتي فكر ميكنم 40 به بعد بود) بيان ميشه كه حضرت مهدي ميان و زمينه رو براي حكومت حضرت مسيح كه منجي مسيحيان هم هستند اماده ميكنند كه تا اونجايي كه من اطلاع دارم اين قضيه درست برعكسه و حضرت عيسي(علیه السلام) قبل از حضرت مهدي ميان و زمينه ي ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را ايجاد ميكنند.
به نظر شما اين تناقض رو چه جوري ميشه توجيه كرد ؟
۱۲:۱۳, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #30
آواتار
زمان ظهور ِ حضرت مهدی، ایشان 313 یار اصلی دارند، که حضرت مسیح و حضرت خضر نیز جزو آنها هستند. و پشت سر ایشان نماز می خوانند.
و پس از دوران حکومت حضرت مهدی، به اعتقاد شیعه زمان رجعت ائمه فرا می رسد و امام حسین پس از بازگشت این حکومت را ادامه می دهد.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: monji ، زاهده
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]