کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دعا برای کنکوری های تالار
۱۶:۰۲, ۲/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۴ ۱۴:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
اگه دقت کرده باشید ، دوستای زیادی هستن توی تالار که مدتیه پیداشون نیست. از جمله این آقا sarallah ما که از کاربرای درجه یک و معروف تالاره و از 29 اردیبهشت غیبش زده . چندروز پیش هم بهم پیامک داد و گفت یه تاپیک التماس دعا برای کنکوری های تالار بزنBlush
من اگرچه چندروزی دیر کردم اما بالاخره اطاعت امر کرده و اینکارو انجام دادمCool
اینطور که پیداست ، جو خیلی سنگینه چون کاربر مذکور چندماهیه جواب پیام و پیامک و ... رو نمیده و البته اینطور که پیداست ، آمار پشت کنکوری های تالار چندان کم هم نیست!

پس چه بهتر که دست به کار بشیم و برای دوستان و عزیزان خودمون که تا همین چند ماه پیش در کنارمون بودن اما حالا از میونمون رفتن ( چیه مگه؟! کنکور بیشتر از مرگ نباشه کمتر از اون هم نیست Big Grin Wink و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسنRolleyes
خیلی فسفر سوزوندم دیگه بیشتر از این به ذهنم نیومد ، مهم این بود که به پیام آقا sarallah عمل کنمWink
بازم التماس دعا
یا حق

متمم آذر 1394 :
نمیدونم چرا اولین چیزی که به ذهنم رسید "گذر پوست به دباغخونه می افته" بود اگر چه معنیش خیلی ربط خاصی به چیزی که میخوام بگم نداره [تصویر: biggrin.png]
راستش حواسم به این تاپیک نبود اما اومدم بعد از یه سال و اندی بگم که منم بالاخره پیوستم به جرگه کنکوری ها ... و خلاصه کلام اینکه گوشه و کنار دعاهاتون یه جایی واسه ما و البته بقیه ی "کنکوری های فعلی تالار" نگه دارید[تصویر: angel.png]
التماس دعا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، azade ، أین المنتظر ، Hadith ، مرهم ، مفقود الاثر ، Farzaneh ، fafa* ، soheyl68 ، mahdy30na ، Mahdy2021 ، لبخند خدا ، ballista ، مجنون ، Justice Bringer ، انديشه نو ، Mohammad Trust ، السا ، اولولالباب ، مرضیه.م ، zahra11 ، ضحی ، m.hossein ، مجید املشی ، Aryha ، شهیدطیبه واعظی ، حوریه سادات ، یا ابوالفضل ، help me ، fiftynine ، boghz ، Bidel.s ، magnolia ، حضرت عشق ، hessam ، رضوانه ، هدهد ، میرزا احمد ، Arash.j ، mahpare ، amir emam ، سیمرغ ، sarallah ، saba ، ali0077 ، حسن.س. ، A.E ، ahmbove ، Hadiss313 ، نرگس مهدوی ، آفتاب پنهانی ، علی املشی ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۲۰, ۱۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۳ ۱۸:۲۴ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #181
آواتار
(۱۸/مرداد/۹۳ ۱۶:۳۵)ballista نوشته است:  هدفتون از زیست جانوری یا بیو تک چیه ( علاقه یا برای بعد از فارغ التحصیلی برنامه ای دارید ) منظورم اینه که اینده ی رشته
های علوم پایه ( اگه زیست جانوری علوم پایه حساب بشه ) چیه ( من شانس قبولی میکرو بیولوژی تهران علوم ازمایشگاهی شهرستان و روانشناسی دارم ولی در مورد هیچکدوم اطلاعی ندارم ) ConfusedHuh

ببینین رشته های زیست شناسی سلولی و مولکولی (علوم سلولی و مولکولی+ژنتیک+بیوشیمی+بیوفیزیک+بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی) متاسفانه تو ایران آینده شغلی تضمین شده ای نداره(کشورای دیگه از پزشکی بیشتر تحویل میگیرن!) مخصوصا اینکه بخواین فقط تا لیسانس یا فوق بخونین! یعنی واسه کار تو ایران با این رشته ها حتما باید تا دکترا ادامه داد.تازه اونم درصدش کمه که اینجا ازتون واسه پژوهشا استقبال بشه.این رشته ها واسه کسی خوبه که سرش درد میکنه واسه تحقیق و پژوهش و میخواد از درس خوندنش لذت ببره،چون واقعا درسای شیرینی داره..
رشته های زیست شناسی(جانوری+گیاهی+زیست دریا) علمش قدیمی تره نسبت به اونایی که گفتم.یعنی اگه علم اون رشته ها مال50سال قبله،این رشته ها میشه مال 200 سال قبل!ولی چیزیکه هست واسه منی که میخوام تا دکترا یا شاید بالاتر (میشه پسداک!:coolSmile ادامه بدم شاید فرق چندانی نداشته باشه چون واسه ارشد دست آدم بازه که از هرکدوم از اینا یه رشته خیلی خوب بره(مثه هماتولوژی یا ژنتیک پزشکی که من میخوام)
اما درمورد علوم آزمایشگاهی:
من به نوبه خودم انتخاب اولم علوم آزمایشگاهیه
تهران قبول نمیشم،ولی اولین اولویتم تو انتخاب رشته علوم آزمایشگاهی کاشان و قمه(جون من اینجارو نزنید من قبول شمBig Grin)
اما دلیلش: راستش علوم آزمایشگاهی برخلاف تصوری که عموم مردم دارن(ببخشید اینکه با ادرار و..سروکار دارن) واقعا اینجوری نیست.درساش خیلی خیلی شیرینه و به علاوه اینکه چون این رشته جزو وزارت بهداشته(برخلاف زیستا که وزارت علومه) مزایای زیادی داره.اول اینکه قبولی تو رشته هایی که واسه ارشد میخوام(همون خون شناسی و..) از این رشته راحتتره چون واحدای خون شناسی و ایمنی و..که به دردکنکور بهداشت میخوره رو دارن
دوم اینکه حتی اگه نخواید بخونید به محض اینکه لیسانستون تموم شد میتونید برین تو یه آزمایشگاه کار کنین،کارش تضمین شدست
سوم اینکه 4 سال که خوندید اگه معدلتون خوب باشه میتونین یه آزمون علوم پایه بدید و راحت وارد رشته پزشکی بشید
خلاصه اینکه از نظر من از بین تمام رشته هایی که گفتین این رشته رو بذارین تو اولویت(البته بجز کاشان و قم!!Big Grin )

پ.ن: هدف خودمو یادم رفت بگم:
هدفم درس خوندنه واقعا، خوندن یه رشته که واقعا دوست دارم نه صرفا چیزیکه سریع وارد بازارکارم بکنهBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ballista
۱۹:۰۵, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #182
آواتار
(۱۶/مرداد/۹۳ ۱:۳۵)مرهم نوشته است:  دوستان کنکوری اومدم بهتون بگم یک شعار رو هرگز از یاد نبرید
مرگ یه بار کنکور یه بار ...
من قبول ندارم..
چون خودم دوسال کنکور دادم رتبه ی سال اولم 10000 بود سال دوم 1452 شدم.. اگه تواناییشو دارید حتما بمونین ولی بخونینااااا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، حوریه سادات
۱۹:۰۹, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #183
آواتار
یه سوال:
وضعیت انتقالی میدونین چجوریه؟مثلا از علوم آزمایشگاهی قم بخوام بیام کاشون؟کسی اینجا انتقالی گرفته تاحالا؟؟
۱۹:۴۰, ۱۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۳ ۱۹:۴۱ توسط ballista.)
شماره ارسال: #184
آواتار
(۱۸/مرداد/۹۳ ۱۸:۲۰)حوریه سادات نوشته است:  ببینین رشته های زیست شناسی سلولی و مولکولی (علوم سلولی و مولکولی+ژنتیک+بیوشیمی+بیوفیزیک+بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی) متاسفانه تو ایران آینده شغلی تضمین شده ای نداره(کشورای دیگه از پزشکی بیشتر تحویل میگیرن!) مخصوصا اینکه بخواین فقط تا لیسانس یا فوق بخونین! یعنی واسه کار تو ایران با این رشته ها حتما باید تا دکترا ادامه داد.تازه اونم درصدش کمه که اینجا ازتون واسه پژوهشا استقبال بشه.این رشته ها واسه کسی خوبه که سرش درد میکنه واسه تحقیق و پژوهش و میخواد از درس خوندنش لذت ببره،چون واقعا درسای شیرینی داره..
رشته های زیست شناسی(جانوری+گیاهی+زیست دریا) علمش قدیمی تره نسبت به اونایی که گفتم.یعنی اگه علم اون رشته ها مال50سال قبله،این رشته ها میشه مال 200 سال قبل!ولی چیزیکه هست واسه منی که میخوام تا دکترا یا شاید بالاتر (میشه پسداک!:coolSmile ادامه بدم شاید فرق چندانی نداشته باشه چون واسه ارشد دست آدم بازه که از هرکدوم از اینا یه رشته خیلی خوب بره(مثه هماتولوژی یا ژنتیک پزشکی که من میخوام)
اما درمورد علوم آزمایشگاهی:
من به نوبه خودم انتخاب اولم علوم آزمایشگاهیه
تهران قبول نمیشم،ولی اولین اولویتم تو انتخاب رشته علوم آزمایشگاهی کاشان و قمه(جون من اینجارو نزنید من قبول شمBig Grin)
اما دلیلش: راستش علوم آزمایشگاهی برخلاف تصوری که عموم مردم دارن(ببخشید اینکه با ادرار و..سروکار دارن) واقعا اینجوری نیست.درساش خیلی خیلی شیرینه و به علاوه اینکه چون این رشته جزو وزارت بهداشته(برخلاف زیستا که وزارت علومه) مزایای زیادی داره.اول اینکه قبولی تو رشته هایی که واسه ارشد میخوام(همون خون شناسی و..) از این رشته راحتتره چون واحدای خون شناسی و ایمنی و..که به دردکنکور بهداشت میخوره رو دارن
دوم اینکه حتی اگه نخواید بخونید به محض اینکه لیسانستون تموم شد میتونید برین تو یه آزمایشگاه کار کنین،کارش تضمین شدست
سوم اینکه 4 سال که خوندید اگه معدلتون خوب باشه میتونین یه آزمون علوم پایه بدید و راحت وارد رشته پزشکی بشید
خلاصه اینکه از نظر من از بین تمام رشته هایی که گفتین این رشته رو بذارین تو اولویت(البته بجز کاشان و قم!!Big Grin )

پ.ن: هدف خودمو یادم رفت بگم:
هدفم درس خوندنه واقعا، خوندن یه رشته که واقعا دوست دارم نه صرفا چیزیکه سریع وارد بازارکارم بکنهBlush

من به شخصه خیلی به زیست علاقه دارم (برای همین دلم نمیاد روانشناسی انتخاب کنم )

2. یعنی با دادن ازمون علوم پایه میشه تغییر رشته داد ؟ ( از دامپزشکی هم میشه ؟)

Huh

( ما ازبچگی به پزشکی فکر میکردیم الان که کنکور دادیم رشته دیگه ای نمیشناسیم Big Grin میترسم یک رشته ای انتخاب کنم کهبعدا پشیمونی به بار بیاد Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات
۰:۰۴, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #185
آواتار
(۱۸/مرداد/۹۳ ۱۹:۴۰)ballista نوشته است:  من به شخصه خیلی به زیست علاقه دارم (برای همین دلم نمیاد روانشناسی انتخاب کنم )

2. یعنی با دادن ازمون علوم پایه میشه تغییر رشته داد ؟ ( از دامپزشکی هم میشه ؟)

Huh

( ما ازبچگی به پزشکی فکر میکردیم الان که کنکور دادیم رشته دیگه ای نمیشناسیم Big Grin میترسم یک رشته ای انتخاب کنم کهبعدا پشیمونی به بار بیاد Sad

به نظر من حتما دنبال علاقتون برین، ضمن اینکه دانشگاه لیسانس اصلا مهم نیست و روانشناسیم باندازه زیست دوست داشتنی نیست
آره مطمئنم میشه، 4سال میخونید بعد وصلش میکنید به پزشکی.علوم آزمایشگاهی نزدیکترین رشته به پزشکیه و حتی درساش فرق چندانی با پزشکی نداره.همش آناتومیه و..

(خوش بحال خودم که اصن قبلنم به پزشکی فکر نکردمBig Grin
خوب همه مواردو بسنجین..تصمیم عاقلانه بگیرین..توکل به خدا..Smile )
۰:۴۴, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #186
آواتار
بسم الله

حوری جان تو چقد دیدت نسبت به پزشکی بده
Big Grin

برا رشته های پیرا پزشکی فک کنم بعد کارشناسی امتحان علوم پایه میتونن بدن

بعد اون اگه قبول شدن میتونن وارد دوره پزشکی بشن

اگه خانوادتون استطاعت مالیشو دارن بین الملل هم میشه خوند
که خب مادر من تو بخش با دانشجوهاش سروکار داشت میگف اکثرا زیاد سوادشو ندارن
چون حس درس ندارن

اما در مورد نظر خواهی آبجی گلم حوری خانم

بزن علوم آزمایشگاهی بهتره

دستتم باز تره

بیوتک هم رشته به نوع خودش خ قشنگیه

ولی برا تو و روحیاتت علوم آزمایشگاهی چیز بهتریهHeartAngel
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات
۱۲:۰۴, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #187
آواتار
نقل قول:
حوری جان تو چقد دیدت نسبت به پزشکی بده

[تصویر: biggrin.png]

اعتراف میکنم قبول دارم Big Grin

نقل قول:
بزن علوم آزمایشگاهی بهتره

دستتم باز تره

بیوتک هم رشته به نوع خودش خ قشنگیه

ولی برا تو و روحیاتت علوم آزمایشگاهی چیز بهتریه
[تصویر: heart.png][تصویر: angel.png]

یعنی آدم بدشانس تر از من عمرا پیدا شه!!Sad
اولش به امید علوم آزمایشگاهی کاشان بودم، گفتن ظرفیتا پایین اومده و بخاطر سهمیه های ... دختر با این رتبه قبول نمیشهMat
بعد گفتم خب یه ترم میرم قم بعد انتقالی میگیرم، تا اینکه امروز فهمیدم قم نه خوابگاه داره نه به این راحتیا انتقالی میدن!Mat
حالا موندم بین میکروبیولوژی الزهرا - بیوتکنولوژی شبانه کاشان
بیوتکنولوژیو بیشتر دوست دارم ولی شبانه ست.یکم حس بدی دارم بعد اینهمه درس خوندن برم شبانه..چیکار کنم؟؟Sad
۱:۰۵, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #188
آواتار
من فارغ التحصیلم اگه دفترچه اعزام ارسال نکنم نمی تونم دانشگاه ثبت نام کنمHuh

( اگر لازمه ارسال کنم باید از کجا بگیرم ) HuhHuhHuh
۱۰:۲۱, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #189
آواتار
بسم الله
.
.
(۲۵/مرداد/۹۳ ۱:۰۵)ballista نوشته است:  من فارغ التحصیلم اگه دفترچه اعزام ارسال نکنم نمی تونم دانشگاه ثبت نام کنمHuh

( اگر لازمه ارسال کنم باید از کجا بگیرم ) HuhHuhHuh
سلام.
البته پست شما ربطی به این تاپیک نداره عزیز جان.
اما
فارغ التحصیلای مقطع لیسانس،بعد از 4 سال تحصیل،1 سال هم معافیت دارن (یعنی 5 سال).
دفترچه رو هم باید از پلیس +10 بگیرید.
برای اینگه مطمئن بشید توی دفترچه رو بخونید ، نوشته در این مورد هم .

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ballista
۱۳:۴۲, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #190
آواتار
سلامSmile

کنکوری های عزیز امشب ( نهایتا فردا صبح) منتظر خبر های خوش شما هستیم Wink
ایشالله همه شریف قبول شن Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، رهگذر.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]