|
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
|
|
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم![]() اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه. ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.![]() ![]() نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی » . خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید ![]() وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
|
|||
|
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۳, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
(۵/فروردین/۹۳ ۱۶:۳۰)غریب نوشته است: این که میفرمایید کشاورز شاید تو اولین نگاه یه ادم بی سواد سیاه با دستای خشن به ذهن بیاد که داره گله گوسفنداش رو با کتک راهی میکنه... والا بنده هم پدر و مادرم کارمند هستن و کسی توی فامیل ما نه کشاورزی داره و نه دامداری و نه کارگری و نه این جور چیزا ولی من حاضرم برم دنبال این کارها به شرطی که طرف مقابل هم پایه باشه نه اینکه همه کسر شان بدونن... وگرنه من خودم که با این کارا مشکلی ندارم ... |
|||
|
|
۱۸:۳۰, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ماشاءالله، هزار ماشاءالله به این شور و حضور! هفده صفحه نسبت به تاریخ اولین ارسالش واقعا تحسین داره؛ من اکثر پستارو نخوندم ولی اینطور که از سیاق پستای اخیر برمیاد، اضطرار و دغدغه مندی بچه های تالار رو نشون می ده که واقعا دغدغه ی مقدسی هم هستش یه کاتالیزور برای تسریع حل مشکلتون : چند روز پیش که خدمت حاج آقا جوشقانی بودیم، به مناسبت ایام فاطمیه، ایشون ذکری رو به ما گفتن که هر وقت مضطر مضطر شدین و نیاز شدید به گشایش کارتون داشتین به خانوم فاطمه ی زهرا (سلام الله علیها) توسل کنید و این ذکر رو تکرار کنید : "لعن الله قاتلیک(با کسره) و ظالمیک و ضاربیک و غاصبی حقک یا مولاتی یا فاطمة الزهرا" با توسل به خانوم فاطمه زهرا جلو برید ان شاءالله اگه خیرتون توش باشه جواب مثبت رو از طرف می گیرید؛ انقدم منفی بافی نکنید که چون فلان موقعیت و فلان چیز رو ندارم دخترشون رو بهم ندادن، از این طرف به قضیه نگاه کنید که لابد خیر و صلاح شما با ایشون نبودن بوده(البته مواظب باشید با این دید دچار عجب نشید) یا علی |
|||
|
|
۱۸:۳۶, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
(۵/فروردین/۹۳ ۱۸:۳۰)مصباح نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم با تشکر از شما دوست عزیز ذکر و اذکار و ادعیه همه به جای خودش و خیلی هم خوبه. بحث اینه که تا وقتی کسی اصلا این مسائل درونش نهادینه نشده باشه،خیلی از مشکلات حل نمیشه.کسی رو میبینی که پای منبر و روضه مینشینه ولی تا پای ازدواج میاد وسط همه ی اینا یادش میره و چشمش به مادیات طرف مقابل هستش. انگار همه ی دین ما فقط برای پای منبر و داستان و روضه خوبه. |
|||
|
|
۱۸:۴۶, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خب آدم اول باید به خودش نگاه کنه ببینه واقعا این چیزا تو خودش نهادینه شده, خودش واقعا ایمان و اعتقاد قلبی بهشون داره, بعد انتظار اونو تو طرف مقابلش داشته باشه؛ نه اینکه خودش ایمان قلبی بهش نداشته باشه ولی دنبال یکی باشه که معتقد باشه و مادیات اصلا براش مهم نباشه چون که من با چیزایی که در اطرافیانم دیدم به این باور رسیدم که هر دو نفر کاملا شبیه به هم بودن, یا مادی گرا یا عدم اهمیت به مادیات(کلا تو همه ی زمینه های اعتقادی)؛ استثنا ها رو هم پای مصلحت می ذارم که جزو نوادر هستن |
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
(۵/فروردین/۹۳ ۱۸:۴۶)مصباح نوشته است: به نام خدا والا حداقل خود بنده به عنوان یک پسر سعی میکنم قبل از اینکه چیزی رو از کسی انتظار داشته باشم اون رو در خودم قبلش به وجود آورده باشم وگرنه انتظار بیجا که عین بی انصافیه ... |
|||
|
|
۲۰:۴۳, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خب خدا رو شکر؛ ان شاءالله که خدا یکی مثل خودتون رو سر راهتون قرار بده یا علی |
|||
|
|
۱۶:۳۰, ۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۳ ۱۲:۳۹ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
|
توجه توجه !!!
ابتدای سال بعد، بنده بعنوان ناظر اصول عقاید که بفکر سعادت انسانهاست !!! از این 27 نفر که در نظر سنجی گزینه اول رو انتخاب کردن (منهای خودم)، بازخواست میکنم که آیا به وعده ای که دادید، عمل کردید ؟؟؟ ![]() ![]() ![]() اونهایی که تازه به فکرش افتادن، تا بجنبن، میشه سال 94 (البته با حساب کتاب های انسانی...) |
|||
|
|
۱۷:۰۷, ۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۳ ۱۷:۱۱ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
همه ناظرا و مدیرای مجرد بیداری اندیشه تا آخر امسال مزدوج بشن، صلـــــــــــــــــــــــــوات ![]() بچه ها موافقید اگر مزدوج نشدن، کودتا کنیم نظارت و مدیریت رو ازشون بگیریم؟؟
|
|||
|
|
۲۰:۳۸, ۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۳ ۲۰:۴۰ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
(۷/فروردین/۹۳ ۱۷:۰۷)رضوانه نوشته است: بچه ها موافقید اگر مزدوج نشدن، کودتا کنیم نظارت و مدیریت رو ازشون بگیریم؟؟ سلام . پیشنهاد کاملا شرافتمندانه ای کردید ... بنده موافقم . ![]() بلاخره الگوی ما تو تالار این افراد هستن دیگه ، اصلا حقیر از همین الان کودتا رو شروع میکنم و تا زمانی که تمام مدیران و ناظرین مزدوج نشن زن نمیگیرم !! ![]() |
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #170
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تقدیم به بهترین همسر دنیا | ehsan8taherian | 1 | 1,668 |
۱۳/آذر/۹۴ ۱۸:۲۲ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,533 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید | آوا | 50 | 16,982 |
۲۵/مرداد/۹۴ ۲:۲۰ آخرین ارسال: Unnamed999 |
|
| توقعات شما از همسر آیندتون؟؟؟؟ | mahpare | 13 | 5,254 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۱۸:۰۰ آخرین ارسال: soshiant |
|
| همسر؛ دوست یا رفیق | hosseinsagbaglo | 0 | 1,149 |
۲۰/تیر/۹۴ ۲:۰۹ آخرین ارسال: hosseinsagbaglo |
|
| اختلاف فكري و فرهنگی با خانواده همسر | besooiekamal | 0 | 998 |
۶/مهر/۹۳ ۱۲:۴۹ آخرین ارسال: besooiekamal |
|
| راه صحيح انتخاب همسر | besooiekamal | 0 | 1,193 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۱۱:۱۶ آخرین ارسال: besooiekamal |
|

بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال 
![[تصویر: halghe.jpg]](http://www.aviny.com/Occasion/ahlebeit/fatemeh/ezdevaj/87/images/halghe.jpg)
![[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]](http://img1.tebyan.net/big/1388/07/9491037109203415418024195136798128111.jpg)