کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد من از قسمت اول مستند ظهور
۲۱:۵۶, ۱۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط پاتر.)
شماره ارسال: #1

سلام
امیدوارم نام تاپیک مناسبت با بحث داشته باشه...به نظرم خوبه که مستند ظهور نقد بشه با این فرض که خیلی کم و از سر ناچاری به منابع خارج از مسند نگاهی بندازیم.یعنی سعی کنیم تنها داراییمون مستند ظهور و عقل خودمون باشه!
اول اینو بگم که من ادعا ندارم هرچی می گم قطعا درست و صحیحه...
توی قسمت اول داریم:
آنجا که پیامبر در مورد دجال خبر می دهد(حالا بماند که در عین متن حدیث که در مستند آورده کلمه دجال و امثال آن به چشم نمی خورد) می فرماید:
«من چیزی به شما می گویم که هیچ پیامبری به قومش نگفته،بدانید که او یک چشم دارد، و الله یک چشمی نیست»
قرار شد فقط مستندو در برابرمون داشته باشیم.خوب، در اینجا پیامبر می گه که خدا یکــــ چشمی نیست (و این حرفو احتمالا به قومش می گه که خداپرستن و مسلمون حال به فرض هم مخاطبش تنها مسلمونا نباشن)قطعا هرکی که الله رو میشناسه میدونه که خدا که شکل و ظاهر نداره که بخواد چشم و گوش داشته باشه...پس این فکر کنم دست پایین گرفتن سخن پیامبره که بدونیم منظور از چشم یک چشم ظاهریه...پس چشم در اینجا یک استعاره است از چیزی غیر از یک شکل و ظاهر.اما استعاره از چه؟آیا پیامبر مبهم حرف زده؟ آن هم در حالی که می خواسته راز بزرگی رو فاش کنه و خبر مهمی بده(مهم چرا که خود می فرماید چیزی که من می خواهم بگویم را هیچ پیامبری به قومش نگفته!)پس برای چه برای این خبر مهم مبهم حرف زده؟پیامبر می توانست با زبانی صریح نر و بدون ابهام بگوید که مثلا...نماد دجال یا شکلک آنها یا خدای آنها (و غیره ی آنها) یک چشم است،بدونه آن که بگوید اله یک چشمی نیست!.بدونه ابهام!!پس چند برداشت می توان کرد:
1-اصن این حدیث از پیامبر نیست یا مورد تحریف قرار گرفته و کسی هم نمی تواند انکار کند همچین چیزی محال است(شاید اگر با تفکر رائفی پور بخواهیم بحث کنیم،بتوانیم بگوییم بله این حدیث ساخته ماسون هاست و اونها در زمان پیامبر این حدیثو ساختن تا به خودشون اعتبار بدن.یک کار پیشرفته از ساخت یکه پازل تا بتوانند بعد ها از آن تکه پازل برای چیدن پازل بزرگشان استفاده کنند!!!!)
2-می تونیم بگیم این حدیث از پیامبره و منظور از چشم در این حدیث چشمی که علامت ماسون هاست نیست!!و یک استعاره است یا یک چیز دیگه.پس دجالی که پیامبر ما رو از اون با خبر کرده فراماسون ها نیستن...و می تونیم فرض کنیم که در آینده ابهامی که در این حدیث وجود داره از بین می ره و حقیقت حدیث واسه ما آشکار می شه!!
3....برداشت 3 و برداشت های بیشتر برعهده ذهن با ذکاوت شما دیگه
یک نکته هم هست در تکمیل حرف های بالام و تائیده ای از برای آن:
در حدیث اومده که:«هیچ پیامبری نبوده مگر اینکه درباره او(دجال)هشدار داده، اما من چیزی به شما می گویم که هیچ پیامبری به قومش نگفته...»
پس طبق این حدیث حتی پیامبران اولیه ای چون آدم و شیث(پسر حضرت آدم) و الی آخر نیز خبر از آمدن دجال داده اند!!و چیزی که از ظاهر حدیث بر می آید، همه پیامبران می تونستند که اون نشونی رو که پیامبر گفته رو به قومشون بدن ولی ندادن!!و اون نشون اونه که دجال یک چشمیه!پس می شه گفت:
اگر فرض کنیم که فراماسون ها همان دجالن نشون به این نشون که نمادشون یک چشمه یعنی فراماسون ها با نماد یک چشمیشون در دوران حضرت آدم هم بودن؟
(در کل از متن حدیث این طور بر میاد که دجال در زمان حضرت آدم هم بوده و در اون زمان هم یک چشمی بوده فکر کنم)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meisamtiger

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۵۱, ۱۷/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۲ ۲:۲۰ توسط پاتر.)
شماره ارسال: #11

من با خود عین جمله کار دارم.در این جمله گفته شده:یک چشم بودن دجال به اینکه نگاه صهیونیسم،فقط یک بعد مادی دارد،قرابت دارد...
اول ایشون اول از کجا فهمیده اند که صهیونیسم همان دجال و آنوقت یک چشم بودنش نشان از فقط یک بعد مادی بودن آن دارد؟؟با همان ابهامها؟حالا به هر حال... از طرفی خود این حضرات آقا و دکتر عباسی و رائفی پور مگر نیستن که می گویند که این عرفان های نو ظهور کار صهیون است(و باید منتظر باشیم که روز به روز زیاد خواهند شد).حالا مگر عرفان های نو ظهور به بعد معنوی و روحی مریدانش توجه ندارد؟یا ادیانی مثل بهاییت را مگر منشا اش را به صهیونیسم نمی چشبانند(که در حال تبلیغند).آیا بهاییت به بعد غیر مادی توجه ندارد؟حالا شاید بگوییم اینها ملاک نیست چرا که اگر هدف نهاییشان و اصلی شان را که نیگاه کنیم می بینیم که نیگاهشان تنها بعد مادی است!!نمی دانم شایدم باید به هدفشان نیگاه نکنیم.! اگر صهیونیسم را همان یهودیت تحریف شده و منحرف و انحرافی بدانیم قطعا نگاهشان تنها مادی نیست و قطعا آموزه های دینی خود را دارند،حالا شاید در عمل به آنها توجه نکنند(مثلا در بعضی از جوامع مسلمان،افراد روی آورده اند به مادیات)ولی به هر حال اسلام(صهیونیسم)یک بعد مادی را در نظر ندارد...حالا اگر منظور از صهیونیسم شیطان پرستان(به قول رائفی پور شیطان پرستان و جن گیران واقعی هستند) باشند که خودشان را در غالب یهودی و مسیحی ویا دینی خاص جا زده اند تا که به اهداف شیطانی خود برسند...باز می بینیم که اینها تنها به بعد مادی توجه ندارند،چرا که به شیطان و ارواح اعتقاد دارند و از آنها دستور می گیرند.شاید بگوییم باید به این نیگاه کنیم که در صحنه مبارزه برای رسیدن به خواسته هایشان مردم جهان را به مادیات دارند می کشانند وآنها را از دین جدا می کنند (ولی هرچند خودشان در اصل تنها به بعد مادیت توجه ندارند...!)یا...
حالا نمی دانم منظورشان از جریان صهیونیسم چیست!!؟؟و اینکه نیگاهشان تنها یک بعد مادی دارد یعنی چه؟

به هر سو عیب اصلی جمله بالا این است که اولا صهیونیسم را همان دجال روایات دانسته(اصن منظورش از دجال چیست..)و عیب دوم جمله این است که حالا به فرض جریان صهیونیسم دجال و آن چشم هم نشان دجال به هر سو ما در هیچ روایتی نداریم که مثلا منظور از چشم چیست یا دجال از آن رو یک چشم است که نیگاهش یک نیگاه مادی است(اگر داریم من خبر ندارم کسی ذکر کتد همه بدانیم)...!!پس ایشون چطور این نتیجه را گرفته نمی دانم.اصلا منظور از جریان صهیونیسم چیست و به آن از چه دیدی باید نیگاه کنیم و آن را شامل چه کسانی بداینم یا ندانیم... به چه قسم از تفکراتش نیگاه کنیم؟(آیا به ریشه اش توجه کنیم اصلا یا نه؟)که بتوانیم به آن این خصلت را بچسبانیم که نگاهشان تنها یک بعد مادی را دارد...(می بینیم از بعضی لحاظ که نیگاه کنیم آنها تنها به بعد مادی نظر ندارند)یعنی کلا میبینیم که یک سری دیدگاه های نسبی آمدند سرکار و از این رو نمی توانیم به راحتی آنها را به یک روایت یا حدیث بچسبانیم...
نمی دانم منظورم را درست می توانم برسانم یا(همچنین نمی دانم منظور دوستان را درست متوجه می شوم یا نه؟)...حالا من عقل کل نیستم.نصف کتابهایی را هم که این حضرات در حوزه اسلام و دشمن شناسی و این جور مسائل خوانده اند،نخوانده ام.ولی به هر حال این دلیل نمی شود هر آنچه آنهاییکه بیشتر از روی تصورات دلنشین سخن می گویند، راست باشد.بعضی نتیجه گیری ها تنها به یک عقل سلیم در حد دبیرستان نیاز دارد که یک دو دو تا چهار تای ساده را بلد باشد(نیازی هم به بعضی! سخنان بعضی! سخنرانان نیست)...بهتر است عقلانی تر عمل کنیم...دشمن را با عقل خود و با آیات صریح قران و روایات معتبر تشخیص داده و به مبارزه با آن بپردازیم.و در کل کار خود را عقلانی تر انجام دهیم...
۲۳:۱۴, ۱۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
ببین دوست عزیز اینکه دجال همون جریان صهیونیسم هست اظهر من الشمسه .(اگه نیست شما بگو چیه تا ما هم بدونیم .خوشحال میشیم.)
منظور از یک بعد مادی ,یعنی این که این جریان هیچ رنگی از روح خدایی انسان و رسیدن به عالم ملکوت نداره ,نه این که به علوم غریبه اعتقادی ندارد چرا که خیلی زیاد هم از این امر استفاده می کنند.(شاید من قبلا بد بیان کردم)
در رابطه با این جمله"دشمن را با عقل خود و با آیات صریح قران و روایات معتبر تشخیص داده و به مبارزه با آن بپردازیم"با شما موافقم چرا که هدف اصلی در حوزه مهدویت همین است که شما میگی.
و من الله توفیق
۲۳:۴۰, ۱۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۵/آذر/۹۲ ۱:۵۴)پاتر نوشته است:  چی بگم والا.اگر من گیر اون حدیث توی اون مستندم چون هدف نقد مستنده که مثلا آیا حدیثی که آورده معتبره یا نه،نتیجه گیریش چطوره و الی آخر...
عرض کردم نوع حدیث مهمه چه کسی نقل کرده در چه مکانی برای چه کسانی به چه دلیل چه موضوعی پیش آمد که ایشان حدیث گفتند
به عنوان مثال ما از امام صادق حدیث داریم سایت بیداری اندیشه خوب نیست حدیث داریم خوب است!
با توجه شخصیت سوال کننده جواب داده شده
با توجه به شرایط جواب داده شده و خیلی چیز های دیگر
اون حدیث مستند هم از یکی از کتب صحیح بوده کتب صحیح اسما صحیح هستند ولی رسما صحیح نیستند
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پاتر
۵:۱۲, ۱۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #14

نقل قول:ببین دوست عزیز اینکه دجال همون جریان صهیونیسم هست اظهر من الشمسه .(اگه نیست شما بگو چیه تا ما هم بدونیم .خوشحال میشیم.)ببین دوست عزیز اینکه دجال همون جریان صهیونیسم هست اظهر من الشمسه .(اگه نیست شما بگو چیه تا ما هم بدونیم .خوشحال میشیم.)
منظور از یک بعد مادی ,یعنی این که این جریان هیچ رنگی از روح خدایی انسان و رسیدن به عالم ملکوت نداره ,نه این که به علوم غریبه اعتقادی ندارد چرا که خیلی زیاد هم از این امر استفاده می کنند.(شاید من قبلا بد بیان کردم)
طوری با اطمینان حرف می زنید که من موندم که اصلا منظور شما از دجال و صهیونیسم چیهHuhBlush

اگرشما تونستید یک دلیل منطقی بیارین که بشه با اطمینان گفت صهیونیسم همون دجالیه که در روایات ازش سخن به میون اومده (مثلا اینکه یک چشم داره...) ،اونوقت من تا آخر عمر دعای گوی شما خواهم بودSmile(میدونم بحثش مفصله!)
حالا به فرض صهیونیسم دجالو منظور از یک بعد مادی بودن، اون چیزی که شما گفتین باشه...از چه رو با چه منطق و اطمینانی باید این خصلت صهیونیسم رو به یک چشمی بودنش نسبت بدیم؟با چه منظقی این نسبت داده شده؟
من می تونم بگم که این یک چشم بودن دجال(صهیونیسم) با این قرابت داره که صهیونیسم همیشه برای رسیدن به خواسته هاش در تکاپو بوده و نخوابیده(آروم نگرفته و چشماش بازه همیشه)Smile
نمی دونم شاید روایتی داریم در اسلام که یک چشم بودنه دجالو با فلان چیز نسب داده یا روایاتی داریم که نشونه هایی رو بیان کرده که بتونیم خودمون به قرابت داشتن یک چشم بودن دجال با فلان چیز پی ببریم.کاش اون روایاتو منم می دونستم.

امیدوارم کاربرا هدف اصلی از زدن این تاپیکو گرفته باشن...Dodgy
۲:۰۷, ۱۹/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۲ ۲:۰۸ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۸/آذر/۹۲ ۵:۱۲)پاتر نوشته است:  طوری با اطمینان حرف می زنید که من موندم که اصلا منظور شما از دجال و صهیونیسم چیهHuhBlush

اگرشما تونستید یک دلیل منطقی بیارین که بشه با اطمینان گفت صهیونیسم همون دجالیه که در روایات ازش سخن به میون اومده (مثلا اینکه یک چشم داره...) ،اونوقت من تا آخر عمر دعای گوی شما خواهم بودSmile(میدونم بحثش مفصله!)
حالا به فرض صهیونیسم دجالو منظور از یک بعد مادی بودن، اون چیزی که شما گفتین باشه...از چه رو با چه منطق و اطمینانی باید این خصلت صهیونیسم رو به یک چشمی بودنش نسبت بدیم؟با چه منظقی این نسبت داده شده؟
من می تونم بگم که این یک چشم بودن دجال(صهیونیسم) با این قرابت داره که صهیونیسم همیشه برای رسیدن به خواسته هاش در تکاپو بوده و نخوابیده(آروم نگرفته و چشماش بازه همیشه)Smile
نمی دونم شاید روایتی داریم در اسلام که یک چشم بودنه دجالو با فلان چیز نسب داده یا روایاتی داریم که نشونه هایی رو بیان کرده که بتونیم خودمون به قرابت داشتن یک چشم بودن دجال با فلان چیز پی ببریم.کاش اون روایاتو منم می دونستم.

امیدوارم کاربرا هدف اصلی از زدن این تاپیکو گرفته باشن...Dodgy

ببین اگه می خوای به رابطه دجال با صهیونیسم برسی این لینکو کامل بخون.(کامل کامل کامل...)http://ghoroubesheytan.blogfa.com/post-15.aspx

و این توضیح هم بدم که فراماسونری ابزار مدیریتی صهیونیسمه
و السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۲۰:۵۲, ۱۹/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۲ ۲۳:۳۷ توسط پاتر.)
شماره ارسال: #16

من مطالب این سایت رو خیلی پیش تر چندین بار خونده بودم...فقط یک کوچولو بگم(نظر خودم)این مطالب به قدر بی منطق و غیر اصولی مطالبی رو به هم وصل کرده که من فکر می کنم نوسنده اش در حد یک بچه دبستان هم سواد نداشته!!
حالا من نمی خوام وارد ریز جزئیات بشم...به نظرم هرکس با بی طرفی و عقلانی به اون مقاله نیگاهی بندازه متوجه می شه که مطالبش چقدر بچگانه نوشته شده.حالا من عقل کل نیستم...این نظر منه.هر کی نظری داره...
والسلام!
۲۲:۳۳, ۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #17

منم به ذهنم خطور کردااا که شیطان کور شدنش از زمان حضرت ابراهیم باشه بعد از کلی فکر به یه نتیجه سبز رسیدم اینکه تو فیلمی که در مورد حضرت ابراهیم ساخته بودن و تو تلویزیون نشون داده بودن اینو آورده بود و من تقریبا خوشحال خجسته فهمیدم سر کار بودم!!!!!!!!!!Big GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعید714
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]