|
نقدی بر مستند ظهور
|
|
۴:۱۶, ۲۶/مهر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۸۹ ۰:۲۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
مستند ظهور که در اینجا معرفی شده و لینکهاش هم موجوده ، به اذعان بسیاری از پژوهشگران و آگاهان حاوی مطالب بسیار مهمی است که بعضا کم نظیر و بی نظیر هستن و شاید خیلی از افراد مدعی در زمینه های خاص بعضی مطالب این مستند را اصلا در عمرشان نشنیده باشن مثلا واقعا چند آیت الله - محقق و پژوهشگر دینی به طور اعم و پژوهشگران تاریخ و معماری اسلامی به طور اخص -معماران مساجد و ... دلیل ساخته شدن گنبد رو برای اکثر مساجد میدونن؟ (البته اصول دین نیست ولی به هر حال اگر این افراد ندونن کی باید بدونه؟) اما به هر حال این سریال وحی منزل و کلام الهی و معصوم نیست که توش نقص نباشه و حداقل 2 نوع نقص میشه براش متصور شد: 1-نقص ساختاری: نقص در سناریو ، موسیقی ، نوع قسمت بندی و تقدم و تاخرها - چرایی طرح یا عدم طرح یک موضوع و ... 2-نقص در مدارک: اشتباهات به احتمال زیاد غیر عمدی در مدارک ارائه شده ، ارائه شدن مطالب به طور ناقص ، استفاده از منابع شبهه ناک و ... در مورد اول که بیشتر روی اما و اگرها بحث میچرخه وسلیقه حرف اول رو میزنه. که اگر مثلا فلان چیز رو زودتر میگفت بهتر بود.یا مثلا چرا از فلان شخص تقدیر کرد و ... اما مورد دوم بیشتر مشکلات در استنادات هست که در بعضیش ابهاماتی هست و بعضیش اشتباه.بنده چند موردی از این دومی رو یافتم که البته ممکنه درک و سواد بنده کافی نبوده تا متوجه اصل ماجرا بشم به هر حال در پستهای آینده مواردی از 2 رو ذکر میکنم و دوستان اگر پاسخی داشتن بگن.اگر اشکالات دیگری هم هست که خوشحال میشم مارو هم مطلع کنید ![]() با تشکر |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۵, ۹/آبان/۸۹
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
اگر دقیق نگاه کنید دوربین چند بار از زاویه های مختلف این موضوع را نشان میدهد که ربطی به عدد 13 ندارد .
|
|||
|
|
۲:۳۲, ۱۰/آبان/۸۹
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
با سلام...
آقا خواهشا اینقدر قضیه رو لوس نکنین دیگه... من توهین نمی خوام بکنم... ولی آخه این مسئله اونقدر اهمیت نداره که بخوایم وقت براش بذاریم... آخه این که این هرمه حالا 13 تاست یا 14 یا 156 تا هیچ فرقی در اصل قضیه نداره... به نظره من باید به چیزای بهتر پرداخته بشه... نه کسی که بخواد این چیزا رو قبول کنه با این که این تعدادش 13 تاست یا 14 تا از هدفش منصرف میشه... نه یه آدمی که نخواد قبول کنه رو میشه با این چیزا بش این حقایق رو خوروند... نباید این چیزا سبب بشه که از اصله قضیه دور بشیم... همه اینا بهانست که برسیم به اصله موضوع... به قول استاد فاطمی نیا نباید تو یه کار دفن شد... باید اینا وسیله ی پرش ما باشه نه این توی همینا گیر کنیم... |
|||
|
|
۲:۵۱, ۱۰/آبان/۸۹
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۰/آبان/۸۹ ۲:۳۲)ho3in mk نوشته است: با سلام...دوست عزیز.با تشکر از نظر شما ولی... یکمی تند رفتید این پست رو برای اشخاصی مثل شما نوشتم که در مورد نقد مستند بهتون حس مقاومت دست میده : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-56...tml#pid199 |
|||
|
|
۹:۰۳, ۱۰/آبان/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
آقا مهدی آفرین به دقت بالای شما
اما این دوست عزیزمون که میگن لوس شده دوست عزیز وقتی که به شما میگن این موزیک ماسونی با دلیل میگن و اکه دلیلش اشتباه باشه یعنی اینکه شما رو به اشتباه انداختن و این رو هم خدمتتون عرض کنم این مساله نه تنها بی اهمیت نیست بلکه بسیار مهمه چون اونها مراسم های خودشون رو با دقت کامل انجام میدن درسته برای من و شما که نمیدونیم چه خبره ساده به نظر میاد ولی برای خود اونها کاملا دقیق و مهمه. |
|||
|
۱۰:۱۰, ۱۰/آبان/۸۹
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
من در مورد این روایتی که اونجا گفته میشه کلان مشکل دارم اگه این روایتو دوستان دارن تو انجمن بزارن.
|
|||
|
|
۱۵:۲۷, ۱۰/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۸۹ ۱۵:۳۹ توسط ho3in mk.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۰/آبان/۸۹ ۲:۵۱)مهدی نوشته است:(۱۰/آبان/۸۹ ۲:۳۲)ho3in mk نوشته است: با سلام...دوست عزیز.با تشکر از نظر شما با سلام... من نمی خوام کار خودمو توجیح کنم... بله این حرف درسته که نباید فقط بدی ها رو گفت... منم تو یه جای دیگه گفته بودم... این مستند خوبی هایی هم داره... توی این مستند حرف های تازه و قابل تاملی بیان میشه که نباید از اون ها گذشت... اما این نباید دلیلی بشه که دیگه چشمامونو ببندیم و هر چی توش گفت بگیم 100 در 100 درسته... (۱۰/آبان/۸۹ ۹:۰۳)l0o0l نوشته است: آقا مهدی آفرین به دقت بالای شما مثل این که من نتونستم منظورمو خوب بیان کنم... ببین این قضیه الان مطرح هست که بله اون ها مراسم هاشونو با دقت انجام میدن و توش کوچکترین جزئیات هم مهم هست... من هم اینو تصدیق می کنم... اما انقدر نباید این قضیه برای ما مهم جلوه کنه که دیگه همه ی کاره ما بشه این که بریم ویدئو های مستهجنی که از فلان خواننده زن هست رو 100(!) بار ببینیم تا بتونیم حالا بشماریم که این هرمه 13 تاس یا 14 تا... ما تو اسلام یه جمله ای داریم که میگه: هدف وسیله رو توجیح نمی کنه... هر چقدر هم که هدف مقدس باشه نمیشه از وسیله ی نادرست برای رسیدن به اون استفاده کرد... این جا هم همین طور... اصلا خود این مشکل داره که ما بخوایم برای این که این قضایا رو اثبات کنیم این قدر هرزگی رو گسترش بدیم... (خواهشا از جملم بد برداشت نشه ها...)... امید وارم تونسته باشم منظورمو درست بیان کنم... |
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۱۰/آبان/۸۹
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
منظورتون رو درست گفتین اما بحث ما 13پله تو این موزیک ویدئو نیست بحث ما سریال ظهور هست که ذهن های زیادی بهش مشغوله که اشتباهاتش اونم زمانی که اینقد مخاطب داره میتونه تاثیر منفیه بزرگی بذاره.
در مورد این تصاویر مستهجن هم اگه کسی اهل فن باشه و برای تحقیق ببینه اشکالی نداره اگه خواستین فتوای مراجع هم میارم. |
|||
|
۱۶:۳۸, ۱۰/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۸۹ ۱۶:۵۰ توسط مهدی.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام
احتمالا همه عزیزان حتی با کمترین مطالعه هم می دونن بعضی مطالب مطرح شده در مورد حضرت عیسی بن مریم (علي نبينا و آله و عليهما السلام) اصلا منشا اسلامی نداشت. سازندگان در ساخت مستند سعیشون بر این بوده که بنا رو بزارن بر روایات اهل سنت و همینطوری که می دونید قسمت اعظم روایات آخرالزمانی در اسلام از قول امامان معصوم (علیه السلام) است اما وقتی در این مورد روایات لازم و معتبری نیافتن به نظرم باید از روایات محکم و خدشه ناپذیر اسلامی که در نزد شیعیان بوده استفاده می کردن و مصلحت اندیشی بی مورد نمی کردن برای مثال همین حدیث ساده اصلا همه چیز را دگرگون می کند: نقل قول:در كتاب (كمال الدّین) از امام باقر (علیه السلام) روایت است كه سیرت اوصیاء پیامبر (صلى الله علیه و آله) را مى فرمود و چون به آخرین آنها رسید فرمود: (دوازدهم كسى است كه عیسى بن مریم در پشت سر او نماز مى خواند) اشکالات: 1-نمایش تاجگذاری عیسی بن مریم: اصلا فرض رو بر این بزاریم که آن حضرت به دستور الهی قرار است زمام امور را در آخرالزمان به عهده بگیرد ، دیگر چرا تاجگذاری؟ کلا مخالف نمایش صحنه هایی از فیلم ارباب حلقه ها نیستم ، بر عکس خیلی هم موافقم.اما قسمت تاجگذاری کار را خراب کرد(حالا از این بگذریم که نقش آراگورن در فیلم غیر از شباهت ظاهری هیچ شباهت دیگری به حضرت مسیح نداشت و خیلی از ویژگی های حضرت مهدی را دارا بود) تاجگذاری مخصوص شاهان دنیا است نه حاکمان الهی.قرار دادن تاج بر روی سر نشان از نزول قدرت بر شخص است (حالا واقعا ریشه این ماجرا چی بوده نمی دونم) اما قدرت و اختیارات یک حاکم الهی با تاج و این زخارف دنیوی جا به جا نمی شود و نیازی به این نمادها ندارد 2-مسیح علیه ضد مسیح: طبق روایات متقن و مشخص ، حضرت روح الله برای یاری رساندن به منجی آخرالزمان به فرمان الهی از آسمان به زمین تشریف می آورند. در واقع به نظر بنده حقیر این راهنما و چراغ هدایتیست برای مسیحیانی که هنوز دلشان با مسیح واقعی می باشد و از این طریق متوجه می شوند که حقیقت در کدام سو است و حجت بر سایر مسیحیان تمام می شود 3- برگشت به گذشته؟ اینکه نشان داده میشود حضرت مسیح قرار است پادشاه آخرالزمان باشد اشکال دیگری هم دارد.ایشان پیامبر زمان خاصی بوده و وظیفه هدایت خود را به نحو احسن انجام داده.دلیل انتخاب ایشان به عنوان مصلح آخرالزمان چه می توانست باشد؟ مثلا حضرت سلیمان که گزینه بهتری بود.تجربه کافی هم داشت. یا حضرت خضر (علیه السلام) که هنوز هم زنده است اما همونطوری که می دونید این وظیفه مهم (برپایی حکومت عدل بر روی زمین) بر طبق روایات معتبر اسلامی به دوازدهمین جانشین پیامبر (مهدی=هدایت شده) محول شده است البته بازم در این زمینه میشد انتقاداتی مطرح کرد که فعلا به همینها قناعت می کنم. در مورد حضرت صاحب زمان هم به وقتش مطالبی عرض خواهم کرد چند حدیث هم از پیامبر اسلام در مورد حضرت مسیح مطرح می شود که باید آنها هم مورد بررسی قرار گیرند |
|||
|
|
۱۸:۳۹, ۱۰/آبان/۸۹
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
دوستان این مستند ایراد های زیادی داره . بسیار بیشتر از تعداد پله ها . به نظر من به جای اینکه ببینیم این پله ها چندتاست باید پرسید چرا این مستند خواسته ما فکر کنیم 13 تاست یا حالا هر عددی . مهم اینه که چرا یک مستند موضوعی را اشتباه نشان میده و اونم موضوعی به این واضحی . یعنی فقط یک اشتباه بوده ؟ یا گمراه کردن ببننده ؟ چرا ؟
|
|||
|
۱۸:۴۵, ۱۰/آبان/۸۹
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۰/آبان/۸۹ ۱۸:۳۹)hoseyni نوشته است: دوستان این مستند ایراد های زیادی داره . بسیار بیشتر از تعداد پله ها . به نظر من به جای اینکه ببینیم این پله ها چندتاست باید پرسید چرا این مستند خواسته ما فکر کنیم 13 تاست یا حالا هر عددی . مهم اینه که چرا یک مستند موضوعی را اشتباه نشان میده و اونم موضوعی به این واضحی . یعنی فقط یک اشتباه بوده ؟ یا گمراه کردن ببننده ؟ چرا ؟این مورد در حدی نیست که بخواهد کسی را گمراه کند.احتمالا سازندگان این تیکه از ویدئو میوزیک را جدا کرده بودند و بعدا که خواستند روش تحلیل کنند به اشتباه افتاده اند طوری صحبت می کنید انگار این اشتباه خیلی مهم است.نخیر.بنده که این را کشف کردم با دقت و تحقیق سعی کردم و به این راحتی ها کسی به این اشتباه ساده پی نمی برد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,308 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,083 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,073 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,869 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,198 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,621 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,840 |