کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسی دلایل رشد ازدواج موقت در کشور
۱۳:۴۱, ۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
یک آسیب شناس اجتماعی دلایل و تبعات ازدواج موقت را برای گروهای مختلف جامعه متفاوت می‌داند و معتقد است که اگر چه ازدواج موقت برای افراد مجرد کاربرد دارد اما می تواند خانواده های افراد متاهل را با بحران مواجه کند.

مصطفی فروتن، آسیب شناس اجتماعی و مشاور خانواده در تحلیل آمار اخیر سازمان ثبت اسناد مبنی بر افزایش 33 درصدی ثبت ازدواج موقت در گفتگو با خبرنگار ایلنا بیان کرد: این مساله یک پدیده چند وجهی است و باید از تمامی زوایا به آن نگاه کنیم تا بتوانیم قضاوت صحیحی در این مورد داشته باشیم. در تحلیل این مساله باید به انواع آن توجه داشت دلایل صیغه در میان زنان و مردان و همچنین متاهلین و مجردین متفاوت است.

دلایل ازدواج موقت در میان زنان

این آسیب شناس اجتماعی گفت: مهم ترین دلیل گرایش زنان به ازدواج موقت دلایل اقتصادی است و باید توجه داشت زنانی که از این طریق معیشت خود را می‌گذرانند افرادی قابل احترام اند زیرا برای اینکار خود را ملزم به رعایت برخی موازین و اقدامات می‌کنند.

فروتن ادامه داد: دلیل دیگر گرایش به ازدواج موقت به زنانی بر می گردد که در گذشته ازدواج ناموفقی داشته اند و نمی خواهند دوباره در موقعیت مشابه قرار گیرند اما نیاز به تکیه و همراهی در زندگی خود دارند.

وی افزود: در گروهی دیگر هم که در گذشته سابقه تاهل را دارند بحث غرایز جنسی و نیازهای فیزیکی مطرح است بنابر این می توانیم بگوییم که این سه دلیل شاخص ترین علت گرایش زنان به ازدواج موقت است.

دلایل ازدواج موقت در میان مردان

این مشاور خانواده اظهار کرد: اما در مورد دلایل گرایش مردان به صیغه، باید مردان متاهل و مردان مجرد را به طور جداگانه مورد بررسی قرار داد.

فروتن گفت: یک مرد مجرد برای شروع یک زندگی مشترک باید هزینه ها و امکاناتی را تهیه کند و به جایی برسد که بتواند هزینه های زندگی را تقبل کندکه این مساله زمان بر است و ممکن است تا سن 30 سالگی افراد طول بکشد، در این مدت مرد مجرد برای رفع نیاز های روحی و جسمی خود به جای آنکه به سوی تن فروشان برود می تواند از ازدواج موقت استفاده کند.

وی ادامه داد: اما در میان متاهلین شاخص ترین دلیل، تنوع طلبی جنسی است که افراد می خواهند تجربه های متفاوت در این زمینه داشته باشند. دلیل دیگر نیز آن است که در عقد دائم بنابر دلایل خاصی مانند نبود مهارتهای زندگی، ممکن است که زندگی زناشویی رنگی خاکستری به خود بگیرد و زن و شوهر با وجود حفظ ظاهر در عمل راه خود را از هم جدا کنند در این صورت پیش می آید که مردان متاهل برای فرار از انزوای عاطفی و روانی به ازدواج موقت روی می‌آورند.

این آسیب شناس اجتماعی بیان داشت: برخی نیز با وجود داشتن پایگاه عاطفی برای تجربه کارهای هیجان انگیز، بیمار گونه و رفتار های جنسی نا متعارف که این روزها در حال افزایش است به این سمت می روند زیرا که از نظر قانونی و هزینه ای نسبت به راههای دیگر برایشان به صرفه تر است.

وی افزود: برخی دیگر هم دلیل گرایش‌شان به صیغه را تحت سرپرستی قرار دادن زنان بی‌سرپرست می‌خوانند.

تبعات و محاسن

فروتن در مورد محاسن و تبعات ازدواج موقت گفت: افزایش طلاق و از هم پاشیدگی خانواده،ایجاد حس انتقام گیری و تمایل به خیانت در همسر دائمی فرد و کاهش ازدواج دائم ازجمله تبعات ازدواج موقت است. البته ازدواج موقت مزیت هایی مانند ارضای غزیزه جنسی از راه مشروع، کاهش فساد و بیماری های مقاربتی را نیز به همراه دارد.

وی افزود: برای رویارویی با این مساله ابتدا باید گروههای مختلف را از هم جدا کنیم. در رابطه با افراد مجرد صیغه مساله ای است که کاربرد دارد و نمی توان آن را حذف کرد اما می توان شرایط اقتصادی و رفاهی ایجاد کرد تا شرایط برای کسانی که می خواهند ازدواج دائم داشته باشند مهیا باشد. بسته های تشویقی کارشناسی شده نیز باید برای این کار ایجاد شود،

این مشاور خانواده بیان کرد: آموزش های کاربردی نیز باید برای خانواده ها برگزار شود تا رسم و رسومات دشوار و دست و پا گیر و هزینه بر را از سر راه ازدواج دائمی جوانها بردارند. همچنین برخی قوانین ازدواج و پس از ازدواج نیز باید متناسب با زمان حال تغییر کند.

فروتن گفت: اقدام مهم دیگر در این زمینه آن است که به متاهلین آموزش های مهارت های زندگی داده شود تا زوج ها بتوانند به لحاظ فیزیکی و روحی یکدیگر را راضی کنند.

وی در پایان اشاره کرد: اکنون در دفترخانه ها لیستی از زنانی که آمادگی ازدواج موقت را دارند موجود است تا از این طریق کمکی برای امرار معاش به آنها شود در جالی که بهتر است به جای اینکار زمینه ای برای اشتغال و توانمندی آنها ایجاد شود تا زنان و مردان بیشتر به سمت ازدواج دائم بروند.

منبع : تابناک
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، سونای ، اسکای ، مجنون الحسین ، صبا

آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۳۰, ۸/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۴۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #161
آواتار
(۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۲۳)یاســین نوشته است:  چرا هیچ اقایی نمیگه این اشتباهه؟
یعنی واقعا بهش اعتقاد دارید؟
حرف دوستم داره باورم میشه که میگفت
مامان بچه ها باید تپل و مهربون و پاک باشه
اون یکی ......
واقعا نمیدونم چی بگم!!

همسنگر گلم من خیلی وقته دارم به این موضوع فکر می کنم. البته ازدواج موقت هدف اصلیش جسمیه (لذت بیان شده). اما کارکردهای دیگش رو باید تو جامعه به دور از تعصب بررسی کرد. مخصوصاً برای خانوم هایی که می تونن موضوع این حکم باشن.

مطمئناً خدا حکمی نمیده که به ضرر یه طرف باشه (منظورم زنه) در مورد زن واقعاً هنوز به نتیجه ای نرسیدم. من دارم راجع به این موضوع فکر می کنم.

پ.ن.
این دو جمله رو بد مطرح کردند. نظر من اینه که ازدواج دائم هدف اصلیش فرزند و تربیت نسل آینده است به همین دلیل مسائل دیگه از اهمیت کمتری برخوردارند. الان تو دادگاه های خانواده بالای 70 تا 80 درصد طلاق ها بابت مشکلات جنسیه. اگر زوجین به این موضوع توجه می کردند که فرزند و تربیت اون اصله خیلی از این طلاق ها با از خود گذشتگی طرفین یا استفاده از احکام حلال خدا اتفاق نمی افتاد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035
۲۱:۳۷, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #162

نقل قول:چرا هیچ اقایی نمیگه این اشتباهه؟
یعنی واقعا بهش اعتقاد دارید؟
حرف دوستم داره باورم میشه که میگفت
مامان بچه ها باید تپل و مهربون و پاک باشه
اون یکی ......
واقعا نمیدونم چی بگم!!

به کی قراره بگیم که اشتباهه ؟
الان چند وقته تا بحث ازدواج میشه خودشون میان میگن مسائل +18 باید رعایت بشه و من شوهرم باید مثبت 18 باشه و هی بحث رو میبرن به سمت مسائل جنسی و ....ولی اینجا حرفهاشون عوض میشه و زن ها رو اینجا مصداق کسانی که ازشون توی ازدواج سواستفاده میشه نشون میدن ! جمع نقیضین هم که در منطق باطله .( ایشون ما رو سرکار گذاشتن)
من واقعا دیگه حوصله ی پاسخ به ایشون رو ندارم و تشکر میکنم از محمد صدرای بزرگوارم که با حوصله داره جواب میده ...میترسم یه چیزی بگم دوباره 1 هفته بن بشم .
ایشون هر وقت اومد نگاهش رو کمی فراتر از مسائل جنسی برد و ازدواج رو با آمیزش اشتباه نگرفت شاید کسی اومد و پاسخش رو داد .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۲۱:۴۸, ۸/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۲۱ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #163
آواتار
مسائل جنسی خط قرمز بحث های خانواده های ایرانیه .

وقتی بحثی میشه ، نگرش زن و مرد دچار بحران میشه .

رک با هم نیستند. خصوصی ترین مسائل زناشویی رو به دوستاشون میگن اما به همسرانشون نمیگن.

کافیه یه دختر جوون به یه مرد متاهلی که مشکل داره گرم بگیره، اون مرد بدجور بهم میریزه .مورد داشتیم و دیدیم .

کجا رو میخواهیم درست کنیم ؟ از هر جا نگاه میشه یه جا میلنگه .

فرهنگ چند بعدیه . این حیا نیست که از این مسائل صحبت نشه .این معضل میشه که شده متاسفانه .

شاید باید مشاوره ی خانواده رو قویتر کرد.

شاید باید مساجد رو با مشاوره ی خانواده ها دوست کرد.

پ.ن

نیاز به جواب بعضی ها نمیدونم . فکر کنن سر کارن .مهم نیست . تا بفهمن من چی میگم بچه ی سوم من بدنیا اومده . من هدف دیگه دارم .Smile

میدونم دارم چی مینویسم . از کسی پاسخی نمیخوام .
تنها جناب سید ابراهیم ، یکی از اشخاصی هستن که دید من به مردان رو متعادل خواهند کرد

.جمیع نقیض هم در منطق باطله.باشه .شما راحت باش . SmileSmileSmileSmileSmile. منم چیزی بهت بگم بن میشم.پس بی خیال.

در ضمن کاملا دارم احساس میکنم به دنبال open marriage در ایران هستن دوستان . منتها اونجا وقتی زن و شوهر قانونی ، بنابر دلایل خانوادگی و شخصی و فرزندان نمیخوان جدا بشن، مرد میگه ازدواج ازاد میشه. مرد به دنبال شریک دیگه و زن هم به دنبال شریک دیگه.

شرایط در ایران حالا، زن و مرد با هم هستن ، زن به امورات بچه ها برسه و حالا 4 ماه یکبار حقشه ، مرد هم با شریک های موقتی. شبیه هست نه ؟ منتها این وسط خانوم دائمی چکارست نمیدونم Huh
۲۳:۳۱, ۸/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۳ ۵:۴۲ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #164
آواتار
با یاد حق

من یکم دیر رسیدم ولی خب در جواب بزرگوارانی که میگن دختر برای ازدواج موقت حتما! نیاز به اذن پدر داره باید گفت
این اذن دو وجه داره یکی قانونی و دیگری شرعی
که با هم در شرایطی! متفاوته !!!
و واضحه که اون وجهی که برای ما اهمیت پر رنگ تری داره وجه شرعی هست
پس فکر نمیکنم لازم باشه با اطمینان در این باره صحبت بشه (اطلاعات ناقص ندید لطفا!)
Smile

یاالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۱:۰۷, ۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #165
آواتار
سلام به همه دوستان.اول بابت تاخير در جواب دادنم معذرت ميخوام.چون نبودم و دسترسي به اينترنت هم نداشتم.Smile

فكر كنم من منظورمو از نوشته قبليم درست نرسوندم و اين از ضعف منه كه نتونستم در قالب نوشتار منظورمو مشخص كنم.بابت اين هم از دوستان معذرت ميخوام.Blush

و ي توضيح مختصر هم بدم راجع به ارسال قبلم:Cool

اينكه من اجازه دادم كه همسرم اگه تواناييش رو داشت و ميتونست از ي خانم بي سرپرست ديگه حمايت كنه(با توجه به شرايطي كه خدا گذاشته،مثل عدالت)بره و ازدواج مجدد بكنه دليل نميشه كه كارم بد باشه!
.
اجازه دادن من دليل بر بي احساس بودن من نميشه.مسلما من هم عواطف دارم و ناراحت ميشم ولي اين ي حكميه كه خدا داده و به خاطر اجازه ندادن ما خانمها هزار جور مشكل ديگه به وجود اومده تو جامعه.

من اجازه دادم نه اينكه از خودگذشتگي بكنم،چون خدا نگفته زن اول از خودگذشتگي داشته باشه!خدا به مرد ميگه عدالت رو رعايت كن.ما هم ميگيم عدالتو رعايت كن بعد ازدواج مجدد هم بكن.

در مورد اينكه گفتم انسان حيوون نيست هم بايد بگم منظورم اينه كه يكي از فرقهاي انسان با حيوان در اينه كه ميتونه خودشو كنترل كنه.همونطور كه علما هم دستور دادن كه هواي نفس خودتونو كنترل كنيد.و در شرايطي صيغه هم بكنيد.

ولي متاسفانه ي طوري جا افتاده كه انگار هركي هر موقع دوست داشت ميره يه خانمي رو صيغه ميكنه!!منظورم اين بود كه اينطوري شايد جا افتاده ولي خدا اينو نگفته.

بازم شايد نتونسته باشم درست منظورمو برسونم.كه از اين بابت معذرت ميخوام.Smile

سوالي بود در خدمتمSmile

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون الحسین ، MohammadSadra ، یاســین ، ELENOR ، Eve
۱:۴۶, ۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #166
آواتار
(۹/اردیبهشت/۹۳ ۱:۰۷)ترنم نوشته است:  اينكه من اجازه دادم كه همسرم اگه تواناييش رو داشت و ميتونست از ي خانم بي سرپرست ديگه حمايت كنه(با توجه به شرايطي كه خدا گذاشته،مثل عدالت)بره و ازدواج مجدد بكنه دليل نميشه كه كارم بد باشه!
ان شاءالله همیشه در انجام احکام الهی و بندگی خدا موفق و سربلند باشید
(منم یه زمانی به همسرم میگفتم ولی بنده خدا باورش نشد فکر کرد شوخی میکنم)
.
.

انسانها با هم متفاوتند،در حال حاضر هم عرف جامعه ما این نشده و بسیاری از خانمها نسبت به این قضیه حساسیت شدید دارند
بیشتر از این هم که بفهمیم فلان پسر مجردی که امکان ازدواج دائم نداشته و رفته موقت
میشنویم فلان مرد متاهل با فلان زن ارتباط داشته(کم ایمان:نامشروع _ ایمان بهتر:مشروع) و خانمش فهمیده و با هم دعوا دارند

این قضیه خیلی داره زیاد میشه(ارتباط مرد متاهل با یکی دیگه غیر همسر دائمش)
و برای خیلی از خانمها قابل هضم نیست و وقتی می فهمند تا مرز طلاق پیش میرند
برخی موارد هست که دلیل همسر برای این کار موجهه
ولی بسیاری از موارد هم ناشی از تنوع طلبی مرد هست که بهانه ای جور میکنه و روی همسر چندین ساله اش ایرادی میزاره و با قدر نشناسی رو به این رابطه میاره
.
.
سوال من اینه:
اسیبهای وارد به خانواده و فرزندان رو در این مشاجرات و جدائیها چگونه میشه جبران کرد؟؟؟!!!!!!
ممکنه دوستان بگن باید فرهنگ سازی بشه و...
ممکنه در اینده فرهنگ بشه...ولی حالا که فرهنگ نیست و خانم که ستون خانواده هست آسیب جدی میبینه وبه دنبال اون فرزندان،چه باید کرد؟؟؟

آیا متلاشی شدن یک خانواده ارزش این ازدواج موقت رو برای اون مرد که به قول خود اقایون دلیل عمده اش لذت جنسی هست،داره؟؟؟؟!!!!!!!!
.
.
بنده شخصا با این حکم الهی مشکلی ندارم ولی معتقدم مثل همه احکام دیگه شرایط و ضوابط خاص خودش رو داره
مثل نماز که گاه کامل هست و گاه شکسته
مثل روزه که گاه بر شخص واجبه گاهی حرام
مثل خمس که گاهی تعلق میگیره و گاهی نمیگیره
و...
ولی اقای نامحترمی که کانون خانواده رو آتیش میزنی و میگی حکم اسلامه:

در اسلام داریم تنها تکلیف زن در خانه در قبال همسر، تمکین هست
اگر بگه به ازای شیر دادن به بچه دستمزد میخوام باید بدی
اگر بگه در قبال انجام کارهای منزل دستمزد میخوام باید بدی
.
.
اگر هر شب بری خونه ببینی هیچ کاری نکرده و هیچ غذایی نپخته و .. چه عکس العملی داری؟؟؟؟!!!!!!!
.
.
حکم اسلامه،وظیفه ای نداره،میتونه انجام نده
.
.
اونقدر مرد هستی که بگی قبول...حکم اسلامه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، Aryha ، MohammadSadra ، یاســین ، سید ابراهیم ، Eve
۷:۴۴, ۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۵۶ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #167
آواتار
(۹/اردیبهشت/۹۳ ۶:۵۹)SkyGirl نوشته است:  من الان مطمئنم که آقایون این بخش حرف های شما دو کاربر رو که اجازه دادید رو میگیرن و ادامه میدن .دیگه به بقیش کار ندارن Wink.نوشتم که کار داشته باشن .!!!!!

در ضمن ، همون مردا جواب میدن، ما اگه کنیز واسه زن بگیریم حق تمع جنسی از کنیز هم داریم .

من ترجیح میدم یه شفته پلو بزارم جلوش که واسه اینم نره با یکی دیگه حال کنه .
در قران کريم ارتباط جنسي تنها با دو گروه جايز است
1.همسران
2.کنيزان
قران کريم در آغاز سوره مبارکه مومنون مي فرمايد: «بسم الله الرحمن الرحيم قد افلح المومنون الذين هم في صلاتهم خاشعون و الذين هم عن الغو معرضون و الذين هم لزکوه فاعلون و الذين هم لفروجهم حفظون الا علي ازواجهم او ما ملکت ايمانهم فانهم غير ملومين»؛آيات 1-6 يعني تنها با همسران و کنيزان (ماملکت ايمانهم )مي توان رابطه جنسي برقرار نمود.

مراد از کنيزان, زنان غير آزادي بودند که با خريدن يا اسير شدن در جنگ با کافران به دست مسلمانان مي افتاد با اين گونه زنان, بدون خواندن عقد ازدواج, مي توان رابطه زناشويي داشت. رجوع کنيد به تفسير نمونه, ج 14, سوره مؤمنون, آيات مربوطه

جهت توضيح بيشتر توجه شما را به مطالب زير جلب مي كنيم: پيش از اسلام، جنگ و خونريزى‏ها به ميدان جنگ محدود نمى‏شد، بلكه اين ظلم و ستم به پس از زمان جنگ نيز كشيده مى‏شد؛ دو قبيله يا شهر يا كشور كه با هم نبرد مى‏كردند، تعدادى اسير نيز در كنار خيل كشته‏ها بر جاى مى‏گذاشتند.
به اين صورت كه كافرِ مرد، عبد ناميده شد و كافر زن، اَمَه يا كنيز، نامگذارى گرديد و هر يك تابع مقرراتى جداگانه گرديدند.
امّا اين كه، چگونه براى محرم شدن با كنيزها، نيازى به صيغه نيست؟ اولاً در اسلام، ازدواج(=نكاح) نياز به قراداد و پيمان(=عقد) دارد.
اين قرارداد، كاملاً رسمى بوده و چگونگى مقررات، الفاظ، آداب و محدوده‏ى آن را «خدا» تعيين مى‏كند. به اصطلاح، هر عقد نكاحى به «سبب» نياز دارد؛ و مهم داشتنِ آن سبب است نه اين كه سبب‏ها يكسان باشد.
مثلاً عقدِ ازدواج موقت و دائم متفاوتند امّا هر دو «سبب» براى محرم شدن‏اند. به همين ترتيب، گفته مى‏شود كه اين سبب و عقد در مورد كنيزها (به عنوان زنانِ كافرى كه اسير جنگى‏اند) نيز وجود دارد که هر چند با ساير صيغه‏ها متفاوت است (همچنان كه در عُرف انسان‏ها نيز شكل تمام قراردادها يكسان نيستند) امّا در «سبب بودن» اشتراك دارند؛ و آن سبب، «مالكيت» نام دارد.
چند وقته ایکونهای پاسخ به موضوع مثل تغییر فونتها و قراردادن لینک و ... در ارسالهام کار نمیکنه
وگرنه براتون لینک میذاشتم
هرکس سرچ کنه و مطالعه کنه متوجه میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، یاســین ، سید ابراهیم ، Eve
۷:۵۸, ۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #168
آواتار
مرسی خیالم راحت شد .SmileSmileSmileSmile

پس عمرا غذا درست کنم . بره واسم خدمتکار بگیره .

امیدوارم آقایون پاسخگوی سوالات مهمی که دوستان کردن باشن .

ولی همون open marriage بیشتر به دیدگاهاشون میخوره . Smile
۸:۱۶, ۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۳ ۸:۲۱ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #169
آواتار
(۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۵۸)SkyGirl نوشته است:  مرسی خیالم راحت شد .SmileSmileSmileSmile

پس عمرا غذا درست کنم . بره واسم خدمتکار بگیره .

امیدوارم آقایون پاسخگوی سوالات مهمی که دوستان کردن باشن .
خواهر گلم
منظورم از این مطرح کردنها این بود که ما خانمها هم تکلیف شرعی نداریم تو خونه بشوریم و بسابیم و بپزیم و پهن کنیم و جمع کنیم و...

ولی از لحاظ تعهدات اخلاقی و برای استحکام خانواده و روابط عاطفی بیشتر و...این امورات رو انجام میدیم ضمن اینکه پاداشهای زیادی هم حتی به ازای کوچکترین اظهار لطفی به همسر ذکر شده
مثلا یه لیوان اب دست همسر دادن ...
یا زنی که به نیت اصلاح امور منزل ظرفی رو جابه جاکنه ....
(عین ثوابی که در روایت اومده یادم نیست وگرنه میگفتم،فقط میدونم خیلی زیاده..(لبخند+چشمک) )
.
.
و منظور اینکه اقایون هم یه جاهایی باید به استحکام خانواده و روابط عاطفی و ... بیاندیشند
هنوز فرهنگ نشده و هر خانمی هم مثل بنده و خانم ترنم هم نوع دوستی نداره(لبخند+چشمک)
(البته نیت ما والاتر از هم نوع دوستیه!!!و اولین و مهمترین شرط هم شرط خداست:عدالت)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، یاســین ، صبا ، عبدالرحمن ، Eve
۸:۵۳, ۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۳ ۸:۵۸ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #170
آواتار
من تو این تاپیک بازم تاکید میکنم ثبت قانونی ازدواج موقت ، مهم و ضروریه .

رواج ازدواج دائم و فرهنگ سازیه ازدواج آسان باید دغدغه ی همه باشه / در کنارش این نوع ازدواج هم موازی اما نه هایلایت شده ، مدیریت بشه /

اگر مردی با خانومش مشکل جنسی داره بهتره رک باشن و منطقی حل بکنن .

ازدواج موقت راهکاری دائمی برای مشکلات نیست /

تنوع جنسی ، باعث استرس در خانواده میشه /

این مطلب که خانوم های ایرانی سرد مزاجن، چرت و پرتی بیش نیست.چون آمار و آسیب شناسی جامع نشده/

از خانوم های متاهلی که این اجازه رو به همسرانشون دادن ، خواهش میکنم تیکه ای پست نزارن، بگن منش همسرانشون چی بوده، این مرد ها توهمی هستن و جو زده، فردا میرن از خانوم هاشون همچین توقعاتی دارن /
یکی نیست بگه ، اصلا میدونید عدالت چیه ؟

هنوز بلد نیستن درست با یه زن صحبت کنن / نمیدونم عرضه ی عدالت برقرار کردن رو چطوری فهمیدن دارن /Smile

در ضمن آسیب شناسی جامعه ی زنان در تنوع جنسی مردان ، خط قرمز هست / چون جواب تابلوه/ نمیزارن اسیب شناسی بشه که وجهه ی دین میره زیر سوال /
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون الحسین ، صبا ، captaincharisma ، Eve
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]