|
1 || کارگاه حفظ سوره نبا
|
|
۹:۵۲, ۱۴/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۳ ۱۰:۴۵ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . خوب ، الحمد لله بعد از نظر سنجی (در این تاپیک) 20 نفر در این طرح شرکت خواهند کرد. . اعضای کارگاه : Bahar،farzaneh،fatemeh،mahdy30na،mahyamatin،mohamad،nina،السا،اميرمهدي،حسن عزتي،سیمرغ،غریب،مجید املشی،میلاد.م ،مجنون العباس،reza48,وAdmirer,مجنون الحسین,Just God,حسین14 . برنامه کارگاه : . ![]() . روند کار : روند کار هم به این صورت هست که بنده اول صبح هر روز (یا شب قبلش) برنامه اون روز رو در پستی ارسال می کنم و دوستان باید تا آخر شب اگر موفق شدند برنامه رو انجام بدن زیر پست من تشکر بذارن . (که ما بفهمیم داریم همه با هم پیش می ریم با نه) !!! پس فقط وقتی برنامه رو انجام دادید زیر پست بنده تشکر بذارید لطفا. . . در مورد روش حفظ هم از هر روشی دوست دارید می تونید ، هر کسی با توجه به خصوصیات خودش می تونه از روش های مختلف استفاده کنه. اما یک روشی که خیلی خوبه و اکثرا استفاده می کنن اینه که :
. یک کار دیگه ای که انجام می دیم ان شاالله (با همکاری همه دوستان) اینه که هر روز هر کس که دوست داشت ، یک نکته کوتاه از تفسیر آیاتی که همون روز داریم حفظ می کنیم رو در همین تاپیک قرار می ده . البته تکراری هم نباشه و کوتاه باشه. منابع خوب تفسیر هم در این دوتا لینک به صورت آنلاین هست: . . |
|||
|
|
۱۲:۵۳, ۱۴/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۳ ۱۶:۴۹ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . به پیشنهاد یکی از دوستان،قرار شد که ما طبق برنامه ای مشخص نکات تفسیری رو قرار بدیم که نظم داشته باشه کارمون. پس طبق جدول زیر نکات تفسیری رو قرار بدیم: ![]() فقط یادتون باشه مختصر و مفید،کوتاه کوتاه. اگر دو نفر با هم در یک روز باید تفسیر بذارن ،خوبه که قبلش با هم یک مشورتی بکنن که تکراری نذارن. |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۱۴/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۳ ۲۰:۱۵ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . برنامه جمعه 15 فروردین1393 .1- گوش دادن به ترتیل کل سوره نبا . 2- خواندن کل سوره نبا (تا جایی که بدون غلط و روان بخوانیم) . 3- خواندن ترجمه کل آیات . . . پ.ن:ترتیل سوره نبا رو از اینجا دانلود کنید... هر کس برنامه روز رو انجام داد ،لطف کنه و زیر پست تشکر بذاره.
وگرنه تشکر نزنید. چون شب ممکنه نباشم،الان گذاشتم.التماس دعا.
|
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۱۵/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۳ ۱۰:۴۳ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله . . برنامه شنبه 16 فروردین1393 . 2- خواندن نکات تفسیری که در همین تاپیک قرار داده خواهد شد .1- حفظ آیات 1 تا 6 سوره نبا . . . بسم الله الرحمن الرحیم عَمَّ يَتَسَآءَلُونَ (1) عَنِ النَّبَإِ الْعَظِيمِ (2) الَّذِى هُمْ فِيهِ مُخْتَلِفُونَ (3) كَلَّا سَيَعْلَمُونَ (4) ثُمَّ كَلَّا سَيَعْلَمُونَ (5) أَلَمْ نَجْعَلِ الْأَرْضَ مِهَاداً (6) .. نقل قول: . هر کس برنامه روز رو انجام داد ،لطف کنه و زیر پست تشکر بذاره.
وگرنه تشکر نزنید. التماس دعا. |
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۱۵/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۳ ۲۲:۳۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ممنونم از برنامه ی منظم و ارزشمند و منسجمت میلاد جان. خدا خیرت بده
![]() برای اینکه این تاپیک تا پایان برنامه ی زمان بندی شده جلوی چشمتون باشه و خدای نکرده از برنامه عقب نیفتید پیشنهاد می کنم این تاپیک رو مشترک بشید تا در کنترل پنل هر وقت تاپیک به روز شد براتون مشخص باشه. برای مشترک شدن در موضوع در پایین همین صفحه سمت چپ روی گزینه ی مشترک شدن در موضوع کلیک کنید |
|||
|
|
۸:۰۵, ۱۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۳ ۱۳:۴۵ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. نکته تفسیری آیات 1-6 واژه نبا واژه نبا به معنای خبر مهم و حتمی است که از آیات بعد فهمیده می شود. مراد از آن خبر بر پا شدن قیامت و رستاخیز است. در روایات حضرت علی (علیه السلام) بعنوان یکی از مصادیق (( نبا عظیم)) معرفی شده است.(1) (1) تفسیر نور الثقلین اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۹:۱۲, ۱۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۳ ۹:۱۲ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . نکته تفسیری آیات 1-6 .
. منبع : تفسیر نور |
|||
|
|
۱۳:۵۷, ۱۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با اجازه این فرزانه خانووم و جناب میلاد.م
می خوام خارج از برنامه ی چیزایی بنویسم ... ![]() این ها ، چیزهاییه ک برای خودم جالب بود، هر کسی دوست داشت بخونه ![]() ... الذی هم فیه مختلفون ... ... همان خبری ک پیوسته در آن اختلاف دارند ... کسائی ک اختلاف دارن درباره روز معاد چند دسته هستن 1- میگن : محاله! نداریم همچین چیزی رو ! " هَلْ نَدُلُّكُمْ عَلى رَجُلٍ يُنَبِّئُكُمْ إِذا مُزِّقْتُمْ كُلَّ مُمَزَّقٍ إِنَّكُمْ لَفِي خَلْقٍ جَدِيدٍ" « سوره سبأ، آيه 7» 2- میگن : محال نیست .... اما ... اما بعیده!! اینا ی جورایی هم قبول دارن، هم قبول ندارن ... متحیر هستن بنده های خدا ...! " أَ يَعِدُكُمْ أَنَّكُمْ إِذا مِتُّمْ وَ كُنْتُمْ تُراباً وَ عِظاماً أَنَّكُمْ مُخْرَجُونَ هَيْهاتَ هَيْهاتَ لِما تُوعَدُونَ" « سوره مؤمنون، آيه 35 و 36» 3- میگن : محال نیست ... بعید هم نیست .... اما .... اما مگه میشه ؟؟ شاید باشه، شایدم نباشه .... من شک دارم!! " بَلِ ادَّارَكَ عِلْمُهُمْ فِي الْآخِرَةِ بَلْ هُمْ فِي شَكٍّ مِنْها " « سوره نمل، آيه 66» 4- ی سری ها هم ک کلا آدم های خوشحالی هستن ... در عین حال ک اعتقاد دارن ب معاد، اما از روی دشمنی اون رو منکر میشن ... ![]() " بَلْ لَجُّوا فِي عُتُوٍّ وَ نُفُورٍ" « سوره ملك، آيه 21» زبونم ک همیشه میگه : آره قبول دارم ... اصلا وقتی ب مشکلی با کسی بر می خورم، حواله ش می کنم ب روز پاداش و جزا اما قلبا بهش چقدر ایمان دارم ؟؟؟ نمی دونم .... ! وقتی این سوالا رو دیدم، با اینکه می دونم این سوالا از خود خود من ی روزی پرسیده ، اما نمی دونم چرا اینقدر راحت از کنارشون میگذرم .... نمی دونم مشکل کار از کجاست ...! یکی کمک کنه! |
|||
|
|
۱۷:۳۲, ۱۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
یکی از سایت های خوب و جامعی که من برخورد کردم در زمینه ی تدبر در قرآن کریم و مشاهده و بررسی تفاسیر و نکات و پیام های آیات و... سایت جامعه ی مجازی تدبر در قرآن کریم هست.
![]() کلاسهای تدبر در قرآن کریم (حجت الاسلام مرتضوی نیا) سوره مبارکه نباء انکار معاد از طرق مختلف و طغیان به خاطر نبود باور به معاد
فایل پاورپوینت تدریس استاد - حجم فایل : 599 KBفایل صوتی سوره نباء؛ سیاق اول و دوم - حجم فایل : 11.98 MB فایل صوتی سوره نباء؛ سیاق سوم - حجم فایل : 13.28 MB فایل صوتی سوره نباء؛ سیاق چهارم - حجم فایل : 5.71 MB فایل صوتی و تصویری سوره نباء؛ سیاق اول و دوم، با کیفیت معمولی - حجم فایل : 33.31 MB فایل صوتی و تصویری سوره نباء؛ سیاق سوم، با کیفیت معمولی - حجم فایل : 36.88 MB فایل صوتی و تصویری سوره نباء؛ سیاق چهارم، با کیفیت معمولی - حجم فایل : 15.97 MB فایل صوتی و تصویری سوره نباء؛ سیاق اول و دوم، با کیفیت بالا - حجم فایل : 53.23 MB فایل صوتی و تصویری سوره نباء؛ سیاق سوم، با کیفیت بالا - حجم فایل : 58.97 MB فایل صوتی و تصویری سوره نباء؛ سیاق چهارم، با کیفیت بالا - حجم فایل : 25.43 MB |
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۱۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۳ ۲۱:۲۹ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
![]() "نبا عظیم" به چند معنی تفسیر شده است:
نقل قول:در روایات حضرت علی (علیه السلام) بعنوان یکی از مصادیق (( نبا عظیم)) معرفی شده است.(1) اين روايات گاه از خود على(عليه السلام )، و گاه از امامان ديگر نقل شده که به عنوان نمونه سه روايت را در اينجا مى آوريم :
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,056 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,100 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,466 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,570 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,457 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| یازدهمین کارگاه معنویت، چله ی سوره مزمل! | mahpare | 99 | 34,265 |
۲۳/شهریور/۹۴ ۲۲:۰۱ آخرین ارسال: نرگس مهدوی |
|
| !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! | mahpare | 128 | 43,950 |
۸/مرداد/۹۴ ۹:۵۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

![[تصویر: naba.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118763418/naba.jpg)

![[تصویر: naba2.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118802626/naba2.jpg)

![[تصویر: Image%5CFile%5C1391%5C4%5C15%5CNaba.jpg]](http://tadabbor.org/Image%5CFile%5C1391%5C4%5C15%5CNaba.jpg)
![[تصویر: 63044340175585432202.png]](http://www.shiaupload.ir/images/63044340175585432202.png)