کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اگه من مدیر بودم ....
۲۰:۴۸, ۳/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۱۶:۰۳ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #1

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، هادی... ، انتصـار ، اسکای ، SAViOR ، مجید املشی ، ali0077 ، Tolou ، میلاد.م ، هانا ، Aryha ، Admirer ، Hadith ، Havbb 110 ، السا ، help me ، حسن عزتي ، آیات ، وحید110

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۳۵, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #61
آواتار
(۴/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۹)عایشه نوشته است:  راستی اگر خانم فرمیسک مسدود نبود شاید بد نبود یکی از تحلیلهایش در خصوص منشاء پیدایش شیعه را میخواندید!
شما شیعیان توسط یهود پایه گذاری شدید و به وسیله ایرانیان ادامه داده شده و .....
Smile

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
پیغمبرماشیعه بوده....
نام کاربری شما،اسم همون کسی هست که یکی اززنان پیغمبرمابوده....
خداروشکرکه ازشیعیان علی ابن ابی طالب هستیم....وتاقیامو قیامت تحت عنایات ویژه ی اون بزرگوار،عمرمیگذرونیم....
دلیلی دارید ،مدرکی دارید،صحبت کنید....
بااینگونه حرف زدن وادعاهای کذب آوردن کسی به طرفتون جذب وجلب نمیشه....
صادق باشید...صادقانه حرف بزنید وگوش شنوای خوبی هم باشید....
یاعلی مدد...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، انتصـار ، عبدالرحمن ، help me ، رمز شب ، Bahar ، سدرة المنتهی ، آیات ، السا ، مجید املشی ، یاســین
۲۳:۳۸, ۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۲۳:۳۸ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #62
آواتار
این ادعاها که معلومه از طرف کیا تکثیر میشه
[تصویر: 42776_129.jpg]
وهابیت،جریان تکفیری،سلفی ها و تندروها... .هر چی که از انحرافات اسلام میدونید!
SmileSmileSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، عبدالرحمن ، رمز شب ، وحید110 ، سدرة المنتهی ، آیات ، درست پسند ، السا ، یاســین
۲۳:۴۰, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #63
آواتار
من خواهش میکنم کسی به ایشون دیگه جواب نده
ایشون اگه دنبال حقیقت بودن و سندی داشتن خودشون یه تاپیک جداگانه میزدن ، نه اینکه تو هر بحثی بپرن وسط و دهنشون رو باز کنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Hadith ، help me ، وحید110 ، Bahar ، سدرة المنتهی ، آیات ، Fatemeee ، السا ، مجید املشی
شماره ارسال: #64
آواتار
دوستان خواهش میکنم از این کاربر نقل قول نکنید . جواب ندید . وارد بازیش نشید .
خودتون رو کنترل کنید . جملات توهین امیز و حاشیه ساز یک اصل کثیف و بی ارزش در بهم ریختن یک روند در موضوعه .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، Ali#59 ، انتصـار ، عبدالرحمن ، help me ، پرنیان ، آلاله ، وحید110 ، رمز شب ، Bahar ، Tolou ، سدرة المنتهی ، آیات ، Fatemeee ، حسن عزتي ، السا ، مجید املشی ، یاســین
شماره ارسال: #65
آواتار
دوستان دیدید که چطور بعضی ها مترصّد یک فرصت برای اظهار عقیده‌ی خودشون و زیرسؤال بردن تالار هستند و پشتکار خوبی هم دارند؟
هرچند بازهم معتقدم عدو شود سبب خیر ، گر خدا خواهد، اما هشیارتر باشیم.Smile
خواهرانه و دوستانه پیشنهاد می‌کنم هر انتقادی از ما،از من، دارید،اول به خودمون بگید،اگر کارساز نبود،به مدیریت سایت اعلام کنید..
حتم داشته باشید مؤثر خواهد بود.
متاسفانه بعضی‌ها از بیان طنزگونه‌ی این موضوع هم استفاده‌ی شخصی‌ می‌کنن و چنین وضعیتی رو پیش میارن.

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، انتصـار ، Ali#59 ، help me ، وحید110 ، شیدا ، Bahar ، Tolou ، سدرة المنتهی ، Fatemeee ، درست پسند ، السا
۲۳:۴۱, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #66
آواتار
آقای عایشه

خیلی ممنونم که در مقاطع حساس میایید و باعث اتحاد کاربران تالار میشید.

فقط در مورد این چرت هایی که بهت میگن که بگی سر یهود و اینا

شما هر چی دوست داری بگو راحت باش

داعشتون که فعلا تو سوریه زائید

فعلا هم که مملکت دست ماست و مشایختون هیچ کاری نمیتونن بکنن

حالا پشت مانیتور هرطور دوست داشتی حرف بزن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، مرهم ، وحید110 ، Bahar ، yamin ، مجنون العباس ، آیات ، Fatemeee ، یاســین ، در جستجوی سختی
۲۳:۴۵, ۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۲۳:۴۶ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #67
آواتار
ایرانیان چگونه شیعه شدند؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، وحید110 ، مجنون العباس ، Fatemeee ، help me
۲۳:۵۶, ۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۲ ۰:۱۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #68
آواتار
البته من این مسئله که وهابی احمق میگن شیعه رو یهودیا درست کردن تا بحال از چندتا وهابی شنیدم ولی ایرانی نبودن و چندتا دلیل خنده دار هم میوردن مثلا میگفتن احمدی نژاد رفته نیویورک با یهودیا دیدار کرده یا خاتمی رفته بود توی جمع یهودیا حرف زده بود یا مشایی گفته ما با مردم اسراییل مشکل نداریم خلاصه این برادران احمق وهابی(نگو چرا فوششون میدی واقعا احمقن) نسبت به ما توهم توطئه پیدا کردن و میگن دست شما و اسراییل توی یه کاسه اس یه چی تو مایه های خودمون که زوم کردیم روی پیدایش فراماسونری اونا هم زوم کردن روی پیدایش ما !!
مثلا خواستن مچ مارو بگیرن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee
۲۳:۵۸, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #69

تالار که یکبار بازی کردن تو زمین بازی ایشونو تجربه کرده بود , دوباره وارد بازی ایشون شدید !!!!؟؟؟؟؟

تجربه , تجربه , تجربه

ادامه ندید بحث کردن با ایشونو

خانم عایشه ! اسمی از شما آورده شد و شما هم پاسخ دادید ! لطفا بعد از این اطلاعات و معلوماتتونو در مناظراتی که برگزار میشه نشون بدید, نه با سر و کله زدن با ما بی سوادهای شیعه !

آقای ELENOR شما چیزی گفتید که اگه بحث تاپیک منحرف نمیشد و کار به اینجا نمیکشید قطعا جواب میدادم ولی الان هرچی که بگم اشتباهه !

خواهشا این بحث رو تمومش کنید, همونطور که گفتم اشتباه از طرف من بود, امیدوارم حواسم باشه که دفعات بعد چنین اشتباهی مرتکب نشم....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، Ali#59 ، مرهم ، وحید110 ، شیدا ، Bahar ، انتصـار ، yamin ، Tolou ، آیات ، Fatemeee ، SAViOR ، مجید املشی ، ali0077
۱:۰۲, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #70
آواتار
دیروز سید ابراهیم تماس گرفت با من . میگفت بیا برای هفته وحدت یه مطلب بزاریم و از خانم عایشه دعوت کنیم از مشترکات بگیم و خلاصه جهت تحکیم وحدت گام برداریم .

حالا سید جان بیایم از هفته وحدت بگیم یا بریم از کتب معتبر اهل سنت دلیل بیاریم که چه کسی رو پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بابت ارتباط یهود سرزنش کرد ؟!!

====
اگر من دیر جواب دادم به خاطر دیر به تالار سر زدن بود . اونم دلیلش رو دیگه همه میدونند .
====

و دوستانی که نامه میدن و میگن چرا ایشون اخراج نمیشه علارغم همه توهینها . عزیزانی از اهل سنت دارن بحث رو پیگیری میکنند . بنده به خاطر اینکه متکلم وحده نباشم و اون عزیزان هم بتونند ازادانه قضاوت کنند

همچنین رفقای زیادی در جاهای دیگه هم پیگیر بحث هستند . همونهایی که تحت تاثیر بعضی تبلیغات بودند . و دنبال حقیقت میگردند .

بنابرین ...
==
چیزی که مهمه اینه که بحث های ما به کل کل تبدیل نشه . یعنی اثبات حق تبدیل به اثبات من نشه . قبلا هم که عایشه گفت شما سواد بحث با من رو ندارید عرض کردم خوب این به نفع شماست . به راحتی میتونید حرفتون رو به کرسی بنشونید . بسم الله ...

============

کلام اخر

تیم مدیریت مشتاقانه پذیرای نقد های منصفانه شما عزیزان و سروران گرامیست . طنز هاتونم بر دیده . ما همه کاربران تالار بیداری اندیشه و بندگان خدا با هدفی مشترکیم

همه ما ممکن الخطا و نیازمند بخشش خدا و خلق خدا .

همه دوستانی هم که ممکنه دلگیری از هم داشته باشند همدیگه رو حلال کنند و ان شاالله به فکر این باشیم که از این فرصت مجازی به نحوی استفاده کنیم که وقتی مولا (علیه السلام)‌ رو دیدیم . سرافکنده نباشیم .

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Hadith ، Havbb 110 ، انتصـار ، yamin ، مجنون العباس ، help me ، Tolou ، سدرة المنتهی ، Bahar ، ضحی ، آیات ، Fatemeee ، سید ابراهیم ، SAViOR ، حسن عزتي ، Night_World ، السا ، شیدا ، مجید املشی ، Ali#59 ، ali0077 ، یاســین ، مرهم
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا