|
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷
خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: نقل قول: |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۶, ۲۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۳ ۰:۲۵ توسط Arash.j.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
لذتی که در پوشیدن شلوارک بعد از رفتن مهمان ها هست در انتقام نیست
![]() واقعی : امروز بعد از سال ها عمر پربار فهمیدم گوزنا شوهر اهو ها نیستن اصن یه وضی
|
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۲۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۳ ۲۳:۵۶)Arash.j نوشته است: واقعی : امروز بعد از سال ها عمر پربار جدی میگی ..... ![]() یک عمر تباه شد داشتم من .... ![]() ![]() یاد این بیت افتادم که : آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند ![]() ![]() ![]() الان یه سوال واسه من ایجاد شد ؟ پس شوهر آهوها کیه ؟؟؟![]() ![]()
|
|||
|
|
۰:۰۶, ۲۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:پس شوهر آهوها کیه ؟؟؟ پس از تحقیقات گسترده ای که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که اهو ها به دو دسته نر و ماده تقسیم میشن .
|
|||
|
|
۰:۰۹, ۲۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
قوانین رانندگی در ایران: اول نیسان میره، بعد من، بعد هرکی تونست ....................................... چرا هر هفته سـتایش جـــَووون تر میشه ؟ تن تاک ؟ ...................................... ﺍﯾﻦ فیلم خارجیا ﯾﻪ ﻗﺎﺷﻖ ﺷﮑﺮ ﻣﯿﺮﯾﺰﻥ ﺗﻮ ﻗﻬﻮﻩ، ﺑﻌﺪ ﻧﯿﻢ ﺩﻭﺭ ﻣﯿﭽﺮﺧﻮﻧﻦ میزﺍﺭﻥ ﮐﻨﺎﺭ ﯾﻨﯽ ﮐﻪ ﭼﯽ ؟ ﻣﻦ ﺻﺒﺤﺎ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﻓﻘﻂ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﻧﻢ ﺑﺎﺯﻡ ﻭﺟﺪﺍﻧﻢ ﺭﺍﺿﯽ ﻧﻤﯿﺸﻪ ..................................... ﺩﯾﺪﯾﻦ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻓﯿﻠﻤﺎ پسره ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﻣﯿﺮﻩ ﻟﺐ ﺩﺭﯾﺎ ﺑﻌﺪ ﯾﻪ دختره ﻣﯿﺮﻩ ﮐﻨﺎﺭﺵ ؟! اینا همش ﭼﺮﺗﻪ … ﻣﻦ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺭﻓﺘﻢ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﺳﮓ ﺩﻧﺒﺎﻟﻢ ﮐﺮﺩﻥ ................................... دختر است دیگر … بعله از اتاق فرمان اشاره میکنن که پسر است ، فقط شبیه دختراست |
|||
|
|
۴:۵۳, ۲۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۳ ۵:۰۳ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
یه بار من توی خیابون اشرفی اصفهانی منتظر تاکسی بودم که یهو یه خانمه از پشت کوبوند به یه ماشین دیگه...
مرده از ماشین پیاده شد و شاکی... خانمه خیلی خونسرد... از ماشین پیاده شد، در ماشینو قفل کرد... رفت سریع یه تاکسی گرفت و رفت... مرد بیچاره داشت بال بال میزد... به گواهی کسبه محل، نیم ساعت بعد، شوهر اون خانم اومده بود و با این آقا صحبت کرده بود و خسارتش رو داده بود... یه بار دیگه هم یکی از دوستانم تصادف کرده بود، مرده با قفل فرمون و داد اومده بود طرفش... هیچی دیگه... ماشینو بردن توشویی و بعدشم فروختن... ![]() کلاً نباید حتی با بوق هم اعصاب راننده های دیگه رو خرد کرد... چه بسا یارو یه قمه داشته باشه این هوااا... اونوقته که دیگه آدم باید سلام خیلی ها رو به خدا برسونه... ![]() بسیار خرسند میشم که به عنوان شروع کننده بحث رانندگی، خاتمه دهنده اش هم باشم... ![]() مردم این روزا همینجوریش هم اعصاب ندارن... والا... |
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۲۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
فریب همسران برای جام جهانی یک حساب کاربری توییتر تصویری از هواداران تیم ملی انگلیس منتشر کرده و بنر آنان را بهترین بنر جام جهانی خوانده است. به گزارش مشرق، در این بنر نوشته شده است: «لطفا از ما فیلمبرداری نکنید؛ همسرانمان فکر میکنند در غرب ولز ماهیگیری میکنیم».
|
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۲۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۳ ۱۶:۳۸ توسط soora.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۰۳, ۲۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۳ ۱۷:۰۵ توسط A L I.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
ﺧﺒﺮ ﻓﻮﺭﯼ !!ﮔﺮﻭﻫﮏ ﺗﺮﻭﺭﯾﺴﺘﯽ ﺩﺍﻋﺶ ﺑﻪ 18 ﮐﯿﻠﻮﻣﺘﺮﯼ ﻣﺮﺯ ﺍﯾﺮﺍﻥﺭﺳﯿﺪﻥ .ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ ﺩﺭ ﺧﻄﺮ ﮐﺎﻣﻠﻪ .ﺳﺮﻋﺖ ﻋﺠﯿﺐ ﺣﺮﮐﺖ ﺍﯾﻦ ﮔﺮﻭﻫﮏ ﺗﺮﻭﺭﯾﺴﺘﯽ ﺩﺭﭘﯿﺸﺮﻓﺖ ﻫﺎﯼ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺑﺎﻋﺚ ﺣﯿﺮﺕ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﺎﻥ ﻧﻈﺎﻣﯽﺟﻬﺎﻥ ﺷﺪﻩ .ﺧﺒﺮﻧﮕﺎﺭ ﺷﺒﮑﻪ ﺳﯽ ﺍﻥ ﺍﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺑﺎﺭ ﻣﻮﻓﻖ ﺷﺪﻩ ﺑﺎ ابوبکر البغدادی ﻓﺮﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﯾﻦ ﮔﺮﻭﻫﮏ ﺗﺮﻭﺭﯾﺴﺘﯽ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﮐﺮﺩﻩﻭ ﺩﻟﯿﻞ ﺍﯾﻦ ﭘﯿﺮﻭﺯﯼ ﺳﺮﯾﻊ ﺭﻭ ﺟﻮﯾﺎ ﺑﺸﻪ .ابوبکر البغدادی : ﻣﺎ ﺳﺎﻟﻬﺎ ﺗﺤﺖ ﻣﺤﺮﻭﻣﯿﺖ ﺑﻮﺩﯾﻢ .ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺗﻮﻫﯿﻦ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻥ .ﻋﻘﺎﯾﺪ ﻣﺎ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﻣﯽ ﺷﺪ .ﻫﺮ ﺟﺎ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺘﯿﻢ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺍﻧﺘﺤﺎﺭﯼ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﯾﻢ ﺟﻮﺭﻧﻤﯽ ﺷﺪ .ﺗﻮﯼ ﺳﻮﺭﯾﻪ ﻭ ﯾﻤﻦ ﻭ ﺑﺤﺮﯾﻦ ﻭ ... ﮐﻠﯽ عملیات
ﺍﻧﺠﺎﻡﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﮐﻪ ﻫﻤﺶ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﺗﻠﻔﺎﺕ ﺷﺪ .ﻭﺍﻗﻌﺎً ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺑﺪﯼ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ.ﺗﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻡ ﮐﻪ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺍﻧﺘﺤﺎﺭﯼ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻩ ﻭ ﺑﻤﺒﺶ ﻣﻨﻔﺠﺮ ﻧﺸﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺗﻮ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﯾﮏ ﺟﻔﺖ ﮐﻔﺶ ﺗﻦ ﺗﺎﮎ ﺳﻮﻏﺎﺗﯽﺁﻭﺭﺩ .ﺍﺯ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺍﻭﻧﺎ ﺭﻭ ﭘﺎﻡ ﮐﺮﺩﻡ ﻫﻤﻪ ﻣﺸﮑﻼﺗﻢ ﺣﻞ ﺷﺪﻩ.ﺩﯾﮕﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺗﻮﻫﯿﻦ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻪ .ﻫﻤﻪ ﺗﯿﻢ ﺍﻧﺘﺤﺎﺭﯼ ﺍﻡ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﻣﻨﻔﺠﺮﮐﺮﺩﻥ.ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻤﺎﻡ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎﯼ ﺳﻠﻔﯽ ﺍﻡ ﮐﻔﺶ ﺗﻦﺗﺎﮎ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺳﺮﻋﺖ ﺩﺭ ﭘﯿﺸﺮﻭﯼ ﺭﻭ ﻣﺪﯾﻮﻥ ﮐﻔﺶﺗﻦ ﺗﺎﮎ ﻫﺴﺘﻢ ﻭ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻣﯽﮐﻨﻢ |
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۲۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
خدا خیره بده مرد مردم از ترس تا دم سکته مغزی رفتم
|
|||
|
|
۱۷:۵۱, ۲۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۴ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
قطارا از همه بیشتر الزایمر دارن خودشون میگن هو هو بعدش میپرسن چی چی ؟ اگه دوستام می تونستن 5 ثانیه بعد از اینکه گوشی رو قطع می کنم رو بِشنون تا الان هیچ دوستی نداشتم ! ینی هر موقعی حس میکنم شانس ندارم میام یه چند تا سایت ایرانی باز میکنم اصن لامصب یه کلیک که میکنم برنده چند تا جایزه مختلف میشم ! اونم چه بسته هایی با چه درصد تخفیفی …! خدا خیرشون بده پسر خالم همیشه سوپ رو بعد از غذاش میخوره بهش میگم اسکل همه قبل از غذا سوپ میخورن ! میگه میخوام اگه منافذی هم تو معده خالی مونده با سوپ پربشه ! |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,098 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,720 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 277,343 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,651 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,715 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,944 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

پس شوهر آهوها کیه ؟؟؟

![[تصویر: aa98789cfb69.jpg]](http://zicv.site88.net/up/aa98789cfb69.jpg)
![[تصویر: bf0c59238dd2.jpg]](http://zicv.site88.net/up/bf0c59238dd2.jpg)
![[تصویر: 3957fa3bea91.jpg]](http://zicv.site88.net/up/3957fa3bea91.jpg)