|
دلایل خلافت شیخین ابوبکر عمر عثمان بعد از پیامبر ( ص )مباحثه
|
|
۱۸:۰۳, ۱۸/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۲ ۷:۳۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
بعد از این که در این تاپیک در مورد جانشینی جناب ابوبکر بحث شد و طرف بحث انصراف داد . خواهر محترم دیگری تقاضای بحث در تاپیک جدید را داشت تاپیک قبلی به احترام عزیزان اهل سنت . این تاپیک ایجاد شد . دوستا مثل همیشه فقط یک نفر بحث میکند و بقیه در پیام خصوصی کمک کنند احترام طرفین و مقدسات یکدیگر کاملا رعایت شود . اگر کسی توهینی انجام داد بی تعارف یک هفته محروم میشود سوال اول بنده چه دلایلی دارید که خلافت ابوبکر بعد از پیامبر را توجیه کند . یا به عبارتی ایشان بر اساس چه دلایلی از قران و سنت به جانشینی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رسید و اینکه چه شد که ایشان خلیفه شد ایا پیامبر جانشیت تایین کردند ؟ چرا؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۶:۲۷, ۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۲ ۶:۵۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام
ببینید خواهر گرامی یکی از شیوه های قدیمی و یرکاربرد سفسطه از این شاخه یه ان شاخه پریدن است . بحث بدا اسماعیل و حتی ساختن قبور جزو بحث ماست ؟؟!! شما قرار بود راجع به اثبات خلافت شیخین صحبت کنید . همین ۲ تا بحث فکر میکنید با یه پست حل میشه نه خواهر من بخواهیم واردش بشویم باید وقت بزاریم و پست بدیم و از بحث اصلی دور بشیم . منتها برای اینکه بیجواب هم نمونه صحبت های شما اون رو جدا میکنیم و بهش میپردازیم نکته بعدی باز یکی دیگه از موارد سفسطه اینه که بگی ایا تو این خطا را کرده ای . شما جواب بدید بگید خودت هم فلان خطا رو کرده ای . حالا اگر بنده برای شما اثبات کن ایشون بدعتهای زیادی در دین خدا وارد کرد چی ؟ هم استدلالتون باطل میشه و اونوقت چنین خلیفه ای میشود خلیفه الله یا خلیفه الناس؟ با این حال این موضوعات حاشیه ای است . در همین رابطه این موضوع ایجاد شد بدا . بدعت در دین و ... مباحثه |
|||
|
|
۱۳:۳۹, ۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۲ ۱۴:۰۳ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم جناب وحید 110 اگر قادر به مباحثه نیستید میتوانید از یکی از ناظران عقیدتی تان که بسیار هم پرمدعا می باشند و به شدت اعضای این تالار را به خاطراشتباهات کوچکی مورد توبیخ های تند قرار می دادند بخواهید که بجای شما بحث کنند. ظاهرا ایشان فقط میتوانند چند حدیث و روایت را کپی پیست کنند تا درنظر چند نوجوان زیر 20 سال بسیار باسواد جلوه کنند ! و بحثهای مهم این چنینی را به کسی سپرده اند که اصلا مسئولیتش در تالار چیز دیگری است! **************************** مطالب بالا را به خاطر نوشتم که باز شما مانند سابق متوسل به این شدید که بگویید که این بحث ربطی به مطلب ما ندارد. شما میگویید جانشینی شیخین خلاف اسلام است چون پیامبر اسامی دوازده امام را به عنوان جانشین آورده بوده است. بنده میگویم اگر ایشان این اسامی را بعنوان جانشین آورده بود امام صادق فرد دیگری را بعنوان جانشین معرفی نمی کرد! کجای این مطلب به این بحث مربوط نیست؟ بجای اینکه بحث را تکه تکه کنید تا از آن فرار کنید همینجاپاسخ بدهید. گرچه میدانم در نهایت یا میگویید این منبع وجود خارجی نداردیا در کتاب نبود!!! ولی بهتر است بدانید این مطالب را نه فقط بنده که کل جامعه مسلمین دیده اند و سانسور آنها پس ازانقلاب دردی را دوا نمیکند. بجای ساختن تاپیکهای گوناگون برای به هم ریختن مباحثه به نحوی که دنبال کردن آنها بی حقی شما را پنهان کند!!! یک تاپیک برای جانشینی خلیفه چهارم بزنید. نه اینکه تاپیک بزنید در معنای ولی!! با هزاران تاپیک ساختن و بحث را تکه تکه و شاخه شاخه کردن به جایی نمی رسید. بنده خودم سالهاست ناظرهستم ویکی از افرادی هستم که همواره با شیعیان بحث میکنم و با چنین شگردهایی که شیعیان برای پنهان کردن عدم حقانیتشان انجام میدادند آشنایی دارم و وارد چنین بازیهای کودکانه ای نمیشوم. دو تاپیک باشد: 1. اثبات جانشینی خلفای سه گانه 2. اثبات جانشینی خلیفه چهارم |
|||
|
|
۱۴:۳۸, ۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۲ ۱۴:۳۹ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
جناب عایشه؛ در رابطه با بداء آقا وحید تاپیکی باز کردند و به بنده امر کردند که شبهات شما رو پاسخ بدم. چون همونطور که قبلا هم گفتند، فرصت کافی و اینترنت پرسرعت برای بحث ندارند. بحث از دلایل خلافت شیخین و عثمان کشیده شد به دلایل امامت 12 امام علیهم السّلام. میشه اصلاحش کرد. در ضمن: بر خلاف شما که از ما شیعیان متنفرید، ما از شما متنفر نیستیم. ما معتقد به حرف حضرت آیت الله سیستانی هستیم که فرمودند: « لا تقولوا اخواننا السّنة بل قولوا انفسنا السّنة » |
|||
|
|
۱۴:۴۲, ۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۲ ۱۶:۲۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
من حرفی ندارم . تاپیک اثبات جانشینی مولا را ایجاد خواهم کرد .
اثبات امامت مولا علی (علیه السلام) مباحثه فقط شما قول بدهید . در این تاپیک برای من و به قول خودتان همه شیعیان خلافت شیخین را اثبات کنید . هر چند در مورد اینکه چه کسی دارد فرافکنی میکند خوانندگان قضاوت خواهند کرد . شما با توجه به اینکه بسیار عالم و دانا هستید . به سوالات من ایات قران و کلا هر طور مایلید برای اثبات شیخین کاری انجام بدهید . اما اینکه نقل قول: اتفاقا برای همین اجازه نمیدهم از گل نازکتر به شما بگویند قصد دارم تمام بهانه ها را از شما صلب کنم چون میدانم نهایتا به بهانه ای خواهید رفت . نقل قول:من هیچ علاقه ای به شیعیان ندارم و حضور در تالارهای آنان به شدت مورد تنفر من است و فقط برای روشنگری حاضر به تحمل آن هستم. باشد که راه راستی مشخص گردد. اولش از این حرف ناراحت شدم . اما اشکال نداره . یکی از ترفندای مباحثه همین عصبی و ناراحت کردن و احساسی کردنه . |
|||
|
|
۲:۰۹, ۶/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۲ ۲:۱۳ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
در خصوص آیه استخلاف ذکر چندنکته الزامی است: وَعَدَ ٱللَّهُ ٱلَّذِينَءَامَنُواْ مِنكُم [/font]وَعَمِلُواْٱلصَّلِحَتِ لَيَستَخلِفَنَّهُم فِي ٱلأَرضِ كَمَا ٱستَخلَفَ ٱلَّذِينَ مِن قَبلِهِم يعني : خداوند وعده داده است كساني از شما را كه ايمان آوردهاند وكارهاي نيكو انجام دادهاند به خلافت بر گزيند، همان طور كه قبلاً كساني را به خلافت برگزيده است. این آیه درتایید خلافت خلفا و رد خلافت امامان شیعه است.به دلائل زیر: 1. در این آیه خداوند می فرماید:کسانی و نمیگوید کسی اگر شما معتقد باشید که خداوند طبق نص نام سیدنا علی را(طبق فرض شیعیان با تفسیر برخی آیات!) در قرآن آورده بنابراین باید اسامی بقیه امامان را هم آورده باشد تا کلمه "کسانی" صدق پیدا کند. که میدانیم اینگونه نیست. بنابراین اگر خداوند خودش "کسانی" را انتخاب میکند چرافقط از یکی نام میبرد؟!پس باید پذیرفت که آن یکی هم برداشت شخصی از قرآن است وخداوند از هیچ فردی به صورت مشخص نام نبرده. 2. در این آیه خداوند می فرماید: همانگونه که سابقا کسانی را به خلافت برگزیده است. اگر منظور از خلفا "امام معصوم" باشد باید درگذشته هم امامان معصومی به خلافت رسیده باشند تا این آیه صدق پیدا کند که می دانیم اینگونه نیست و هیچ امام معصومی بدین شکل که شیعه معتقد است در تاریخ هیچ دینی وجود ندارد. 3. در این آیه خداوند میگوید وعده داده کسانی را به خلافت برگزیند و ذکری نشده که این افرادی که به خلافت می رسند منحصر به تعداد خاصی (12نفر) هستند و پس از این تعداد دیگر خلیفه ای انتخاب نمیشود!! که فرض کنیم منظورامامان شیعه است!از سورة فاتحه تا سورة ناس تمام قرآن را بخوانيد؛ در هيچ آيه اي نام و نشاني از 12امام نخواهيد يافت كه الله تعالي آنان را - بنابر قول شيعه – تا قيامت تعين كرده باشد. وقتي كه در آيه اي ازقرآن كريم يا در سنت متواتره صراحتاً يا اشارتاً يادي از اين دوازده امام نشده پس از كجا معلوم كه الله تعالي تا قيام قيامت اين دوازده نفر را به امامت منصوب كرده است؟ اگر خداوند خودش کسانی را انتخاب می کند با توجه به اینکه در آیه گفته نشده که بالاخره در زمان خاصی تعداد این انتخابها تمام میشود پس بایدبعد از امام دوازدهم شیعه هم امام دیگری به خلافت برسد تا آیه برای همه زمانها صدق پیدا کند. چون آیات قرآن متعلق به مکان و زمان خاصی نیست و شما نمیتوانید بگوییداین آیه تا زمان خاصی است! 4. اگر خداوند خودش یک امام را انتخاب میکند فلسفه غیبت یکی از این خلفا چیست ؟ امام غایبی که از دیدهها پنهان است و مردم او رانمیشناسند و هیچ گونه دسترسی به او ندارند چگونه میتواند برای مردم نعمت محسوب شود؟ فایدة وجود او چیست؟ بود و نبود او چه فرقی دارد؟ با توجه به دلایل بالا انتخاب جانشین پیامبر به طور مستقیم توسط خداوند انجام نمیشود و همچنین انحصار خلفا در تعداد خاصی نیز رد میشود که نشان میدهد جانشینان پیامبر میتوانند افرادی عادی (غیرمعصوم) باشند که به طرق دیگر به خلافت رسیده اند.... |
|||
|
|
۶:۴۵, ۶/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۲ ۸:۵۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
نقل قول: 1. در این آیه خداوند می فرماید:کسانی و نمیگوید کسی قبلا پاسخ دادم توجه نفرمودید؟ خوب بعد این اشکال مستقیما به سیستم خلفا هم برمیخورد . مگر شورا (!) که شورایی هم نبوده یک جا ۴ خلیفه برگزید؟ یک خلیفه انتخاب کرد . اون خلیفه هم یکی دیگر انتخاب کرد (با این که خیلی از اصحاب مخالف بودند). بعد چند نفر یکی دیگه (عثمان) و باز جماعت یکی دیگه اگر شما ۴ خلیفه را مصداق برگزیدن خلفا میدانید . ما هم ۱۲ امام (علیه السلام) را مصداق میدانیم . اگر تنها نام مبارک مولا و سرورم در قران اشاره شده به خاطر این بوده که موجود بوده و همه میشناخته اند . کما اینکه با این همه تاکید پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و اشارات مسقیم و کنایات قران من باب استخلاف باز این کار را کردند . بعد هم اینجا جای اثبات امامت نیست در همان تاپیک در مورد امامت این را کاملا با قران اثبات میکنیم ان شاالله شما فقط اگر میتوانید الان خلافت شیخین را اثبات کنید . شما میگید دست خدا از استین جماعت بیرون اومد ابوبکر رو انتخاب کرد خدا هم فرموده خودم انتخاب میکنم . برای خلفا هم که عصمت قایل نیستید وحی هم که به انها نمیشود . بعد چگونه عمر را خدا انتخاب کرده؟! چرا خلاف ایه قران به قول خودتان غیر شورایی عمل شده ؟!! بالاخره ما نفهمیدیم . جانشینیه انتخابیه شورایی؟ مردم باید انتخاب کنند؟ پس بزارید یکی یکی بپرسم . چون خیلی مسایل رو جواب نمیدید. شاید یکی یکی بپرسم بهتر باشه آیا برگزیدن خلیفه امام جانشین نایب و یا هر اسمی که این معنی را میرساند دست خداست یا مردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته دیگه سوالات رو ول نمیکنم . تا جواب نگیرم . 2 نقل قول:. در این آیه خداوند می فرماید: همانگونه که سابقا کسانی را به خلافت برگزیده است. اگر منظور از خلفا "امام معصوم" باشد باید درگذشته هم امامان معصومی به خلافت رسیده باشند تا این آیه صدق پیدا کند که می دانیم اینگونه نیست و هیچ امام معصومی بدین شکل که شیعه معتقد است در تاریخ هیچ دینی وجود ندارد. خوب قاءدتا کسی را هم شورایی برنگزیده است . و در تاریخ هیچ دینی هم وجود ندارد . نقل قول:این آیه درتایید خلافت خلفا و رد خلافت امامان شیعه است.به دلائل زیر: خوب در تایید خلفا که نیست تمام استدلال های شما به خلفا هم برمیگردد. نقل قول:وقتي كه در آيه اي ازقرآن كريم يا در سنت متواتره صراحتاً يا اشارتاً يادي از اين دوازده امام نشده پس از كجا معلوم كه الله تعالي تا قيام قيامت اين دوازده نفر را به امامت منصوب كرده است؟ ای بابا در پست قبلی که خودتون قبول گردید ۱۲ نفر رو . از قریش . اگر به این حدیث صحیح نمگویند حدیث صحیح چیست؟ مگر خودتون نمیگید تا زمانی که ۲ نفر در کره زمین زنده باشند فردی از قریش خلیفه است . این رو که دیگه خودتون گفتید . نقل قول:اگر خداوند خودش کسانی را انتخاب می کند با توجه به اینکه در آیه گفته نشده که بالاخره در زمان خاصی تعداد این انتخابها تمام میشود پس بایدبعد از امام دوازدهم شیعه هم امام دیگری به خلافت برسد تا آیه برای همه زمانها صدق پیدا کند. و باز این اشکال به خلفا هم برمیگردد . پس چرا ۴ خلیفه بود و تمام شد . مگر نباید این ایه برای همیشه صدق کند؟!! بله این یک سنت است . خداوند فرموده وَنُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوارِثِينَ. (قصص/5) یعنی این امر همیشگیست بعد گرامی اگر شما میخواهید امامت را رد کنید در همان تاپیکی که بعد از کلی اصرار شما و هل م مبارز طلبیدن ایجاد کردم رد کنید اینجا قرار بود خلفا را اثبات کنید . نقل قول:با توجه به دلایل بالا انتخاب جانشین پیامبر به طور مستقیم توسط خداوند انجام نمیشود و همچنین انحصار خلفا در تعداد خاصی نیز رد میشود که نشان میدهد جانشینان پیامبر میتوانند افرادی عادی (غیرمعصوم) باشند که به طرق دیگر به خلافت رسیده اند.... خداوند وعده داده است كساني از شما را كه ايمان آوردهاند وكارهاي نيكو انجام دادهاند به خلافت بر گزيند، همان طور كه قبلاً كساني را به خلافت برگزيده است. به طور مستقیم انتخاب نمیشود؟؟؟؟ یعنی خداوند دروغ گفته؟ نعوذ بالله . نکته انحرافی بوده؟!!! نص صریح قرانه ! خداوند خیلی واضح در ۱۰ ایه از ایات قران میگوید خودم انتخاب میکنم . شما چطور همچین نتیجه ای گرفتید؟!!!!!! چند تا دلیل اوردید که فقط باهاش خلفا رد شد . بعد چطورررررر چنین نتیجه ای از این در اومد؟!!!! جل الخالق!!! وَعَدَ اللَّهُ الَّذینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ لَیَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِی الْأَرْضِ کَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذینَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَ لَیُمَکِّنَنَّ لَهُمْ دینَهُمُ الَّذِی ارْتَضى لَهُمْ وَ لَیُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً یَعْبُدُونَنی لا یُشْرِکُونَ بی شَیْئاً وَ مَنْ کَفَرَ بَعْدَ ذلِکَ فَأُولئِکَ هُمُ الْفاسِقُون هر کس به این کفر ورزد و ناشکر باشد فاسق است هر کسی به این ایات عمل نکند همانطور که در ادامه ایه می اید فاسق است فهل ینظرون إلّا سنّت الاولین فلن تجد لسنّت الله تبدیلاً و لن تجد لسنّت الله تحویلاً».(سوره فاطر، آیه 43) پس هرگز در روش و سنت الهی تغییری نمی بینی و هرگز برای روش خدا تبدیلی نخواهی یافت. |
|||
|
|
۱۱:۵۳, ۶/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۲ ۱۲:۰۱ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
واقعا جای تاسف است که کسی نماینده بحث با اهل تسنن شده که اطلاع ندارد خلفای راشدین ما 5 نفر هستند نه 4نفر! ازآن گذشته اینکه مرتب میگویید فلان مطلب ربطی به بحث ندارد! برای بار صدم: شما میخواهید بگویید خدا خودش جانشین انتخاب کرده بنده می خواهم بگویم اینطور نیست. درباره به اصطلاح پاسخهایتان!!!!!! 1. درباره صیغه جمع "کسانی" ما نمیگوییم خداوند خودش خلفا را انتخاب کرده که تعداد آنها مهم باشد. شما که میگویید خدا خودش انتخاب کرده با توجه به صیغه جمع در این آیه پس باید نام همه آنها در قرآن باشد. اگرمیگویید هر امامی امام بعد را معرفی کرده پس خدا خودش ائمه شما را انتخاب نکرده! [/font] "فقط سیدنا علی موجود بود و همه می شناخته اند" یعنی چه؟ شما بااین حرف معجزه قرآن را که برای همه زمانها و مکانهاست زیر سوال بردید !نمیشود خدا بگوید خودم انتخاب میکنم. بعد یک نفر را انتخاب کند و بگوید حالا او بقیه را معرفی کند! بالاخره خدا خودش انتخاب کرده یا به امامان سپرده که امام بعد را معرفی کنند؟ برای خدا چه اشکالی داشت نام همه امامانتان را در قرآن بیاورد؟ کجای آیه گفته که من به یک نفرمی سپارم که نفرات بعدی را معرفی کند؟ 2. در این آیه نوع انتخاب خلفاگفته نشده که فرض کنیم انتخاب آنها منحصر به یک روش خاص است و روش دیگر مردود است.می تواند به اشکال مختلف انجام شود. شما که مدعی هستید خدا انتخاب میکند بگویید این چه انتخابی است که یک نفر را خودش انتخاب میکند و بقیه را به شخص می سپارد؟! اگر به امامان وحی میشود فرق آنها با پیامبران چیست؟ چرا این وحی به یکی باره بر پیامبر و در قرآن نازل نشده؟ مگر خداوند به تدریج به اسامی ائمه پی برده که به تدریج اسامی را وحی کرده؟![font=Times New Roman]البته در اینباره مفصل تر در تاپیک خلیفه چهارم بحث خواهم کرد. درباره پرسشتان انتخاب جانشین با مردم است. 2. در تاریخ هیچ دینی امام معصوم وجود ندارد. اما خلیفه و فرمانروا و حاکم درتمامی دینها و کشورهاوجود دارد. شما که میگویید این آیه به امام معصوم برمی گردد با توجه به اینکه خداگفته قبلا خلفایی را برگزیدم باید بتوانید حداقل سه امام معصوم را در گذشته معرفی کنید (با توجه به صیغه جمع در آیه) با توجه به اینکه به هیچ وجه چنین کاری نمیتوانید انجام دهید چگونه ادعا می کنید این آیه درباره امامان معصوم است؟ مگر میشود نیمی از آیه درست باشد نیمی غلط؟ حتما به این اشکال پاسخ بدهید. اگر نمی توانید یعنی این آیه ربطی به امام معصوم ندارد. ما میگوییم جانشین پیامبر معصوم نیست و انسان عادی است پس می توانیم بگوییم در تمامی ادیان خلفای غیرمعصوم وجود داشته اند. حتی الان میتوانیم مقام معظم رهبری را مصداق آیه بدانیم. اما در هیچ کشوری و هیچ دینی امامی با خصوصیات امام شیعه که منطبق با این آیه قرآن بشود وجود خارجی ندارد. همین قسمت آیه " همانطور كه قبلاً كساني را به خلافت برگزيده است" رد قاطعی است بر فرضیه امامان شیعه! قبول کردن یا نکردن شما هم تغییری در این قضیه نمیدهد. استدلالهای بنده برای امامان معصوم است. چگونه شما میگویید به انسانهای عادی و غیرمعصوم هم برمیگردد؟! 3. دربرخی احادیث گفته شده 12 امیر قریشی. سابقا مفصل گفتم هیچ جا گفته نشده 12 امام معصوم! اینکه کی این 12 امیر به امارت می رسند مشخص نیست و اسامی آنها هم نامشخص است. 4.درباره تعداد امامان معصوم با توجه به اینکه تعداد خلفا و پایان یافتن آنها بعد از یک رقم خاص (12 تا) در آیه ذکر نشده پس فرضیه امامان معصوم رد میشود. اما درباره خلفا این گونه نیست. چون آنان افراد عادی هستند وجانشینان خلفا هم میتوانند در زمره آنها قرار بگیرند و تا زمان زندگی بشرمیتوانند به حکومت برسند. یعنی حاکمان اسلامی هم مصداق این آیه هستند. |
|||
|
|
۱۵:۰۲, ۶/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۲ ۱۵:۳۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
بزارید جزیی تر بریم جلو . به نظرم شما فقط دارید لج میکنید . اصلا جای خودتون رو با من عوض کنید ببینید این استدلال رو قبول میکنید؟!!
نقل قول:! برای بار صدم: شما میخواهید بگویید خدا خودش جانشین انتخاب کرده بنده می خواهم بگویم اینطور نیست. خوب من متوجه نمیشوم . ایه قران میگوید خودم انتخاب میکنم . اصلا کاری به خلفا و امام و ... هم نداریم . الان من باید حرف خدا رو قبول کن یا شما رو ؟!! توجیه نفرمایید . دلیل قاطع بیاورید . شما جمعش رو قبول میکنید اما انتخاب خدا رو قبول نمیکنید؟!! یک بام و ۲ هواست؟۱ مثلا اگر من حدیثی اوردم که گوشت خوک حلال است شما از قران ایه بیارید که نه حرام است . بنده قبول میکنم . میگم حدیثش جعلیه! حالا من ایه قران خیلی واضح دارم استدلال میکنم . هیچ ردی هم نمیبینم فقط دارید میگید شامل امامان شیعه نمیشود ! خوب قبول (فعلا) اصلا فرض کنید با این ایه امامت هم رد میشود . فعلا من قبول میکنم . اصلا من کافرم . میخوام شما برای من اثبات کنید . همین الانم قبول کردم . من دیگه شیعه نیستم . استدلال های شما هم قبول کردم . امامتی نیست . (فرض) خوب حالا با همین ایه برای من اثبات کنید خلافت خلفای خودتان را مجددا سوال میکنم . الان ایه واضح و روشن .اینجاست . من نمیبینم شما ردش کرده باشید . در واقع نمیفهمم ایه قران چطور ممکنه رد بشه . همین رو برای من توضیح بدید با فرض اینکه من الان شیعه نیستم تشکر |
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۶/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۲ ۱۶:۴۴ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
ببخشین آقا وحید:
میشه ب این سوالها جواب بدین ک خانم عایشه پرسیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما که میگویید این آیه به امام معصوم برمی گردد با توجه به اینکه خداگفته قبلا خلفایی را برگزیدم باید بتوانید حداقل سه امام معصوم را در گذشته معرفی کنید (با توجه به صیغه جمع در آیه) با توجه به اینکه به هیچ وجه چنین کاری نمیتوانید انجام دهید چگونه ادعا می کنید این آیه درباره امامان معصوم است؟ مگر میشود نیمی از آیه درست باشد نیمی غلط؟ و شما که مدعی هستید خدا انتخاب میکند بگویید این چه انتخابی است که یک نفر را خودش انتخاب میکند و بقیه را به شخص می سپارد؟! اگر به امامان وحی میشود فرق آنها با پیامبران چیست؟ خانم عایشه شما هم میشه ب این سوال جواب بدین ک آقا وحید پرسیدن: با همین ایه برای من اثبات کنید خلافت خلفای خودتان را |
|||
|
|
۱۷:۲۸, ۶/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۲ ۱۷:۴۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
اتوسا خانوم مگر شما نمیگفتید اگر جرات دارید یک تاپیک در مورد اثبات امامت ایجاد کنید .
الان خواهش بنده این است . بعد از این همه اصرار بنده تاپیک را ایجاد کرده ام . بنده با همین ایه میخواهم امامت را اثبات کنم . اگر در این مورد رد یا اثباتی هست در مورد این استدلال و بقیه ای که خواهم اورد بهتر نیست همانجا گفتگو شود؟ قبلا هم گفتم منتها انگار خانم عایشه متوجه نشد . اصلا شما امامت رو رد کن . باز خلافت شیخین به دلیل نیاز داره . اینطور نیست که مثلا امامت رد شد مجبور باشیم یک گزینه رو انتخاب کنیم . ممکنه اخر کار هر ۲ تاش رد بشه . الزامی نیست یکی رد بشه حتما اون یکی درست باشه الان هم چشم . نقل قول:شما که میگویید این آیه به امام معصوم برمی گردد اصلا بنده در این تاپیک چنین ادعایی مطرح کردم ؟ اگرم مطرح کنم در همون تاپیک و جوابگو خواهم بود . نقل قول: با توجه به اینکه خداگفته قبلا خلفایی را برگزیدم باید بتوانید حداقل سه امام معصوم را در گذشته معرفی کنید (با توجه به صیغه جمع در آیه) بله شما هم یک مورد تعیین خلیفه شورایی بیاورید و خلیفه غیر معصومی (خلیفه قرانی ) را برای من مثال بیاورید ؟ مثل این ایه يا داوُدُ إِنَّا جَعَلْناكَ خَلِيفَةً فِي الْأَرْضِ. شک نکنید بنده جواب میدهم به این موضوع . اما جای خودش در همون تاپیک امامتی که اینقدر توی همه پستها گفتید . خوب شما اونجا استدلال های من در مورد امامت رو رد کن . اینجا هم ویژه خلفای راشدین بعد هم این خداوند خلیفه تایین کرده یه بحثه . اون انتخاب معصومه ی نه یه بحث دیگه . الان من میگم انتخاب خدا کو؟ نقل قول:با توجه به اینکه به هیچ وجه چنین کاری نمیتوانید انجام دهید البته گویا شما علم غیب دارید !! بنده جواب خیلی خوبی در همین مورد دارم . ولی خودش یم بحث است در تاپیک اثبات امامت به ان خواهم پرداخت . نقل قول: مگر میشود نیمی از آیه درست باشد نیمی غلط؟ خوب پس چگونه شما میفرمایید خدا انتخاب میکندش غلط است اما جمعش درست . اصلا میشود شما بگویید من ار بین همکلاسیهایم چند نفر برای اردو انتخاب میکنم . بعد من بیام بگم خانم اتوسا کسی رو انتخاب نکرد اما اینها همون چند نفرند و یک نفر نیستند . باور کنید من هر کاری میکنم نمیفهمم این یک کلمه لَیَسْتَخْلِفَنَّهُمْ . چطور (هم ).اخرش رو قبول میکنید اما لیستخلف را نه ؟!! اگر انتخابی باشد انوقت جمع و فردش هم درست میشود وقتی انتخابی نیست . یعنی صفر نه جمع دارد نه فرد . اگر هم میفرمایید ایه قران بیخود و بی جهت است و خدا شوخی داره میکنه و حالا یه چیزی گفته(نعوذ باالله) که دیگه بحثی نیست بعد جناب اتوسا من یک سری سوال از ایشون پرسیدم که جواب نداد . ایشونم حتما چیزایی فرمودند که من جواب ندادم . میشه محبت کنید لیست کنید و دونه دونه بپرسید تا بحث مفید بشه ؟ تشکر الان سوال درست اینه که بگید اقای شیعه که ادعا داری خدا خلفایی برگزیده . کو ان خلفا . دلیلت رو هم بیار |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شاهکار احتجاج مولا علی در دلایل سکوتش در برابر غصب خلافت!!! | علی 110 | 17 | 12,752 |
۸/فروردین/۰۳ ۱۵:۱۹ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| تفاوت حکومت ابوبکر با جمهوری اسلامی ایران | aaaaa | 12 | 4,497 |
۲۳/بهمن/۹۳ ۱:۱۶ آخرین ارسال: aaaaa |
|
| دلایل قرانی عدم عدالت صحابه+دیگر دلایل | وحید110 | 5 | 3,531 |
۲۰/مرداد/۹۳ ۲۳:۵۱ آخرین ارسال: jemill hasanov |
|
| میزان کدورت فاطمه سلام الله علیها از شیخین چه اندازه بود؟ | عالم مقدس لاهوت | 5 | 2,903 |
۱۹/تیر/۹۳ ۱:۳۲ آخرین ارسال: عالم مقدس لاهوت |
|
| شاهکارهای علمی ابوبکر | ذوالفقار | 0 | 1,116 |
۲۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۴ آخرین ارسال: ذوالفقار |
|
| اهل بیت پیامبر چه کسانی هستند؟مباحثه | عالم مقدس ملکوت | 38 | 16,102 |
۲۹/اسفند/۹۲ ۲:۱۹ آخرین ارسال: al-shia |
|
| آیا عمر،ابوبکر را اغفال کرد؟ | صبح صادق | 20 | 7,265 |
۱۴/بهمن/۹۲ ۱۱:۴۶ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|