کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 9 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
&غذای سنتی و ایرانی (بخونید، بپزید و بخورید)&
۹:۵۳, ۱۲/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۲ ۱۰:۱۹ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار


یَا رَبِّ قَوِّ عَلَی خِدمَتِکَ جَوَارِحِی

دوستان عزیز ومحترم سلام
هدف ازتغذیه ،تقویت اعضاوجوارح بدن انسان است که بتوانددرنهایت امردرخدمت به خداوخلق خداتواناباشدلازمه تقویت واقعی بدن وجوارح هماناتغذیه سالم میباشدوآشپزخانه مرکزفرماندهی تغذیه است که بایددارای مکانی مناسب برای تهیه غذاهایی مناسب باشد
ازآنجاکه درقسمت طب وتغذیه جای آشپزخانه خالی بودلذاتصمیم گرفتم روشهای پخت انواع غذاهای سالم رادراختیارشماعزیزان قراردهم
شمانیزمیتوانیدبایاری نمودن مادراین پست روش پخت انواع غذاهای سالم راارسال فرمائیدتادراجراین امرخیرشریک باشید

(۳۰/دی/۹۲ ۲۳:۱۷)Bahar نوشته است:  نقل قول
[تصویر: goleroz1..gif]بسم الله الرحمن الرحیم[تصویر: goleroz1..gif]




<<یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ کُلُواْ مِن طَیِّبَاتِ مَا رَزَقْنَاکُمْ وَاشْکُرُواْ لِلّهِ إِن کُنتُمْ إِیَّاهُ تَعْبُدُونَ>>بقره172
ای کسانی که ایمان آورده اید! از خوردنی های دلپذیر که به شما عطا کرده ایم بخورید و خدا را سپاسگزاری کنید اگر تنها او را می پرستید.


در این تاپیک،به یاری خدا،قصد داریم دستور پخت انواع غذاهای اصیل ایرانی + سالم و مقوی رو توسط شماها قرار بدیم.
بهتر اینکه:
هر کسی تو هر شهری (هم آقایون،هم خانوم ها،هم مجردها،هم متأهل ها،خلاصه خجالت نکشید) زندگی میکنه. طرز تهیه انواع غذاهای مخصوص شهرشون رو اینجا قرار بده.


[تصویر: 4707a22a3d1.jpg]


لطفاً برای مشارکت بهتر و حفظ نظم این موضوع،نکات زیر را رعایت بفرمایپد:


  • توجه داشته باشید که این تاپیک،موضوعی مباحثاتی و پرسش و پاسخی نیست،
    با در نظر گرفتن اینکه هر غذا ممکن است چند نوع دستور و روش پخت متفاوت داشته باشد، اگر دستور پختی برای غذایی قرار داده شد و شخص دیگری دستور پخت دیگری برای همان غذا داشت،بدون مباحثه،دستور پخت دوّم را در ارسال دیگری با ذکر نام غذا،بنویسد.

  • لطفاً سوالاتتان درمورد جزئیات پخت غذا را از طریق پیام خصوصی بپرسید.

  • لطفاً تنها به معرفی و ارائه‌ی دستور پخت غذاهای ایرانی بپردازید و از معرفی غذاهای غیرایرانی خودداری کنید.

  • لطفاً توضیحات را خودتان بنویسید و از کپی/پیست از سایت‌های مرتبط خودداری کنید.

  • در صورت امکان،عکسی از غذایی که دستور پختش را می‌گذارید ،(با رعایت حجم و ابعاد حداکثر ۸۰۰×۶۰۰)به همراه توضیحاتتان قرار دهید.(تصویر می‌تواند از سایت‌های دیگر باشد)

  • در صورت امکان،خواص غذای مورد نظر را ذکر کنید.

باتشکر


«كُلُوا و اشرَبُوا و لا تُسرِفُوا»مومنون 51
بخوريد و بياشاميد ولي اسراف نكنيد





امضای سلامت
برای یاری آخرین منجی باید انسانهایی سالم وصالح باشیم

مدیروبلاگ طب اسلامی و سنتی حکیم عقیلی خراسانی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۴۳, ۱۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #31

مضرات سس و رب:
سس معمولا از زرده تخم مرغ,روغن مایع ومقداری ادویه تهیه میشود.یک زرده تخم مرغ حدود 250 تا 300 میلی گرم کلسترول دارد. مصرف این موارد مشکلاتی از قبیل: تولید سنگ های صفراوی,ناراحتی های کبدی,الرژی,چرب شدن سریع پوست و مو ومهمترو خطرناک ترازهمه گرفتگی عروق کرونر قلب وریزش مو.
رب که دست کم بیست ساعت در ظروف الومینیم جوشیده وبه طور طبیعی مقداری از الومینیوم دران حل شده است یاانواع رب هایی که از بیرون تهیه میشود وبه ان مواد نگه دارنده ای به نام "استات سدیم"اضافه میکنند چه خاصیتی میتوانندداشته باشند؟!مواد محلول در رب مثل الومینیوم باعث کندی ذهن وشعور میشود.رب ماده ای الرژی زا وفاقد ارزش غذایی وفرسوده کننده ی بدن ادمی است.
طرز تهیه
سس قرمز:
گوجه فرنگی رسیده وسالم...............................................................................................​...........2تا3 عدد
سیرمتوسط............................................................................................​...................................1حبه
روغن زیتون...............................................................................................​.................................نصف استکان
نعناع یاپونه خشک.................................................................................................​.....................1 قاشق مربا خوری
نمک.................................................................................................​.......................................به مقدارلازم
گوجه ها رارنده وپوست ان راجداکنید.پس از ان نمک رااضافه کرده وسپس سیر را رنده وخوب باگوجه مخلوط کنید.سپس روغن زیتون راروی سس بریزید و روی روغن پونه یا نعناع اضافه کنید.این موادباید درظرف چینی یابلوری ویا لعابی باشد.

سس سفید:
روغن زیتون...............................................................1لیوان متوسط
اب لیموترش تازه........................................................1 استکان کوچک
سیر........................................................................1حبه کوچک
ارده.........................................................................3 قاشق غذاخوری
پونه کوهی................................................................1 قاشق مرباخوری
نمک وفلفل قرمز.........................................................به مقدارلازم
همه مواد رادر مخلوط کن ریخته به مدت 2 دقیقه مخلوط کنید.

امضای SAHAR71
بنده من سوگند به حقي كه تو بر من داري من تو را دوست دارم و تو را به حق من بر تو سوگندت ميدهم مرا دوست بدار.
خدا در جاي ديگر ميفرمايد:اگر انان كه بر من پشت نموده اند بدانند كه من چه قدر منتظر انان هستم وبه توبه و بازگشت انها مشتاقم از شوق ديدار من قالب تهي ميكردند واز شدت محبت من بند بند وجود انها مي گسست.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۰:۱۹, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #32

چای:
گیاهی است که 5 هزارسال قبل توسط چینی ها شناخته شد وفعلا پرمصرف ترین گیاهی است که بین خانوارها وجود دارد.اززمانی که چای کشت میشود تا زمانی که ازبین میرود هیچ نوع افتی به ان صدمه نمیزد.سم پاشی هم نمیشود وهیچ جانور گیاه خواری از برگ سبز ان استفاده نمیکند.تنها افت چای انسان است.چای ازمواد مختلفی تشکیل شده وموجب بیماری های مختلفی میشود از جمله:کم خونی-ناراحتی های قلبی وکلیوی-ناراحتی های پوستی-ارتروز-ریزش مو-حساسیت-زودرنجی-یبوست-داغ شدن کف پاو...
چای بخاطر داشتن "تئین"ارام بخش است ومقداری ازخستگی رارفع وموجب هضم غذامیشود.زیرادراثرنوشیدن چای اسیدمعده زیاد میشودوموجب هضم غذاهای گوشتی میشود ولی درعوض سبب بیماری های زیادی میگردد.
واماچرا بلافاصله نباید چای مصرف شود!خون این مایع حیات بخش که سراسر بدن درعروق جریان دارد از 95 درصد هموگلوبین و5 درصد اهن تشکیل شده است.
بانوشیدن چای بعداز غذا اهن موجود درخون ازبین میرود وهمین امرباعث های زیرمیشود:بیماری های انمی(فقروازدیاد اهن)-کم خونی-چربی خون-بالابردن فریتین درخون(اهن ذخیره درکبد)-ساییدگی استخوان-ارتروز-خارپاشنه-رشداستخوان دنبالچه وغیره.
به جای چای میتوان از دم کرده ی زیراستفاده کرد:
دم کرده ی اویشن وپونه کوهی:یک قاشق غذاخوری اویشن شیرازی به همراه یک قاشق غذاخوری پونه کوهی وسه لیوان اب جوش را به مدت سی دقیقه دم کنید وسپس ان راباکمی عسل شیرین کنیدوبه ارامی میل کنید.
این دم کرده برای خانم هایی که دردوران عادت ماهیانه ازدرد شدیدی رنج میبرند ونیز افرادی که دارایدردکلیوی اند بسیار مفید است.این دم کرده برای رفع عفونت وسرماخوردگی یک نوشیدنی ایده ال است.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۳:۱۲, ۲۷/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۳ ۱۳:۱۳ توسط so0zan.)
شماره ارسال: #33

5 مشکل بدنتان در فصل سرما و راه های مقابله با آن
نتایج بررسی های اخیر نشان می دهد، تنها سرما و تاریکی زودهنگام روزهای زمستان نیست که احساس غم انگیز در فرد ایجاد می کند؛ بلکه برنامه غذایی نیز در این امر تاثیر دارد. برای پیش گیری از مشکلات مربوط به این فصل به چند روش که در این مطلب به آن اشاره شده است، می پردازیم.
خشکی و زبری پوست
استفاده از وسایل گرمازا و دوش های طولانی مدت اگر چه باعث گرم شدن شما می شود اما پوست را نیز خشک می کند. با مصرف نان و برنج سبوس دار رطوبت بدن را حفظ کنید. لیپید موجود در این نوع موادغذایی باعث کاهش خشکی و قرمزی پوست می شود. لیپید باعث محکم شدن سلول های پوستی می شود. مصرف زرده تخم مرغ نیز که حاوی بیوتین است، برای پوست مفید است. بیوتین، باعث تولید اسیدچربی می شود که برای نرمی پوست لازم است.


هوای سرد، بروز آکنه و پوسته شدن پوست
هوای سرد به پوست آسیب می رساند و باعث التهاب آن می شود. به همین علت در هوای سرد اگزما، آکنه و پسوریازیس بروز پیدا می کند. مصرف هفته ای ۳ وعده ماهی آب های سرد مانند سالمون توصیه شده است. این نوع ماهی دارای epa نوعی اسیدچرب امگا۳ است. شاهی نیز آنزیم های سم زدایی را رها می کند و سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند. متخصصان پوست مصرف گردو و دانه کتان را نیز توصیه می کنند.

افسردگی فصل زمستان
همه ما می دانیم که ویتامین d برای تقویت استخوان لازم است و به جذب کلسیم و فسفر نیز کمک می کند. همچنین نتایج تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف ویتامین d باعث بهبود خلق و خو می شود. علاوه بر مصرف مکمل ها، ماده غذایی غنی سازی شده با ویتامین d مانند شیر، آب پرتقال و ماست را نیز به برنامه غذایی خود اضافه کنید.

کمبود انرژی
در زمستان، هوا سرد و نور آفتاب کم است و فرد هنگام کار احساس کمبود انرژی می کند. برای رفع این مشکل می توانید مدتی آدامس بجوید. جویدن باعث تقویت جریان خون به مغز می شود و تاثیر آن همانند مصرف کافئین است بدون این که انرژی افت کند. برای به حداکثر رساندن این تاثیر از آدامس با طعم نعناع یا دم کرده نعناع استفاده کنید. با استنشاق نعناع که در فعالیت مغز تاثیر مثبتی ایجاد می کند، نتیجه بهتری به دست خواهید آورد. همچنین در صبحانه خود تخم مرغ، پروتئین کم چرب، ماست، نان های چند غله، جودوسر و میوه های تازه مصرف کنید.

سیستم ایمنی ضعیف
به علت این که در این فصل در محیط بسته قرار می گیریم، میکروب ها زیاد می شود. متخصصان مصرف روزانه حداقل ۷۵ میلی گرم ویتامین c را که در فلفل دلمه ای قرمز و پرتقال وجود دارد توصیه می کنند. ویتامین c رشد و فعالیت گلبول های سفید را افزایش می دهد. گلبول های سفید با عفونت ها مقابله می کند. برای تقویت بیشتر سیستم دفاعی بدن بتاکاروتن موجود در سبزی های برگ سبز مانند اسفناج، کاهو، کلم بروکلی، فرآورده های نارنجی مانند هویج و کدوتنبل فراموش نشود.







ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۸:۵۸, ۱۳/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #34

پیاز درشت 2 کیلوگرم
گوشت سردست یا ران بدون استخوان 750 گرم
سیب زمینی پشندی نیم کیلوگرم
به نیم کیلوگرم
آلو خشک نیم کیلوگرم
روغن 150گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
گرد غوره ( در صورت تمایل ) 2تا3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و ادویه به مقدار کافی

تاس كباب


طرز تهیه
آلو را می شوئیم و خیس می کنیم و پیاز را پوست می کنیم و به صورت حلقه های نازک می بریم .

پوست به را نیز می کنیم و به اندازه پرهای پرتقال ورقه ورقه می بریم ، سیب زمینی را نیز پوست می کنیم و حلقه حلقه می کنیم و گوشت را نیز به شکل ورقه تکه تکه می نمائیم ( تقریباً به طول و عرض دو بند انگشت )

قابلمه ای که گنجایش تمام این مواد را داشته باشد آماده می سازیم و دو قاشق روغن ته آن می ریزیم و دو ردیف پیاز ته قابلمه و یک ردیف گوشت روی آن می چینیم و کمی آلو روی آن می ریزیم و چند تکه به می گذاریم ، در صورت مصرف گرد غوره آن را با کمی نمک و فلفل و ادویه مخلوط می کنیم و کمی روی این مواد می پاشیم و یکی دو قاشق روغن می ریزیم و به همین ترتیب بار دیگر ردیف های پیاز و گوشت و سایر مواد را در ظرف قرار می دهیم بدون اینکه سیب زمینی را داخل مواد بچینیم ،آنگاه نصف لیوان آب در قابلمه می ریزیم و در آن را می بندیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا تمام مواد کاملاً بپزد .

سیب زمینی را در آخر کار روی تاس کباب می ریزیم و رب گوجه فرنگی را نیز در نصف لیوان آب حل می کنیم و داخل تاس کباب می ریزیم و می گذاریم تا سیب زمینی نیز با حرارت ملایم بپزد ولی له نشود . باید تاس کباب بعد از پخته شدن آب نداشته باشد به روغن بیافتد . در موقع کشیدن در دیس دقت می کنیم تاس کباب را با کفگیر پهنی که مواد مخلوط و له نکند بکشیم .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۴:۵۳, ۲۴/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۵ ۱۵:۲۲ توسط behbod.)
شماره ارسال: #35


ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۰:۴۶, ۲۳/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #36

(۱۲/اسفند/۹۱ ۹:۵۳)سلامت نوشته است:  


یَا رَبِّ قَوِّ عَلَی خِدمَتِکَ جَوَارِحِی

دوستان عزیز ومحترم سلام
هدف ازتغذیه ،تقویت اعضاوجوارح بدن انسان است که بتوانددرنهایت امردرخدمت به خداوخلق خداتواناباشدلازمه تقویت واقعی بدن وجوارح هماناتغذیه سالم میباشدوآشپزخانه مرکزفرماندهی تغذیه است که بایددارای مکانی مناسب برای تهیه غذاهایی مناسب باشد
ازآنجاکه درقسمت طب وتغذیه جای آشپزخانه خالی بودلذاتصمیم گرفتم روشهای پخت انواع غذاهای سالم رادراختیارشماعزیزان قراردهم
شمانیزمیتوانیدبایاری نمودن مادراین پست روش پخت انواع غذاهای سالم راارسال فرمائیدتادراجراین امرخیرشریک باشید

[تصویر: goleroz1..gif]بسم الله الرحمن الرحیم[تصویر: goleroz1..gif]




<<یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ کُلُواْ مِن طَیِّبَاتِ مَا رَزَقْنَاکُمْ وَاشْکُرُواْ لِلّهِ إِن کُنتُمْ إِیَّاهُ تَعْبُدُونَ>>بقره172
ای کسانی که ایمان آورده اید! از خوردنی های دلپذیر که به شما عطا کرده ایم بخورید و خدا را سپاسگزاری کنید اگر تنها او را می پرستید.


در این تاپیک،به یاری خدا،قصد داریم دستور پخت انواع غذاهای اصیل ایرانی + سالم و مقوی رو توسط شماها قرار بدیم.
بهتر اینکه:
هر کسی تو هر شهری (هم آقایون،هم خانوم ها،هم مجردها،هم متأهل ها،خلاصه خجالت نکشید) زندگی میکنه. طرز تهیه انواع غذاهای مخصوص شهرشون رو اینجا قرار بده.


[تصویر: 4707a22a3d1.jpg]


لطفاً برای مشارکت بهتر و حفظ نظم این موضوع،نکات زیر را رعایت بفرمایپد:


  • توجه داشته باشید که این تاپیک،موضوعی مباحثاتی و پرسش و پاسخی نیست،
    با در نظر گرفتن اینکه هر غذا ممکن است چند نوع دستور و روش پخت متفاوت داشته باشد، اگر دستور پختی برای غذایی قرار داده شد و شخص دیگری دستور پخت دیگری برای همان غذا داشت،بدون مباحثه،دستور پخت دوّم را در ارسال دیگری با ذکر نام غذا،بنویسد.

  • لطفاً سوالاتتان درمورد جزئیات پخت غذا را از طریق پیام خصوصی بپرسید.

  • لطفاً تنها به معرفی و ارائه‌ی دستور پخت غذاهای ایرانی بپردازید و از معرفی غذاهای غیرایرانی خودداری کنید.

  • لطفاً توضیحات را خودتان بنویسید و از کپی/پیست از سایت‌های مرتبط خودداری کنید.

  • در صورت امکان،عکسی از غذایی که دستور پختش را می‌گذارید ،(با رعایت حجم و ابعاد حداکثر ۸۰۰×۶۰۰)به همراه توضیحاتتان قرار دهید.(تصویر می‌تواند از سایت‌های دیگر باشد)

  • در صورت امکان،خواص غذای مورد نظر را ذکر کنید.

باتشکر


«كُلُوا و اشرَبُوا و لا تُسرِفُوا»مومنون 51
بخوريد و بياشاميد ولي اسراف نكنيد




بسیار هم خوب
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  برای طب سنتی و تغذیه سنتی به انحائ مختلف تبلیغ کنیم yektasepas 3 2,421 ۱۱/خرداد/۹۵ ۲:۲۴
آخرین ارسال: amir4515
  مضرات فوت کردن غذای داغ ! Ramin_Ghn 2 1,583 ۱۳/مرداد/۹۴ ۹:۴۲
آخرین ارسال: zaviyehdid
  اثر غذای حلال یا حرام ali0077 1 745 ۱۳/مرداد/۹۴ ۹:۴۰
آخرین ارسال: zaviyehdid
  این‌ها را بخورید تا سرحال و سرزنده باشید Resistance 3 1,363 ۱۳/مرداد/۹۴ ۹:۳۶
آخرین ارسال: zaviyehdid
  غذای سالم در عمل یار کوچک 15 5,268 ۲۸/آذر/۹۳ ۲۰:۳۷
آخرین ارسال: Bamdaad
  طب سنتی ایرانی chekel 1 814 ۲۵/آذر/۹۲ ۲۱:۱۶
آخرین ارسال: یاســین

پرش در بین بخشها:


بالا