کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حاشیه های بحث با کاربر عایشه
۱:۴۴, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
شما کاربران اهل سنت را مرتب مسدود نکنید.
برای بستن سایر مناظرات به کاربران متوسل نشوید تا به ما اهانت کنند.
بفرمایید روزی هزار بار دخترانتان را صیغه کنید و طلاق بدهید .

به هرحال اهل سنت هرگز به سراغ دختران و پسران شیعه برای ازدواج نخواهد رفت چون به نجابت اهمیت میدهد و اگر تمامی دختران جهان بمیرند بنده هرگز برای پسرانم دختر شیعه که صدها بار رابطه جنسی قبل از ازدواج داشته نخواهم گرفت.

اگر هم واقعا مایل به مباحثه در این باب هستید تاپیکی هم درخصوص شهادت حضرت زهرا بزنید که بارها درخواست دادم و موافقت نکردید. تاپیک خانم فرمیسک که محب الزهرا هم بسته در خصوص خلفای راشدین را هم باز کنید.

در غیر این صورت ثابت میشود :

رابطه جنسی از شهادت حضرت زهرا و جانشینی پیامبر برای شما مهمتر میباشد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۳۵, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
در خواب ببینید وحید 110 بنده مانند شما و علی 110 و محب الزهرا از بحثی فرار کنم.

کل تالارتان و کل تیم مدیریت قادر به بحث با خانم آتوسا هم نیستید چه رسد به بنده !!

با تشکر از کاربران اهل تسنن بنده حتما بازخواهم گشت. اگر برنگشتم مسدود شده ام و آیدیم را به هرکسی از دوستان اهل تسنن که مایل باشد خواهم داد تا بدانند که اینان از مناظره با من می هراسند و مانند خانم فرمیسک مسدودم کرده اند.

خانم فرمیسک عزیز جای شما برای تیکه های بامزه تان خالی!
واقعا من خیلی لذت بردم که به وحید 110 گفتید: اینقدرجلوی خودتان بلند نشوید خسته میشود استراحت کنید!!
ایشان قادر به بحث با من نیست ده بار خواسته فرار کند اینجا پستهایش را ببینید و بخندید!
تا فردا خداحافظ!
۲:۳۹, ۱۸/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۲:۴۰ توسط help me.)
شماره ارسال: #12
آواتار
نقل قول:کل تالارتان و کل تیم مدیریت قادر به بحث با خانم آتوسا هم نیستید چه رسد به بنده !!
Big GrinBig Grin چه مثالی هم زدید!!
میگن ادم خواب رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده رو نه.....
خوش باشید در تفکرات خودتون.....

خدا رو شکر که مولایم علی(علیه السلام) شدHeartHeart

پاکش نکنید نمیگفتم شب خوابم نمیبرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، fighters ، SAViOR ، عایشه ، ali-0110 ، mahdy30na ، Woodi2020 ، حفیظ ، صهبا ، ZaHrA110M
۲:۴۳, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار

وحید 110 دقیقا منظورتان از تکرار این پست احمقانه که نوشته اید چیست؟
بنده که اینجا حضور دارم !! کجا رفته ام؟

ترسو شما هستید که خانم فرمیسک را مسدود کردید تا مناظره با ایشان را تمام کنید.
ترسو شما هستید که مرتب میگویید من وقت ندارم و فرشید و سایر اوباش بحث را ادامه دهند.
ترسو شما هستید که از باز کردن تاپیک خانم فرمیسک می ترسید.

هیچ بدعتی در کار نبوده و بنده این را ثابت میکنم و همانند قبرسازی که ثابت کردم بدعت است وخجالت زده تان کردم این راهم ثابت میکنم.
خیلی ناراحت هستید که در سایر مناظرات شکست خوردید و تصور کردید چون در سکس خیلی تجربه دارید میتوانید موفق شوید؟
البته ما سنی ها خیلی به سکس اهمیت نمیدهیم اما برای شکست شهوتپرستان علم کافی داریم.
۲:۴۴, ۱۸/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۲:۴۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #14
آواتار
یچیزی رو در مورد ایشون بگم دوستان

اصلا هم نیازی به تعمق زیاد نداره

این طرف از یه آواتار استفاده میکنه که یه دختر شیعس در راهیان نور

کاملا مشخصه میخواد شما با دفاع مقدس مشکل پیدا بکنید

همونطور که افراد دیگری در این تالار و تالارهای دیگه بودند و هستند که همکارشون هستن و همین خُدعه رو بکار می برند

هدف این شخص

1- تفرقه افکنی بین مسلمونا

2-دشمنی شیعه با انقلاب اسلامی

هر کی مخالفه بگه

لطفا یکم بزارید بمونه ملت بخونن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، fighters ، SAViOR ، Havbb 110 ، ali-0110 ، محب الزهرا ، رضوانه ، ELENOR ، Woodi2020 ، حفیظ ، صهبا ، جویای حقیقت
۱۴:۵۹, ۱۸/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۱۵:۰۱ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #15
آواتار

سوره نور آیه 4
وَ الَّذِینَ یَرْمُونَ الْمُحْصَنَاتِ ثمُ‏َّ لَمْ یَأْتُواْ بِأَرْبَعَةِ شهَُدَاءَ فَاجْلِدُوهُمْ ثَمَانِینَ جَلْدَةً وَ لَا تَقْبَلُواْ لهَُمْ شهََادَةً أَبَدًا وَ أُوْلَئکَ هُمُ الْفَاسِقُونَ(4)
و آنان که به زنان با عفت مؤمنه نسبت زنا دهند آن گاه چهار شاهد (عادل) بر دعوى خود نیاورند آنان را به هشتاد تازیانه کیفر دهید، و دیگر هرگز شهادت آنها را نپذیرید، و آنان مردمى فاسق و نادرستند.

سوره نور آیه 23
إِنَّ الَّذِینَ یَرْمُونَ الْمُحْصَنَاتِ الْغَافِلَاتِ الْمُؤْمِنَاتِ لُعِنُواْ فىِ الدُّنْیَا وَ الاَْخِرَةِ وَ لهَُمْ عَذَابٌ عَظِیمٌ(23)
کسانى که به زنان باایمان عفیفه (مبرّا و) بى‏خبر از کار بد تهمت زنند محققا در دنیا و آخرت ملعون و محروم از رحمت حق هستند و هم آنان به عذابى بزرگ معذب خواهند شد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: al-shia ، یاســین ، رضوانه ، SAViOR ، وحید110 ، محب الزهرا ، حضرت عشق ، Havbb 110 ، Woodi2020 ، عبدالرحمن ، خادمة الزهرا ، أین المنتظر ، حفیظ ، sagheb ، مجید املشی ، صهبا ، MohammadSadra ، جویای حقیقت ، ZaHrA110M
۱۵:۲۶, ۱۸/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۱۵:۲۷ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #16
آواتار
خانم عایشه بنده به شخصه هیچگاه دقت کنید هیچگاه شما را نخواهم بخشید...
به خاطر تهمتی که به همه بانوان پاکدامن شیعه زدید...
و مطمئنم هیچکدوم از بانوان پاکدامن سنی هم شما را نخواهند بخشید...
شما سنی نیستی! سنت رسول خدا تهمت زدن نبود...
یا حق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، bagheri4 ، وحید110 ، یاســین ، محب الزهرا ، حضرت عشق ، Havbb 110 ، Woodi2020 ، عبدالرحمن ، خادمة الزهرا ، أین المنتظر ، حفیظ ، sagheb ، شیدا ، مجید املشی ، Aryha ، صهبا ، MohammadSadra ، جویای حقیقت ، ZaHrA110M
۱۵:۴۲, ۱۸/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۱۹:۳۵ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۸/اسفند/۹۲ ۲:۲۰)عایشه نوشته است:  این احکام شرف دارد به دروغ بستن به خدا که مدعی هستید در کتابش به هرزگی و فساد و فاحشه کردن زنان و دختران حکم داده باشد.

وَ الْمُحْصَناتُ مِنَ النِّساءِ إِلاَّ ما مَلَکَتْ أَيْمانُکُمْ کِتابَ اللَّهِ عَلَيْکُمْ وَ أُحِلَّ لَکُمْ ما وَراءَ ذلِکُمْ أَنْ تَبْتَغُوا بِأَمْوالِکُمْ مُحْصِنينَ غَيْرَ مُسافِحينَ فَمَا اسْتَمْتَعْتُمْ بِهِ مِنْهُنَّ فَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ فَريضَةً وَ لا جُناحَ عَلَيْکُمْ فيما تَراضَيْتُمْ بِهِ مِنْ بَعْدِ الْفَريضَةِ إِنَّ اللَّهَ کانَ عَليماً حَکيماً
(نسا / 24)

و زنان شوهردار نیز بر شما حرام شده است ، مگر کنیزانی که مالک آنها هستید . به احکام الهی که بر شما نوشته شده است پایدار باشید . و جز این زنان بر شما حلالند که با اموال خود که مهریه ( در مورد زنان آزاده ) یا بهای آنان ( در مورد کنیزان ) قرار می دهید آنان را طلب کنید ، در حالی که پاکدامن باشید نه آلوده به کار زشت زنا . و از زنان آنهایی را که با ازدواج موقّت به همسری خود درآورده اید ، مهرشان را که با قرار شما و آنان واجب شده است به آنان بدهید . و بر شما گناهی نیست که پس از تعیین ] مهریه و مدّت [ در آنچه با یکدیگر به توافق برسید و آن را تغییر دهید . قطعاً خدا به همه امور داناست و کارهایش از روی حکمت است .

خانم با سواد نکند این آیه قرآن در چاپ اهل سنت نیست.
الان معنی شرف را هم دانستیم فکر کنم اینها زیادی باشرفند.

[تصویر: Lie_jehad-2.jpg]
ترجمه پلاکارد فوق:
«امشب، شب عروسی من است. من آماده ام تا همسرم را به مجاهدین [(شورشیان سلفی)] در سوریه اهدا (هدیه) کنم تا بشار اسد را ساقط کنند.»

[تصویر: 1gfy6g21ymiyyzs63wf.jpg]

[تصویر: 4e2aognz8oosik21g.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، حضرت عشق ، ELENOR ، Havbb 110 ، Woodi2020 ، عبدالرحمن ، صبح صادق ، خادمة الزهرا ، أین المنتظر ، حفیظ ، صهبا ، MohammadSadra ، ZaHrA110M
۱۹:۵۶, ۱۸/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۱۹:۵۷ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #18
آواتار
نقل قول:[b] خانم عائشة! از پاسخ به این موارد و از پاسخ به حدیث البانی فرار نکنیــــــــــــــد![/b]

بسم الله الرحمن الرحیم

اگر به یک حیوان چندبار حرفی را بزنیم قطعا اگر با تندی باشد (مثلا به الاغ بگوییم هش) می فهمد که چه باید بکند.

بنده بارها نوشتم همانطور که کاربران اهل تسنن مسدود هستند کاربران شیعه (خصوصا اراذل و اوباش و آیدیهای دوم) حق ارسال پست ندارند.

جناب وحید 110 اگر نمیتوانید به مناظره ادامه بدهید و فرار کرده اید و پشت آیدیهای تکراریتان پنهان شده اید اعلام کنید.

بنده با کاربران عادی , اراذل و اوباش بحث نمیکنم.

جناب عبدالرحمن بجای ارسال پیامهای فحش به بنده بروید خواهر ومادرتان را از صیغه خانه جمع کنید.
جناب فرشید بجای تهمت زدن به بنده که فرار کرده ام بروید خواهرتان را از صیغه خانه فراری بدهید. بلکه یک ابله پیدا شود او را بگیرد و هر روز صیغه این و آن نشود.
۲۰:۰۲, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #19
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
برای بار هزارم اگر قرار بر مناظره است همانگونه که کاربران اهل تسنن مسدود هستند هیچ کاربر شیعه ای حق ارسال پست نباید داشته باشد.
در ضمن بنده فقط منتظر بخشش شما شیعیان بودم!! هر چقدر شما شیعیان با بنده بیشتر دشمنی داشته باشید و مانند عبدالرحمن پیامهای زشت و فحشهای ناموسی برای بنده ارسال کنید باعث افتخار من است.
۲۰:۰۳, ۱۸/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۲ ۷:۵۹ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #20
آواتار
البته می تونی مارو هم با شرف بدونی چون به جزء پدرم وهمسرم وپسرم
عاشق این آقای خوش قیافه هم بودم .
[تصویر: 253183228341481128121153187406012211919731.jpg]
اعتراف میکنم که سالهاست دلباخته این مرد هم بودم که نامش را روی پسرم گذاشتم .

[تصویر: ShowImage.ashx?idn=2]
حالا هرلقبی دوست داری بهم بده .

حقمون رو ازت پیش الگویمان زهرای اطهر، ام الائمه ازت می گیریم .

حساب کن به چند میلیون زن شیعه مومنه تهمت زدی هر کدام 80 ضربه شلاق .

شاید امید داری فتنه انگیز جمل به دادت برسد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، مجید املشی ، عبدالرحمن ، صهبا ، MohammadSadra ، ZaHrA110M
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]