کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نیاز به همکاری(لیسنینگ) و پیاده سازی متن انگلیسی
۱:۰۹, ۴/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۳ ۱۱:۴۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار

با عرض سلام و تبریک سال نو به تمام دوستان خوبم..
[تصویر: sun-skype-smiley.gif]

مخصوصا این دسته دوستان [تصویر: inlove-skype-smiley.gif] [تصویر: inlove-skype-smiley.gif] [تصویر: inlove-skype-smiley.gif]
هدف از این تاپیک [تصویر: writing1-smiley.gif]این هستش که من از دوستانی لیسنینگشون خوبه دعوت به همکاری دارم
........
.خب :

باید بگم که یه سخنرانیه بسیار مهم 72 دقیقه ای رو دارم پیاده میکنم که به زبان انگلیسی هست حدود 50 دقیقش پیاده شده...برای تند تر شدن روند کار احتیاج به یک همکار گرامی دارم.[تصویر: 587.GIF][تصویر: 587.GIF][تصویر: 587.GIF]
قرار هست پس از پیاده سازی، متن انگلیسی این سخرانی ترجمه و زیرنویس و فایل تصویری آن در تالار ارئه بشه.
البته نیاز به کمک فقط برای مقدار لیسنینگ و پیاده سازی 20 دقیقه ی باقیمانده ی این سخنرانی هست.

...در ضمن هر کسی بیاد الکی سپاس بزنه بره حتما بدا ازش تقدیر اساسی به عمل میارم....[تصویر: wink-skype-smiley.gif]
شبتون پر ستاره....[تصویر: star-skype-smiley.gif]

[تصویر: zirnevis.jpg]
عضویت در تیم ترجمه و زیرنویس تالار بیداری اندیشه

(۴/فروردین/۹۳ ۲۱:۳۴)مجید املشی نوشته است:  دوستانی که زبان انگلیسی و عربیشون در حد مناسبی هست و یا حتی تنها در ساخت و تنظیم زیرنویس توانمندی دارن و تمایل دارن در گروه مترجمان بیداری اندیشه فعالیت داشته باشن و عضو بشن؛ میتونن از طریق پیام خصوصی به بنده اطلاع بدن تا در صورت نیاز در کارهای بعدی زحمت قسمتی از کار رو به ایشان بدیم.

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، أین المنتظر ، مجید املشی ، ضحی ، Havbb 110 ، مرهم ، سرباز منتظر ، al-shia ، عبدالرحمن ، السا ، Aryha ، حضرت عشق ، zryy ، سیمرغ ، Mitsonary ، Tolou ، zahra11 ، Justice Bringer ، sarallah ، mofa ، sabrina
۱۶:۰۹, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2

خب سخنرانی چی هست؟ دقیق توضیح بدید تا ما هم بتونیم کمک کنیم.ولو با پیاده سازی 5 دقیقه اش ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، السا ، Silence ، مجید املشی ، حضرت عشق ، پرنیان ، سیمرغ
۱۷:۵۶, ۴/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۳ ۱۷:۵۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سخنرانی مذکور یکی از مهم ترین سخنان پری استون(ملعون) از سران اوانجلیست صهیونیست آمریکاست

پیرامون دودمان دجال

در این سخنرانی سعی کرده انحرافاتی رو در ذهن مخاطب بگذارد که مهم است

در یوتیوب به این نام هست

The Bloodline of the Antichrist - Perry Stone

با تشکر از خانم پرنیان و کاربرانی که کمک می کنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، مجید املشی ، حضرت عشق ، پرنیان ، Ali#59 ، سیمرغ ، Havbb 110 ، al-shia ، Justice Bringer ، mofa
۱۱:۴۵, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
محدودیت زمانی هم داره؟؟
من تا 20 فروردین به طور منظم به اینترنت دسترسی ندارم

اما اگه بعد از اون کمکی از دستم بر بیاد در خدمتمRose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، پرنیان ، al-shia ، عبدالرحمن ، Justice Bringer ، مجید املشی
۲۰:۲۵, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
مرسی......ممنون.......... [تصویر: 8129.gif]

آقای فرشید..توضیحاتش همین هستش ک آقای عبدالرحمن گفتند..آقای تیشتر مرسی از اعلام همکاریتون...

اوووووووووووووووووووووووووووه تا 20 فروردین...چ خبره...[تصویر: shake-skype-smiley.gif]

20 دیقش که نه فقط 15 دیقه مونده تا بیست فروردین...چ خبره!!

ولی این ارسالتون یادم میمونه ایشلا سریای بعدی خدمتتون میرسم.[تصویر: devil-skype-smiley.gif]. ..[تصویر: nod-skype-smiley.gif] [تصویر: evilgrin-skype-smiley.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، al-shia ، عبدالرحمن ، Justice Bringer ، مجید املشی
۱۱:۳۷, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
خی یعنی کدوم شماره هاش مونده؟دوتای اخر؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مجید املشی
۱۲:۲۸, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۱:۳۷)Sdg نوشته است:  خی یعنی کدوم شماره هاش مونده؟دوتای اخر؟

سلام
نه عزیزم تموم شد ممنونRose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مجید املشی ، Eve ، Justice Bringer
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]