|
گذشته اصغر فرهادی نماینده سینمای ایران !!!
|
|
۱۶:۴۶, ۱۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
احتمالا همه میدونیم که فیلم گذشته اصغر فرهادی به عنوان نماینده ایران به آکادمی اسکار معرفی شد . http://www.farhangnews.ir/content/50075فیلم رو همین امروز دیدم ... فیلم کاملا غربی است و هیچ سنخیتی با فرهنگ ایرانی ندارد . موضوع داستان حول یک دعوای خانوداگی میگرده که بیشتر توی جوامع غربی میشه ازش سراغ گرفت ، داستان مثلث های عاشقانه یک زن و دو مرد ، دو زن و یک مرد !!!
![]() خیلی ببخشید ... ولی داستان حول خانمی است که هنوز از شوهر قبلیش طلاق نگرفته با چند مرد دیگه رابطه داشته ، از آخرینشون هم که اونم هم هنوز زنش زنده است ، باردار است !!! موضوع داستان ، بازیگر ها ، نوع فیلمبرداری و ... همه مخصوص فیلم های غربی است . اصلا نمیشه به عنوان نماینده ایران ازش نام برد !!! یک فیلم کاملا غربی است !!!
[/font] ![]() ببخشید من سواد فیلم سازی ندارم ، اما به عنوان یک جوان ایرانی ، باید افتخار هنری و سینمایی ام یک فیلم غربی باشد ؟؟؟ باید وقتی بهم بگند فیلم درجه یک ایرانی ، یاد فیلم هایی بیوفتم که کارگردان های ما میرند اروپا پر میکنند ؟!!! موضوع سر این نیست که فیلم کجا پر شده ... مشکل اینجاست که موضوعش هم اروپایی است ... آخه بین چند درصد از خانواده های ایرانی ما چنین مشکلات خانوادگی داریم ، اونم به این شکل ؟!!! این معضلات اجتماعی که ناشی از ضعف بنیان خانواده است بیشتر مخصوص جوامع غربی است . اون وقت این فیلم باید بشه نماینده ایران ؟!!! ![]() [font=B Zar] یک زمان میگفتیم فیلم درجه 1 ایرانی ، به یاد حاتمی کیا میوفتادم ، از کرخه تا راین ... آژانس شیشه ای ... روبان قرمز و ... !!! الان نسل جدیدمون فیلم درجه 1 ایرانی رو فیلمی با موضوعات و شکل و شمایل غربی باید تصور کند ؟!!! یادمه دو سال پیش که داشتم فیلم جدایی نادر از سیمین رو میدیدم ، وسطای فیلم یاد این جمله امام افتادم که گفت : عزیزان من ، ما از حصر اقتصادی نمیترسیم ما از دخالت نظامی نمیترسیم آن چیزی که ما را میترساند وابستگی فرهنگی است !!!
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۳۲, ۱۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۲ ۱۳:۳۵ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۶/مهر/۹۲ ۱۳:۱۷)110 نوشته است: جواب معماتون خیلی سادست! به نام خدا خوب شما به عنوان یک طرفدار آثار فرهادی میشه توضیح بدید از فیلمهای درباره الی، چهاشنبه سوری، جدایی و گذشته چه برداشتی کردید و چه نکته های مثبت تکنیکی و روایی و مفهومی در این آثار دیده اید که ما ندیده ایم یا مثلا در آثار دیگر سینمایی وجود ندارد؟؟؟؟؟ واقعا فیلم جدایی چی میخواست بگه؟؟؟ مفهوم کل آن این بود که اگر طالب وطنی هستی که به زعم فیلمساز همانند پدر کهنسال بازیگر نقش اول مرد، چیزی جز دردسر ندارد و به نوعی وطن را به آن پیرمرد تشبیه کرده تا بگوید جامعه و ایران امروز هم مانند آن پیرمرد، دارای عقایده کهنه و دردسر ساز میباشد، باید مانند قهرمان مرد داستان زجر بکشی و هم غم پدر پیرت را بخوری هم غم طلاق همسر را و از آنطرف بازیگر نقش خانوم که روشنفکر است و تحصیلکرده و به دنبال پیشرفت تاب تحمل این زندگی زجرآور را ندارد و ترجیح میدهد که برای فرار از این شرایط یعنی علاقه همسرش به پدر یا همان وطن، جلای میهن کند و به کشوری امروزی مهاجرت کند تا به آرامش مثلا برسد و در نهایت هم مثلا مخاطب را دچاره دو راهی میکند که کدام یک بر حق است ولی خوب میدانیم که حتی هر کدام از آنها هم برحق باشند فرهادی کار خود را کرده و با نشان دادن پیرمرد به صورت استعاری همان ایران را پیر و فرتوت و سنتی و کهن میداند که به جز دردسر برای مردمش چیزی ندارد ولی خیلیها به خاطر عشق به پدر (وطن) در آن میمانند و یک زندگی زجر آور را به زعم کارگردان تحمل میکنند. البته اگر عمیقتر به موضوع نگاه کنیم به خوبی متوجه میشویم که منظور ایشان همان مذهب اسلام است که باعث دردسر و عقب ماندگی میشود. خوب حالا این اثر چه جذابیتی برای بیننده خارج از ایران دارد نمیدانم ولی میدانم که در ایران اکثر افرادی که از این اثر خوششون اومد همونایی بودن که با دین اسلام مشکل داشتن و در واقع خواهان جدایی دین از سیاست بودند و اکثرشان هم سبز بودند. |
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۱۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
من نمی دونم چرا مسئولین گذشته رو به اسکار معرفی کردند، چون اصلاً ، فیلم هیچ رنگ و بوی ایرانی تو خودش نداره و کاملاً بی هویت هست، انصافاً ببینید چه آدم های بی سوادی دور هم جمع کردند و این رو انتخاب کردند، باز اگه در بند رو می فرستادند بهتر از این بود. من نمی گم گذشته فیلمه بدی بود ، از نیمه های فیلم من رو درگیر کرد.به نظره من ، فیلمه گذشته ، یک عقب گرد برای کارگردان به حساب می اومد ،کسی که درباره الی رو می سازه ، زشته واسش ، یه همچین چیزی.....
مشکله من با گذشته، روی رفتاره خیلی منفعله احمد بود... یک ایرانی ، هر قدر هم که روشنفکر باشه ، باز هم مثله احمد ، بی غیرت نیست، که با کُله قضیه مشکلی نداره ، چیزی که اون رو اذیت می کنه اینه که ، چرا ایمیل به دسته او نرسیده!!!!!!!!!!! نقل قول:خوب شما به عنوان یک طرفدار آثار فرهادی میشه توضیح بدید از فیلمهای درباره الی، چهاشنبه سوری، جدایی و گذشته چه برداشتی کردید و چه نکته های مثبت تکنیکی و روایی و مفهومی در این آثار دیده اید که ما ندیده ایم یا مثلا در آثار دیگر سینمایی وجود ندارد؟؟؟؟؟ واقعا فیلم جدایی چی میخواست بگه؟؟؟ عدالت جان ، اگه یکی اومده ، و داره یه حرفی رو می زنه که به تفکره شما نمی خوره ، دلیل نمیشه که تکنیک و فن روایت گری اون رو زیره سوال ببریم ، همین که این تاپیک رو باز کردیم ، معلومه آقای فرهادی یه کاری کرده ، و گر نه می رفتیم واسه پل چوبی تاپیک می زدیم!!!! آقای فرهادی در جدایی ، با استادی دو تفکره اصلاح طلب رو نشون می ده که، یکی از این اوضاع خسته شده و می خواد بره ، و یکی می گه نه ، این راهش نیست ، باید ایستاد و جنگید ... من مخاطبه جدایی نبودم ، اما آخره فیلم گفتم دمت گرم ، خیلی خوش ساخت بود .... تنها ایرادی که من در فیلمه جدایی دیدم ، این بود که سبکه روایت فیلمنامه ، دانای کل بود ، بنابراین باید و باید و باید تصادفه مرضیه رو نشون می داد، این یک خیانت بود به تماشا گر ..... راستی دیشب یه بنده خدایی به من گفت که رائفی پور ، جدایی نادر رو نقد کرده و مرضیه رو ، ربط داده به حضرته زهرا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ای وای |
|||
|
|
۱۵:۰۵, ۱۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۲ ۱۵:۰۶ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
آقای فرهادی در جدایی ، با استادی دو تفکره اصلاح طلب رو نشون می ده که، یکی از این اوضاع خسته شده و می خواد بره ، و یکی می گه نه ، این راهش نیست ، باید ایستاد و جنگید ... من مخاطبه جدایی نبودم ، اما آخره فیلم گفتم دمت گرم ، خیلی خوش ساخت بود .... [/quote] به نام خدا اگر اینطور که شما میگویی باشد اونوقت نتیجه میگیریم که اصلاح طلبها همدیگرو هم قبول ندارند و پارادوکس شدید با یکدیگر دارند و در آخر هم تبدیل به دو شاخه جدا خواهند شد پس بعید میدونم که منظور اصلی این باشه هز چند که یکی از اهداف هم در کنار منظور اصلی میتونه این باشه. |
|||
|
|
۱۵:۴۵, ۱۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
اگه یه فیلم نیمه ایرانی اسکار بگیره بهتره تا با یه فیلم مثلا ایرانی آبروی سینمامون رو ببریم!
البته اگه دربند فرستاده میشد قطعا اسکار صید میشد با این همه سیاه نمایی
|
|||
|
|
۱۶:۰۹, ۱۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:اگر اینطور که شما میگویی باشد اونوقت نتیجه میگیریم که اصلاح طلبها همدیگرو هم قبول ندارند و پارادوکس شدید با یکدیگر دارند و در آخر هم تبدیل به دو شاخه جدا خواهند شد پس بعید میدونم که منظور اصلی این باشه آقای عدالت ، هر تفکری ، پزیسیون و اوپزیسیون داره، اختلافه نظر و سلیقه یه چیزه طبیعی، تو هر گروه و جناحه فکریه .... همین اصولگراهای خودمون مگه نبودند ، از یک تفکر ، 3 نفر کاندیده انتخابات شده بودند ! هر کس که توی یک گروه قرار می گیره ، دلیل بر این نیست که موافقه 100% باشه... به هر حال نادر دوست داشت اینجوری باشه ، سیمین دوست داشت اونجوری باشه!!!!!! |
|||
|
۱۶:۱۹, ۱۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۲ ۱۶:۲۰ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۶/مهر/۹۲ ۱۶:۰۹)هادی... نوشته است: به نام خدا مشکل دقیقا همینجاست که انسان نباید هرکاری دوست دارد انجام بدهد بلکه چارچوبی به نام خدا و اخلاق و مذهب وجود دارد که رفتار انسان به واسطه آنها تعریف میشود پس نمیتوان گفت هر شخصی هرکاری دوست دارد میتواند انجام دهد. بله آقای فرهادی دوست داره هرجوری میخواد فیلم بسازه ولی نباید ارزشهای اخلاقی و مذهبی کشور خودش را زیر سوال ببرد و مثلا در فیلم گذشته ارتباطهای چند وجهی را به راحتی آب خوردن نشان دهد و تابو شکنی کند و مردم هم خیلی راحت با این قضیه کنار بیایند. در واقع شما در انتهای کامنت بالای خودتان جواب خودتان را دادی یعنی رسیدید به تفکر لیبرالی و اومانیستی که در آن هر شخصی آزاد است هرکاری میخواهد انجام دهد ولی مزاحم شخصی نشود در حالیکه این تعریف در روابط انسانی اشتباه است و صحیح آن میشود اینکه هر شخصی آزاد است هرکاری میخواهد انجام دهد ولی در حیطه اخلاق و مذهب. |
|||
|
|
۱۶:۳۰, ۱۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۲ ۱۶:۳۲ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
تا وقتی که این تصور وجود داشته باشه که من طرفدار فرهادی (شخصیت حقیقی فرهادی نه کاراش) هستم، بحث بی فایدست. فرهادی برای من پشیزی ارزش نداره که من در مورد اعمال و افکار و عقایدش بخوام فکر کنم! تنها کارگردانی که هم خودش و هم کاراش رو از بقیه بیشتر دوست دارم مجیـــد مجیـــدی هست!و اما فیلمهای فرهادی: اگر می خواید فیلم های فرهادی رو نقد کنید شخصیتش و افکارش رو بگذارید کنار! فیلم شناختیش و طرز تفکرش در سینما و کارگردانی رو نمی گما! یعنی اینکه قبل از انتخابات 88 از موسوی حمایت کرده رو تو فیلم دخیل نکنید! اونوقت تو فیلماش دچار اشتباهاتی می شید که رائفی پور شد! ببینید سینمای فرهادی قبل از انتخابات، بعد از انتخابات ، در ایران و در خارج از ایران همش یک سبک بوده بنابراین اینکه بیایم از هر فردی یک نماد برای یک جریان سیاسی درست کنیم کاملا غلطه! برای همینه که می گم اگر نقد رائفی پور رو گوش می کنید فقط لایه ی اول و دوم رو گوش کنید سراغ لایه سوم نرید لایه ی چهارمش هم که دیگه همش دری وریه! ببخشید اینو می گم ولی به نظر من به ساحت مقدس حضرت زهرا توهین کرد ایشون! پیام اصلی فیلم نه سیاسی بود نه مساله ی موندن و رفتن، پیام اصلی فیلمش "دروغ" بود. مثل فیلم درباره الی و یا فیلم گذشته! اما اگر بخوایم در مورد اینکه فرهادی چه نظری نسبت به موندن و رفتن داشته باشه صحبت کنیم باید بگم فرهادی بیشتر طرح مساله کرد تا اینکه بخواد جواب به خورد مردم بده. حداقل به عقل ناقص من و چند کارشناس دیگه این نظر خطور کرد! حالا ممکنه ذهن شما روی بدبینی یا باهوشی به جای دیگه ای رفته باشه! فرهادی پیام فرعی (یعنی مساله موندن و رفتن) رو در اول فیلم گفت: سیمین: بابات که تو رو نمی شناسه! نادر : من که اون رو می شناسم! یعنی اگرچه تو (مردم) در فراموش شده هستی اما تو که اون (هویت و کشور و وطنت) رو می شناسی! و اما در مورد مسائل سیاسی: تمام مسائل سیاسی که در مورد فیلم مطرح شد بازی دشمن بود و ما بازی خوردیم! به قول فراستی اونها خیلی تلاش می کنن این فیلم رو اپوزیسیون جلوه بدن اما نیست! اگر ما اپوزوسیون بودن فیلم رو قبول کنیم یعنی در بازی دشمن شکست خوردیم! |
|||
|
|
۱۶:۴۱, ۱۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۲ ۱۶:۵۰ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۶/مهر/۹۲ ۱۶:۳۰)110 نوشته است: پیام اصلی فیلم نه سیاسی بود نه مساله ی موندن و رفتن، پیام اصلی فیلمش "دروغ" بود. مثل فیلم درباره الی و یا فیلم گذشته! به نام خدا پس مسئله خیانت چی میشه در فیلم گذشته ؟؟؟؟؟ اصرار بر عقب مونده بودن مذهبیون چی میشه در فیلمهای چهارشنبه سوری و جدایی ( نشان دادن خانومهای محجبه از طبقه پایین و جزو افرادی که اصلا فکر نمیکنند و فقط به دنبال تقلید هستند )؟؟؟؟ نه نه اشتباه نکنید بنده فقط به دیدگاه فرهادی بعد از وقایع هشتاد و هشت نگاه نمیکنم بلکه به کل با حالات شبه روشنفکری مشکل دارم. فرهادی سریال تقریبا متوسط رو به خوبه داستان یک شهر را هم در کارنامش دارد چرا به اون ایرادی نمیگیریم ؟؟؟؟؟ از وقتی پاش به این سینمای بی در و پیکر ایران باز شد به نوعی به نظر تغییرات در او شروع شد که از رقص در غبار رسید به گذشته. در واقع تفکر فرهادی همان تفکر لیبرالی و به نوعی تفکر لائیک و روشنفکر فرانسوی و اروپایی میباشد که در واقع با ایجاد رنسانس، دوران تاریک قرون وسطی را به کناری زدند. این تفکر میگوید که مذهب یک پدیده خرافی میباشد و مربوط به انسانهای کم سواد یا شستشوی مغزی داده شده است و در دنیای امروز این انسانها هستند که همه کاره هستند نه خداوند متعال. از نظر این تفکر اخلاق مسئله ای نسبی میباشد و انسان حق دارد هرکاری که دوست دارد از همجنسبازی بگیر تا بت پرستی را انجام دهد و کارهای او تا زمانی که آسیبی به دیگری نرسانده مجاز است. از سوی دیگر این تفکر دین و مذهب را به کل جدا از هم میداند زیرا دین را به عنوان یک پدیده خرافی ساخته شده ذهن بشر میداند و اصلا دلیل دشمنی و مخالفت افرادی که به این جناح روشنفکری وابسته هستند و با نظام جمهوری اسلامی مخالفند دقیقا همین مسئله است. به طور یقین شخصی که حتی اعتقادی سست هم به مذهب داشته باشد نمیاد فیلمی بسازه که در آن تابوی خیانت شکسته شود و یک مرد ایرانی به راحتی با خیانت همسری که هنوز هم طلاقش نداده کنار بیاید. طرز فکر اینگونه از روشنفکران بسیار مشابه به تفکر لژهای فراماسونی و عقاید آنها میباشد. حالا نگید من گفتم فرهادی فراماسونه و از این حرفهای بچه گانه بلکه تفکر غالب در اروپا و اسرائیل و آمریکا و حتی کشورهای تحت سلطه آنها، به تفکراتی که در پروتوکلهای ماسونی وجود دارد بسیار شبیه است. |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۱۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۶/مهر/۹۲ ۱۶:۰۹)هادی... نوشته است: هادی جان اینکه چه کسی چه چیزی دوست داره اصلا بحث ما نیست . بحث سینما هم نیست . هنر برای انتقال مفاهیم به کار میره ... فیلم جدایی صرفا نخواسته نشون بده که چه کسی چه چیزی رو میخواد ، بلکه اومده با ترفند های فیلم سازی تفکر فرار از ایران رو برتر نشون داده !!! اون کسی که توی فیلم دنبال خروج از کشور است ، همونی است که تو دادگاه از شاهد میخواد که حقیقت رو بگه ، همونی است که وقتی ماجرا پیچ میخوره ، میره و سعی میکنه با 15 میلیون رضایت بگیره و مشکلی که بقیه نتونستند حل کنند رو حل کنه . در مقابل اونی که توی فیلم نمیخواد بره و پدرش رو تنها بگذاره و معتقد است توی همین ایران هم میشه برای فرزندش آینده خوب رقم زد ، همونی است که برای تبرئه خودش توی دادگاه دروغ میگه . همونی است که از شدت عصبانیت میزنه بچه مردم رو سقط میکنه . بله ، فیلم جدایی کاملا داره تیشه به ریشه فرهنگ ما میزنه و برای همین هم بود که اسکار گرفت ... اسکاری که مشابه اش رو سال بعد به فیلم آرگو دادند !!! نقل قول: اگر شخصیتی که مخاطب ظن بدی بهش داره کار بدی مثل خیانت انجام بده باعث می شه اون کار تقبیح و سرزنش بشه و یک دافعه برای مخاطب نسبت به اون کار بوجود بیاره! تنها روش انتقال مفاهیم این نیست دوست عزیز ... اگه دقت کنید منم چنین استدلالی نکردم . من گفتم توی فیلم گذشته و جدایی ، مسایلی رو عادی و بی خطر نشون میده که در جامعه ما اون مسایل قبیح اند . و به اصطلاح قبح شکنی میکنه . خودتون هم گفتید : نقل قول:ممکنه در یک فیلمی یک نقش هزارتا کا اشتباه انجام بده بله ممکنه ، اون زن هم هزار کار اشتباه کرده باشه اما هیچ وقت به خاطر این عمل زشت نه سرزنش میشه و نه ایرادی بهش میگیرند و نه دردسری براش درست میشه ... در واقع توی فیلم اون عمل زشت نیست ... همه شخصیت ها هم این کار زشت رو یک امر عادی میدونند . همین برای انتقال این مفهوم به مخاطب و قبح شکنی کافیه !!! |
|||
|
|
۱۷:۱۷, ۱۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول: اومده با ترفند های فیلم سازی تفکر فرار از ایران رو برتر نشون داده !!! آقای دیدگاه نوین فرهادی ، هیچ یک از تفکراته نادر یا سیمین را تائید نکرد... من این رو از اونجا می گم که قاضیه دختره رو آورد پیشه خودش و گفت ، خوب دخترم ، چیکار می خوای بکنی ؟ با بابات می مونی یا می ری ؟ تصمیمت رو گرفتی ؟؟ جواب بده ؟ اینجا دختره میگه که آره ، من تصمیمم رو گرفتم ... دختره نه گفت می ره نه، گفت می مونه .... و تصمیمه دختره که نماینده ی نسله سومه اصلاح طلبه ، چیزی، به جز تفکره پدر و مادرشه .... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دیالوگ های ماندگار سینمای ایران! | Hadith | 181 | 86,777 |
۲/فروردین/۹۷ ۰:۱۵ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| اعتراف بازیگران به ابتذال در سینمای ایران | 313s.w.o | 14 | 4,233 |
۱۴/دی/۹۶ ۱۲:۴۸ آخرین ارسال: سعدی |
|
| اخبار سینمای ایران ( لطفا پست اول را مطالعه کنید! ) | Admirer | 54 | 28,320 |
۹/شهریور/۹۶ ۱۳:۰۶ آخرین ارسال: arf |
|
| نگاهی به فیلم «فروشنده»، جدیدترین ساخته اصغر فرهادی | Silence | 35 | 12,531 |
۴/مهر/۹۵ ۹:۰۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| سینمای ایران، کماکان در سلطه ی شبه روشنفکران! | Admirer | 21 | 16,090 |
۳/شهریور/۹۵ ۲۲:۴۰ آخرین ارسال: irantrn |
|
| انوشیروان ارجمند، هنرمند تأتر و سینمای ایران درگذشت | پارمیس | 2 | 1,823 |
۲۸/آذر/۹۳ ۱:۴۴ آخرین ارسال: Bamdaad |
|
| فیلم های فاخر سینمای ایران و مفاهیم قرآنی و دینی | مجتبی110 | 7 | 5,539 |
۱۹/آبان/۹۳ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|

![[تصویر: %DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87_2.png]](http://s3.picofile.com/file/7962167632/%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87_2.png)
![[تصویر: %DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87_3.png]](http://s4.picofile.com/file/7962168488/%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87_3.png)
![[تصویر: %DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87_1.png]](http://s3.picofile.com/file/7962170749/%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87_1.png)

البته اگه دربند فرستاده میشد قطعا اسکار صید میشد با این همه سیاه نمایی

هست!