|
دعا برای کنکوری های تالار
|
|
۱۶:۰۲, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۴ ۱۴:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه دقت کرده باشید ، دوستای زیادی هستن توی تالار که مدتیه پیداشون نیست. از جمله این آقا sarallah ما که از کاربرای درجه یک و معروف تالاره و از 29 اردیبهشت غیبش زده . چندروز پیش هم بهم پیامک داد و گفت یه تاپیک التماس دعا برای کنکوری های تالار بزن ![]() من اگرچه چندروزی دیر کردم اما بالاخره اطاعت امر کرده و اینکارو انجام دادم ![]() اینطور که پیداست ، جو خیلی سنگینه چون کاربر مذکور چندماهیه جواب پیام و پیامک و ... رو نمیده و البته اینطور که پیداست ، آمار پشت کنکوری های تالار چندان کم هم نیست! پس چه بهتر که دست به کار بشیم و برای دوستان و عزیزان خودمون که تا همین چند ماه پیش در کنارمون بودن اما حالا از میونمون رفتن ( چیه مگه؟! کنکور بیشتر از مرگ نباشه کمتر از اون هم نیست و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن![]() خیلی فسفر سوزوندم دیگه بیشتر از این به ذهنم نیومد ، مهم این بود که به پیام آقا sarallah عمل کنم ![]() بازم التماس دعا یا حق متمم آذر 1394 : نمیدونم چرا اولین چیزی که به ذهنم رسید "گذر پوست به دباغخونه می افته" بود اگر چه معنیش خیلی ربط خاصی به چیزی که میخوام بگم نداره ![]() راستش حواسم به این تاپیک نبود اما اومدم بعد از یه سال و اندی بگم که منم بالاخره پیوستم به جرگه کنکوری ها ... و خلاصه کلام اینکه گوشه و کنار دعاهاتون یه جایی واسه ما و البته بقیه ی "کنکوری های فعلی تالار" نگه دارید ![]() التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۰, ۱۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۳ ۱۸:۲۴ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #181
|
|||
|
|||
(۱۸/مرداد/۹۳ ۱۶:۳۵)ballista نوشته است: هدفتون از زیست جانوری یا بیو تک چیه ( علاقه یا برای بعد از فارغ التحصیلی برنامه ای دارید ) منظورم اینه که اینده ی رشته ببینین رشته های زیست شناسی سلولی و مولکولی (علوم سلولی و مولکولی+ژنتیک+بیوشیمی+بیوفیزیک+بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی) متاسفانه تو ایران آینده شغلی تضمین شده ای نداره(کشورای دیگه از پزشکی بیشتر تحویل میگیرن!) مخصوصا اینکه بخواین فقط تا لیسانس یا فوق بخونین! یعنی واسه کار تو ایران با این رشته ها حتما باید تا دکترا ادامه داد.تازه اونم درصدش کمه که اینجا ازتون واسه پژوهشا استقبال بشه.این رشته ها واسه کسی خوبه که سرش درد میکنه واسه تحقیق و پژوهش و میخواد از درس خوندنش لذت ببره،چون واقعا درسای شیرینی داره.. رشته های زیست شناسی(جانوری+گیاهی+زیست دریا) علمش قدیمی تره نسبت به اونایی که گفتم.یعنی اگه علم اون رشته ها مال50سال قبله،این رشته ها میشه مال 200 سال قبل!ولی چیزیکه هست واسه منی که میخوام تا دکترا یا شاید بالاتر (میشه پسداک!:cool ادامه بدم شاید فرق چندانی نداشته باشه چون واسه ارشد دست آدم بازه که از هرکدوم از اینا یه رشته خیلی خوب بره(مثه هماتولوژی یا ژنتیک پزشکی که من میخوام)اما درمورد علوم آزمایشگاهی: من به نوبه خودم انتخاب اولم علوم آزمایشگاهیه تهران قبول نمیشم،ولی اولین اولویتم تو انتخاب رشته علوم آزمایشگاهی کاشان و قمه(جون من اینجارو نزنید من قبول شم )اما دلیلش: راستش علوم آزمایشگاهی برخلاف تصوری که عموم مردم دارن(ببخشید اینکه با ادرار و..سروکار دارن) واقعا اینجوری نیست.درساش خیلی خیلی شیرینه و به علاوه اینکه چون این رشته جزو وزارت بهداشته(برخلاف زیستا که وزارت علومه) مزایای زیادی داره.اول اینکه قبولی تو رشته هایی که واسه ارشد میخوام(همون خون شناسی و..) از این رشته راحتتره چون واحدای خون شناسی و ایمنی و..که به دردکنکور بهداشت میخوره رو دارن دوم اینکه حتی اگه نخواید بخونید به محض اینکه لیسانستون تموم شد میتونید برین تو یه آزمایشگاه کار کنین،کارش تضمین شدست سوم اینکه 4 سال که خوندید اگه معدلتون خوب باشه میتونین یه آزمون علوم پایه بدید و راحت وارد رشته پزشکی بشید خلاصه اینکه از نظر من از بین تمام رشته هایی که گفتین این رشته رو بذارین تو اولویت(البته بجز کاشان و قم!! )پ.ن: هدف خودمو یادم رفت بگم: هدفم درس خوندنه واقعا، خوندن یه رشته که واقعا دوست دارم نه صرفا چیزیکه سریع وارد بازارکارم بکنه
|
|||
|
|
۱۹:۰۵, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #182
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۰۹, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #183
|
|||
|
|||
|
یه سوال:
وضعیت انتقالی میدونین چجوریه؟مثلا از علوم آزمایشگاهی قم بخوام بیام کاشون؟کسی اینجا انتقالی گرفته تاحالا؟؟ |
|||
|
۱۹:۴۰, ۱۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۳ ۱۹:۴۱ توسط ballista.)
شماره ارسال: #184
|
|||
|
|||
(۱۸/مرداد/۹۳ ۱۸:۲۰)حوریه سادات نوشته است: ببینین رشته های زیست شناسی سلولی و مولکولی (علوم سلولی و مولکولی+ژنتیک+بیوشیمی+بیوفیزیک+بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی) متاسفانه تو ایران آینده شغلی تضمین شده ای نداره(کشورای دیگه از پزشکی بیشتر تحویل میگیرن!) مخصوصا اینکه بخواین فقط تا لیسانس یا فوق بخونین! یعنی واسه کار تو ایران با این رشته ها حتما باید تا دکترا ادامه داد.تازه اونم درصدش کمه که اینجا ازتون واسه پژوهشا استقبال بشه.این رشته ها واسه کسی خوبه که سرش درد میکنه واسه تحقیق و پژوهش و میخواد از درس خوندنش لذت ببره،چون واقعا درسای شیرینی داره.. من به شخصه خیلی به زیست علاقه دارم (برای همین دلم نمیاد روانشناسی انتخاب کنم ) 2. یعنی با دادن ازمون علوم پایه میشه تغییر رشته داد ؟ ( از دامپزشکی هم میشه ؟) ![]() ( ما ازبچگی به پزشکی فکر میکردیم الان که کنکور دادیم رشته دیگه ای نمیشناسیم میترسم یک رشته ای انتخاب کنم کهبعدا پشیمونی به بار بیاد
|
|||
|
|
۰:۰۴, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #185
|
|||
|
|||
(۱۸/مرداد/۹۳ ۱۹:۴۰)ballista نوشته است: من به شخصه خیلی به زیست علاقه دارم (برای همین دلم نمیاد روانشناسی انتخاب کنم ) به نظر من حتما دنبال علاقتون برین، ضمن اینکه دانشگاه لیسانس اصلا مهم نیست و روانشناسیم باندازه زیست دوست داشتنی نیست آره مطمئنم میشه، 4سال میخونید بعد وصلش میکنید به پزشکی.علوم آزمایشگاهی نزدیکترین رشته به پزشکیه و حتی درساش فرق چندانی با پزشکی نداره.همش آناتومیه و.. (خوش بحال خودم که اصن قبلنم به پزشکی فکر نکردم ![]() خوب همه مواردو بسنجین..تصمیم عاقلانه بگیرین..توکل به خدا.. )
|
|||
|
۰:۴۴, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #186
|
|||
|
|||
|
بسم الله
حوری جان تو چقد دیدت نسبت به پزشکی بده ![]() برا رشته های پیرا پزشکی فک کنم بعد کارشناسی امتحان علوم پایه میتونن بدن بعد اون اگه قبول شدن میتونن وارد دوره پزشکی بشن اگه خانوادتون استطاعت مالیشو دارن بین الملل هم میشه خوند که خب مادر من تو بخش با دانشجوهاش سروکار داشت میگف اکثرا زیاد سوادشو ندارن چون حس درس ندارن اما در مورد نظر خواهی آبجی گلم حوری خانم بزن علوم آزمایشگاهی بهتره دستتم باز تره بیوتک هم رشته به نوع خودش خ قشنگیه ولی برا تو و روحیاتت علوم آزمایشگاهی چیز بهتریه ![]()
|
|||
|
|
۱۲:۰۴, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #187
|
|||
|
|||
نقل قول: اعتراف میکنم قبول دارم ![]() نقل قول: یعنی آدم بدشانس تر از من عمرا پیدا شه!! ![]() اولش به امید علوم آزمایشگاهی کاشان بودم، گفتن ظرفیتا پایین اومده و بخاطر سهمیه های ... دختر با این رتبه قبول نمیشه ![]() بعد گفتم خب یه ترم میرم قم بعد انتقالی میگیرم، تا اینکه امروز فهمیدم قم نه خوابگاه داره نه به این راحتیا انتقالی میدن! ![]() حالا موندم بین میکروبیولوژی الزهرا - بیوتکنولوژی شبانه کاشان بیوتکنولوژیو بیشتر دوست دارم ولی شبانه ست.یکم حس بدی دارم بعد اینهمه درس خوندن برم شبانه..چیکار کنم؟؟
|
|||
|
۱:۰۵, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #188
|
|||
|
|||
|
من فارغ التحصیلم اگه دفترچه اعزام ارسال نکنم نمی تونم دانشگاه ثبت نام کنم
![]() ( اگر لازمه ارسال کنم باید از کجا بگیرم ) ![]() ![]()
|
|||
|
۱۰:۲۱, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #189
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . (۲۵/مرداد/۹۳ ۱:۰۵)ballista نوشته است: من فارغ التحصیلم اگه دفترچه اعزام ارسال نکنم نمی تونم دانشگاه ثبت نام کنمسلام. البته پست شما ربطی به این تاپیک نداره عزیز جان. اما فارغ التحصیلای مقطع لیسانس،بعد از 4 سال تحصیل،1 سال هم معافیت دارن (یعنی 5 سال). دفترچه رو هم باید از پلیس +10 بگیرید. برای اینگه مطمئن بشید توی دفترچه رو بخونید ، نوشته در این مورد هم . |
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #190
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() کنکوری های عزیز امشب ( نهایتا فردا صبح) منتظر خبر های خوش شما هستیم ![]() ایشالله همه شریف قبول شن
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال کنکوری | سرباز منتظر | 13 | 5,591 |
۶/مهر/۹۶ ۱:۴۱ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید! | boghz | 65 | 33,240 |
۳۰/آبان/۹۵ ۲۲:۳۹ آخرین ارسال: mhadi |
|

و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)

ادامه بدم شاید فرق چندانی نداشته باشه چون واسه ارشد دست آدم بازه که از هرکدوم از اینا یه رشته خیلی خوب بره(مثه هماتولوژی یا ژنتیک پزشکی که من میخوام)

![[تصویر: heart.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.png)