کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دعا برای کنکوری های تالار
۱۶:۰۲, ۲/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۴ ۱۴:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
اگه دقت کرده باشید ، دوستای زیادی هستن توی تالار که مدتیه پیداشون نیست. از جمله این آقا sarallah ما که از کاربرای درجه یک و معروف تالاره و از 29 اردیبهشت غیبش زده . چندروز پیش هم بهم پیامک داد و گفت یه تاپیک التماس دعا برای کنکوری های تالار بزنBlush
من اگرچه چندروزی دیر کردم اما بالاخره اطاعت امر کرده و اینکارو انجام دادمCool
اینطور که پیداست ، جو خیلی سنگینه چون کاربر مذکور چندماهیه جواب پیام و پیامک و ... رو نمیده و البته اینطور که پیداست ، آمار پشت کنکوری های تالار چندان کم هم نیست!

پس چه بهتر که دست به کار بشیم و برای دوستان و عزیزان خودمون که تا همین چند ماه پیش در کنارمون بودن اما حالا از میونمون رفتن ( چیه مگه؟! کنکور بیشتر از مرگ نباشه کمتر از اون هم نیست Big Grin Wink و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسنRolleyes
خیلی فسفر سوزوندم دیگه بیشتر از این به ذهنم نیومد ، مهم این بود که به پیام آقا sarallah عمل کنمWink
بازم التماس دعا
یا حق

متمم آذر 1394 :
نمیدونم چرا اولین چیزی که به ذهنم رسید "گذر پوست به دباغخونه می افته" بود اگر چه معنیش خیلی ربط خاصی به چیزی که میخوام بگم نداره [تصویر: biggrin.png]
راستش حواسم به این تاپیک نبود اما اومدم بعد از یه سال و اندی بگم که منم بالاخره پیوستم به جرگه کنکوری ها ... و خلاصه کلام اینکه گوشه و کنار دعاهاتون یه جایی واسه ما و البته بقیه ی "کنکوری های فعلی تالار" نگه دارید[تصویر: angel.png]
التماس دعا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، azade ، أین المنتظر ، Hadith ، مرهم ، مفقود الاثر ، Farzaneh ، fafa* ، soheyl68 ، mahdy30na ، Mahdy2021 ، لبخند خدا ، ballista ، مجنون ، Justice Bringer ، انديشه نو ، Mohammad Trust ، السا ، اولولالباب ، مرضیه.م ، zahra11 ، ضحی ، m.hossein ، مجید املشی ، Aryha ، شهیدطیبه واعظی ، حوریه سادات ، یا ابوالفضل ، help me ، fiftynine ، boghz ، Bidel.s ، magnolia ، حضرت عشق ، hessam ، رضوانه ، هدهد ، میرزا احمد ، Arash.j ، mahpare ، amir emam ، سیمرغ ، sarallah ، saba ، ali0077 ، حسن.س. ، A.E ، ahmbove ، Hadiss313 ، نرگس مهدوی ، آفتاب پنهانی ، علی املشی ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۴۷, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #41
آواتار
همیشه از ناآگاهی هامون ضربه می خوریم. چنان جوی ایجاد می کنن برای سومی ها و پیش دانشگاهی ها که انگار کنکور، قیامته.
دخترارو از خانم شدم و آماده شدن برای زندگی زناشویی و همسرداری و ... می ندازن و پسرا هم که می رن دانشگاه. همین ها باعث مشکلات بعدی می شه، هم برای تک تک افراد، هم برای خانواده ها، هم برای جامعه و هم کشور.

لعنت بر خائنان و ستون پنجم های کشور که به مردم آگاهی نمی دن. اونایی که می دونن و می تونن، اما کاری نمی کنن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، حوریه سادات ، انتصـار
۱۴:۰۵, ۷/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۱۴:۱۵ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #42
آواتار
(۷/تیر/۹۳ ۱۳:۴۱)bidel نوشته است:  
واقعا! یعنی واقعا گریه می کردن! باورم نمی شه. دادگاه عدل الهی نبود که! کنکور بود!

آره بخدا
مامان من اومده بود دنبالم
تا برسه دم دانشکده ای که ماکنکور داشتیم، ده بار سکته ناقص زده بود از قیافه بچه ها!گریه که چه عرض کنم اصن یه وضی بود،بعضا دیده شده بضیا تو سر خودشون میزدن جیغ میزدن!!Confused
منم که مات بودم اصن..Confused
دختریم دیگه..Crying

(۷/تیر/۹۳ ۱۳:۴۷)soheyl68 نوشته است:  
همیشه از ناآگاهی هامون ضربه می خوریم. چنان جوی ایجاد می کنن برای سومی ها و پیش دانشگاهی ها که انگار کنکور، قیامته.
دخترارو از خانم شدم و آماده شدن برای زندگی زناشویی و همسرداری و ... می ندازن و پسرا هم که می رن دانشگاه. همین ها باعث مشکلات بعدی می شه، هم برای تک تک افراد، هم برای خانواده ها، هم برای جامعه و هم کشور.

لعنت بر خائنان و ستون پنجم های کشور که به مردم آگاهی نمی دن. اونایی که می دونن و می تونن، اما کاری نمی کنن.

آرزو به دل موندم یبار بدون هیچ استرسی درس بخونم..
شاید بعضیا باور نکنن ولی من واقعا عاشق درسم..
باورتون نمیشه با زدن یه تست فیزیک چه ذوقی میکردم..سر کلاسای زیست چقدر سوال برام بیش میومد ولی کسی جوابمو نمیدونست..سر ریاضی که معلمونو بیچاره میکردم با سوالام..(بماند که از شیمی خوشم نمیاد!!Mat
ولی انقدر استرس داشتم که سالی که همه ی زندگیم درسم عشقم بود زهر مارم شد..
خب چرا کنکورو انقدر سخت میدن؟!
کشورای دیگه رفتن به دانشگاه براشون خیلی آسونه ولی موندن تو دانشگاه سخته چون واقعا باید بخونن؛دقیقا برعکس کشور ما!!Huh
بخدا فقط با روحیه بچه ها بازی میکنن..
من خیلی امسال ضربه خوردم..خیلی..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، فدايي ولايت ، help me ، انتصـار ، حضرت عشق
۱۵:۲۴, ۷/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۱۵:۲۴ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #43
آواتار
نقل قول:دیده شده بضیا تو سر خودشون میزدن جیغ میزدن!![تصویر: confused.png]
منم که مات بودم اصن..[تصویر: confused.png]
دختریم دیگه..[تصویر: crying.png]
ادبیات : 17
عربی: 9
دینی: 21
زبان: 20
ریاضی: 23
فیزیک: 20
شیمی: 15
این تعداد سوالایی هست که من زدم(با اطمینان!)
اما کلا بیخیالم! چون تلاشمو دیگه کردم. هر چی شد دیگه خدا خواسته! بهشت نداشته ام رو ازم نمی گیرن که!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، حوریه سادات ، انتصـار ، شهیدطیبه واعظی ، حضرت عشق
۱۵:۵۷, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #44
آواتار
مام والا از اون حالت بهت خارج شدیم بعد یک روز کامل!!
بعله رفیق..همه چی دست خداست..
من اولش خیلی شوکه بودم..
ولی بعد دیدم جایی واسه ناراحتی ندارم،خوشحالم که نهایت تلاشمو کردم؛این موفقیته!نه صرفا رسیدن به نتیجه!Blush
پ.ن:دیدم کسی نیس روحیه بده خودم شروع کردم به خوددرمانی!!Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۱۶:۴۷, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #45
آواتار
من به معاد اعتقاد دارم.
اگه این یکسالم حروم شد میزارم واسه قیامت.
اگه از کسب دانش (که از مقدسات اسلامه) متنفر شدم می زارم پای قیامت.
شنیدم که پاسخ نامه ها رو آوردن تو قلم چی. البته تیکه تیکه. دوستان لطفا اگه می شه ازش استفاده نکنن و صبر کنن تا به صورت چاپی توی بازار عرضه شه. شاید تا آخر هفته. اگه استفاده کرین زیاد اعتماد نکنید. پاسخ نامه ها رو دقیقا دو سه ساعت بعد کنکورا زدن(معلوم نیست چی توش نوشتن جای جواب)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، Ali#59
۱۶:۵۳, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #46
آواتار
(۷/تیر/۹۳ ۱۵:۲۴)bidel نوشته است:  ادبیات : 17
این تعداد سوالایی هست که من زدم(با اطمینان!)
اما کلا بیخیالم! چون تلاشمو دیگه کردم. هر چی شد دیگه خدا خواسته! بهشت نداشته ام رو ازم نمی گیرن که!

نگران نباش اگه سخت باشه واسه همه سخته
کدوم شهری ؟
اختصاصی هات بد نیست
ان شاءالله قبولی

فقط یه چیزی به همه بگم که اصلا یه سال دیگه نمونید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، حضرت عشق
۱۷:۱۴, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #47
آواتار
نقل قول:کدوم شهری ؟
رشت هستم(منطقه 2)
با این زده ها شاید بتونم سخت افزار گیلان قبول شم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی
۱۸:۲۹, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #48
آواتار
به نام خدا
(۷/تیر/۹۳ ۱۵:۲۴)bidel نوشته است:  ادبیات : 17

(۷/تیر/۹۳ ۱۷:۱۴)bidel نوشته است:  رشت هستم(منطقه 2)
سلام علیکم
این سایت کمکتان میکنه:http://www.kanoon.ir/Public/EstimateSarasari.aspx
توی بخش:تخمین رتبه کنکورش رشته;منطقه ودرصدتان را وارد کنید.رتبتان مشخص میشود.
بعد توی بخش:کارنامه های کنکور رشته;منطقه و رتبه احتمالی که قبل بدست آوردید وارد کنید جاهایی را که سال قبل با رتبه شما قبول شدن را نشان میدهد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، انتصـار ، حضرت عشق
۱۸:۳۳, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #49
آواتار
(۷/تیر/۹۳ ۱۶:۵۳)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است:  فقط یه چیزی به همه بگم که اصلا یه سال دیگه نمونید
چرا؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، Bidel.s ، انتصـار
۱۸:۴۶, ۷/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۱۸:۴۷ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #50
آواتار
نقل قول:سلام علیکم
این سایت کمکتان میکنه:http://www.kanoon.ir/Public/EstimateSarasari.aspx
توی بخش:تخمین رتبه کنکورش رشته;منطقه ودرصدتان را وارد کنید.رتبتان مشخص میشود.
بعد توی بخش:کارنامه های کنکور رشته;منطقه و رتبه احتمالی که قبل بدست آوردید وارد کنید جاهایی را که سال قبل با رتبه شما قبول شدن را نشان میدهد.
ممنون دوست عزیز!
دقیقا با همین نرم افزار هم گفتم(البته ورژن گزینه دو!) اما می دونم که مثلا با 9000 منطقه می شه رفت سخت افزار گیلان(شنیدم) یا حالا اونم نشد میرم علوم رایانه. علوم رایانه روزانه قبول نشم دیگه شبانه قبول می شم! میبینید چقده قانعم من!(خدا کنه پدر و مادرم هم قانع باشن!)
نقل قول:چرا؟
یه دلیل اینه که کتابا عوض میشه(که قانع کننده نیست)
دومین دلیل حرصو طمعه. یعنی اگه بشینید پشت کنکور همینجوری میرین تا اینکه می بینید پنج شش ساله که پشت کنکور نشستین! چون که من خودم دیگه هفته آخر اینقده از کتابا زده شدم که روزی سه ساعت می خوندم. حالا دوباره بشینم یه سال دیگه بخونم؟ واسه همین حتما سال بعد افت می کنم...
باز هم این دلیل منطقی نیست.
اما دیدم که خیلی ها پشت کنکور موندن اما نتیجه خوب نگرفتن. البته کنکور ورودی دانشگاه با کنکور های بعدی فرق داره. الان باید یه سال زندگیتو بذاری کنار تا کنکور بدی. اما توی کارشناسی یا دکتری هم زندگی داری هم درس از هیچکدوم هم عقب نمی افتی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، انتصـار
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]