|
نیاز به همکاری(لیسنینگ) و پیاده سازی متن انگلیسی
|
|
۱:۰۹, ۴/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۳ ۱۱:۴۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و تبریک سال نو به تمام دوستان خوبم.. مخصوصا این دسته دوستان هدف از این تاپیک .........خب : باید بگم که یه سخنرانیه بسیار مهم 72 دقیقه ای رو دارم پیاده میکنم که به زبان انگلیسی هست حدود 50 دقیقش پیاده شده...برای تند تر شدن روند کار احتیاج به یک همکار گرامی دارم.
قرار هست پس از پیاده سازی، متن انگلیسی این سخرانی ترجمه و زیرنویس و فایل تصویری آن در تالار ارئه بشه. البته نیاز به کمک فقط برای مقدار لیسنینگ و پیاده سازی 20 دقیقه ی باقیمانده ی این سخنرانی هست. ...در ضمن هر کسی بیاد الکی سپاس بزنه بره حتما بدا ازش تقدیر اساسی به عمل میارم.... شبتون پر ستاره....
![]() عضویت در تیم ترجمه و زیرنویس تالار بیداری اندیشه (۴/فروردین/۹۳ ۲۱:۳۴)مجید املشی نوشته است: دوستانی که زبان انگلیسی و عربیشون در حد مناسبی هست و یا حتی تنها در ساخت و تنظیم زیرنویس توانمندی دارن و تمایل دارن در گروه مترجمان بیداری اندیشه فعالیت داشته باشن و عضو بشن؛ میتونن از طریق پیام خصوصی به بنده اطلاع بدن تا در صورت نیاز در کارهای بعدی زحمت قسمتی از کار رو به ایشان بدیم. |
|||
|
|
۱۶:۰۹, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خب سخنرانی چی هست؟ دقیق توضیح بدید تا ما هم بتونیم کمک کنیم.ولو با پیاده سازی 5 دقیقه اش ...
|
|||
|
|
۱۷:۵۶, ۴/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۳ ۱۷:۵۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سخنرانی مذکور یکی از مهم ترین سخنان پری استون(ملعون) از سران اوانجلیست صهیونیست آمریکاست پیرامون دودمان دجال در این سخنرانی سعی کرده انحرافاتی رو در ذهن مخاطب بگذارد که مهم است در یوتیوب به این نام هست The Bloodline of the Antichrist - Perry Stone
با تشکر از خانم پرنیان و کاربرانی که کمک می کنند. |
|||
|
|
۱۱:۴۵, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
محدودیت زمانی هم داره؟؟
من تا 20 فروردین به طور منظم به اینترنت دسترسی ندارم اما اگه بعد از اون کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم
|
|||
|
|
۲۰:۲۵, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
مرسی......ممنون..........
آقای فرشید..توضیحاتش همین هستش ک آقای عبدالرحمن گفتند..آقای تیشتر مرسی از اعلام همکاریتون... اوووووووووووووووووووووووووووه تا 20 فروردین...چ خبره... 20 دیقش که نه فقط 15 دیقه مونده تا بیست فروردین...چ خبره!! ولی این ارسالتون یادم میمونه ایشلا سریای بعدی خدمتتون میرسم. |
|||
|
|
۱۱:۳۷, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
خی یعنی کدوم شماره هاش مونده؟دوتای اخر؟
|
|||
|
|
۱۲:۲۸, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نیاز به همکاری در مورد مستند قربانی کردن انسان | بیداری اندیشه | 9 | 7,586 |
۱۹/آبان/۹۱ ۱۳:۰۵ آخرین ارسال: سرود پیروزی |
|
| با استدیو نشانه در بخش انیمیشن و بازی سازی همکاری کنید | vavp | 11 | 6,199 |
۲۲/دی/۹۰ ۱۹:۵۸ آخرین ارسال: xmontazer |
|

![[تصویر: zirnevis.jpg]](http://s3.picofile.com/file/7712156341/zirnevis.jpg)